A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Timo az árkádban van ilyen H&M szerintem is jó nagyon szép rucik vannak de én nagyrészt a C&A-ba vásásrolok az olcsobb gy kicsit. De csaj cuccokban a Zara se rossz...

KépKép
csongria

Én is CundA-ban vásárolok, mert a Pólusban az van. De holnap megyek az Árkádba barátnőzni, benézek oda is akkor! :D
Remélem apa kibírja azt a pár órát Lillussal kettesben! :?

Timi
Kép Kép
timocska

Tényleg Ágiboldi próbálj meg több tápszert adni neki. Vagy ha nem szívja ki akkor nem tudsz valamit még ki fejni belőlle? És üvegből azt adni neki? Vagy ezt a témát már át beszéltük akkor bocsi :oops:

KépKép
csongria

Barbi
Szerintem is kell a 100x100-as, mert nagyon hamar kinövi. Viszont az ajtósat én sem értem. :? A görgő sem kell, ha nem akarod tologatni a lakásban. Az állítható magasság meg a te szempontodból jó egyelőre, egyébként a picur jól el van az alján is, ezek nem olyan mélyek, mint egy kiságy, jobban el lehet érni a picit az alján.
A babaholmiolcson.hu-nak van telszáma is.

Fényképező:
Hú én is jártam úgy, hogy lekicsinyíettem egy csomó képet! Na azóta nem törlöm a gépről, csak ha már biztonságban vannak a képek. :oops: :lol:

Kami
a Moncsicsi nálunk is nagy kedvenc! Meg a pancsoló kislány. :lol:

Orsi
Én is most nézegetem Brigi cuccait és rá kellett jönnöm, h az összes meleg cuccát kinőtte. Mert ugye most épp az kéne! :evil:

Timócska
Teljes hosszúba öltöztetted Lillust kintre? Sapival meg minden? Úgy utálom, h sz.r az idő. A széltől meg mindig fáj a fejem is. :evil:
lora7

Annyira fáj megint a hasam és a derekam. Eldönthetné kicsinyke kis szervezetem, hogy mit akar. Na és remélem, hogy akar valamit és nem másról van szó, mert akkor padlót fogok!!!!!!!!!!
Vendég

Lora!
Most a kenguruba egy hosszúujju rugi volt rajta és sapi. Amúgy nem lenne hideg, csak fúj nagyon a szél.

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi írtam privit!

KépKép
csongria

Timi! Válasz ment!

HundM-et én is szeretem! Saját részre is :lol:
CundA-ban a body-k nagyon jók és jóáron is vannak, de a rugik nem pattentosak alul és én olyat már nem veszek.
Zara szerintem nagyon drága... Legalábbis ahhoz, hogy 1,5-2 hónapig hordjon 1 méretet :twisted:

Timi! Nálunk ma lesz kettesben Gábor Emmával :D Ráadásul nem is biztos, hogy hazaérek a fürcsire :D
Vendég

Köszi Timo
Pedig most vettem én is Briginek egy olyan édi-bédi nyári kis ujjatlan együttest. De nem baj, jövőhéttől megint kánikulát mondanak, addig csak nem növi ki! :lol:
lora7

Sagi! Lehet, hogy jon Pannika Petike melle? :D
kami

Húú, jó sokat írtatok míg ALUDTUNK :lol: :lol: Majd visszaolvasok, most csak annyi, h Május, nekünk is jó a torna, nemsokára találkozunk ott.

Kép
Kép
agiboldi

NEEEEEM!!!!!! :? (remélem)
Vendég

Ágiboldi,
A két rota között minimum kell 4 hétnek eltelnie. Ahogy írtad, a lényeg, hogy 6 hó előtt. Egy helyen olvastam, a gyógyszer gyártójának tájékoztatójában, hogy 24 hetes korig.

SnOrsi,
Norvégiában a bölcsiben nem bent altatják a gyerekeket, hanem kint, a babakocsiban. Télen is. De azért én sem próbálnám kirakni a gyereket. (Különösen káros, nincs erkély)

Timocska,
Szerintem a Kami kép nagyon jó :D. Ha rólam készült volna és felteszed, akkor is így gondolnám. Én az összes rólam készült képen ilyen aranyos vagyok, és néha ennek ellenére saját jogon mutogatom.

Ha már feledékenységnél tartunk: Engem anyukám a fürdőszobában felejtett vagy 30 másodpercre. Ezalatt szemöldökcsipeszt dugtam a konnektorba, közel eliminálva magamat és nővéremet. Épp hogy csak szétégtek a vezeték és alig olvadt meg a kezemben lévő csipesz. Szegénykém azt hitte, hogy a tizen éves nővérem mellett nem csinálhatok galibát ennyi idő alatt.

Nemjárókás vélemény:
Jó, ha emelhető az alja. Ahogy Pann írta, nem csak a lábadat bámulja. Az ajtó is jó, egy tizen kilós kapálódzó gyereket kivenni rácson keresztül nem épp ideális. A méterxméter nekem kicsinek tűnik. De nem véletlenül nincs :roll:

Május,
Önbizalomnövelő megjegyzés :) Amikor felvételiztetek, én is ilyen cuki dolgokat szoktam lejegyezni. Nem szeretném, ha valaki megkukkolná :twisted:

Kép KépKép
lorca

sági
rem, ez csak vicc, bár asszem rókiék is vlhol itt járhattak :wink:

járókaajtó
pedig asszem itt olvastam (róki?), h majd, ha nagy lesz a gyerek jobban elvan benne, ha elvileg kijöhet. egyébként az ajtó biztonsági záras, tehát magától nem tudja kinyitni, legalábbis nem mostanában.

pann
járókástopik nincs???? álmomban pani néven regisztráltál :lol:

h und m, zara
az árkádban mind a kettőnek van gyerekrészlege és a csajos az n n tuti!!! bár a hum-ben viszonylag nagy a fiúruhaválaszték is, de a zarában lehangoló volt. pedig már ott is vettünk tökjó rucit.

majus3

Na, asszem járóka projekt lefújva... Anyu győzköd minden alkalommal amikor itt van, hogy az márpedig milyen hasznos... Lehet, hogy inkább egy nagyobb játszószőnyeg kéne, aztán amikor meg kúszik, akkor úgyis úgy gondolom, hogy menjen ha akar :D Aztán még lehet, hogy meggondolom magam :roll: :lol: Ahol még nem lesz járóka, ott hogy tervezitek? Azt tudom, hogy Kamiéknál sok a hely, de mondjuk ahol több bútor van a nappaliban? Sági? Lorca? Nem voltam nálatok, de ez hogy megy majd?
Vendég

Csajok, tudja vki, hogy a gyerek 2 és 3 éves kora között mennyi pénz jár most? Sose tudom, hogy az a GYED vagy GYES :oops:
Vendég

Ja, azt meg akartam irni, hogy ugye en majdnem minden estere lefejek napkozben 100-120 ml tejcsit a bealtatashoz. Arra jottem ra, hogy valami irdatlanul zsiros a tejem. Tegnap este amikor at akartam tenni a poharbol a cumisuvegbe a tejet, elotte mindig ugye folkavarom kiskanallal - annyi zsir volt a tetejen, hogy a kisanal, amivel kavarom, tele lett zsirral, puposan!!! Nagyon furi volt latni... regen csak ilyen borszeru hejban kepzodott tetejen a zsir, de most ujjnyi retegben volt rajta. Le is dobbentem... nem veletlenul kozel 7,5 kilo ez az Aron...

Bocs a gusztustalankodasert... de ezt meg akartam emliteni, hatha mas is tapasztalt mar ilyet...
kami

Barbi!
Gyes: 26830 Ft. 2007-ben.
(www.magyarorszag.hu)

Timi
Kép Kép
timocska

Jaja, Barbi, nalunk sok a hely es eddig egy csomag jatszoszonyeget vettunk, de lesz megegy. Az mar lesz vagy 3 nm, azon egyelore jol ellesz. ha azt kinovi, mar ugyis szobat cserelunk szerintem...

Korabban is mondtam egyebkent, meg pocakkal, hogy mi kifejezetten "baba" butorokat, dolgokat nem szeretnenk, csak olyat, ami kesobb is jo. Gyerekdolgokat. Pl az agy. Igy aztan se kiskad, se pelenkazos komod (van viszont nem pelenkazos), a jarokat is kihagyjuk.
kami

Bazzeg! Ez komoly, hogy kevesebb mint a minimálbér fele??? Bölcsibe bejutni meg szinte lehetetlen :evil: :evil: :evil: Hú de kiakadtam... Asszem át kell rágnunk ezt a korkülönbség + visszamenni dolgozni kérdést :roll:

Jajj! Sírva ébred :(
Vendég

Orsi! Ajron is olyan, mint az oszi legy! Az ebed utan beajult, de nem rendesen alszik, hanem felig nyitott szemmel, erzekeli, ha jovok-megyek, neha el-elmosolyodik, de az meg olyan, mint amikor almaban mosolyog... aztan folebred, kinyitja a szemet, gugyog, de mire visszamegyek, mar megint alszik... lehet, hogy az ido. csak nem alomkorosak a gyerkocok... Aron csak ma ilyen, a babakocsiban is bealudt itthon, pedig ilyet meg sose csinalt... mindig "toporzekolt", hogy vegyem ki onnan, unta a kabatok latvanyat... biztos azert is feledkeztem meg rola, mert olyan csondben volt, hogy fol se tunt, hogy ottmaradt :D
kami

Na, csak anyahiánya volt :P Megyek, játszunk egyet, csak még 1 kérdés: (már többször akartam kérdezni) van még vki akinek nőtt a lába a terhesség alatt? :shock: Esküszöm szorít 1-2 cipőm :shock: Ez lehet???
Vendég

Na, gyorsan visszaolvastam, mert most sietünk tornázni :D
Barbi, sztem nálatok olyan tisztaság van, h fölösleges a járóka. Én venni fogok, mert nem tudom kordában tartani a pormacskákat, és nem szeretném ha Boldi tenné.. :D Nekem nem nőtt a lábam :lol: :lol: csak a fenekem nőtt, de jobb lenne a láb...

Timi, Ria, nem rossz a kérdés, bennem is felmerült, h nem éhes-e, főképp mert amikor kb 2 hónappal ezelőtt volt egy ilyen ordítós időszak, akkor a tápszer lett a megoldás. De 150-et mindig eszik, mert a szopit mérem, és általában 100 + a 60 tápszer, ritka, h csak 70 a szopi. Ráadásul nem merem emelni a tápit, nehogy apadjon a tej, bár mostmár közel a 6. hónap, a kritikus időszakra már csak nem fogy el.
A védőnéni meg azt mondta, h étkezésenként ne nagyon haladjam meg a 150-et mert az sok lesz. És ált. 7-szer eszik egy nap, tehát az 7 x 150 (Ria, köszi a privit :) ). Meghát bukik, néha baromi nagyokat, amire már én is azt gondolom, h ez nemcsak a buborék fölötti tej, hanem talán sokat evett.
Ja, meg néha próbálnám gyakrabban mellre tenni, és akkor nem merek tápit is adni..

De lehet, h mégis megpróbálok többet adni, mert olyan nyugtalan, és kaja után is sír..

Ruhák: Boldi is kinőtte a hosszú ujjúakat! Most próbáltam találni egyet, alig lehet összepatentolni...hurrá, van ondok, h miért kell babaruhát venni :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ja, éshát hízik mint a dudva :lol: :lol: Min. heti 200-at, ami egy 4 hónaposnál már elég sok.. :D
Na lépünk tornázni, hátha kifárad...

Kép
Kép
agiboldi

Te Agiboldi! Ha igy hizik, csak nemmaradhat ehes? Vagy hat a fene se erti ezeket a kolkoket...

Kozben Aron folebredt, hallottam-lattam, meg beszeltem is hozza - erre most megint elaludt!!!! Ennyire zsiros lenne a tejem...?
kami

Barbi
Nálunk is sokat kell várni a bölcsire. Mondta is a védőnéni, hogy ha szeretnénk bejutni akkor jövőre már jelentkezni kell. Csak az a baj, hogy 2 éves kor előtt nem szeretném, és csak tavasszal lesz 2, viszont szeptembertől van felvétel. Nem szeretik a "fél tanéveseket" :evil: Viszont ennyiből meg fél év alatt éhen lehet halni! :evil:
lora7

Nekem azt mondta a védőnő hogy az a baj hogy a gyerekek nem olvassák a tápszer adagolós leírást ill. a szakkönyveket hogy mennyit is kellene enniük így minnden babára más vonatkozik..

Lora most nézem hogy te is 14.-keri vagy merre? Én a Szőnyi úton. :)

KépKép
csongria

Sziasztok!

Régen nem jártam erre, mert hol a gépünk nem volt jó, hol az internetet vitte el a vihar, hol meg nem értem rá. Két gyerek az két gyerek. Látom jól vagytok! Jól megnőttek a babaucik! Gratulálok mindenkinek! Tök édik! :D Kép Réka nagyon boldog babuci

zsuzsibo

Barbi,
A gyerekszobában (20nm) minden gyerekbiztos, kb a fele szabad. A nagyszobával (30nm) egybenyílik, itt van akvárium, galérialépcső és könyvespolcveszély. Ehhez hozzá szoktam nyitni az előszobát (tizen) ott minden gyerekbiztos. Ami veszélyes lehet, elpakolom, elajándékozom, kidobom, vagy simán nem használjuk, mint a nappaliban a tv-t, nincs is bedugva. Azt is csak azért tartom ott, mert anyukáméktól volt ajándék és nehogy felháborodjanak. Vettem két rácsot, hogy majd a szobaajtóba beillesztem. Ehhez képest még a wcre se tudtam kimenni soha Nati nélkül. Fel se szereltük. Most Szabi a nagyszobában van egy pléden, alszik. Nati a jó nagy ágyán, alszik. Ideális pihi idő :D.
Barátnőm 6 héttel szült előttem. Már feliratkozott a bölcsilistára. :roll:
A kis korkülönbség - értem ezalatt a 2 év alattit - csak akkor túlélhető, ha van segítség, ahogy Róki írja, napi szinten. De még ha ennél nagyobb is, akkor is kemény meló egyedül. Erről Bella vagy Gabi tudna regélni, ha lenne szusszanásnyi idejük írogatni. Játszis barátnő szerint (25 hó különbség) jobb lett volna kevesebb, mert így egyáltalán nincs ideje, ereje a kicsire, a nagy szófogadatlan, és majd olyan gyorsan fut, mint ő. Ez így terhesen is macerásabb, mint az egy éves Nati, amikor is én teherbe estem. Őt még a 9. hónapban is utol tudtam érni.
Láb: Eddig is nagy lábon éltem, de szerintem nekem is nagyobb cipő kéne.

Ágiboldi,
Szerintem se olvassák a babák a hivatalos mennyit kéne enni irodalmat. 200at hízva nem hinném, hogy kevés lenne neki. Nati is kb hízogatott ennyit majd fél éves koráig. Boldi most veszi ki a hízókúrából a részét.

Kép KépKép
lorca

Lorca! Miert nincs bedugva a TV? Elvbol nem TV-ztek, vagy csak igy alakult?
kami

sziasztok!

ha még visszajöhetek jövök... :oops: :lol:
megjavult a gépünk végre.
úgy látom esélyem sincs behozni a kimaradt 20-30 oldalt :shock:

remélem mindenki jól van!

egyenlőre csak ezt az oldalt olvastam :oops:

GYES
szerintem is durva és bár én a max GYED-et fogom kapni a lakáshitel törlesztésre csak a családi pótlékkal együtt lesz elég talán :shock:

a gond inkább tényleg az hogy nem igazán lehet félállásban dolgozni
megint az angol tanárokra irigykedem egy kicsit :oops: :wink: a sok-sok magántanítvány...

nagyobb láb
Barbi az enyém talán nem nagyobb lett (alapállásban is nagylábon élek 42 :shock: ) hanem szélesedett :shock: ez már csak azért is "szuper" mert így most már vagy 43-44 es cipőbe fér bele a lábom :shock:
még jó hogy nyár van és papucsban járok :lol:

ágiboldi
heti 200g? :shock: az naggggyon jó
tuti nem éhes!!!!főleg ha bukik is
mennyi idő alatt majszolja be a kajcsit? nem lehet hogy túl gyorsan vágja be?és attól fáj a pocakja?
nem okoskodni szeretnék csak egy 5let

rólunk
mi is nagylányok lettünk :lol: betöltöttük a 3 hónapot :lol: ennek örömére a reggeli kajcsi adag sokszor 200g-ra ugrott de a 170g általános lett :lol:

szépen gyarapszik(6530g 60cm) ennek örömére a hasrafordulás tudománya háttérbe szorult :lol: de oldalra már megy :wink: viszont tud énekelni, hangosan kacagni, kezdi a saját kezét felfedezni de egyenlőre anyáé és apáé még érdekesebb főleg ha óra vagy gyűrű is van rajta :D

túl vagyunk egy fáraztó időszakon volt néhány napja amikor egyfolytában ordított és fogalmam sem volt hogy mi a gond...úgy ébredt ... :shock: nem kellett se cici, se cumi, se cumisüveg csak anyán lógni volt jó és amint vízszint felé közelített a testhelyzete már folytatódott tovább tehát csak függőlegesben és menet közben volt jó :D

na megszólalt ennyi volt az alvás kb 20perc :lol:

majd még jövök

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szia Mazsi!
De jó, hogy visszajöttél! :D :D
Látom, kritikus időszakot élünk, hasonló gondokkal küszködünk/tünk páran, míg nem voltál.
Örülök, hogy jól vagytok és hogy Lea is szépen fejlődik! :) Majd tegyél fel képet, hogy képben legyünk! :lol: :lol: (na, most meg humorherold lettem) :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Ria, én a Kerepesin. (Füredi ltp) Tudom, hogy közlekedésben béna vagyok, de kb. hol van a Szőnyi út?

Mazsi,
De jó hogy visszajöttél! :D Nem mondom szépen nő a pici lány! :) Ezek szerint a tejcsi dolgok rendbe jöttek. A More MIlket szeded még?
Ez a félállás dolog tényleg szar. Én sem tudom, h még mi lesz. A munkahelyemen, ha a félállást el is tudom intézni, akkor is 1 óra míg odaérek. Tehát a bölcsi min. 6 óra. De sztem max. 6 órát tudok kikunyizni. :( Meghát nálunk is a 8 óra is inkább 10 volt. Majd lesz valami...
lora7

Sziasztok,
Csak gyorsan jelentkezek modemes internetről anyukámtól. Szóval, lehet én is mennék Rokica, ha nem gond és még beférek(bár még megnézem mikor van időpont csípőszűrésre). Kíváncsi vagyok ám rátok (méginkább a babákra)
Orsi, jelszót kérek én is. Ksz

KépKép
bozotka

Tényleg Mazsi, most jut eszembe, hogy kimaradtál a fotópályázatokból. Pedig rátok is kíváncsiak vagyunk ám! :D

Erről meg az jutott az eszembe, h most nincs pályázati téma. Ötlet?
lora7

Norc,
Köszi, akkó rohanunk. Azért a kilós kiszerelésű body-k meg szokták érni :wink: .
Bírom, hogy ilyen öniróniával kezelsz bizonyos kérdéseket :lol: .

Kami,
Jaja, pont ilyen, semmi rosszindulat, nagyon barátságos, csak mintha nem lenne köztünk. (Lehet, hogy már titokban szívnak ezek a mai gyerekek?!? :shock: )

Barbi,
Sok embertől hallottam, hogy nőtt a lába a terhesség alatt, de hogy úgy maradt… azt nem tudom.
Mi sem tervezünk járókát. Vagy a gyerekszobát teszem teljesen biztonságossá, és akkor csak az ajtóhoz szerelek rácsot, vagy elkerítjük egy részét. A nagyszobában meg csak felügyelettel.

Voltunk védőnőnél (akit amúgy nagyon szeretünk),
Éjszakai aktivitás: fülfájás kizárva, akkor ordítana, fogzás lehet :? (remélem nem). De elvileg neki már 10-től 6-ig aludnia kéne (szopi-hitvitákba sosem megyek bele :wink: ), próbáljon meg hozzá az apja bemenni éjszaka (és akkor ki megy dolgozni reggel??? :shock: ).

Bágyadtság: az időjárás, vagy mert nem alszik rendesen éjszaka. Nem valószínű, hogy nem beteg, mert akkor vagy lázas lenne, vagy étvágytalan, szóval észrevennénk.

Kaki és puki gondok: adjak neki barack levet két szopi között, hogy lazítsa (mit lehet lazítani egy teljesen folyós székleten? Mindegy, akkor a vitamin miatt.)

Nem lettem okosabb, de legalább megmérték: 7550 g (Lorca, te szoktad követni a növekedési ütemeket, ennyi idősen mi az intervallum? A férjem számokkal alátámasztva szeretné látni, hogy a fia egy Godzilla :roll: ).

Részidős munka,
Én éppen dúskálok. A cégem is számit a mihamarabbi folytatásra, és állítólag nagyon együttműködők, hogy kitaláljunk valamit, ami mindenkinek jó (Tbánya-Budapest vonatkozásban ez nem lesz könnyű). A családi vállalkozás is kínál lehetőségeket, ami ideálisabbnak tűnik gyerek mellett, mert sokkal rugalmasabb. Na majd meglátjuk…

Lora,
Az apa lánya/fiából, a rágcsálósból, a nevetősből még elég sok hiányzik, de jöhet új ötlet, ha van.

Mazsi,
Szia, szerintem még nem találkoztunk. Nézd meg a vonalzóm fölötti linket, és jöhetnek a képek, vagy te is fel tudod tölteni direktben, küldök jelszót. A kívánatos méret 600x450.

Orsi
Kép Kép
sno

Kami,
Semmi elv az én részemről. Van egy mini szoba is, ott tévézünk. A konyha melletti cselédszobában. Én heti kb 1-2x nézek. Első Nati hónapokban a 2-3 óránkénti etetés és szórakoztatás kiütött, vagy egy évig szinte egyáltalán nem néztem. Utána meg elvesztette a varázsát. Csak Dr House-t nézek. :D Natit nem engedem tv elé, már csak ezért sincs bekapcsolva. Az már elv. Robi azért kicsit lelkesebb lenne.

Mazsi,
Jó újra itt látni :D Szépen gyarapodik Lea, nagyobb mint Szabi! :lol:

GYES: Én még annak is örülök, hogy van lehetőség itthon maradni. (ok, nincs hitelünk, igy könnyebb) Tesóméknak majdnem ( :cry: ) összejött a második baba Szabi előtt. Eléggé gondolkodóba estek, hogy mi lesz a picivel, Angliában fél évig van fizetés. Ketten keresnek, de még így is elviszi az egyik fizut a lakáshitel.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok:

Ajtó járókára:

Azért van, hogy a már közlekedni tudó gyereket ne kelljen állandóan ki-be emelgetni, hanem szabadon mászkálhasson ha anyuka nem akarja bezárni éppen. Különben teletömöd a kedvenc játékokkal a járókát hogy ottmaradjon a gyerek csöndben, és ha máskor is játszani akar velük, akkor emelgetni kell.

Pann:

Kár hogy nem tudtok jönni. :(

Barbus:

Járóka magasság akkor fontos ha fájós a hátad. :) Nekem jól jön, mert most még nem kell olyan mélyre hajolni. Ha meg már állni tud, akkor meg azért nem kell mélyre hajolni.

2 és 3 éves kor között GYES jár, ami a mindenkori minimálnyugdíj, kb 25e forint.

Tescós ruha:

Anno egy csomó mindent ott vettem Zsuzsának, mivel tőlünk 5 perc a Tesco és állandóan oda jártam. De most!!! 3-4000 forint egy nyári együttes? Ne máááááá.

Még járóka téma:

Vegyetek használtan!!! Nem éri meg 20-30-40e forintot költeni egy olyan alkalmatosságra amit egy csomó gyerek alapból utál! Főleg ha nem jó korán van beleszoktatva. Zsuzsa nem volt hajlandó egy pillanatig se benne maradni. És egy járókát nem lehet úgy leamortizálni, hogy ne legyen jó másodszor is. Ugyanaz a sztori mint a babakocsival sztem, hogy horror áron megvetetik a naiv szülőkkel, akik aztán kétségbeesetten próbálnak túladni rajtuk a babaszobán. Nézztetek be oda, telistele van járókával.

És még avagy mire jó a járóka:

A járóka arra jó, hogy a már közlekedni és pakolni és rombolni és önveszélyeztetni tudó gyerekedet biztos helyen tudhasd amíg te mondjuk elmész WC-re vagy főzni. Mert legyetek erősek, pár hónap múlva már úgy fogják szétszedni a lakást a picik, hogy nem győztök utánuk szaladni. Egy szempillantás kell nekik csak ahhoz, hogy egy óvatlan pillanatban kivegyék a rajzszöges dobozt az egyik fiókhoz és lenyeljék a tartalmát. Vagy megtalálják a tisztítószereket a mosogató alatt és beterítsék vele a padlót. Vagy csak nemes egyszerűséggel kipakolják a szemetest.

Ez most még a kényelmes állapot, amikor lerakod a gyereked valahova, és bár lehet hogy ordít, de tudod, hogy ottmarad. Végülis hangjelzés hogy még életben van, és ott ahol hagytad. Ha már nagyobb és csend van, az gáz.

Kami:

Az én tejem is fölösödik, minél tovább áll a hűtőben, annál vastagabb a réteg.

Na folyt köv mert Szilvi eddig szórakoztatta magát...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mazsi! Helló helló!!! :D De jó, hogy jöttél :P Látom, Lea még mindig jó húsban van :lol: Csak így tovább ;)

Kami! Nem akarsz vmikor bemenni a céghez? Be kéne mennem az üdülési csekkemért és legalább akkor körbehordoznám Emmát :D Tudom, hogy Te már voltál Áronnal, de hátha van kedved ;)
Vendég

Na de Roki En nem tartom am sokaig hutoben! Van, hogy az egesz mennyiseget este fejem ki, mondjuk 4 es 8 kozott (pl eppen tegnap)! Az csak 4 ora, nem nagy ido!

Barbi, de, kene, dolgi boltba leginkabb, de az en udulesi csekkem is kell... Jovo het vmikor?
kami

Orsi!
Sebi tényleg egy Godzilla! :) Szerintem ő a legnagyobb a topicban! :shock:

Én már benéztem a Babaszobára, de annyival nem olcsóbbak a járókák. Pedig én vennék haszáltan is.

Timi
Kép Kép
timocska

Lilla negyedjére készül ma aludni! :shock: Mi lesz ebből éjszaka! :roll:
Ja, Orsi!
Lilla se hú de aktív az ébrenléti időszakban. Van egy kedvenc babája, azt rángatja a játszószőnyegen. Semmi extra. Se oldalra, se hátra, se hasra fordulás. Még lábemelgetés se! Micsoda sportember! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Legutóbbi talis csajok,
feltöltitek a képeket a képtárba, vagy azokat mentsem át amik itt vannak?

Orsi
Kép Kép
sno

Timo,
akkor ez tényleg az időjárás lesz, ha már Lilla, a sport ember sem pörög... :D
Pedig Sebi most ránézésre még fogyott is, tehát tuti, hogy nőtt. Mekkora lesz ez a gyerek?! :shock: Nem hordozó, hanem daruskocsi kéne mellé. Erről jut eszembe nekünk is megérkezett az Ergonk (még nem láttam :( ).

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi
7550g?! :shock: Nem semmi! :D
Van még valaki 6kg alatt?

Lorca,
Leírhatnád, vagy elküldhetnéd nekem ezeket a növekedési ütemeket, vagy intervallumokat vagy miket. Érdekelne. Akár priviben is. Persze csak ha nem nagy meló. :) Köszi

Rókinak igaza van. Úgy nőnek ezek a gyerekek. Nemrég még leraktam az ágyra és ott maradt. Most ezt már bőven nem merem, még az ágy közepén sem! Sajnos a mi lakásunk egyelőre egyáltalán nem bababiztos, ezért kell a járóka. Illetve a szobája többé kevésbé az, de ott egyedül lenne egész nap.
lora7

Na megjöttünk a tornáról :D és Boldi alszik!! Jól kifárasztotta magát. na nem a tornázással, hanem a nyavalygással, mert ott is bemutatta. A tornát tartó csaj kénytelen volt egész órán keresztül őt szórakoztatni, éshát ha magában nem is érne meg a dolog 800 Ft-ot, így már hohóóó, h más rázza a csörgőt és hurcolja a gyereket, síímán :D
Kele persze mintafiú volt, csak a végén nyögte be az unalmast :wink:

Hazafelé meg beugrottunk egy bababoltba és sebtiben vettem néhány 68-as body-t, mert a 62-esekben már úgy feszít mint az egyszeri parasztlegény, vagy Komárlászló, kinn van a mellykasa :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Tényleg Kami, hol a többi talis kép, még csak a kedvenceket láttuk.

Ja igen, Mazsi, de az lehet, h túl gyorsan. Főleg ahhoz képest, h régen 1 óra volt egy szopi, most meg 3 perc egy mell, 3 perc a másik, aztán ordítás, és úgy issza a tápis pótlást az üvegből, h behorpad és nem lehet kihúzni a szájából. Néha próbálok kényszerszünetet beiktatni, de addig ordít és esetleg levegőt nyel :roll:

Kép
Kép
agiboldi

óóó, ha senki sincs itt akkor mehetek porszívózni :cry:

Kép
Kép
agiboldi

szia Zsuzsibo :!: :!:
az ortopédusnál gondoltam rá, hogy mi lenne, ha te lennél Zsuzsibo :lol: :lol: Hát ez tök jó! Csak nem bírtam visszakeresni sosem, hogy annakidején miket írtál magadról. (ja, mi vagyunk a szőkéktől ordítós Roli bébi és anyukája, emlékszel?)
Örülök, hogy megvagy! Mesélj még magatokról ha van időd!
Norcmorc,
azt hiszem én még nem is...hát akkor most üdv köztünk és köszi a nyugtatást paráztatás-ügyben.
Mazsi,
jó hogy előkerültél te is.
Na, este/éjjel még jelentkezem...
Vendég

A keresztapu lánya konduktor és Németországban gyógytornáztat gyerekeket. A bnőm lányának nem volt kéztámasztó reflexe meg merev volt a válla. Kaptunk egy tornát (majd elkérem és beszkennelem) amitől 2 hét alatt rendbejött!!!!,

C&A vs. H&M nekem pont az előbbi tűnt drágábbnak... Minden micimackós és arra ki kell fizetni egy csomó jogdíjat. Azok a H&Mben is drágábbak! Meg praktikusabb, hogy sokmindenhez van hozzá való zokni, sapi, kiscipő. Lehet költeni. Már ha vkinek van pénze. Mert nekem ugye gyógyszerre sincs :-) A gyerek is meztelenül jár... Nekem is kölcsön kell kérnem vmi ruhát, h elmenjek a talira!!!!!!!!

Lora!

A Szőnyi út az M3-as bevezetőjével párhuzamos első u. a sínek felé (Rákosrendező vasútállomás...stb)

Melyik állat találta ki, hogy GYED meg GYÁS alatt nem lehet vki adóstárs????? Most legalább egy évig nem tudok hitelt felvenni... Nagyon bosszantó!!! Kérdeztem, mi van, ha vki hitel után 2 héttel meg GYÁS-ra. Annak felmonják a hitelt????

Jó, hogy írtátok mekkorák a fiúk! Már féltem, mert ma találkoztam babás bnőimmel, akik 5 héttel előbb szültek. A kisfiú 6300, a kislány 5200 (37 hétre született kis súllyal) Az én Lucám meg 7010g napozóban kaja után... :oops:

Járóka: Én azért látom értelmét, mert a bnőm januári kislánya már leforog a 100X150s játszószőnyegről s koppan a busija a parkettán. Mi meg 50m2-en lakunk egyelőre és van egy bolognese kiskutyánk, aki miatt a földre nem szívesen raknám a babust. Majd amikor nem figyelek, és a kutya tányérjából eszik, mint a tesóm... :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?