Kata! Milyen színű volt a tejed? Nekem vagy 3 napig vaníliapuding színe volt

Nekem meg megdicsérték a színét… Na, ennyire megbízhatóak!
Szoptatós étrend? Nekem semmi spéci. Mindennap van gyümi, zöldség. Tartósítószer minimálisra, napi 3-4 túrórudi, és lehetőleg minden tápanyagból vmennyi.
Uxi, igen, a fejem hája már visszament.
Sírás. Alátámasztom Kata szavait (tapasztalatilag, mert pszichón ilyen hasznos dolgokat nem oktatnak). Én is sokat sírtam, főleg bent a kórházban. Egyrészt a hormonok, másrészt a kiszolgáltatottság, harmadrészt a „komplikációk” (sárgaság, bacik), negyedrészt a kommunikációs akadályok a személyzettel. Megdöbbentő mértékben nem tudnak, vagy nem akarnak tudomást venni az elsőgyerekes anyák állapotáról.
Sebesedés. Nekem csak elkezdődött. Én anyatejet kentem szét rajta, és szellőztettem (viva la 1 ágyas). Begyógyult. Nemtom, csak azért, mert kicsi volt, vagy a tej és a levegő tett neki jót. Ezért jó a kicsi mell! Nem kell melltartó! Juhéjj!
Szivvi, azt akartam még mondani, hogy több tejet esznek a babák, mint amennyi a szoptatás elején a ciciben van. A tej szimultán is tud termelődni!
Brigi! Tudom, hogy most spórolnotok kell, de nem ruházol be egy taxijáratra szombaton? Ilyenkor talán megérné a befektetést! Ja, a többiek is írtak. Akkor csak csatlakozom.
Zsuzsi, Drága! Vigyázz magatokra, legyél nagyon körültekintő. Neked ez az első Anyasági-próba!
Dorkának megy a sok drukk!!
Mütyür! Sztem 3 éves korig mindenképpen jó az ajándék. Ilyenkor még teljesen örömelvűek a gyerekek. Nem a tárgy a fontos, hanem az öröm, amit a kistesó hozott. Tudományosan nem tudom, mi a szakvélemény, csak a barátoknál láttam, hogy bejött, nagytesó szerette a kistesót. Bár, mindig kérdés, hogy mi lett volna, ha nincs ajcsi.
A nagytesó mindenképpen féltékeny lesz a kicsire!!! Barátnőm fia bele is betegedett. Olyan 2-3 hónaposan jött ki rajta.
Summa summarum: én venni fogok vmi nagy dolgot, ha jön a következő!
Zsanett! Még egyszer gratulálok! Ha lesz időd, és kedved, mesélj nekünk!