Sziasztok!
Este 6kor evés aztán 7kor szunya,én is elaludtam babucival a nappaliba,és éjfél felé ébredtem fel,hogy nem éhes ez a gyerek,de úgy aludt mint a tej,erre bevittem a kiságyba és még egy órát ráhúzott,mi meg 5 percenként ugráltunk megnézni,hogy jól van-é,mert ez csoda hogy ennyit alszik.
Aztán reggel 4 a következő időpont ,ágyhúzással,mert a drága bepisilt a kiságyba ,ami eddig nem fordult elő,sebaj türelmesen várta hogy lecseréljem a lepedőt,és még egy köszi anya mosolyra is futotta.
Azóta alszik,egyre jobban tartja nappal a 3 órát éjszaka a 4et,most meg ugye rekordot döntött,remélem ahogy nő egyszer végre megérem azt a pillanatot hogy átalussza az éjszakát....vele együtt én is.
Tegnap voltunk baba masszázson,tök jó volt,nagyon jól bírta,mellettünk egy baba végig üvöltötte az egészet ,Martin mégse sírt,két hét volt köztük,az a baba képzeljétek óránként eszik mégis egy kilóval kisebb,mint az enyém,olyan volt a két baba egymás mellett mint egy két és egy négy hónapos ,pedig az enyém majdnem fél kilóval kisebb súllyal született mint Gergő.
Na mindegy mostantól masszázsolunk,tényleg klassz és ahogy látom élvezi,akkor meg miért ne kényeztessem.....
Én is tele pakoltam a kiságyat szines kütyükkel,szereti nézegetni őket,a babakocsin is lóg egy lepke,azt elnézi két órán keresztül is,aztán besokal és magyaráz neki!!!!!!!
Utazó ágyat nekünk is vett apa,hasonló megfontolásból de még babuci csak egyszer volt benne,próba fekvésen,azóta is lent van a szalonban majd ha egy kicsit nagyobb lesz,abba lesz,jó hogy ott van.
valami gebasz van,felébredt.....
csak álmodik és nyöszörög,ezt mindig bejátsza..én meg be is veszem
Stella nagy gratula,tényleg majd kérjük a képeket!!!!!!!!!!!!!
Múlt hétvégén két menyasszonyom is volt akik szűk családi körben ünnepeltek,olyan helyes volt mindkettő.....rájöttem,hogy nem mindíg a nagy uszályos ruhás menyasszony a szép,mind a kettő a maga nemében nagyon egyszerű de elegáns volt és jó érzés volt rájuk nézni.....majd ha kapok tőlük képeket a rucikról felteszem.
Bringa hogy vagy????????????????????????
Niki,írtad hogy ritkán leszel gép közelben ,de azért egy életjelet adhatnál,hogy megérkeztetek,és minden okés!!!!Jó pihenést!
Pici,nincs játszó szűnyegünk,viszont én is nagyon rajta vagyok,mert a védőnő folyton mondja hogy földre fektessem,mert egy gyerek egyszer az életben valahonnan leesik,arany szabály,és halehet ne az ágyról...a földnél lejjebb nem esik.
Végül még nem reagáltam Legi és mindenki hozzám szólásához,emlékeztek Spock téma.....ugy gondolom ,hogy én aki egy hete ezen fórum tagjait nagy olasz családhoz hasonlítottam,és igy is érzem,nem fogok pit bullként Legi torkának ugrani,és harci kutya arénát varázsolni a fórumból,mert nem egyezik a véleményünk valamiben....ő így gondolja ,nekem más jött be,de szerintem tök mindegy ,hogy védőnő,dokinő ,szomszéd Marcsi,net fórum vagy Spock....itt nem ez a fontos hogy ki honnan gyűjti a gyermeknevelési tanácsait,hanem az hogy hatásosak legyenek azok,és mivel nincs két egyforma gyerek ,kinek a pap,kinek a papné.Nekem bejöttek a könyvből olvasott ötletek,Leginek nem ,ennyi!!!Persze én se tekintem a fent említett könyvet Bibliának,csak akkor szoktam elolvasni amikor már fogyóban az ötletek,és az ösztönből lépett dolgok nem használnak.
Valószínű a hormonszintem Himalájai magaslatokban mozog ezért hevesebben reagálok dolgokra,és mégha nem is akarom magamra venni azt a megjegyzést hogy ...felnőtt rajta egy egész (de)generáció szerintem ez akkor is erős egy kicsit....ahogy Doo is mondta ,hiszen ő is ezen nőtt fel,ahogy a 30 -as korosztály java,akkor nem volt más,ezt meg anyukám mondta,és ahogy neki sem volt segítsége,mert a mamám fiatalon meghalt,valahonnan ki kellett lesse ,ha valami gáz volt velem....na mindegy.
Az biztos hogy senki nem megy Legi helyett megbüfiztetni Hédit,és nem ringatja az én Martinomat se más helyettem, nekünk kell kitapasztalni hogy a babáinknak mi a jó,eztán azt hiszem nem publikálom hogy az adott infót éppen a szomszéd lány mondta vagy olvastam,talán igy elkerülhetjük a konfliktusokat.