sziasztok
ágiboldi sporttárs
nekünk okés a mai torna, kele már meg is kezdte a bemelegítést, tüdőerősítés formájában, konkrétan egy kerek órája ordít, sebaj.
cserébe viszont éjjel 3x is felkelt enni (ill tudja a franc, miért, de éjjel nálam ez az egyetlen opció)
pzita
n köszi a linkeket!
róki
nekünk is szupi a hétfő! mélységes együttérzésem a szopihelyettordítok miatt. nekem egyszer volt, háát, nem virágzott ki tőle az önbecsülésem
timo
fel a fejjel, tökjó, h minden babáról készül kép, neh elvegye a kedved! ráadásul sztm az ember saját magát mindig bénábbnak látja a képeken (v csak én/v én tényleg béna vagyok). hehehe erről jut eszembe, még a középisi után jelentkeztem egy állásra, fel is vettek. kb fél évet dolgoztam ott, aztán jött egy jobb ajánlat. rámbízták, h nézzem meg a velem egyszerre jelentkezők önéletrajzát, hátha érdekel még vlkit. mindegyiken volt egy-egy kulccszó, amivel az interjúztató beazonosította a jelölteket. naná, h az enyém is ott volt még. "csúnyácska, de aranyos"
lorca
voltál eszemben éjjel, h rem, ez a 3xi éjszakai kajálás legalább a tejtermelésre jó hatással lesz! a h und m-ben vettünk tegnap egy tök jó sapit kelének, majd fotózok róla, de olyasmi mint emmáé, csak homok/bézs/szafari színű
sági
köszi a mondókát,nagy sikerem volt vele
kami
nekem is volt már 2x, h elfelejtettem, h éhes lehet

. gyógytornászt megkérdeznéd nekem?
járóka
akkor sztm nem lényeg az emelhetőség. viszont legyen nyitható az ajtaja