Sziasztok!
Pillangó: Gratulálok, jó egészséget, sok-sok tejcit kívánok.
Még egy fiú, nem semmi....
Szegény pillangó, ilyen hőségben a kórházban, nem irigylem, még jó hogy jön a lehűlés....
Épp azon gondolkodtam, hogy amilyen szerencsés vagyok, biztos én is a legnagyobb melegben fogok szülni, pedig de nem szeretnék.
Ittam ma málnalevél teát, ízlik!! Van még, azt még később megiszom
Orsi: hallottál valami újdonságot a Szent Imrében? Nagy a dömping? Elférnek még a kismamák? Én jövőhéten hétfőn du. megyek a nődokihoz, előtte reggel labor, és jövőhéten lesz az első nst is. Tiszta izgalom....
Egyébként pedig ma valahogy nagyon nehézkesnek érzem magam. Mire hazaértünk Blankával az oviból, szó szerint kipurcantam. Voltak pillanatok amikor úgy éreztem, nem tudok tovább menni... Blanka már csak holnap megy oviba, utána itthon egy pár napot, és megy még a mamikhoz is. Akkor jön majd haza, ha én is itthon leszek már a bébivel. Olyan jó lenne max. 20-ig szülni.... Annyira bebeszélem magamnak, remélem sikerül, és azt is, hogy nem fogok nagyot csalódni, ha még sem.... bár szerintem nem.
Megyek, mert iszonyat hőség van. Bedobom a mosogatnivalót, és megyek lefekszem a szobába a légkondi alá...némi túlzással
Mindenkinek kitartás, holnap jön a lehűlés, éljen!
Sziasztok.