A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Megmutattam Emmának Boldi vőlegény képét, de rá se bagózott :lol: Bezzeg Gergő hordozós képénél elkezdett dumálni :lol: Mert persze itt ül az ölemben, miután a cipelgetést meguntam :evil:
Vendég

Barbi!
Brühühü :cry: :cry: :cry: . Na, nem baj, majd legközelebb is csinálsz ilyen klassz fotókat és akkor már csak save as lesz! :lol: :lol:
De amúgy Emma Gergővel is kokettált, láttam ám vmelyik képen, mintha majdnem kézenfogva lennének! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi! Ha a gepedrol meg nem torolted ki oket, ujbol le tudod tolteni az egesz sorozatot eredetiben! (En mondjuk nap vegen mindig letorlom a kartyat, mert a videok eleg sok helyet foglalnak el, de csak azt emilesitem, amit ide folpakolok vagy rokoneknak kuldok...)
kami

Sziasztok!
Aránylag egy jó éjszakán vagyunk túl. 5-kor evett, előtte azért volt fordítgatás, cumizás, de jelentéktelen számban. :lol:

Pann,
Kíváncsi vagyok a hordozóra teljes méretben Gergővel. Várjuk a fotót!!!

Ági,
Sajna-sajna. Hozd át Boldit, elviszem a Tescoba sokkolom egy kicsit hátha kiüti a látvány. Petinél mindig bejön, a sok látnivalótól teljesen elfárad és már a pénztár előtt alszik is. :lol:
Vendég

Csajok, ma nagyon gazos vagyok!!! Szerencsere meg csak 10 ora van, mostantol EROLTETNI fogom magam, hogy ne hagyjam szet az agyam. Maeddig mar 2x feledkeztem meg Aronrol: egyszer a reggelinel - nem ertettem, miert nyuszog, szepen feloltoztettem, stb, mondom, indulunk postara, ha tetszik, ha nem. Akkor raneztem az orara es bevillant, hogy bakke, EHES, 9 ora van!!!! Gyorsan megetettem oszt nem is vot semmi baja utana.

Most meg benne hagytam a babakocsiban, mondom, gyorsan levetkozom, de aztan elfeledkeztem rola, leultem ide olvasgatni, majd az elobb hirtelen az eszembe jutott, hogy jesszus, a gyerek meg a babakocsiban van!!!!! Mire kimentem erte, mar aludt - ugyhogy most nem is bolygatom, mar kint marad a babakocsiban...

Nemtom mi van velem, pedig nem szedek semmit... na majd mostantol lehet, hogy kavintont...

De ha mar alszik, akkor lefotoztam :D

Kép Kép
kami

Sagi! Ajron detto! Eleinte nezelodik, aztan 10-15 perc mulva mar huzza a lobort a Tecsoban... En szeretem oda vinni, hagy erjek az ingerek :D
kami

Úgy döntöttem, Szabi fogzik. Olyan kis érdes az ínye és többször nyafizott. Persze fog még sehol, de legalább jól elszórakozok pár hónapig, amíg meglesz. Így napjában többszöri program, hogy nézegetem. Lehet, hogy úgy járok, mint Bogimami, akinek 2 hónapos korában már mondták, hogy jön a foga. Jött is, csak 10 hónap múlva.

Timocska,
Igen, azóta eltelt egy hónap. Szalad az idő :D Most csak Szabi, Natioltáshoz még nem szedtem össze a lelkierőmet. Majd akkor talán sikerül, amikor Szabi nem kap. Most a sima 4 hós lesz a rotával fűszerezve, de az szerencsére csak szájon át.
Jó a tappancsos :D

Kami,
Képekről szólva. Sikerült visszaszerezni a letörölt Áronfotókat?

Barbi,
Nagyon jó kis sapija van Emmának :) Nem tudom, fiúknak miért nem készítenek ilyen kis aranyoskákat.

Ágiboldi,
A gyerekcserét úgy gondoltad, hogy éjjel marad Boldi, nappalra meg lecseréled egy csendesebb verzióra? :lol:

Kép KépKép
lorca

Hááát, Kami Boldiról nem feledkeznél meg, max valami kőkemény füldugóval, vagy egy légkalapács mellett állva... :twisted:
De most elaludt, hajlandó volt komfortszopizni (miután a teljes szórakoztatási repertoárt végigpróbáltam rajta), és beraktam utána az ágyba.

Neeem, nem iwiwezek, de köszönöm :) Néha a húgom nevén belépek és szétnézek ha érdekel valaki, de ebben ki is merül az iwiwezésem.

Veszek mondókáskönyvet mert unja amit tudok. Tegnap egész nap azt énekeltem (nem tudok ám..), h Ej-haj fonóba' sok a lány valóba' stb. Röhögött és énekelte velem, de ma már nem működik. Kb úgy néz rám, h "na mivan nem tudsz másikat vazzeg?!"

Emma, márpedig a kézfogó megvolt, nem illik kihátrálni! :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Lorca. Sajna nem. Van, hogy teljes napok eltuntek, illetve az egyik kedvenc fotom eredetije. De mar mindegy... igy, hogy nem is emlekszem, mi ment meg el, nem olyan rossz, mint a kedvenc eseteben, amikor is tudom, hogy azt a kepet imadom... Az a baj, hogy nem tudom, legkozelebb hogy fog sikerulni a kiiras - Sagi Szabija adott 1-2 tippet, de hogy osszejon-e, csak remelem. Es gyartom a sok-sok fotot! :D

(Na, a hulyesegemre ujabb pela: itt van az orrom elott kiontve bogrebe hideg viz, erre nem az uveg utan nyulok es azt huzom meg?????? MI VAN MA VELEM????)

Ja, kepzeljetek (ujabb jele az agyi csokottsegemnek), nem igaz, amit Barbinal mondtam, hogy nincs hosszu ujju bodyja Aronnak! Meg pocakban volt, mikor vettem neki egy csomo nagy meretut!!! Jo lesz az kesobb felkialtassal. Ugyhogy visszavonom: vannak klassz nagymeretu hosszu ujju bodink... most talaltam meg oket a szekreny melyen...
kami

Timo,
Ez a mostani tali már majdnem jó lett volna: apa szabin van, csak másnap megyünk oltásra, és ha nem lesz kánikula, akkor egyből utazunk Bajára, így már „egy kicsit” zsúfolt :( .

Ágiboldi,
Reggel óta már a második jó ízű alvását fogyasztja, én is neki veselkedtem mind a kétszer, de eddig kudarc. (Úgyhogy most átmegyek Boldiért, te meg jöhetsz olvasni a csendbe :D .)
Délután nagyobb esélyem lenne, de az aggódó atyja kitalálta, hogy vigyem le a védőnőhöz a „melankóliája” miatt :roll: .

Pann,
Ez a gyerek már most olyan jóképű!

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

JAJ!!!!! Ma megint megkérdezték a gyógyszertárban, hogy van-e elég pénzem a rota "oltásra" Mondtam NINCS mutattam a pénztárcám, hogy csak 5e van benne, aztán leraktam az egészségpénztáras kártyámat...
Elhatároztam, hogy HPV ellen is beoltatom. (30e/szuri és 3db kell) Csakazért is!!!!! Bár az még odébb van. Talán addigra kinézik belőlem, hogy van rá pénzem... :-(
Pedig egyáltalán nem úgy nézek ki, mint egy csövi. A gyerek se!!!!
Nem értem!!!!
Vendég

Lorca, neem gondoltam úgy fair ha éjszakára is cserélünk, hagy aludjon szegény Orsi egyet. Boldi éjszaka jófiú..
A Rota első részét megkapta múlt pénteken, szépen lenyelte mert megfenyegettem, h mi lesz ha kibukja.. A kövit pontosan 4 hét múlva kell? Vagy csak az a lényeg, h még 6 hónapos kora előtt? Szóval lehet 5-6 hét is?

Kép
Kép
agiboldi

Orsi, melankóóóóóliájaaaa? Merthogy alszik nappal?? És ezt akarjátok megváltoztatniiii?? Hej, a szülőknek semmise jó :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ruházkodás,
Bejön 2 hét kánikula, azalatt kinövi az összes meleg ruháját, mire jön a hideg, már nem tudok mit ráadni, és fordítva. Most megint itthoni/kényelmes meleg cucca nincs, szegény már az egyetlen harisnyájában nyomul, mint Markó Iván. Használható sapkája ebben a szeles időben végképp nincs. Menni kell a Tesco-ba, mi onnan ruházkodunk.
Mindennek a tetejébe egy hete állandó harcot vívok a kifolyt kakikkal, mire kimosom a plédeket, már húzhatom át az ágyát, áztatgatom a ruháit (tök fölöslegesen). Pedig a pelus, szerintem jó, csak mindig van valami malőr.

Orsi
Kép Kép
sno

Ágiboldi,
Neeeem, az alvás OK. Hanem a két alvás közti (rövid :lol: ) időben, két napja, sokszor fekszik, szopja az ujját, és szomorkásan bámul maga elé.

Orsi
Kép Kép
sno

Ez nem gyenge, Norcmorc, hogy nem neztek ki beloled :D Durva dolgok mennek manapsag :D A ferjet se neztek ki beloled, biztos most is azt hittek, hogy nem vagy nagykoru :D

Mit is akartam... ja, enek. Amivel en el tudom varazsolni Ajront, azok ezek:

- Vuk
- Magilla Gorilla
- Bobita
- Moncsicsi

Es hat az erobik. Az verhetetlen. Ahogy anyu-balna rengeti a foldet, oriasdudait majdhogynem szabadon lengetve, az mindent visz... Viszont nekem is jot tesz felora meneteles, legkozelebb sulyzot is veszek a kezembe.
kami

Kami,
Nagyon keményen tolod :lol: .
A barátnőm anyukája, sok végigordított éjszaka után, jó melegen felöltöztette a kisfiát (mivel január volt és éjszaka), és kitette az erkélyre babakocsistól, majd lepihent. Reggel jó kedvűen ébredt, élvezte a csöndet, aztán hirtelen belé nyilallt, hogy úristen hol a gyerek?!?... Szerencsére nem lett semmi gond, tök méllyen aludt az erkélyen, kicsit piros volt az arca, de azért a szakemberek nem javasolják 0 fok alatt a több órás levegőztetést :lol: .

Orsi
Kép Kép
sno

fél 10-kor kellett volna ennie, és még mindig alszik :shock: . Jah, biztos elfáradt az éjszakai munkában :evil: .

Orsi
Kép Kép
sno

Nem, Kami, sajna nincs meg a kártyán! Amikor leszedem a gépre, akkor automatikusan törlöm a kártyáról :?
Vendég

Hát Emma nem úgy néz ki mint aki aludni akarna... Pedig nekem olyan jól esne most egy forró fürdő... Álmodik a nyomor :evil: Úgy fáj a hasam...
ÁÁÁÁ megint kezdi a hisztit...
Nem baj, mondogatom magamnak, hogy ma du fodrászhoz megyek :lol: De jó lesz!
Vendég

Orsi! Ez azert huzos :D Ejszakara kint felejteni a gyereket a hidegben!!!!! Na ennyire azert (most meg) nem vagyok gazos. En csak az eloszbaban hagytam kint, a cipok es kabatok kozott :D Mire eddig eljuthatnek, mar dorombolni fog az erkelyajton :D
kami

Ja! Járóka tulajdonosok! Mennyire fontos, hogy állítható legyen a magassága? Kinéztem egyet, de az nem állítható :roll:
Vendég

Ja, Kami! Nem is mondtam, de behaltam a képen amit Timi csinált :lol: Én is csináltam egy-két hasonlót rólatok (bemozdulás miatti horror filmbe illő fehér szemgolyók), de töröltem őket :lol:
Vendég

Na, elkenguruztunk a boltba, van itthon anyának kaja! :D :D

Orsi!
Szerintem nem baj, ha nem ordít egész nap a gyerek! :? Küldd el a párod terepszemlére Ágiboldiékhoz vagy akár hozzánk is, aztán örülni fog, hogy ilyen jó gyerkőce van! :lol: :lol:

Ágiboldi!
Akkor most jön az ajtó becsuk, tálcák elő? :lol: :lol: Vagy azóta már alszik is Boldi! :)

Kami!
Te, még jó, hogy hazavitted Áront! :P :P (csak vicceltem)... szórakozottság, a hormonok játéka! Vagy esetleg fáradt vagy, azért?

Lorca!
Én is úgy döntöttem, hogy Lillusnak is jön a foga! :D Folyton folyik a nyála, mindent a szájába vesz és néha olyan hirtelen és erősen ráharap bizonyos dolgokra (pl. az állam), hogy fáj! És sokat nyüszít is! A fél órás üvöltéseket is betudom ennek! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Az állítható járókát kábé még 3 hónapig lehet magasabb fokozatban használni. Szerintem, ahogy ülni tudnak, vagy felkapaszkodni, célszerű letenni az aljára, nehogy baj legyen. Az állíthatók kábé 5 ezer ft-tal drágábbak is emiatt.

Timi
Kép Kép
timocska

Hát csajok, főleg Kami!
Mégegyszer bocsi a képért, ha lehetne, leszedném, de nem tudom! :oops: :oops: :oops: Többet nem teszek fel olyan képet, amin nem Lillus látható... :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

De azééé ne utáljatok mááá!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Hát ez az, hogy nemcsak 5e-rel drágább :roll: Ezért kérdeztem, hogy mennyire lényeges ez...
Vendég

Engem anyu a napon felejtett. 40percre. Jó 14 hónapos voltam és volt mellém egy újszülöttje... Legalább szép színem lett!

Nálunk Halász Judit a nyerő. Én is azon nőttem fel. Szeretem, tudom a szövegét...stb. Bár néha sokkot kapok a kocsiban a sok micimackótól, meg malackától és halkan próbálom gyermekem ízlését vmelyik kereskedelmi rádió irányába befolyásolni!!!

Orsi!

Szerencséd van a "tecsó"-s ruházkodással. Majdnem minden -50%
Hétfőn még választék is volt Budaörsön. Bár sztem Tescóhoz képest nem gyengék az árak. Én a H&M-et szeretem. Jó minőség és teljesen megfizethető ár. Persze jó az üzletpolitikájuk, mert a fehér kis napozóhoz lehet kapni zoknit. De csak a rózsaszínnel együtt. Hát Balogh anyuka megveszi a rózsaszín zoknihoz a rózsaszín napozót is... :oops: :roll:

N
Vendég

Timi! Én nem utállak mááá :lol: Meg korábban se :lol: Húde vicces vagyok ma...

Nálunk még a Kaláka megy :P :lol:

Ez az olvasgatós téma engem azóta is foglalkoztat :oops: Mostmár 5x is meggondolom mielőtt leírok vmit :roll: A Május által régebben említett jelszavas blog lebeg a szemem előtt :? :roll: :oops: Na jó, befogom... Asszem csak engem zavar ez ennyire...
Vendég

Barbi!

Én is épp járókavásárlásban vagyok... A brendonban a nem állítható 100X100as 9,5e. Itt ( http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=jaroka ) az állítható kerekes 15,5... Nem tudom, Te mennyiért nézted!
Vendég

Az az! Én is azt néztem! Az állítható másfélszer annyiba kerül...
Vendég

Norcmorc! A Micimackot kihagytam a listarol! Az is megy Ajronnak :D

Timo! Semmi gaz. Jot szorakoztam. Nori baratnom is (a kukkolo :D - es meg ki tudja, hany kukkolo :D :D) Foltehetsz mas babakrol is nyugodtan :D De ha gaz az anyuka, mondom, szerintem az eredetibol meretaranyosan vagd ki a babat es azt lehet meg 600 x 449 (450)-re kicsinyiteni es akkor mar orom van :D (mar ha a baba aranyos, mert azon a bizonyos foton Aron is eleg furin nezett ki :D Zakkant anya zakkant gyereke :D :D)

En a Benettont szeretem :D De vege a jo vilagnak, tesomek hazakoltoztek, mosma vehetem oket en Ajronnak, ugyhogy noni fog a Tecso ruhak aranya mostantol...
kami

Én ennek a babaholmiolcson weboldalnak már nem hiszek, mert Ságiék is kibumliztak a világ végére egy etetőszékért és egyáltalán nem volt. A web-et nem frissítik. Ki tudja, vajon van-e. A Brendonban meg amit mondtok, az 100*80-as és nem görgős. Vagy rosszul látom?

Timi
Kép Kép
timocska

MINEMVESZUNKJAROKAT! :D
kami

És mér kell a görgő??? Meg az ajtót se értem az egyiknél :roll: Most én vagyok ennyire hülye? Ha kinyitja az ajtót és kimászik, akkor ennyire erővel akárhova letehetem... Magyarázza már ezt el nekem vki pls! Szőke vagyok én ehhez :lol:
Vendég

Szerintem nem kicsi a 100x80 :roll: Nem egy egész játszóteret akarok berendezni benne :lol:
Jajjj... Nagyon lefárasztott ma a gyerek...
Vendég

Barbi,
Bocs, de szerintem kicsi. Nekünk most a kiságy 140x70-es, ez a belső mérete és Peti keresztben koppan mind a két végén. 80 centi az nem sokkal nagyobb, de te tudod.
Vendég

Barbi!
Szerintem is kicsi, pont azért, amit Ági mond.

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok

ágiboldi sporttárs
nekünk okés a mai torna, kele már meg is kezdte a bemelegítést, tüdőerősítés formájában, konkrétan egy kerek órája ordít, sebaj.
cserébe viszont éjjel 3x is felkelt enni (ill tudja a franc, miért, de éjjel nálam ez az egyetlen opció)

pzita
n köszi a linkeket!

róki
nekünk is szupi a hétfő! mélységes együttérzésem a szopihelyettordítok miatt. nekem egyszer volt, háát, nem virágzott ki tőle az önbecsülésem

timo
fel a fejjel, tökjó, h minden babáról készül kép, neh elvegye a kedved! ráadásul sztm az ember saját magát mindig bénábbnak látja a képeken (v csak én/v én tényleg béna vagyok). hehehe erről jut eszembe, még a középisi után jelentkeztem egy állásra, fel is vettek. kb fél évet dolgoztam ott, aztán jött egy jobb ajánlat. rámbízták, h nézzem meg a velem egyszerre jelentkezők önéletrajzát, hátha érdekel még vlkit. mindegyiken volt egy-egy kulccszó, amivel az interjúztató beazonosította a jelölteket. naná, h az enyém is ott volt még. "csúnyácska, de aranyos" :lol:

lorca
voltál eszemben éjjel, h rem, ez a 3xi éjszakai kajálás legalább a tejtermelésre jó hatással lesz! a h und m-ben vettünk tegnap egy tök jó sapit kelének, majd fotózok róla, de olyasmi mint emmáé, csak homok/bézs/szafari színű

sági
köszi a mondókát,nagy sikerem volt vele :)

kami
nekem is volt már 2x, h elfelejtettem, h éhes lehet :oops: . gyógytornászt megkérdeznéd nekem?

járóka
akkor sztm nem lényeg az emelhetőség. viszont legyen nyitható az ajtaja :?:

majus3

Május!
Miért kell nyitható ajtó? Ez nem értem...
Részvétem Keleordítás ügyben.. :(

HundM-ben én még sosem voltam. Hol van ilyen üzlet?

Timi
Kép Kép
timocska

Mondjuk ez jogos... A kiságyhoz nem jutott eszembe viszonyítani... És akkor mekkora célszerű? Csak mert olyan hú de nagy hely azért nincs :roll:
Az lesz a vége, mint Kamiéknál: MINEMVESZUNKJAROKAT :lol:
Vendég

Majus, megkerdeztem! (Csak elfelejtettem mondani :D) A mi Marcsink csak XIII keruletet ismer, de azt javasolta, hivd fol a kozpontot (06-1-3555-392) es ok kikuldenek egy gyogytornaszt. Nagysagrend kb 5 rugo 50 perc, aki ettol sokkal tobbet ker, azt kuldd haza!
kami

Barbi!
Írtam privit!

Május!
Szeritnem lemaradtam. Miért kell gyógytornász? :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Igen! A nyitható ajtó minek????
Vendég

Sziasztok!

Norcmorc! Ez felháborító amit csináltak veled én biztos hogy visszaszóltam volna valamit! :evil:

Végig olvastam mindent és tudtam kinek mit akarok írni de már elfelejtettem... :roll:

Akkor írunk róllunk! Most ment el a védőnő...Kapunk új tápszert mert úgye ezt nem akarja nagyon megenni..A nem hízásra azt mondta ne aggódjunk nyilván a tápszerből kéne többet ennie. Mint most kiderült egy ilyen korú babának kb.150 ml.. A mi átlagunk 80-100 ml. Hát kiderül hogy bevállik-e.

Agiboldi! Részvét a nyügiért. Tényleg sűrűbben kéne talit szervezni nekünk is nagyon jó a kikapcsolódás.

KépKép
csongria

Ágiboldi!
Eszembe jutott vmi, ha hülyeség, üssetek le!
Nem lehet, hogy éhes Boldi? Mert mondjuk eszik 100 gr-t a cicidből és még adsz neki 60 ml tápszert. És mivel több tejcsi nincs, hiába szopizik, kevés neki? Vagy húdeokosvagyok ma?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! A freemail-es címed még él? Inkább oda küldeném a választ!
Vendég

Aha, jöhet! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Mi sem veszünk járókát, de most már engem is érdekel min ek az ajtó rá??? :lol: :?: Ja és Barbi, szerintem a 100x100- as az jó lehet. Van olyan méret asszem.

Timi,
H & M -be én az Árkádba járok. Nagyon szeretem, nem túl drága és tök jó cuccok vannak kicsiknek és nagyoknak is. Pl Petinek a gatyója amiben Barbiéknál voltunk és olyan van rózsaszínben és sárgában is. :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?