Norc,
Köszi, akkó rohanunk. Azért a kilós kiszerelésű body-k meg szokták érni

.
Bírom, hogy ilyen öniróniával kezelsz bizonyos kérdéseket

.
Kami,
Jaja, pont ilyen, semmi rosszindulat, nagyon barátságos, csak mintha nem lenne köztünk. (Lehet, hogy már titokban szívnak ezek a mai gyerekek?!?

)
Barbi,
Sok embertől hallottam, hogy nőtt a lába a terhesség alatt, de hogy úgy maradt… azt nem tudom.
Mi sem tervezünk járókát. Vagy a gyerekszobát teszem teljesen biztonságossá, és akkor csak az ajtóhoz szerelek rácsot, vagy elkerítjük egy részét. A nagyszobában meg csak felügyelettel.
Voltunk védőnőnél (akit amúgy nagyon szeretünk),
Éjszakai aktivitás: fülfájás kizárva, akkor ordítana, fogzás lehet

(remélem nem). De elvileg neki már 10-től 6-ig aludnia kéne (szopi-hitvitákba sosem megyek bele

), próbáljon meg hozzá az apja bemenni éjszaka (és akkor ki megy dolgozni reggel???

).
Bágyadtság: az időjárás, vagy mert nem alszik rendesen éjszaka. Nem valószínű, hogy nem beteg, mert akkor vagy lázas lenne, vagy étvágytalan, szóval észrevennénk.
Kaki és puki gondok: adjak neki barack levet két szopi között, hogy lazítsa (mit lehet lazítani egy teljesen folyós székleten? Mindegy, akkor a vitamin miatt.)
Nem lettem okosabb, de legalább megmérték: 7550 g (Lorca, te szoktad követni a növekedési ütemeket, ennyi idősen mi az intervallum? A férjem számokkal alátámasztva szeretné látni, hogy a fia egy Godzilla

).
Részidős munka,
Én éppen dúskálok. A cégem is számit a mihamarabbi folytatásra, és állítólag nagyon együttműködők, hogy kitaláljunk valamit, ami mindenkinek jó (Tbánya-Budapest vonatkozásban ez nem lesz könnyű). A családi vállalkozás is kínál lehetőségeket, ami ideálisabbnak tűnik gyerek mellett, mert sokkal rugalmasabb. Na majd meglátjuk…
Lora,
Az apa lánya/fiából, a rágcsálósból, a nevetősből még elég sok hiányzik, de jöhet új ötlet, ha van.
Mazsi,
Szia, szerintem még nem találkoztunk. Nézd meg a vonalzóm fölötti linket, és jöhetnek a képek, vagy te is fel tudod tölteni direktben, küldök jelszót. A kívánatos méret 600x450.