Balázs Apuka! Meghatott, ahogy leírtad a szülést! Itt pityergek. Erősek voltatok, és ügyesek! Nagyon sok boldogságot kívánok! És Balázs csudaszép! Semmi nem látszik rajta a hosszú vajúdásból! Hajrá hálóing nélküli kórházi lét! Én is így voltam, tök sima ügy
Emi25 Hajrá!!!!! Meg lesz a magic date!!!!
Esztora! Egyben – nem csak úgy tűnik! Ez k. jó! Hajrá groteszk humor!!!
Rita! Nem nagy a pocid, hanem hegyes, előre nyúló, ezért tűnik nagynak. De oldalt nincsen baba. Nekem is ilyen volt. Mondjuk 3,6, de az én 177 centimhez nem volt nagyon sok (főleg, ha nem hanyatt fekve kellett volna kinyomni). Sztem Samu is 3,5 körül lesz. Zavard ki hamar
És az 56-os kengurus bodykat most kezdjük csak kinőni. Üres pelussal még jó, de ha megtelik a pelus, akkor már eléggé izompóló
Annee! Ilyen rohamosan hízik Andris? Húha! Hamar vissza fogsz fogyni, ha cipelgeted

Tökfej is hájasodik, de sztem csak most érhette el a 4 kilót (nincs mérlegünk).
Uxi! Beszélj Borossal a gátvédelemről! És esetleg kérd fel az Erzsikét. Én nem is kértem, hogy csinálja, csak ott volt az olajom, és magától kezdte a masszírt. (más kérdés, hogy sajna nem lehetett megvédeni).
Orsi! Nekem kb 7 hónaposan volt ekkora pocim...
Fogyás. Én most tartok a 4. hónapban hordott ruhatáramnál. Ami az alap ruhatár bővebb darabjait, illetve 4 centivel kiengedett derekat jelent. A combom még szinte alig ment vissza

Na, de majd a 2. emelet hatalma megedz!
Légzésfigyelő. Nekünk kókuszmatrac alatt van. 1,5 hete alszik benne esténként Béb, és még nem riasztott be. Csak olyankor, ha kiveszem a gyereket, és nem kapcsolom ki. De sztem tök jó hangot választottak neki, nem ijeszt meg. Mondjuk kezemben a gyerekkel könnyű nem megijedni.
De én nem is raknám a matrac fölé a figyelőt, mert a mienk érzékelője egy 20*40 centis kemény műanyag deszka!!!!
Vajúdás ideje. Senkit nem akarok elkeseríteni, de én is 6 órás vajúdásra gyúrtam. Hosszú hónapokig meg voltam róla győződve, hogy hipp-hopp kinyomom a kis csenevészt. Az, hogy ezzel csak áltattam magam, az csak a szülőszobán esett le! Szóval minden gyúrás ellenére készüljetek fel, hogy el kell fogadni azt, amit, és ahogy kapjuk!!!! Nincsenek véletlenek!
Apukák. BJ doki tök jófej volt, mert Apukára is figyelt, meg Babára is. Amikor kivitték, ő mondta, hogy menjen a gyerekkel. Meg amikor a lepényt kiszedte, diszkréten kérdezte, hogy érdekel-e minket. De nem akartuk megnézni. Nem is tudom, hogy vitte ki. Párocska egy fél szemmel látta, de őt nem borzasztotta el.
Sztem ez is egyén függő!
Lepény. Istvánban egy külön szobára volt írva, hogy placenta! Lehet, ott gyűjtik? Sztem megvizsgálják, aztán megy a krematóriumba. Nem?
Én voltam annyira magamnál, hogy el tudtam volna kérni, ha akartam volna! Szóval Rita, hajthatsz erre. Csak hogy viszed el? Azért az mégis egy elhalt szövet!!!
Ádám feje tiszta kiütés. Tejallergia, semmit nem kell vele csinálni, de úgy sajnálom. Legszívesebben jól kinyomkodnám az össze pattanását
Délelőtt voltunk piacon Apácskával hármasban. Olyan jó volt. Ezért csináltuk a kölköt, hogy hármasban lehessünk!