Sziasztok!
Megint csak egy gyors kukucsra van lehetőségem, net még mindig sehol nálunk.
Szenvedek ettől az időtől, 32 fok és totál borulás mindenfelé, iszonyat nyomott vagyok tőle, olyan mindeni hagyjon békén hangulatban vagyok. És ma megyek életemben először fogorvoshoz, úgy tűnik, megvan az első lyukas fogam. Hát nem kicsit vagyok betojva!!!
Vettünk ma egy autót!!! Ennek viszont nagyon örülök. Igaz, hitelre, de hát evvan.
És egy rossz hír, és ne haragudjatok meg rám ezért, de nem tudok mást tenni. Bettike, le kell mondanom az egri talit. Ha ki kell fizetni a lefoglalt szállást, akkor természetesen átutalom a pénzt, de menni nem tudunk. Nem akartunk nyaralni menni az idén, kell a pénz sokfelé, panelprogram, lakásfelújítás, autó, baba... De mégis megyünk szüleimmel négyesben, vagy Eger környékére, vagy a Balatonra, így felesleges pénzkiadás lenne pár nappal a nyaralás után visszamennünk még két napra Egerbe. Vezetni is sok, benzinben is sok és költőpénzben is sok. Sajnálom, tényleg ne haragudjatok ránk! Nekem a szívem szakad meg érte, de választanom kellett: vagy egy hét családdal, vagy a kétnapos veletek. És most utoljára tudunk együtt lenni kettesben, mert csak a szállás lesz közös a szülőkkel, a többi kettesben program.
Ancsa, nagyon szorítok nektek a sikeres lombikhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piskóta, kitartás............................. Már nincs sok hátra, hátha ezek a szép kis frontok meghozzák Marcibabát!
Purc, szép pocak! És szép kerék!

Na káosz az nálunk is van...
Gaby, éljen az inszem!!! Most akkor mégis jó apa eredménye az inszemhez??? Ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áfi, irigykedek a nyaralászás miatt, de megyünk mi is talán........ Cukorterhelés
Katica, szegény kicsi Petike!

Szülei hogy bírják ezt a hercehurcát?
Snufi, sajnálom a talit, mi ma megyünk vacsizni valahova, megünnepelni az ótót. Két hét múlva kapjuk meg, addig intézik a papírokat. Mensi monnyon le!!!
Boni neked is!!! Monnyon le!!! Most akkor mikor is volt pé???
Na megyek, fél óra múlva fogdokinál kell lennem. Basszus be fogok ájulni...