A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Gyors bekukk, sok a meló és még mindig nincs jó hangulatom! Bocsi! Mindenkinek köszönöm a részvétet.

Szezso: lábam, kezem, ujjaim keresztben érted!+++++++

Ne haragudjatok, hogy most másnak nem írok, be fogom pótolni!

Tegnap felhívtam a meddős dokit, jövőhéten kedden megyünk hozzá megbeszélésre.

Pussz mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Boni
mi azért megyünk, hogy megmutassuk a hormoneredményt, ami jó :) és a mostani kiskatonaeredményt, aztán megbeszeljük a teendőket. Nekem még nem volt UH, szóval lehet ma lesz az is :roll:
Amúgy én is szeretem az ilyen kastélyszállókat, tecc nagyon :D csak drága :?

Sonjus
te is kaálizol holnap ? váltjuk egymást :P

Kép
gaby25

Szirmi,
nekem annyi a szerencsém hogy Pakson direkt mondják is hogy nyugodtan mehetek a dolgomra csak pontosan 2 óra múlva érjek vissza. Nem kell ott ülni 2 órát hála az égnek. De azt is mindig mondják: ha hányok vagy hasmegyek akkor érvénytelen a vizsgálat. Eddig szerencsére nem volt gond, de a lehetőség mindig ott lebegett... :? Mindegy, annyi mindent kibírtam ezért a kölökért, nem a havi cukroslötyin fogok kétségbe esni, csak nagyon vacak. :( És ha a 2 hét múlva esedékes is rossz, akkor rohangálhatok diabetológiára, 33. héttől NST hetente, majd heti 2x majd 2 naponta, és extra áramlásmérések. Szóval minden napra jut majd valami.
Vendég

hát azé cserélem be erre , mert máskor úgyse mennék el, mivel drága! :lol:
Vendég

gaby: kíváncsian várom, hogy mit javasol a doki. ++++++

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kilopták a kocsiból a pénztárcámat (nem zártuk be) sok pénz nem volt benne, de az ÖSSZES iratom, a bankkártyám, és a lányom iratai benne voltak! :x :( :cry: :evil: A bankkártyám letiltattam, az iratok pótlása viszont eszméletlen idő és pénz lesz! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szilebee
hát én is kiváncs vagyok, mint mond a doki :P

Áfi
jaj :? kellemetlen :( páromat is mindig leszúrom, ha a kocsiban hagyja a pénztárcát :twisted: ha bezárod, és látható helyen van, még az ablakor is lehet betörték volna

Kép
gaby25

Gaby,
itt nem törnek ablakot! Ez kis falu. Csak ugye alkalom szüli a tolvajt: Nyitott kocsiajtó+éjszaka+pénztárca... :( Bele se gondolok hogy 2 TAJ kártya+ 2 lakcím kártya+ 2 adókártya+ 1 személyi igazolvány+ új bankkártya mi pénzbe fog kerülni. :cry: és akkor még a benne levő kb 5-7ezer forintról nem is szóltam, meg a hivatali sorbanállásról :(
Vendég

Áfi, Purc,
köszi a hozzászólást, mára már felment a hőm 36,5-re (ha erre mondhatom, hogy felment), habár én egy kicsit késellem a peteérést, de majd meglátom a következő hónapban. A teákat, mivel most keverve ittam, hanyagolom a mensiig, és aztán megpróbálom azt a külön ivásos módszert, megnézem akkor hogy alakul a hőm úgy, és azután ha minden jól megy augusztusban el akarok menni nyaralni, hátha ott össze jön a baba, ott már sokaknak sikerült (jó levegő, no stressz, több idő egymásra, stb.).

A pocakok nagyon szépek, olyan aranyosak a terhes kismamik. Nekem a barátnőm is most fog szülni augusztus 10-e körül, és tegnap épp megsimiztük a hasát. Pedig régebben azt hittem, hogy milyen rossz lesz, ha akkora hasam lesz, csúnya leszek, meg minden, de mostmár máshogy gondolom, szép dolog a terhesség, és már nagyon szeretném megtapasztalni...

Most megyek dolgozni, de majd még irok, ha befogadtok, meg még meg kellene ismernem titeket, hogy jobban hozzá tudjak szólni, de próbálok figyelni!!! :D
sirkici

Jó reggelt!

áfi: köszönöm :D te, szegény! miért nem zártátok be a kocsit?

purc: hogy vagytok? szép poci.

kispiskóta: mennek a drukkok++++

szirmi: nagyon édes a babód, szép poci :D

boni: drukk+++ bár ha véradó vagy, akkor ez meg sem kottyan :lol:

szezso: teszt?

snufi: jó masszíroztatást!

sonjus: drukk holnapra+++

szilva: örülök, hogy jelentkeztél :wink:

gaby: drukk mára+++

rólam: ma megyünk délután vérvételre. napok óta pánikolok. a bonival ellentétben én ájulós fajta vagyok.
petike kikerült a sebészetről, visszakerült a kilinikáról a kórházba, ahol eredetileg volt.
rakok egy képet róla:
kati

Kép
katica30

Boni! Drukk a vérvételhez!
Áfi! Sajnálom, hogy megloptak, az iratok sajna sokba kerülnek!

Coci! Gondolok rád!!!!!++++++++++++++++

Szezso?

babaimádó
Kép
babaimado

Kati,
hogy te milyen jókat tudsz kérdezni! :lol: Azé' nem zártuk be a kocsit mert 1) nem szoktuk, mi falun lakunk 2) a pénztárca bennefelejtődött, nem szándékosan hagytuk benne 3) a jósnőm épp szabin van és nem mondta hogy el fogják lopni! :P
Én ugyan már láttam a képet, de Petike még mindig nagy édes! :)
A vérvétel után pedig hősnek fogod magad érezni, és vehetsz magadnak jutalmul valami szép apróságot. Gondolj erre! :wink:
Babaimi,
köszi! :)
Sirkici,
szívesen, bár nem sokat segítettem. És gyere nyugodtan! :)
Vendég

[quote="gaby25"]Szilebee
hát én is kiváncs vagyok, mint mond a doki :P

szilva vagyok 8)

áfi: basszus, sajnos most már nagyon óvatosnak kell lenni, bátyáméktól fényes nappal lopták el a biciklit és az a legszörnyűbb, hogy ott voltunk az egész családdal. :evil:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: hajrá doki.

Áfi: lehet, hogy visszaküldik a papirokat. Az esetek felében igx szokott lenni. Várj pár napot, hátha. (nekem is igy volt)

Kati: irtó édes Petike.

Szirmi. reméltük,... :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!
Bocsánat az eltűnésért! :oops: Köszönöm hogy hiányoltok,de most még nem tudok írni semmi különöset azon kívűl hogy izgalommal várom hogy leteljen a két hét és kiderüljön hogy maradt-e velünk babóca a 3 közül,akik beköltöztek 4 napja a pocakomba!Rettenetesen félek!Ezért még egy kicsit eltűnök,de ha van valami hírem,akár rossz akár jó jelentkezni fogok!
NAGYON NAGYON DRUKKOLOK MINDENKINEK!!!!!!!!!
Sziasztok!
Puszi!
Ancsa

(Részleteket írtam a Babát szeretnékbe ha esetleg valaki kiváncsi lenne rá :) )

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: nagggggyon drukkolok Nektek!!!!!

snufi

szezso! az átjárhatoságin már túl vagyok, olyan szinten ,hogy az lett avége, hogy felkellett vágni a hasamat ,olyan nagy volt az összenövés, de teljesen sikerült, vagyis azt mondta a doki. most egy olyan kontraszanyagos ultrahangos izére megyek, hátha beszükültem.
surmi
kockasfulunyul

na megjöttem Krizsa bácsitól :D
Augusztusban inszem :P csakazértis kezdek bízni benne :wink:
3. naptól closti 5 napig, mikor abbamarad a vérzés klion, majd 7. és 9. nap merional, 9-11 nap Uh :P :wink: Végülis próbaszerencse, ha nem sikerülne, akkor októberben marad a lombik. Mondta doki bá, hogy hát tudja kevesebb az esély, de nem lehet azt előre tudni, hogy sikerül e rögtön vagy sem, valakinek hadsereggel nem sikerült, de volt olyan, akinek inszem napján csak 6 milla kiskatona lett, és a lány ragaszkodott az inszemhez így is, és baba lett :P azt mondta, ha ragaszkodunk csak a lombikhoz, akkor nem kell inszemezni, de úgy döntöttünk, adunk ennek egy esélyt :wink:
Merionalhoz lehet a tollat használni? csak fecskendőt kaptam.
Nem volt még pé, domináns 18mm-es tüsző baloldalt :P

Katica
én se bírom a tűt :lol: de már meg is kaptam a fecskendőimet :? örülök hogy Petike szépen javul :)

Boni
na, máér túl vagy a vérvételen gondolom :wink: forró váltásban voltunk ma kaáliban :wink:

Kép
gaby25

Gaby: dejó!!!!!!! Hajrá inszem, hajrá optimizmus!!! :D :wink: :D

snufi

Gabikám, nálunk fogsz tesztelni? :lol: Tök jó :wink:

Ancsa! Itt is újra drukk!+++++

Áfi! Falun is figyelni kell sajnos :? . Az uram se zár semmit, én meg úgy vagyok vele, hogy inkább az a biztos. Talán túl sokat voltam egyedül.
De a papírok miatt tényleg várj egy kicsit, hátha eldobják vagy valaki visszaküldi őket.

Katica! Irtó édes Petike!
Vérvételhez szorítok! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

gaby: ez nagyon jó hír, "mindent bele" :wink:

Szilvi

szilvaqueen

Gaby,
hajrá inszem!!!
A Merional nem tollas cucc! Nekem van itthon 15 darab eladó óccsóé' ha érdekel... :wink:
Ancsa,
ezer drukk neked!!! Baba lesz ebből akárki meglássa! :wink: :)

Coca írt SMSt:
"Elviselhetetlen hiányomat enyhítendő: dr. House végzett velem. Méreteimhez képest mindenből csak egy kicsit talált bennem: egy kicsi ciszta, egy kicsi miómama, egy kicsi összenövés. Van 2 kitűnően átjárható vezetékem, meg egy azóta lerokkantosított betegszállító fiú, aki kérte a közönség segítségét, de hiába. Kicsit fájok alul fölül középen, de nem gáz. Tanuló nővérek most csapolják a pisimet, 2L elsőre. Pusz mindenkinek!"
Ezt írta jó Coca anyánk. :D
Vendég

sziasztok!

ancsa: mennek a drukkok++++

gaby: hajrá inszem! drukk++++

rólam:
megjöttem a vérvételről. túléltem, bár vérvétel után negyed órát ülnöm/feküdnöm kellett, hogy lábra tudjak állni. egy hét múlva lesz eredmény.
petikéről kevésbé vannak jó hírek, úgy tűnik pestre kell tovább vinni a picurt. most két hétig hízlalják szegeden. aztán pest, de hogy ott mi lesz, azt még nem lehet tudni.

kati
katica30

Áfi
nekem csak 2 kell :) ha Egerben odaadod mondjuk Boninak, akkor küldök vele pénzet, és ő odaadja nekem szurit :)

KAtica
ügyes vagy, nem ájultál vérvételen, büszke vagyok rád :wink:
Petikéről jöhetett volna jobb hír is :( miért kell pestre vinni, mi a baj? nem javul olyan ütemben amilyenben kéne? :roll: :? :cry:

Coca
remélem ezek most majd megoldódnak és babás leszel lombik előtt :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Megint csak egy gyors kukucsra van lehetőségem, net még mindig sehol nálunk. :twisted:
Szenvedek ettől az időtől, 32 fok és totál borulás mindenfelé, iszonyat nyomott vagyok tőle, olyan mindeni hagyjon békén hangulatban vagyok. És ma megyek életemben először fogorvoshoz, úgy tűnik, megvan az első lyukas fogam. Hát nem kicsit vagyok betojva!!!
Vettünk ma egy autót!!! Ennek viszont nagyon örülök. Igaz, hitelre, de hát evvan.
És egy rossz hír, és ne haragudjatok meg rám ezért, de nem tudok mást tenni. Bettike, le kell mondanom az egri talit. Ha ki kell fizetni a lefoglalt szállást, akkor természetesen átutalom a pénzt, de menni nem tudunk. Nem akartunk nyaralni menni az idén, kell a pénz sokfelé, panelprogram, lakásfelújítás, autó, baba... De mégis megyünk szüleimmel négyesben, vagy Eger környékére, vagy a Balatonra, így felesleges pénzkiadás lenne pár nappal a nyaralás után visszamennünk még két napra Egerbe. Vezetni is sok, benzinben is sok és költőpénzben is sok. Sajnálom, tényleg ne haragudjatok ránk! Nekem a szívem szakad meg érte, de választanom kellett: vagy egy hét családdal, vagy a kétnapos veletek. És most utoljára tudunk együtt lenni kettesben, mert csak a szállás lesz közös a szülőkkel, a többi kettesben program.

Ancsa, nagyon szorítok nektek a sikeres lombikhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piskóta, kitartás............................. Már nincs sok hátra, hátha ezek a szép kis frontok meghozzák Marcibabát!
Purc, szép pocak! És szép kerék! :lol: Na káosz az nálunk is van... :roll:
Gaby, éljen az inszem!!! Most akkor mégis jó apa eredménye az inszemhez??? Ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Áfi, irigykedek a nyaralászás miatt, de megyünk mi is talán........ Cukorterhelés :roll: :roll: :roll:
Katica, szegény kicsi Petike! :cry: Szülei hogy bírják ezt a hercehurcát?
Snufi, sajnálom a talit, mi ma megyünk vacsizni valahova, megünnepelni az ótót. Két hét múlva kapjuk meg, addig intézik a papírokat. Mensi monnyon le!!!
Boni neked is!!! Monnyon le!!! Most akkor mikor is volt pé???
Na megyek, fél óra múlva fogdokinál kell lennem. Basszus be fogok ájulni... :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

katica, boni! maradt azért véretek még :?:
snufi! olyannak indult a mütétem, amire coca ment, lapar és az átjárhatóságin mi a különbség :?:
surmi
kockasfulunyul

A lapar altatásban végzett kis hasi műtét. A "sima" átjárhatóságinál a méhnyakon vezetnek fel katétert, azon át nyomják a kontrasztanyagot a méhbe, onnan a petevezetőkbe, onnan a szabad hasüregbe (ha átjárható) és figyelik UH vagy röntgennel a folyadék útját, így látják hogy megakad a petevezetőben vagy szabadon átfolyik rajta. A delikvens ébren van. A lapart akkor szokták ha körül is akarnak nézni odabenn, mert vágni meg altatni kell.
Vendég

na mi van, hova tűnt mindenki? :shock: melóhelyen várom apát, esik eső :?

Kép
gaby25

sziasztok!

gaby nekem 15 15 kor volt csapolás! :lol: surmi persze maradt vérünk?mé kell? :lol:

kati petikének hatalmas ölelés!

gaby hará inszem!!!!

Áfi toll a fülébe az iratlopóknak! :twisted:
ű
Szilcsi sajnálom, hoyg nem jött össze Eger! gratula autóhoz!

Tesókám gyere majd hírekkel!
Vendég

Cajok bocsi, de hosszú leszek!

MA lefoglaltama szállást a romantikus hétvégére, és ezek várnak ránk, és még rá se kellett fizetnem egy fillért sem!
PArádsasvári KAstélyhotel!

All inclusive ellátás:
érkezéskor üdvözlő ital,
ötórai tea (kávé, sütemény),
svédasztalos vacsora,
bőséges büfé reggeli,
svédasztalos ebéd,
egyes alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok, üdítők, kávé, tea korlátlan fogyasztása éttermünkben, sörözőnkben, kávézónkban.

Szabadidős szolgáltatások külön térítés nélkül állnak rendelkezére:

beltéri és nyáron kültéri medence, pezsgőfürdő, gőzfürdő, infra szauna, finn szauna, Kneipp taposó, sókabin, fürdőköpeny, törölköző,
szolárium,
kondi gépek, biliárd, bowling, fallabda,
szabadtéri teniszpálya, röplabda és kosárlabda pálya,
kerékpárhasználat.

elhelyezés
Rendez-vous szárny: A Rendez-vous szárny nyolc szobája a nászutasok és a szerelmes utazók számára nyújthat maradandó emléket. Ennek az épületrésznek a kialakításakor arra törekedtünk, hogy mi is hozzájárulhassunk vendégeink boldogságához. A Rendez-vous szárny berendezési tárgyai cseresznye árnyalatúak, a vörös szín dominál. Az ágyakat tüllbaldahinokkal díszítettük. A szobák ablakai az erdõre és a kastély parkjában kialakított szív alakú tóra néznek.

+ROMANTIKUS csomag
1 virágcsokor
1 üveg pezsgő
1 óra lovaskocsizás
1 romantikus, gyertyafényes vacsora kettesben a szalonb

off
Vendég

Köszönjük a drukkokat! :D :D :D :D :D :D

Boni!
Hát ez nagggggggyon jól hangzik!!!! :shock: Irigy vagyok nagyon!!!! :oops: Érezzétek nagyon jól magatokat!

Zöldi!
A humorod az egyböl visszajött! :lol: :lol:
Örülök hogy túlvagy rajta!Nem hangzik valami jól a ciszta,mióma! :?

Áfi!
Remélem igazad lesz! :D
Miattam adod csak most el a gyógyszereket????Nagyon nagyon rossz a lelkiismeretem,de nem tudtam volna tőled megvenni őket mert amikor megkaptam a receptet már kezdenem is kellett!Nem tudtam előre hogy mit fogok kapni!Szégyenlem magam nagyon hogy miattam esel el egy csomó pénztől! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Gaby!
Drukk az inszemhez!!

Szilcsi!
Gratulálok az új autóhoz!

Katica!
Nagyon kis édes Petike!Sajnálom hogy ilyen nehezen indul az élete! :( De erős kisfiú nagyon!Hamar összeszedi majd magát! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Boni: ez szuper!!!!! Milyen híreket vársz tőlem?

Coca: jó, hogy túl vagy rajta.

Szezso: mikor tesztelsz?????????????

Szilcsi: hurrá új autó!

Kati: :(

snufi

tesókám, olvasd vissza privid :lol:
Vendég

Tesókám: privi ment. :shock:

snufi

Sziasztok!

Gyomorgörcs kínoz, de azért miattatok idemásztam a gép elé pár percre :lol:

Áfi: sajnálom a lopást! :cry:

Coca: a kényszerzubbonyt ne hagyd, hogy rádadják, jó??? :lol:

Snufi: mindjárt-megjövős érzésem van :? meg különben is megígértem Cocának, hogy addig nem lesz teszt, amíg nem engedik haza a kórházból... :-)

Ancsa: elolvastam a lombik-sztoridat, hát, nem volt egyszerű, az biztos....de a lényeg a 3 babóca a pocidban! :lol:

Gabykám: annyira örülök, hogy inszemezni fogtok!!! Ki tudja... :wink: Akkor ezek szerint 1 inszem lesz?

Boniko: el lesztek Ti kényeztetve, nagyon! :lol:

Katica: a vámpírkodás miatt megkapod a nap hőse címet :-)
Petikének puszik mennek!

Szilcsi: kitartás a fogorvoshoz! (Télleg nem voltál még életedben???)

Szilva: drukk keddre! Mire számítatok?

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

köszi a dícséreteket nagyn aranyosak vagytok.

Huuh mennyi esemény volt ma, azta mindenit.

Áfi, cukorterheléshez kitartást! Na a tanulópénz akkor megvolt úgy látom. Mi falun is zártuk a kocsit keményen, pedig mindenkit ismertünk. De én soha senkiben nem bízok meg :?

Katica, ügyes vagy túlélted avérvételt. Petike nagyon édes baba, és nagyon sajnálom, hogy Pestre kell vinni.

Gaby, hajrá INSZEM!! Dejó, hogy mehettek!!

Boni, nagyon jól hangzik ez a hétvége, irigy irigy, persze jó értelemben :wink:

Ancsa, Hajrá lombik, mennek a drukkok két hét múlvára+++++++++++++++++++++++

Szilva fel a fejjel ((((((((((((Szilva))))))))))))))

Sirkici várunk.

Coca, épülj fel a műtét után, és részletes beszámolót kérünk. MIt jelent most ez a mióma, és ciszta? Hol voltak? Csak merthogy a petevezetékek átjárhatók, ami KIRÁLY!!

Sonjus, mindjárt itt a köv.+++++++++++++++++++

Rólam, ma Július 4-e van, ami azt jelenti tűzijátékra megyünk :D Már alig várom. :lol: :lol: Marha rosszakat álmodtam az éjjel, valószínűleg a túlzott fáradtság miatt. Meg elég nyomott az idő is, tuti az is rátesz egy lapáttal.

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Purc Én is Én is ÉNis! :lol: én akarok függetlenséginapozni!

szezsó hatalmas ölelés! pihenjél!
Vendég

Ancsa,
még véletlenül se legyen rossz lelkiismereted! Ami gyógyszert tudtam már eladtam, mert nem tudhattuk hogy te ugyanazokat a szereket fogod-e kapni mint én! Csak a Merionalokat nem vitte el senki, azért propagálom most (is). Te csak a babákra koncentrálj!!! Gyönyörű ikerpárt kívánok neked, megérdemled! :)
Purci,
jó tüzijátéknézést! :)
Cocával kapcsolatban: ciszta valószínűleg a petefészkén, mióma a méhében volt. De majd ha jön kérdezd meg újra, lehet hogy holnap vagy utána nap haza is jöhet.
Bonika,
irígy irígy!!! Érezzétek jól magatokat!

Mi hétfőn megyünk Szegedre Katiékhoz :D Csütörtökig maradunk is :P
Vendég

Coca! Puszi.

Boni!Jól hangzik.

Gaby! Na ugye, igazam lett már megint!

Ancsa+++++++++++

Többieknek puszi.

Nincs kedvem írni sem, bocsi mindenkinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
mi a baj? Jöhet priviben is ha nem publikus!
Vendég

Babim: ne priviben, légyszi!

snufi

Vagy körpriviben :lol: Mindenki megkapja ugyanazt a privit :D
Viccet félre: Gyere Babaimi, mesélj!
Vendég

BImcsi, ölellek ezerrek (((((((((Babaimcsi))))))))))) nem csak virtuálisan.

Purc

Kép

Kép
purc

Purci,
hogy öleled még babaimit Atlantából a virtuálison kívül? :shock: :lol: :P
Vendég

Áfi, ügyesen :lol: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Kati, Peti tündéri!!! De, mi a baja pontosan? Azt tudom, hogy műtötték, de miért? :roll:

Ancsa, beállnék én is a drukklók sorába! :wink:

Boni, ez nem jól, ez csodásan hangzik!!! :lol:

Na akkor a cukor terhelés harmadik verziója nálunk van. Nekem itthon kellett feloldanom a 75 gramm glükozt, majd meginnom és két óra múlva jelentkezni csapoláson. Ergo, ha ájultam volna itthon tettem volna. Az éhgyomri cukornak az elsőt vették (amit, vmikor a 12. hét körül vettek le).

kispiskóta

Nekem akkor a 4. verziós cukorterhelésem volt: nem volt éhgyomri vérvétel :d Éhgyomorra meg kellett innom a cukros löttyöt otthon, ami fél liter volt, meggyes ízű, és jéghideg, mert én behűtöttem, mivel szomjas voltam meg éhes, hamar lecsúszott a dolog :) És azt hiszem nekem is két óra múlva mennem kellett vérvételre stb... Én ájulás közelében sem voltam, meg rosszullét sem volt. Mondjuk nem vagyok az a rosszullevős fajta. Aztán azt mondták majd hívnak ha gond van, nem volt, nem hívtak azóta se, huuuuh. De azt hiszem ha hívtak volna először is megismétlik a dolgot, és csak utána van diéta.

Purc

Kép

Kép
purc

Cocát probáltam hívni délután, de nem vete fel :( biztos alukált

Szezso
biza 1 inszem lesz :P neked csak closti van?

Babim
na ja, igazad lett :P sejtettem én, hogy ezzel az új eredménnyel lehet inszemmel próbálkozni :wink: csask kicsit szkeptikus vagyok :? de igyekszem bizakodni benne, és már felpörögtem :wink: viszont kérdeztem a Krizsát a felturbózásról, és nézett rám értetlenül, aztán mondtam, hogy valami löttyöt emlegettél, akkor kapcsolt, de azt mondta azt lombiknál szokták :roll:

Áfi
akkor eszel fini szegedi halászlét nemsokára :D
Katicára meg irigykedem, hogy Enikőt fürdetheti :wink:

Boni
én is irigy irigy :P

Kép
gaby25

Lányok örülök, hogy mindenkinek tetszik :lol: már nagyon vájuk!

kispiskóta MArcika hogy érzi magát odabenn?
Vendég

Jó éjt!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?