A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi!
Nagyon szép a kis gömbölyű pocakod, extra jól szép!

Zsu!
Jól van akkor holnap szülsz.. :lol:

Én most eltűnök egy kis időre pihenek, alig bírok menni nagyon keményedek..

Tsók..
torolve_20131003125716

Emese: Túltárgyaltuk :lol: Emese névnap lesz holnap? Imádom ezt a nevet :) És pont szülésre való idő lesz, se hideg, se meleg... olyan ponjó

Esztora: Hát köszi, télleg nagyon jó lenne :)

Lynia: Na az már télleg nagyon sok, hacsak nem vagy elszámolva.... de 3 hetet nem is engednek túlhordani, ha esetleg arra kerülne a sor.... :roll:

Zsú: A péntek se rossz, az is itt van minnyá.... :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Esztora! Pedig a Borik mindig jófejek ;)

Manó! Köszönjük a pasi dicséretet, sztem is jó pasi. Úgy szerettem bele, hogy a szimnpadon állt, én meg néztem, hogy Húúú, ki ez a csávó! Ez 7 éve volt a szigeten, 2,5 évre rá összejöttünk, mostmeg gyereket szülök neki :D
És akkor a túlhordás. Ugyebár 38 hét a gyerek bent töltött ideje (átlagosan). Főnit egy szombat délelőtt csináltuk, és 38. héttel később, vasárnap este indult el. A pontos fogantatást ugyi nem ismerjük, de lehet, hogy pont vasárnap este értek fel a skacok is ;)

Kata! Én nem masszírozok cicit. Főni legtöbbször másfél óránként kér, akkor együtt nyomkodjuk.
Nemtom, mennyit eszik és hány kiló, mert nincs mérlegem. Sztem olyan 3,8 kg körül lehet most, de lehet, hogy már 4? Nemtom. Azt sem tom, mi az ideális.
Engem csak az igény szerinti szoptatás fáraszt. Néha csak 20 percet pihen, és utána annyit eszik, mintha 3 órája nem evett volna (és ezt akár 6 órán keresztül is tudja nyomni). Még éjjel is tud ilyet. Nem sír, csak nyekereg. Meg nagyon anyás (milyen lenne, még csak azt ismeri), nehéz, hogy nem tudom lerakni hosszú órákon keresztül. De én nem takarítok, így tudok főzni, délután aludni, és egyszer lemenni. Kinek, mi a fontos ;)
De mindenki azt mondja, 6 hét után beáll.
Egon hogy eszik? És a háztartást szard le! Első a Béb, második TE, harmadik a Férjed, és csak utána jön a háztartás!!!!

Öltöztetés. Mi meg feltűrjük a ruha ujját, belenyúlunk, megkeressük a mancsot az összes ujjacskával, ökölbe fogjuk, és belehúzzuk az ujjába.
Kb a 3. öltöztetés már rutinból ment mindkettőnknek!

Lynia. Nem naturland, hanem parma produkt fürdetőt adtak a gyogyitárban. Annak sem volt több a használati utasítása. De ezen ne parázz, eleinte nem olyan koszos a gyerek, hogy számítana a tisztítószer. Mire kell a tisztító hatás, addigra kitapasztalod, hogy a szétkenés, hígítás, másik szer a Neked nyerő.
Rácsvédővel haladtál? Szomszéd néni látni akar? Ki nem sz.rja le?
És nagyon csini vagy!!!
Vendég

Bori nem is vele van a gond ő kedves a maga módján (jaj neked ha értékelhetetlen az nst-d :wink: ) dokibácsi kicsit régóta vn a szakmában!

Bridzsi

Kép
esztora

köszi bori, akkor marad a tapasztalat! vagy valaki használt már naturlandos fürdetőkenőcsöt???? hm?

jaja, rácsvédővel haladtam :roll: megvan az anyag, meg a szivacs, csak még nem volt erőm összehozni a kettőt :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Lányok minden rendben van, méhszáj felpuhulva, de még zárt vagyok. :wink: majd meglátjuk mi lesz.... :wink:
puszika

Andrea
Kép
kindernay

Hencsi válaszolt!!!!

"Bogi tegnap 16:15-kor született, 3340 g, 49 cm. 16 órás volt a szülés vajúdás. Az uram rakott fel képeket a babanetre, de nem a júlihoz, hanem gőzöm sincs, hova, keressétek meg, hátha megtaláljátok. Egyébként jól vagyunk, kis gyönyörű édipofa Bogi. Tejem még nincs. Veletek mizu, szült még valaki?"

Kép
zsuzsi**

Ildi! Szerintem csak annyiban vagyok más mint eddig, hogy marhára meguntam ezt a hőségben bálnavizilóelefántmammutmittoménmilyenállatmég állapotot. S ennek egyrészt a férjem, másrészt meg ti látjátok kárát. Mert nyűgös lennék, az tény. Ja, pontosítás: extrán felül nyűgös.

Bori - há mi vagy szombaton vagy hétfőn alkottunk tavaly egy nagyot. Ha Főnit venném alapul, akkor is a kis drágám már tegnap kellett volna kifele induljon. Vagy ha Főni érkezését, akkor ma már egymás szemébe nézhettünk volna.
Szal akkor tartjuk ezidáig a vezető álláspontot. Na, ez is valami, legalább tudjuk, eddig miben járunk az álen (ja, anyaszomorításban).
Apa ma ismét panaszkodott, ezúttal a csajoknak az irodában, hogy sehova nem engedem el, ami a város körzetét olyan 30 km-el meghaladja. Tudom elvileg hülyeség, mert úgy sem lesz bent a szülésen, szülészetig meg el bírok vánszorogni pár fájás között kocsival is (hisz légvonalban nincs egy km. sem, kocsival max 2,5). De engem az zavar, hogy ha elmegy, akkor amilyen fasza (bocs az amilyen szó [size=9] utáni[size]ért) a vodafon jele mostans'g, hogy az európai utakon is csak amúgy fluktuál a jel, hát tuti amikor lelki támasz kellene, akkor nem bírnék vele kapcsolatot teremteni. Szal egy hülye nagy egoista vagyok, de valahogy úgy érzem, hogy az utóbbi pár hét kínkeserveiért ennyit áldozhat ő is az érdekemben. Vagy csak én vagyok a lüke sznob?

Kép
kissmanó

ÓÁÓ! KAFA CSAJOK VAGYTOK! GRATULA NEKTEK. S IRÍGY-IRÍGY.
HAMAR HAMAR MENJETEK HAZA, FELEJTSÉTEK EL A 16 ÓRÁT, S LEGYETEK SZÉP KIS CSALÁD.
PUSSZ

Kép
kissmanó

GRATULÁLUNK BOGI SZÜLETÉSÉHEEEZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! S akkor belevetjük magunkat a keressük meg hun vannak a Bogis képek akcióba?
Jobb mint itt nyavalyogni, legalábbis részemről bíztos.

Kép
kissmanó

Na bakker. Nem Henchy felhasználónév alatt lett téve a babanetre, ha lett téve :(

Kép
kissmanó

Huhh, Manó én sem találom!

Kép
zsuzsi**

Nagy gratula Hencsinek és Boginak! Éljen-éljen!!!

KépKépKép
dikó1

No, én is meggyüttem.
GRATULÁLOK HENCSI BOGIKÁHOZ, AZÉRT NEM SEMMI A 16 ÓRA VAJÚDÁS, PIHEND KI GYORSAN!KÍVÁNOK SOK TEJCSIKÉT NEKTEK!!!

Kép
Kép
christine

Kész, feladtam. Hátha majd más....
Inkább menyek, keresek valami jó receptet a mai ebédhez.
Vettem kagylót, s apának nagyon felcsillant a szeme rá.

Kép
kissmanó

Háhá, komám (a fogadott, akire tegnap kiakadtam) válaszolt, hogy "sebaj, pocak majd csökken, s humorérzék visszanő.
Na, erre sem fogok válaszolni.....
Max megmondom majd, hogy még nem nőtt vissza.

Kép
kissmanó

Újabb infó: Bogi képek itt: henchy.extra.hu

Kép
zsuzsi**

Hencsiéknek hatalmas gratuláció Bogi születéséhez!
Sok boldogságot nekik!!
Hipp-hipp Hurrá! Éljen Bogibaba!
torolve_20131003125716

Nagy-nagy gratula Henchy-éknek!!!! Pici Bogikát üdvözöljük ebben az új világban!!! Sok tejcsit és gyors épülést!!!

Emi! Szép a pocakod, de lehet, hogy nem utolsó az a kép!!

Küldök két képet Egonról. Az egyik etetés előtt, türelmetlenül és kakisan. A másik etetés után és nagy nyugalomban :-)

Kép Kép
molkata

Zsuzsi!
Nézem az oldalt de Bogit nem találom :roll:
torolve_20131003125716

Ott is kerestem, de nem találtam.
Akkor én, a balga?

Kép
kissmanó

Jajj látom már Bogittttt, hejj! Egyem meg a kis Bogit de édes..apával! Marha aranyosak tugedör!! :lol:

Kata!!
De ari Egon bébi, milyen nagy a talpa :lol: Huu az a mérleges kép eszméletlen cukorka!!!
torolve_20131003125716

ott van az! nagyon szép!!!!
Képtárban, friss feltöltések! :D

KépKépKép
dikó1

Manó: Jobb oldali menüsorban van a képtár, abban vannak a képek Bogiról :D

Kép
zsuzsi**

Dejóó, tök sok kép van róluk!

Manó!
Képtár! Jobb oldalt!
torolve_20131003125716

Megkerült.

Közben persze láttam ám Egon bébet is, aranybogár!

Kép
kissmanó

Henchy, hatalmas nagy gratula Bogihoz!!!! Sok-sok tejecskét és boldogságot kívánok!!!

kispiskóta

most jövök óriás zuhiból, a kádról csak álmodoztam, hmmm.... jó lett volna elnyújtózni.... gondoltam benézek, mi lehet Henchy-vel..... ÓRIÁS GRATULA NEKIK, TÉNYLEG EGY KIS TÜNDÉR AZ A BABA!!!
Orsi, vajon mi talizunk a Szt.Imrébe, ha már egy napra vagyunk kiírva? Nincs valami megérzésed?
Csajok, picit irigyellek Titeket,akik már otthon vagytok Bébekkel... és olyan szépek a babusok....
a júniusi topicban ha jól láttam, minden baba megszületett....
végre itt a hűvös, annyira jó, de sajna jövő hétre ismét marha meleget jósolnak... (((
holnap vizsgázom, megyek tanulni, áhhh....
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Kata, Egon is egy Tündérbogár. Aza kakis kép édes!!!

Naaa, ki lesz a következő??? Grétus, hallgass anyudra!!! :wink:

kispiskóta

HUHU csajok, bírtok ám termelni rendesen :lol: Nst-k viszonylag jó volt, még itthon egyben. De ez a gyerek azóta meg sem áll, pörög ezerrel, hol vizszintesen hol pedig függőlegesen akar szétfeszíteni. Nem nagyon díjjazom az érzést. Egyébként meg tudná mondani vki,h milyen az a jósló fájás? Addig megpróbállak utolérni titeket :roll:

Kép
szücsi

Gratulálok Hencsinek!

érdekes hidegfront stb és mégse jönnek ezek a Lurkók!

Bridzsi

Kép
esztora

Hencsi! Gratulálunk Bogidhoz! Boldog nemalvást az egész Családnak! Vasti-family
Vendég

Kata! Sztem Egon talpa nagyobb, mint Ádámé. Pedig azt hittem, neki is nagy lába van :roll:
Szép sárga kaki, ügyesek vagytok. Cicid meggyógyult?
Vendég

Hencsi, Nagyon gratulálunk nektek! Üdv Bogika!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Szücsi!
Én sem tudom milyen az a jóslófájás.
Tegnap megkérdeztem a dokimat, Ő is azt mondta, hogy a keményedés is az, amikor itt-ott kinyomja magát mert az is méhösszehúzódás csak valaki fájdalomnak éli meg..
Hát nemtom..nekem nem fáj.

Kafán lehűlt a levegő: 20 fok, eső.
Köszönjük néked viharistennő. Kép
Csak éppen cipőt nem tudok húzni..háhá
torolve_20131003125716

Zsú! Félő, hogy a nővérek tanítása "intőbb szó" mint az anyáé. Azaz tégy keresztbe az anyádnak ott, ahol teheted.
Most du. már az apja is rászólt látván a mozgó oldalam, hogy a kijárat csak végső esetben nem a lakosztály legalján van. De akkor sem az oldalbordáim közelében. Na, erre lesértődött, s befejezte a lábacskák helyezgetését.

20 fok? Akkor itt métt van jó 10zel több?

Kép
kissmanó

Szerintem itt kifejezetten hideg lett. :roll: Akkor már inkább meleg legyen.

Boszorkánykodtam és rájöttem, hogy a holnap azért lenne jó szülni, mert én 5.-én születtem, Apa meg csütörtökön, és ugyi holnap 5.-e csütörtök lesz. :lol:

kispiskóta

Nekem a húgom született 5-én, igaz júniusban.
S mindkét lányom csütörtök.
Zsú, szülünk holnap?
Bár ha rajtam múlna, én már a múlt héten.....

Kép
kissmanó

Manó, holnapra nem terveztem semmit, úgyhogy felőlem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

na jó, de csak csendben, nehogy gyermekeink megneszeljék, s keresztbe tegyenek :wink: :wink: :wink: :!: :!: :!:

Kép
kissmanó

Oks, én tartani fogom a szám! :wink:

kispiskóta

Én nagy esélyt látok rá Zsu!
Kép
torolve_20131003125716

Az tuti, hogy előttem leszel és elmondhatod, hogy milyen volt az EDA meg az egész..
:lol:
torolve_20131003125716

Áhá, lebuktál, szóval én vagyok a kém??????? :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Á, dehogy. Csak tod, az a 4 nap előny kötelez :lol: :wink:

Kép
kissmanó

S ez a süsü gyerek olyan kellemetlen helyzetbe hoz. Holnap hívhatom telefonon dokkernénit, mett ő aszonta, ha júli 5-ig semmi, akkor hívjam fel.
Felveszem a nyúlcipőt, s felhívom.
De akkor mi?

Kép
kissmanó

Manó, én megmondtam..péntek a nyerő

Zsu!
Aha, jól megnézed, hogy mi a pálya, aztán leadod a drótot.. :lol:
torolve_20131003125716

Megyek krumplis pogácsát sütni apácskának! Azért én is megkóstolom..(olyat, amint fent kell sütni olajban, tejföllel vagy lekvárral nagyon finítóó)
torolve_20131003125716

amint jav: amit
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?