A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Drága Csillik Enikő!
Valaki az iwiwen na'on várja ám,h visszaigazold!
Valaki a Balázs-alomból :lol:
Hát igen,mondom fordult a kocka,szép lassan már én vagyok Alexára utalva,a kapcsolatunk mostanában olyasféle,mint a Született feleségek béna Suzanjenek és nagy okos lányának :roll: :lol:
Különben most tényleg nagyon elkel a segítsége cudarul vagyok,már a fejem is fáj,lehet szép csendben kivérzek.........
És nem utolsó sorban olyan baromi jó most egyedül!
Feljöttek,tisztába tettem és megetettem Lilit,bezsebeltem a mosolyokat és most megint kilöktem őket :lol: :lol: :lol:
A vasárnapi anyuka :wink: :lol:

Doo!Én is pont ezt éreztem,bár én már nem először :roll: Lehet írtam már,de talán nem,szal először a kórházban,amikor én hülye elkezdtem tesztelni magam,h megismerem-e a sírását?hát persze,h nem!De a legkutyább az másnap reggel történt,amikor rámartam a tolikocsira és már indultam is vele,amikor észrevettem nem jó kölököt vettem magamhoz :!: :shock: :roll: Először égtem ,mint a rongy :oops: ,amikor visszatoltam,aztán ráleltem Lilire,megláttam és:BRÜHÜHÜHÜHÜHÜHÜHŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ :cry:
Nagyon sírtam,h milyen anya vagyok én?????????????
Egyetlen egy mentségem volt egyforma ruciban voltak és a lopott bébinek vmi fekete bukás nyom volt a nyakán,én meg szinte csak azt néztem,ki akartam szabadítani,h jobban szemügyre vehessem,egyszóval jött a lila köd :!:
Most már jókat röhögök ezen,de akkor :roll: Egész nap csak sírtam,sírtam,szegény Balázs meg nem tudta mivan,meg senki sem,mert ahogy el akartam mesélni mi történt,újra csak sírtam,nagyon komoly volt!Most is mosolygok végig,ahogy írom,mert vizuális lévén látom az arcokat és látom akkori saját magamat........ Extra cudar!Kicsit olyan Kostunyica feeleng..... Lepukkant,még felvizesedett anyuka,ünneplőbe öltözött kisfiús képű apuka,rokonok körben,Lili a tolikocsiban és mindenütt kaja,meg üdítő,ja és anyuka annyira rosszul lesz,h ilyennek látja a kislányát,h muszáj megennie az amúgy neki hozott fagyit........
Édes.............

Na megyek felmosok,így este negyed7kor,nem maradtam le semmiről...........

Ilda!Remélem jól érezted magad és kicsit ki tudtál kapcsolódni! :wink:

Biztos mindenki szabadban van.............
Nekem jó most itthon,EGYEDÜL :wink: :!:

Kép
bringababa

Na szevasztok!

Köszi Bringa, már jól vagyok. Még aznap délután segített két kamillás gőz és egy óriási alvás.

Nyugi lányok, szerintem mindenki bénázik egyszer-egyszer (vagy többször is). Szerintem ez normális.
Rám akkor szokott rámszólni párom, mikor porszívozom az orrát és közben nyomom le szegény gyerek fejét.
És még mennyi hülyeséget fogunk csinálni, jesszusom!
Én régen kiejtettem a babakocsiból a nővérem kislányát. Hoppsz, kicsusszant szegénykém.

Nagyon aranyos ez a mindenkinekilyenvan rugdalózó. Ismerős, mert van valami hasonló nekünk is.
Anyukám túrta. Ugyanilyen betűkkel vannak írva az állatnevek. Ez egy sorozatkollekció lehet:)

Ma voltunk a Margit-szigeten a barátnőmékkel. Ott is van egy 3 hetes babó. Tök jól bírták, alukáltak a manók.
Nekem is marha jólesett kimozdulni.

Kedveskéim, holnap utazom a szüleimhez a macskával. Visz le minket apa.
Mi lennt leszünk egy hétig. Ugyan ott is van internet, de nagyon ritkán leszek gép előtt, mert szinte minden nap
húzunk majd ki nővérkémék kertjébe. Úgyhogy majd csak módjával fogok tudni veletek kommunikálni.
Már most hiányoztok! De komolyan. Én már függök tőletek, meg ettől az egész babanettől:)

Bringa, Neked még csak annyit, h. tuti rendbejön Lili köldöke. Ápolgasd szépen! És ne emészd magad! Szerintem nincs anya bénázás nélkül!
(én olyan kétbalkezes vagyok).

Pici, ez tényleg érdekes a körömvágásnál. Hogy nem lehet lekerekítve vágni, nehogy beszakadjon, ha meg szögletes, akkor meg karcol. Hjajj.
Én ma vágtam pont neki.

A buliról lemaradtam Bringa? Szóltál volna előbb.
Tényleg, tök közel lakunk ám egymáshoz. Mi a IV. ker.be. Egy talit összehozhatunk.
Na jó, ez igazságtalanság lenne a többiekkel szemben. Nem akarok kihagyni senkit.

Doo, elég mókás lehettél, h. nekimentél az ajtófélfának. Te drága, tök el tudom képzelni!:)

Bringa, Te meg ezzel, az elcseréltem a gyerekem sztorival. Annyira jót mosolyogtam. De nem gúnyból. Hanem, h. annyira édes vagy.
Ez olyan szimpatikus. Ne érezd magad szarul, mert inkább mókás a szitú.

Ilda, tényleg, milyen volt a kiruccanás? Jólesett?

Na Csajszik akkor léptem, majd jövök ám. Megnézlek titeket!

Puszi Mindenkinek!
Sziasztok

Kép
niki30

Sziasztok,

Mindekit vegig olvastam es jot mosolyogtam, meg egyutt erezetem, meg nagyon jopofa dolgokat irtatok, de most hulla vagyok. :( Ma fodrasznal kezdtem, aztan szulok, utana tesomek szulokkel...most meg furcsi, szopi es mar en is mindjart bealszom.
Majd holnap irok, addig is Niki neked jo hetet, erezd jol magad anyudekenal, puszi neked es a tobbieknek is!
AMugy en is total babanet (ti) fuggo vagyok!!!! :shock: :)

Joejt mindenkinek. Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Niki, én engedélyezem h találkozzatok bringával - abban az esetben, ha jössz Tb-re és akkor velünk is talizol :wink: :lol: kellemes pihit Nektek - mert azért valljuk be, az ilyen rokon látogatásokban az is a jó h mindig akad, aki besegít a dajkálásba, meg dicséri a prüntyőkét és olyankor dagadhat a mamika keble, nem csak a tejtől.

bringa, látom már h nem csak lorcikával működtök nagyon egyformán, de egyes dolgokban velem is! :shock: az én babámat nem én cseréltem el, hanem a nővérek a kórházban, de az én számlámra meg az írható h nem vettem észre és simán szoptattam a csere bébit!! :roll: :oops: :shock: :oops: (úgyh gabi, nekünk is van ám tejtestvérünk! :lol: ) az mondjuk furcsa volt h taknyos az orra, de hát ha taknyos, taknyos... :roll: férjem pedig el volt hűlve h hogy lehetek ilyen balfék, amikor a mi babánk ráadásul elég felismerhető a homlokán lévő hatalmas tűzfoltról! mondta is utána, ha viszem ki a babcit bemutatni etetés után, akkor ne a taknyosat vigyem, hanem a foltos fejűt :lol: :lol: :lol: ennyit az anyai ösztönökről :oops: :oops: :roll: mellesleg lehet h én nem is vagyok annyira extrán későn beérő típus, mert sógornőm épp ma mondta h ő úgy a 9-10. hónap tájékán kezdte először élvezni ezt a babázás témát - addig csak a kötelesség, meg a keserv. vagy legalábbis nagyobb hányadban. én meg most ezen a héten már vhogy kezdtem azt érzeni h kezdünk pozitív irányba billenni. szal legi, Neked is kitartás!

bringa, neked nem késik a vonid?
Vendég

Bringának nincs is vonija. :o Hun van?

Kép
niki30

én látom :o
Vendég

én is látom Bringa voniját
pici76

Bringa mndjárt felkúszok az iwiwre, jó régen nem voltam :oops:

Niki, nagyon jó pihizést neked!!!

Lorcika, elirigyeltem tőled az egész éjszakés alvást, és tegnap kiprószáltam Zsófinál. 10kor beetettem két ciciből szopált 140-et (lemértem kíváncsiságból) aztán bealtattam , persze fél óra alatt beájult, és csak reggel 6 kor kelt fel :) mi eddig éjfélig nem is vittük fel, hanem lent volt velünk a nappaliba, de ez most nagyon megtetszett, lehet hogy bevezetjük :wink: :) már ha a gyerek is akarja :roll:
Na persze én nem aludtam át az egész éjszakát, mert 3 kor és 6 kor is felébredtem, hogy mi van a gyerekkel, de nem kell mondanom 2 perc múlva már újra aludtam :) és a reggeli cicizés után is rögtön visszaaludt, és csak 10 kor kelt, szal most jól kialudtam magam :) igaz én még közbe fejtem egyet, mert a másik cicimből már dőlt a lé...

A gyerekelcserélős storykhoz csak annyit, hogy én nem cseréltem el Zsófit, de csak azért, mert mindig gondosan elolvastam a név felírást mielőtt megfogtam a kocsit :) közbe meg igyekeztem nagyon határozottan nézni, mintha ránézésre tudnám melyik az enyém :lol:

De azért Doo ez nem semmi, még meg is szopiztattad??? :lol:
Nektek is van tűzfoltotok? Állítólag mostanában ez nagyon gyakori, Zsófinak is van a kezén. Nekünk azt mondták 1 éves koráig várhatóan felszívódik (vagy nem) :shock: Mindenesetre ha nem nő, nincs gond, max ez lesz a szexepilje.
pici76

na mostmár Lilivel is össze vagyok linkelve :)
pici76

Na hello csajszik! :lol:
Reggel már olvastalak Titeket,jókat derültem! :lol:
Doo!Üdvözöllek a Sorstársak című műsorban :lol: :lol: :lol: Azért a szoptatás az nem semmi :shock: :lol: Ezzel most nálad a csörgős sipka,pedig azt hittem,h én nyertem rá örök bérletet :lol: :lol: :lol:
Niki!Kellemes hetet Tinektek,ha hazajössz/tök( :shock: :lol: ),akkor immáron engedéllyel taliz6unk valamikor! :wink:
Én is függő vagyok ám,nem is kicsit!!!!!! :wink:
Lorcika!Hun vagy?Biztosan megint alszol,mert ricsimicsi olyan nagyon jó baba :wink:

Képzeljétek tegnap estére totál kidőltem,apára kellett hagyjak mindent,és ő olyan,de olyan csudi ügyes volt,na meg biztos Lili is érezte apával most kíméletesnek kell lennie :wink: :lol: Balázs azt hitte alszom,így gondolom nem frusztrálta a tudat,h figyelem,pedig figyeletem ám,nagyon is! :D És édes volt,végig dumálta vele a fürcsit,még danászott is,na jó csak éppen azt,amit csinált vele,de akkor is!Megetette,aztán megdumcsizta vele,h neki még dolga van,legyen oly bűbáj alukálni és Lili így is tett!És még olyan drága volt,h bekészítette a következő kajcsira a vizet+a tápit,h nekem csak hajnalban mixelni kelljen.Aaaaaaaaaaaaaranyos! :D Különben Lili velem is nagyon kíméletes,hajnal 5ig nyomta,aztán melletem még 9ig,és most negyed 11től még mindig szundizik,tudja anyája éppen elvérezni kékül :roll: :lol:
Tényleg nagyon komolyan vérzek,ha még holnap is,akkor irány az orvos..........
De tényleg csajok,én tudjátok mit nem értek?Lili már elég régóta 10től 5ig alszik,én meg mégis olyan vagyok estére(fél9-9re),mint a mosott sz.r :shock:
Lehet kéne szednem vmi vitamint,de akkor meg olyan étvágyam lesz,h csak na!
Ti hogy bírjátok?

Lilinek a nyakán van "gólyacsípés",tényleg olyan,mintha ott fogta volna a gólyamama!Jó-jó rég tudom,h nem az hozza,meg ha minden igaz ott is voltam........... :oops: :wink: :lol:

Tök jó,h van topic-dressz,mez! :lol:
A találkozón,ha végre valahára összejönnne édesek lennének egyenruhában!Mondjuk Lili hülyén nézne ki,ahogyan összekuporítaná a nem hordott,de máris kinőtt ruci!De a közösségi szellemért mindent!
Lehet,h vmit félreértelmeztem a szocializálásról :?: :!: :?: :roll:
Tényleg lesz találkozó valamikor?

Pici!kössz,h fogadtad Lili jelölését :wink: :lol: sajnos ott még régi képek vannak fent,így nem láthatod mennyire hasonlítanak 1másra a kiscsajszik,de majd előkerítem a kábelt és töltök fel újakat.

Niki!a webdisagner az az,aki oldalakat készít? :oops: mert ha igen,akkor lenne egy munkaajánlatom számodra,már ha akarsz egy kicsit szakmázni Emma mellet.

Na pusza,még majd jövök

Kép
bringababa

Tényleg megbuggyant a vonalzóm :evil: :twisted: :evil:
De lehet csak Lili fiatalítja magát már most :wink: :lol:

Kép
bringababa

Azért annyit rólam,h utána kellet ám számoljak.............. :shock: :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok,

Jok ezek a baba elcserelos sztorik!!! :lol: :lol:
Mivel az Istvanban vegig velunk volt es ugy hoztak oda...igy max. a noverke cserelhette el....es most mas gyereket nevelgetem,..gyanus is, hogy ilyen nyugodt es nem az anyja skizopata enjet orokolte!!!! :lol: :lol: :lol: Viccet felreteve azert igy utolag mulatsagos, de gondolom ott ez eleg erdekesen jott ki nektek!! :oops: :oops:

Eleg rossz ejszakam volt. A neha elofordulo azonos motivumokkal biro remalmom volt...ami gyerekkorom ota van...es nagyon utaloom!!! :( :( Felebredtem es minden bajom volt..bujtam apuhoz, o is kicsit felebredt, de o aztan visszaaludt, en viszont nem tudtam. Aztan fel 3-kor felsirt Ricsike atrohantam hozza, vizecske, kis szopika es azon nyomban bealudt reggel fel 6-ig. Azon gondolkoztam, hogy lehet ejjel fel 3-kor csak nyusszentett, de en ugrottam, mint akit puskabol kilottek, pedig sokszor van az, hogy felsir, meg nyusszog de mire bemegyek alszik edesen. De hajnalban en ezt nem tudtam eldonteni, hogy o alszik vagy nyusszog, igy kikaptam az agybol es mar nyomtam a szajaba is a cicim!!! :lol:
Szoval most nem volt vegig alvos ejszaka...de ha csak neha neha fordul ez elo, akkor megbocsatom!! :wink: :) Majd ma kiderul.

Pici orulok, hogy nalatok viszont vegig aludta Zsofi az eccakat! :)

Ma en is merni fogom a Nyufedlit, mert mar nem tudom mennyit eszik..mi eleg neki es mi nem. A jol mukodo :D cicim elvileg eleg neki, de a masik, amiben kevesebb van azutan eddig csak 30 ml tappal potoltam, de most mar 50-60-at is be tud vagni. Mennyit is esznek most mar 120-at siman, igaz??

Na felebredt a hetalvo. Megyek.

Kép

Kép
lorcika

én már semmit nem értek...................... :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Nnnnnnnnnnya,etetés közben volt időm gondolkodni :roll:
Szerintem és az anyakönyv szerint is, Lili tegnap volt hat hetes.namármost 6x7=42
a vonalzó szerint 1hónapos,1hetes,5napos,azaz:30+7+5=42a két szám stimmel,a vonalzó műxik és jól,én meg hülye v'ok! :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Koszi mindenkinek az erdeklodest, szuper jo volt.
Strandoltunk, jokat ettunk. reggel fel9-tol fel3-ig szabad voltam, viszont a cicim az ugy bedurrant, mar alig vartam, hogy etethessek.

Elina nagyon jo baba volt a keresztanyja szerint, evett aludt, csak egy 5-10 percet sirdolgalt.

Csajok az elso ataludt ejszakank volt a tegnapi!!! :D
10-kor leraktam, es fel 6-kor kelt, megetettem, es hihetetlen, de de. 10-ig aludt. Azota csak egy, keserves siras volt, fajdogal a pocija, de bebugyolaltam, es valahogy megnyugodott.

Szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Lorcika!
Én is egy csomószor lesre futok,meghallom nyüsszög,ugrok és semmi :roll:
Én idáig annak tudtam be,h ugye az a parám,h "na ez az este lesz a nem alvós".De ha Te is csinálod ezt,akkor ez már lehet az a bizonyos ösztön :roll: :lol:
De én mondjuk úgy kivagyok,h reggelre nem is emléxem mi történt az éjjel,vagy hajnalban :shock: :roll: Ma is csak onnam tudtam,h evett hajnalbn,h ott volt az ágyban mikor már beszámítható voltam 9kor!Lehet igazi alvajáró lettem :shock:

Ennyi idősen olyan 120at kéne enniük,de (már) szerintem sem fontos,h mennyi is azaz annyi!Illetve egyszer Legi már leírta,h testsúlykilogrammonként 150grammot kellene tápizniuk egy nap alatt.Azaz például ő most 4780gramm,az azt jelenti,h neki kb.700-720at kéne ennie az ötszöri kajára elosztva.Lili simán nem eszik ennyit,van,h 125öt,de akkor legközelebb csak 80at,szal átlag 100at szürcsizik,az meg ugye 200grammal kevesebb,mégis szépen egyenletesen gyarapszik,és ami a legfontosabb hosszában is nő!Azt mondják akkor van gáz,ha nem nyúlnak.
Én mondjuk nem is bánom,ha nem kajálja túl magát,de azért már legalább három különböző gyomorbetegséget diagnosztizáltam nála :roll: :shock: :roll: Elkezdtem írni az utolsót,de rájöttem,h Neked na,nem!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nyugodj meg,Ricsike szépen és annyit eszik amennyi neki kell,és mert hös is vagy,küzdesz a tejciért a jó elnyerei méltó jutalmát :roll: :D

Kép
bringababa

Kép új szerkóm van Kép pancsi Kép hunyok egyet amig jön a hami

Sziasztok !

csak egy picijt jövök,dobtam képeket rájöttem hogy a terjedelem nagy volt ezért nem tudtam feltenni őket,most alszik a csapat a forma-1-en....addig gyorsan ide osontam elolvastam mindenkit,de reagálni csak holnap fogok...
Addig is Niki neked jó utat és jó pihenést,vigyázzatok magatokra!!!!és örülök hogy jobban vagy,ugye hatott a sok puszi amit küldtem!! :) :)
pá lányok

KépKép
riella77

Sziasztok!

Niki jó utat és sok pihenést.
Riella nagyon tündéri a babód!!!
két napig anyuéknál aludtunk Balázsal mert a párom éjszakás volt. Olyan jó volt hogy bár felkeltem éjszaka is de anyu megetette és reggel mire én eszméltem már rég játszottak. Szóval egy kicsit kipihentem magam.
Mostanába Balázs eszik este fürcsi után 20:30 körül úgy 120 grammot utána alszik. Felkel néha 1-2 körül akkor csak a cumit adom neki vissza is alszik és 4-5 körül kel megint akkor már eszünk. Úgyhogy szerintem nem igényelné már az éjszakai etetést. Nállunk is változó mikor mennyit eszik néha megenné a 150-is de van hogy csak 80-at eszik.
Pár hete úgy jártam / annyira fáradt voltam / evett Balázs éjjel 1-kor utánna elaludt meg én is, felkelt 2-kor erre megint megetettem nem is néztem az időt csak sírt én me már etettem is, de nem hányta ki szerencsére sőt megette mindet. Annyira szídtam magam, hogy mire megette a gyerek addigra jöttem rá hogy nem is azért felt fel valószínű mert éhes. Ja és a körömvágással bénáztam egy jót majd legközelebb leírom. az orrszívás az megy sőt vigyorog neki, szereti. Na megyek később jövök. dobok két képet. Kép Kép
KépKép
rena10

jaj, nemtom, mi van, de mintha kezdene bedurranni a jobb mellem :cry: :evil: próbálom masszírozni, meg fejni - de a mennyiség értékelhetetlen (kb 5 milcsi lehet). pedig a pangó tejtől kell legye, én úgy tudom. vagy már annyira bepangott h a csomiból nem tudom kiszippantani?! azért remélem, elkerül a mellgyuszi réme. azt hittem, én ezt már teljesen megúsztam. :roll:

pici, jó h írtad a körömvágást - azt hittem, csak én bénáztam vele :roll: azóta viszont én kerekítem. kicsit kevésbé karmolja magát így, de azért még nem egyenlő a nullával.
tűzfolt: nekünk több is van és jó nagyok - a buksiján hátul kettő, elöl egy: egy a búbján, egy a nyakát takarja be,és egy a homlokán, középen, ráadásul két szára van: tök úgy néz ki, mintha egy krisnás minta lenne, csak pirosban :shock: sztem tök édi vele, én eleinte sem akadtam fenn ezen, csak az kezdett el idegesíteni h sokan megjegyzik h jaj, mi az?! meg h a szülésnél nyomódott-e meg, meg "vígasztalnak" h majd úgyis elmúlik. engem az sem zavarna, ha nem múlna el - mindig mondtam is h majd egyszerűen erősebben sminkeli magát ;) - végülis kislány. de én is úgy tudom h halványul. sztem neki örökletes lehet a dolog, mert nekem is van, de tudtommal csak a nyakamon és az elég erőteljesen meglátszik akkor, ha fel van nyírva hátul a hajam. ja, még a fenekem felett is van - és leánykámnak is.

bringa, ez a csörgősipka elég kétes elismerés :oops: :roll: bocsi h belekotnyeleskedtem, csak úgy emlékeztem h niki és pici után szültél, de ezek szerint nem. :oops: :oops: én szedek vitamint, de nem mondanám h az olyan hű de nagy dobás (gravida). iszom két filternyi multivitaminos teát is, sztem az még egy picit rádob a dologra. én múlt héten v két hete (?) voltam baromira leszívva, pedig én is elég jókat aludtam.

rena, balázs nagyon édes a kis tátott szájával! Viktória sem szeppent meg eleinte az orrszívástól, sőt a porszívó hangjára elhallgatott, de mióta már jobban mocorog - elrángatja a buksiját a szipka elöl :roll: :shock:

riella, látom, nálatok a kockás a menő :lol: nagyon jól áll martinnak. hihetetlenül szépen kikerekedett a pofija!! :shock: :D a pancsison olyan tündéri a szeme!
Vendég

Sziasztok,

Ma nyugis nap volt..bar osszevissza ettunk es aludtunk!!! :shock: :) Meg ma sok volt a tap, most is este 60 tapot nyomott ,meg cicizett olyan 40-et, ennyi jott ossze!!! Csak a taptol altalaban szomjas lesz, a ti babotok nem? Ugyhogy szerintem lehet, hogy ma is korabban kel, ha megszomjazik!!! Nem baj...a lenyeg, hogy ma ejjel ne almodjak!!! :( :(

Bringa: matek otos!! :) Mukodik a vonalzo!! :)
Orulok, hogy megkimelsz a gyomorbetegseg leirasatol!!!! :wink: :) Koszonom, hogy szamithatok rad! :) Pusz. Tegyel fol nagyobb kepet Lilirol a picin nem latni annyira.

Ilda orulok, hogy jo napod volt! Tok jo, hogy ilyen jol alakult! :)

Riella, Rena nagyon szepek a babak! :)

Na megyek fejek..lefejem azt a maradek 2 cseppet!!! Waste of time!!!! :roll: :?

Joejt mindenkinek.

Ja..mikor kene megjonnie az elso menstruacionak? Most jart le a 6. hetem.
Bringa te meg tenyleg menj eldokihoz, ha olyan nagyon verzel!!! :shock: :(
Puszi mindnekinek.

Kép

Kép
lorcika

bekukk..csak dobok képet, visszaolvasni nincs erőm, majd holnap. És reagálok is. :)

ordításmentes jóéjt mindenkinek! :)
Kép
Kép

hason szeret aludni a kis drága, és újabban kidörzsöli a pihe puha lepedő az arcocskáját, most testápolózzuk ezerrel.. annyira kényes bőre van. Többiekkel nem volt ilyesmi gond...

pusz
Vendég

Jó Reggelt!

Kezdem a szombattól,apának nem kellett Sopronba maradni mert előbb készen lettek,igy délután már itthon is volt velünk,este elvitt minket pizzázni,Martin végig aludta a kajálást,talált egy napocska dísz az ablakon amit addig nézett amig benézett a szemét takaró bőrredő alá.
Most volt nálunk motoros találkozó,kinéztünk oda is,de csak apa ment közel a színpadhoz,mert épp rock koncert volt és az nekünk kicsit hangos lett volna,de jó volt igy is kicsit kiruccanni.
Tegnap egész nap nyüszögött,nem klappolt valami,aztán du. a formai-en beájult a család,mindenki dőlt amerre látott,na ébredés evés...az utolsó kortynál elkezdett kakilni a drágám és a nyomás következtében kihányta az egész kaját,orrán száján jött,és elkezdett fuldokolni,persze rohantam vele a pelenkázóra,gyorsan leszívtam ami az orrában volt,de a frász jött rám.Sose szokott hányni,de még bukni sem,ami lement az vissza nem jön,de ez durva volt,utána mikor megnyugodtam összetakaríthattam a nyomokat az ágyról a földről,és átöltözhettem..
Amióta megkapta az oltást álmában igy csinál brühü brühü,ez egy pillanat és alszik tovább,szegénykém mire elfelejti az egyik traumát jön a másik 26-án megyünk a kórházba uh és vérvétel,utána 5-én megint oltás,jaj csak lennénk már túl ezen.

Nekünk is van foltunk a jobb mutató újján egy tejeskávé színű borsó nagyságú...eleinte zavart,de most már imádom a foltját,a kis párnás kezén ahogy kavar az újjacskáival olyan édes vele.

Nekem most jött meg másodszorra szülés óta,mivel nem szoptatok igy szedem a régi bevált bogyómat ,mondtam is apának hétvégén ünnepelünk,felidézzük hogyan hoztuk össze ezt a gyönyörű gyereket. :D :D
Egyébként az első napra pontosan a 6.héten jött meg ,de annyira gyér volt hogy nem tudtam eldönteni hogy ez méga szülés utáni vérzés,vagy már a menstruációm,aztán a dokim mondta,hogy mivel a szülés után elég sok vért veszít az ember ez lehet eltérő a megszokottól.
Most felébredt a drága,majd még jövök

KépKép
riella77

Jó reggelt! 8)
Jaj,drága Doo,ugye nem bántottalak meg? :oops:
Ha igen ezer bocsi érte,de ezzel máris visszaszereztem a csörgősipkát!Ha viszont mégsem,akkor is biztos lehetsz benne,h hamarosan újra bénázok vmit,amitől újra csak az én buksimra kerül! :wink:
Tényleg ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok,édesek a babók! :D

Ma úgy ébredtem,h szerelmes vagyok!Lili olyan tündér baba tegnap óta,h rajzolni nem lehetne szebbet! :D És tetejébe a hajnali kaja után(szokásos forgatókönyv:mellettünk az ágyban mindketten csukott szemmel) fél7kor hatalmas nagy szemekre és még annál is nagyobb vigyorgásra ébredtem! :lol: :shock: :lol:
De rá kellett jöjjek,h van,amit még nálam is jobban szeret és díjaz,na ez a kaki!A kaki 100x nagyobb elismeréseket gyűjtött be!Ez azért elgondolkodtató :roll:
Mindegy én szerelmes vagyok ma a lánykámba!

Pusz neketek,szép napot!

Kép
bringababa

sziasztok

halálosan fáradtnak érzem magam, pedig mostanában már átalusszuk az éjszakát. Lehet, hogy belül mégiscsak izgulok, hiszen szombaton férjhez megyek. hihihi. Pedig izgalomra semmi ok, mivel csak szűk családi kör lesz.

A hétvégénk jól telt a nagymamánál. Anyósom megállapította, hogy elkényeztetjük a gyermeket. Hát ez van. Én tudtam előre. De pl. vettünk egy utazóágyat, hogy a nagyszülőknél is legyen hol altatni. Beleraktam a gyerkőcöt, hát nekem nincs kicsi gyerekem - már több mint 5 kiló és majdnem 60 cm- de még ő is elveszett az ágyban úgyhogy kivettem és magam mellé raktam aludni:-) Ez van.
Lehet azért, mert én a Spockról, meg a Suttogóról csak itt hallottam. De van nekem más amit olvasgathatok: büntetőjog, polgárjog stb. Augusztus végén újra vizsgaidőszak:-)

Ma szörnyű meleg lesz. Az is lehet, hogy ettől készülök ki, hogy egyik nap zoknit kell húzni másik nap meg a bugyi is melegít.

No megyek takarítgatok, a héten szép apránként rendbe kell tenni a lakást, hétvégén mégiscsak jönnek a vendégek.

Szép napot
Márti
stella2007

Stella!

Majd dobj kepeket a nagy naprol!

Csajok!
En szules utan 5 hetig "tisztultam", aztan ket het elteltevel megjott, es 9 napig tartott, es volt rendesen.

Szerintetek ez normalis?

A lenyeg, hogy vege van, ezt Apaval is megunnepeltuk, hmm... reg volt ilyen jo! :oops: :oops: :oops: :D
Szoval jol indult ez a nap!!!

Picur megint fel 6-kor kelt, aztan negyed 10-kor.
Akkor most nem kene varnom, hogy elaludjon, mi? :roll:

KépKép
horilda

Ilda, örülök hogy jól sikerült a buli, és Elina ilyen jó kislány volt :) ennyi jár a mamájának is.

Lorcika, visszatérő rémálom??? :cry: ha tudnék vudu ráolvasást rá, segítenék, de nem tudok sajna... Bringa esetleg?

Riella, Martin teljesen olyan mint egy kis törp, nagyon drága azokkal az óriási szemeivel :) és milyen kis dundi, látom nálatok sincs evési gond :wink: :) Nem irigyellek benneteket Bringával a mesi miatt... én nagyon reméle amíg szoptatok elkerül a rontás...
télleg Bringa, jobban vagy már? Remélem nem véreztél ki teljesen... :shock:

Dóri, mivel itatod MArcit? Úgy néz ki a képeken , mintha be lenne csiccsentve egy kicsit :lol: csak nem borozás volt az este? :wink: :lol: nagyon vagányul néz ki 8)

Márti, hát kit kényeztessen el az ember ha nem az elsőszülöttjét? :wink: Minden készen áll a nagy napra? Szűk családi kör, vagy nagy hepaj, mindegy, akkor is csak esküvő lesz :) nem csoda ha izgulsz. Ja és a büntetőjoghoz csak annyi közöm, hogy jogászokkal laktam pár évig egy szobában a koliban, ha Stella nem akar aludni, olvass fel belőle neki :wink: így két legyet ütsz egy csapásra, ismerkedsz az anyaggal, és tutira bealszik ő is :wink:
pici76

nem akarom elkiabálni, de mintha kialakulóban lenne egy napirend.
ami azt jelenti, hogy 2-3 napja ugyanaz a forgatókönyv
5-6 közt kelés, gyors kajcsi, aztán durmi vissza.
a kajához ragaszkodik 3 óránként szinte percre pontosan, így 8-9 közt jön a következő, utána egy óra játék, aztán elfárad és bealszik, vagy egy órára kb, aztán anya vegyél fel és játék vegyesen, újabb órán át, majd jöhet a kajcsi és kezdődik előröl. ezt ismételjük 3 óránként, este 8-9 ig, amikor is megacicizés, és durmi Érdekes.
És milyen jó lenne ha így maradna.. de olyan gyorsan változnak... mire ezt megszokom, jön majd valami új megint...

Csajok, ti vettetek már játszószőnyeget? Azt hallottam a plüss nagyon szar mert beleragad minden szösz, most egy textilt néztem ki a Brendonba, nagyon szuper (meg az ára is...) A héten megveszem, annyira leköti a nézegetni való, már most tele van aggatva a bölcsője és majdnem egy órát elvan egyedül ha van érdekes nézegetni valója . Hát rajtam ne múljon...
pici76

Sziasztok!

Este 6kor evés aztán 7kor szunya,én is elaludtam babucival a nappaliba,és éjfél felé ébredtem fel,hogy nem éhes ez a gyerek,de úgy aludt mint a tej,erre bevittem a kiságyba és még egy órát ráhúzott,mi meg 5 percenként ugráltunk megnézni,hogy jól van-é,mert ez csoda hogy ennyit alszik.
Aztán reggel 4 a következő időpont ,ágyhúzással,mert a drága bepisilt a kiságyba ,ami eddig nem fordult elő,sebaj türelmesen várta hogy lecseréljem a lepedőt,és még egy köszi anya mosolyra is futotta.
Azóta alszik,egyre jobban tartja nappal a 3 órát éjszaka a 4et,most meg ugye rekordot döntött,remélem ahogy nő egyszer végre megérem azt a pillanatot hogy átalussza az éjszakát....vele együtt én is.
Tegnap voltunk baba masszázson,tök jó volt,nagyon jól bírta,mellettünk egy baba végig üvöltötte az egészet ,Martin mégse sírt,két hét volt köztük,az a baba képzeljétek óránként eszik mégis egy kilóval kisebb,mint az enyém,olyan volt a két baba egymás mellett mint egy két és egy négy hónapos ,pedig az enyém majdnem fél kilóval kisebb súllyal született mint Gergő.
Na mindegy mostantól masszázsolunk,tényleg klassz és ahogy látom élvezi,akkor meg miért ne kényeztessem.....
Én is tele pakoltam a kiságyat szines kütyükkel,szereti nézegetni őket,a babakocsin is lóg egy lepke,azt elnézi két órán keresztül is,aztán besokal és magyaráz neki!!!!!!! :D :D
Utazó ágyat nekünk is vett apa,hasonló megfontolásból de még babuci csak egyszer volt benne,próba fekvésen,azóta is lent van a szalonban majd ha egy kicsit nagyobb lesz,abba lesz,jó hogy ott van.
valami gebasz van,felébredt.....
csak álmodik és nyöszörög,ezt mindig bejátsza..én meg be is veszem

Stella nagy gratula,tényleg majd kérjük a képeket!!!!!!!!!!!!!
Múlt hétvégén két menyasszonyom is volt akik szűk családi körben ünnepeltek,olyan helyes volt mindkettő.....rájöttem,hogy nem mindíg a nagy uszályos ruhás menyasszony a szép,mind a kettő a maga nemében nagyon egyszerű de elegáns volt és jó érzés volt rájuk nézni.....majd ha kapok tőlük képeket a rucikról felteszem.

Bringa hogy vagy????????????????????????

Niki,írtad hogy ritkán leszel gép közelben ,de azért egy életjelet adhatnál,hogy megérkeztetek,és minden okés!!!!Jó pihenést!

Pici,nincs játszó szűnyegünk,viszont én is nagyon rajta vagyok,mert a védőnő folyton mondja hogy földre fektessem,mert egy gyerek egyszer az életben valahonnan leesik,arany szabály,és halehet ne az ágyról...a földnél lejjebb nem esik.

Végül még nem reagáltam Legi és mindenki hozzám szólásához,emlékeztek Spock téma.....ugy gondolom ,hogy én aki egy hete ezen fórum tagjait nagy olasz családhoz hasonlítottam,és igy is érzem,nem fogok pit bullként Legi torkának ugrani,és harci kutya arénát varázsolni a fórumból,mert nem egyezik a véleményünk valamiben....ő így gondolja ,nekem más jött be,de szerintem tök mindegy ,hogy védőnő,dokinő ,szomszéd Marcsi,net fórum vagy Spock....itt nem ez a fontos hogy ki honnan gyűjti a gyermeknevelési tanácsait,hanem az hogy hatásosak legyenek azok,és mivel nincs két egyforma gyerek ,kinek a pap,kinek a papné.Nekem bejöttek a könyvből olvasott ötletek,Leginek nem ,ennyi!!!Persze én se tekintem a fent említett könyvet Bibliának,csak akkor szoktam elolvasni amikor már fogyóban az ötletek,és az ösztönből lépett dolgok nem használnak.
Valószínű a hormonszintem Himalájai magaslatokban mozog ezért hevesebben reagálok dolgokra,és mégha nem is akarom magamra venni azt a megjegyzést hogy ...felnőtt rajta egy egész (de)generáció szerintem ez akkor is erős egy kicsit....ahogy Doo is mondta ,hiszen ő is ezen nőtt fel,ahogy a 30 -as korosztály java,akkor nem volt más,ezt meg anyukám mondta,és ahogy neki sem volt segítsége,mert a mamám fiatalon meghalt,valahonnan ki kellett lesse ,ha valami gáz volt velem....na mindegy.
Az biztos hogy senki nem megy Legi helyett megbüfiztetni Hédit,és nem ringatja az én Martinomat se más helyettem, nekünk kell kitapasztalni hogy a babáinknak mi a jó,eztán azt hiszem nem publikálom hogy az adott infót éppen a szomszéd lány mondta vagy olvastam,talán igy elkerülhetjük a konfliktusokat.

:wink:

KépKép
riella77

Sziasztok Csajok!

Már úgy hiányoztok!
Most gyorsan csak beköszönök.
Riella drága, itt vagyok ragyogok!

A babók gyönyörűen szépek. Szépen fejlődnek. Hurrá!
Rena! Balázs a második kép olyan, mint egy képeslap:)
Riella! Martin olyan cuki!
Dóri! Marci meg hasonlít rád szerintem.

Képzeljétek, tegnap nagyon kifáradhatott a drágám, egész nap nem aludt, este is 3 órás altatási procedúra volt, de fél 11-től aludt reggel 5-ig. Alig hittem el. Közben nyomtam egy fejést, mert a melleim...öhöm öhöm...

Bocs, ha nem reagáltam mindenkinek!
Mindannyiotokat csókollak!
Majd jelentkezem!
Niki

Kép
niki30

Ja, vasárnap borzasztó volt elválni apától. Iszonyatosan hiányzik! Na meg mi is neki. Tök szar.
De pénteken jön:)

Kép
niki30

Ma voltunk mi is babamasszazson, hat Elina babanak nem igen tetszett.
Mikor a pocakjat masziroztam elkezdett sirni, majd egyre keservesebben, igy felvettem, megvigasztaltam, es mi vegeztunk is.

4 napja nincs szeklete!!!!!!!! :? :? :?

Gondolom ezert is volt rossz a masszazs a pocaknal, feszithet neki.

Csajok cukros kamillateat adok neki, homeroztuk is 1x, de azt tobbet nem akarok, meg nem is segitett.
A tea mar 2x bejott, de most semmi.

Probalok tobb rostost inni, barackot enni.

Please help me!!!!!!
Mit egyek, vagy mit lehet tenni?????????????

KépKép
horilda

sziasztok!

Hát én nem értek hozzá Ilda, mert lekopogom, de hál istennek nekünk nincs széklet problémánk, de a négy nap az kicsit soknak tűnik. Már csak ha arra gondolok, hogy ha nekem nincs 4 napig az is milyen kellemetlen tud lenni. Ezeket a cseppeket, amikről már a többiek is írtak - Espumisan, Infacol - nem próbáltad? Én azt vettem észre, hogy ha eszem dinnyét, akkor több a gyerkőc széklete. Szóval nagyon sok folyadék kell az tény. Már most is mennék főzni levest, de a gyerkőc nagyon virgonc és szereti látni az anyját.-) A ti babóitok is felfedezték már a hangjukat? Az én babóm annyit "beszél", meg kiabál nagyon tetszik neki a saját hangja. És mellette nyomja a mosolyokat.

Mensi. Hál istennek még nekem sem jött meg, remélem elkerül. a doki felírta a Cerazettet, de még nincs pénzem kiváltani, mert hát mit ad isten a múlt héten kigyulladt az egyik konnektorunk, még jó, hogy otthon voltunk, különben leégett volna a lakás. Na persze villanyszerelő, csupán 25 ezret kért el. A páromnak meg kontaktlencse csere szintén 22 ezer forint. No mindegy nem panaszkodom, de költhetném a gyerekre is, de nem mindig el kell romlania valaminek. Murphy.-)))

No megyek szórakoztatom egy kicsit a babámat, hátha nyomna egy szunyát. Tegnap katasztrófa volt alig aludt valamit, egész nap szórakoztatni kellett:-))

Szép napot. Ma nincs séta idő. Sajnos.
Márti
stella2007

sziasztok!

Horilda glycerines kúp-attól biztos lesz neki kaka. Van ismerősöm aki mindíg használta a babájánál mert csak arra volt széklete. Na meg a védőnőm is mondta hogy adhatom nyugodtan de nekünk még nem volt ilyen gond mert hőmérővel + meleg fürdővel mindíg kijött az a fránya kaki.

KépKép
rena10

Ilda, én is csak kibicként tudok hozzászólni, mert nálunk is van bőven kaka minden nap, de az Infacol/espumisan nem erre való az tuti, az csak összegyűjti a gázokat és pukkant tőle.
Én is a hőmérőről hallottam, illetve utsó megoldásként a kúpról.

Remélem sikerülni fog...

Márti, ez tényleg Murphy... azért vigyázz, tán még korai lenne egy újabb gyerek :wink: Zsófi is sokat gagyevál, két 'szava' is van már amit gyakran ismételget, és amit már értek :) A höe azt jelenti : kaját, most, ide a számba bele. A heö meg azt jelenti: tele a pocak , vidám vagyok, és kerek a világ :) ezt általában széles mosollyal is kíséri, nagyon édi :)

Nagyon jól hangzik ez a babamasszázs, én is szeretnék menni, pont tegnap írtam egy ismerősömek akik jártak itt Fehérváron, de még nem tom mikor és hogy van..., én imádom a masszázst, remélem Zsófi is szeretni fogja.
pici76

Ilda, plusz infó: kakagyártó még az ánizstea is, kimondottan javasolják csecsemőknek is. Bár én is kibicelek csak :roll: Remélem minél előbb összejön vhogy :D :D :D Ja és még van a szélcső is, ami mindent kihoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok,

Huu ma faraszto napunk volt. Lehet nem is vagyok normalis, de szombat ota viszem a Cuncit ide-oda..es nem biztos, hogy o ezt azert annyira nagyon dijazza!!! :( Szombaton anyumeknal, aztan tesomeknal voltunk, vasarnap anyumeknal, hetfon tesomeknal,ma anyumeknal (valtozatos mi?? ;) De kozel laknak mindaketten.). A lenyeg, hogy ilyenkor nem mindig jon ki az etetes, alvas...ma pl. sirt a kocsiban sokat, aztan kicsit aludt rajtam....na mindegy a lenyeg, hogy nyugos votl, osszevissza aludt es keveset. Ugyhogy most este eleg nehez volt, meg a szokasos cicin siras....szoval nem volt egyszeru. De aztan a furcsi minidg csodakra kepes, ugyhogy most alszik. :)
A heten nem megyek mar vele sehova..illetve csak szombaton. De hiaba birja azert a kocsikazast,meg vagany kisfiu, ami sok az sokk volt neki most!!!! :shock: Szoval kimelem most a kis dragat. Holnap majd babusgatom egesz nap.
Amugy meg kell zabalni. :) Rengeteget mosolyog, gogicsel, annyira edes, teljesen oda vagyok erte!! Legszivesebben magamra kotnem es olelnem, puszilnam egesz nap azt a kis edes pofijat! :)

Ilda remelem sikerul a kaka, 4 nap az rengeteg!! :( Nem tudok hozza szolni, mert azert manoka egyszer 1 nap kakil egy hatalmasat.

Jatszoszonyegen mi is gondolkozunk, szerintem elvezne a kis egerke. :)
A babamasszazs is tetszik, majd korbenezek van-e itt Mikloson.

Stella elhiszem, hogy rosszabbul alszol mostanaban, azert az eskuvo nagyon nagy dolog!!! :) Majd kuldjel kepet.

Na megyek lanyok aludni, mert ma is hulla vagyok a sok jarkalastol meg mindentol.
Joejt.

Kép

Kép
lorcika

Hahoo lanyok hol vagytok?? :shock:

Kép

Kép
lorcika

Jelentem meg most sincs kaki! :evil:

Parom felhivott valami specialistat, aki azt mondta no para, mert hogy szinte mindent hasznosit az anyatejes baba, s a praxisaban volt mar aki, 14 napig nem kakilt.
1 het szokott lenni gyakran.

Meg varok kicsit, aztan jon a glicerines kup.

Ugy szeretnem ha magatol lenne.
Rostost iszok, barackot eszek, de akkor dinnyet is nyomok.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :?

KépKép
horilda

Szasztok kedves Mindenki!

Márti!Közeleg a nagy nap :wink: Már csak hármat kell aludni........ :lol: Kívánom,h minden úgy sikerüljön ahogyan szeretnétek!
A pénzügyi KO miatt tied minden együttérzésem,mi is totál offon vagyunk :evil: :twisted: :evil: Hülye-hülye-hülye Főniciaiak! :evil: :twisted: :evil: Én a múlt 7en tudtam meg,h minden táppéntes papíromat visszadobta a TB egyetlen rosszul számolt nap miatt,úh nem is tudom mikor számítsak vmi kis zsére :roll: Lassacskán feléljük a tartalékainkat,ettől majd megesz a franc :cry: Próbálom optimistán felfogni a dolgokat,de azért elég nehéz,időnként az jut eszembe és ezzel vígasztalom magam,h mit csinál az akinek esetleg nincs?Akkor én inkább befogom a szám.......Csak hát mégiscsak ez lett volna a jövőnk záloga..... :cry: Mindegy,nem kesergek.

Ilda!Először a hőmérőzést próbáld ki,a kúp legyen az utsó!Én sajna nem kibicként mondom,tudod Lili sokáig nem kakilt!De anyatejes babánál tényleg nem gáz még a tíz nap sem,feltéve ha nem okoz neki gondot!Ha viszont úgy érzed ettől fáj a pocija,akkor lázmérőt a popóba!Picit krémezd be és meglátod jön majd a cucc!Ezek az infacol és társai tényleg csak büfire és pukira vannak,azok a kakin nem fognak segíteni.Remélem,h jobban lesz akicsi Elina!

Lorcika!Lili is büntetett amikor játszottam a türelmével :roll: :wink: :lol: Nekik biztos még szükségük van előbb a nyugira,aztán let's go,de utána kell nekik az otthon biztonsága,legalábbis Lilinek mindenképp!
Én is szerelmes vagyok belé és ma olyan de olyan büszke voltam rá, kétszer is megállítottak vele az utcán,h mennyire csudiszép,plussz a doktor bácsi is úgy fogadta,h hej milyen kis formás,szabályos kisleány! :D És olyan mosolyt dobott neki erre cserébe,mintha értette volna! :lol:

Még mindig vérzek :cry: lassacskán uúgy nézek ki,mint az utolsó héten :roll: pedig végre kezdtem emberi lenni,de most újra szörnyen le vagyok gatyásodva....Képzeljétek ma már vámpírokkal álmodtam :shock:
Voltam ma Lilivel kórházban ismét,szépen javul a köldöke,parkolás ma egyből ment,na de hogyan? :shock: Ügyesen 30centire a járdaszegélytől,párhuzamosan,ELSŐRE,úgy ahogyan a nagy könyvben meg van írva.Éppen kezdett a diadal mámor úrrá lenni rajtam,ám amikor ki akartam szállni nem tudtam! :shock: Egy bazi nagy fa mellé álltam,amitől nem nyílt ki az ajtóm :shock: :!: :idea:
ennyit rólam............. :wink: :lol:
Aztán meg bent rendelőben volt még egy kis bakim,amikor vissza akartam rakni Lilit a hordozóba nem hajtottam le a fogantyút és leütöttem vele a bébit! :shock: Szegénykém,addig egy mukkja nem volt,na de ezután............ :cry: :cry: :cry:
Annyira,de annyira béééééééééééééééééna vagyok!

Na pusz lányok,látom nagyon nem vagytok,biztosan mindenki babázik és csavizik,mi is mindjárt megyünk.

Ja a legújabb parám,h lehet Lili nem hall jól,mert sajna ő még alig-alig gagyog.Pedig már olyan régóta próbálgatja a száját kerekíteni,de csak nagyon ritkán sikerül neki egy hö-t kipréselnie magából :cry:

Kép
bringababa

Anidó!
Mi újság,hogy vagytok?Tegnap annyiszor eszembe jutottál.
Puszi nektek,sok!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Hat ma nem nagyon nyuzsogtok itt, biztos tenyleg mindenki elment vilagga! :)

Bringa mibol gondolod, hogy Lili nem hall??? Figyel a hangodra ha beszelsz hozza, mosolyog? Mert akkor nem lehet gond. Az, hogy nem gogicsel gozerovel szerintem nem gond. Ricsike sem mondja fel gogicselve az Oreg nene ozikejet :D, o is csak a ho ho hangokat nyomja, de az mar a kezdet, hisz eddig csak sirt es abban kimerult az, hogy o barmifele hangot ad! Ne aggodj szerintem semmi gond. Kulonben is en vagyok a Para Zita, nem veheted el tolem ezt a cimet!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol:

Igen en is szerelmes vagyok teljesen Ricsikebe, azok a mosolyok, hat fantasztikus,annyira imadnivalo! :) Tunemeny! :) Es most mar azert tobbet van fent. Bar eddig sem aludt be rogton szopi utan, de most nezelodik, meg mosolyog mosolyog, nevet nevet. :) :)

Na megjott apjuk, ugyhogy nyomunk valami vacsorat.
Pusz es tessek irni, ne csak mi ketten Bringaval adjuk az eletjelunket!

Kép

Kép
lorcika

jöttem életjelet adni :wink:

hétfőn töltöttük a 3. hónapot!!!!:D :D :D ezerrel várom a 3. hónapra beígért csodát - remélem, ne marad el:roll: :lol: :shock: ma kaptuk a három hós oltást. tegnap méreckedtünk: Viktória 5550g és 65 cm. védő néni szerint jó hosszú baba, a súlya átlagos. anyám hüledezett h milyen szépen hízott - pedzegettem neki h végre akkor megkímélhetne a heti min kétszeri megjegyzéseitől h talán nincs elég tejem :evil: :evil:

nálunk egyáltalán nincs kaki gond - vagyis van, csak nem Viktóriánál :roll: :shock: :oops: már bocsi. nem zavarna, ha nem nőne ezzel párhuzamosan a már egyre szebben lapulgató hasam. leánykám bezzeg napi 3-5x rottyant továbbra is.
viszont ilda jó h megkérdeztél egy specialistát - én is úgy hallottam h egy hét is lehet kakimentesen (asszem pont a júliusi kismamában olvastam)! mondjuk furin hangzik, de sztem abból nem indulhatunk ki h mi felnőttként hogyan működünk, mert ezzel az erővel a napi többszöri kakik is kórosnak tűnhetne a babóknál.

bringa, nem sértődtem meg! csak egy pillanatra elgondolkodtam h vajon jó ötlet-e világgá kürtölnöm h mennyire béna vagyok?! de végülis azt gondolom h mindenki bénázgat így vagy úgy, csak nem mindenki vallja be :lol: én meg ilyen laz-anya vagyok h bevállalom 8) ha már bébimmel nem nagyon lazázhatok, mert különben megbüntet :roll: pedig milyen jól elterveztem h majd idemegyek-odamegyek vele, viszem magammal, mint egy kis csimpit, én, mint szőranya... :roll:
abból h még nem gőgicsél, sztem nem az következik h nem hall, uis legjobb tudomásom szerint egy jó ideig uúgy fejlődnek a nem halló, ill a nem látó babák is - csak később kezd elszegényedni a repertoárjuk a visszajelzések híján. ha a hallása miatt aggódsz, akkor a füle mellett vmi hirtelen, kicsit hangosabb csattanásra v egyéb zajhatásra nézd meg h mit csinál és abból kiderül h Lili igenis hall.
érdekes különben h én is most a napokban gondoltam anidora :shock:

pici, én is csináltattam kulcstartót!! :D jó ötlet volt, köszi. férjuramnak fogom adni holnap, a 13. házassági évfordulónkon. végülis kapcsolatunk gyümölcséről van szó :D ráadásul szinte napra egy éve készült a kis manóka :oops: :D

stella, de jó Neked! nekünk is szűk családi kör volt - az anyakönyvvezető "vígasztalt" is h nem azon múlik h tartós lesz-e a házasság h mekkora a cécó. hát, nekünk asszem inkább büntetés lett volna egy hatalmas dínom-dánom :roll:
ja, a rokonoknak pedig: sztem vszeg rólatok fogják majd írni az új gyereknevelős könyveket, ha néhány hét alatt sikerült elkényeztetned a csemetédet - mert sztem ilyen még a világon nem volt! :o imádom ezeket a dumákat! hogy a túróba lehetne egy ekkorka bébit elkényeztetni és egyáltalán mivel?! h felveszed, h megöleled? v esetleg azzal h megeteted, tisztába teszed?!

riella, hát azt nem csodálom h ettől a hányós mutatványtól egy "kicsit" megijedtél! :shock:
a spock vitára való reflexiódra ámen. :D
a menyasszonyos ruhákra kíváncsi vagyok!

ja, nekünk van kölibe egy plüss játszószőnyegünk és tényleg szedi a szöszöket :roll: :evil: :shock: mondjuk, nemigen használjuk, mert újabban Viktória rögtön üvölt, ha rárakom - pedig volt olyan hét h esténként 15 percig is elvolt rajta nyugiban! :shock:

tegnap találkoztam egy lánnyal, akinek hasonló gyártmányú gyereke van, mint az enyém: 7.5 hónaposan még mindig nem tudnak vele nagyobb távra utazni, mert a bébi üvölt. ennek orvoslása: anya ráfekszik gyerekre h cicizhessen és akkor nyugszik egy drabig. hm, jó ötlet, ki is próbálnám, ha nem én vezetnék :roll: :shock: :evil: jó, ez így marha hülyén hangzik, meg néhány hónappal ezelőtt még hülyének gondoltam volna bmelyik szülőt, aki nekem ilyet mesél, de most már értem h mi vezethet ilyesmire egy anyát. :roll:
Vendég

én is életjelt adok, nem tüntem el

tudom, tudom, ilyenkor aludni kéne, de nem jön álom a szememre... na majd hajnalban amikor Zsófi kel, akkor bezzeg tudnék aludni.. :cry:

Bringa, én is mindig futok egy kört mire ZSófit beteszem-kiveszem a hotrdozóból, mert bár elég hajlékony, a rütyi fogó miatt én is mindig megszivatom maga, hogy nem tudom betenni elsőre... akkor gyerek le, fogó lehajt, gyerek újra fel... és betesz.. én a kiságya feletti lógó játékokba szoktam beverni a kis buksiját ahogy kiveszem, de mondjuk azok mozognak, meg nem is súlyosak, remélem nem lesz maradandó káérosodása belőle...

hallást tegnap teszteltem, egyik kézben gyerek, másik kézzel mosogatógépből kipakolás mert már nem volt tiszta tányér :oops: ... persze az egyik tányér kicsúszott a kezemből és ripityára tört, a gyerek meg majd kiugrott a kezemből... szal a füle biztos jó szegénykémnek :roll: Bringa ajánlom a módszert :wink:
egyébként a kevés gagyogás tutira nem jelent semmit, pár hete láttam national geographicon egy filmet, és ott is azt mondták amit Doo, hogy a hallás sérült gyerekek jó pár hónapig ugyanúgy fejlődnek beszédileg mind az egészségesek, és csak később lassul le a fejlődésük

Doo, hááát úgy tűnik neked egy sírósabb bébi jutott, de innen nagyon úgy tűnik, megfelelő humorral tudod kezelni a helyzetet, őszinte elismerésem érte, és szurkolok neked Viki kinője a bömbit most a harmadik hófordulóra :)

Ma volt itt a védőnéni, és mondtam neki, Zsófi egyáltalán nem sír, és olyan áldott gyerek, erre mondta, ne reménykedjek tuti nem marad így :shock: és hát gondolkodtam, bakker én most ehhez hozzászokok, aztán majd csak pislogok amikor jön a fogzásos ordítás, meg a anya-ne menj-el korszak, meg az oltások utáni nyüszi, meg a satöbbi... Doo te meg majd veszed ezeket az akadályokat rutinosan :)

Lorci, én is viszem Zsófit ide-oda, és hát igen ha a szopi rend borul az gáz... ilyenkor kell egy nap hogy visszazökkenjünk.. nem is tom mi lesz velünk mert a hétvégén iszonyú rokonjárás lesz itt, itt is alszanak az egyik family péntek este, a másik meg szombaton, a harmadik turnus vasárnap jön, de ők szerencsére nem alszanak itt... szal lesz nemulass...

na jó most már tényleg megyek durmiba... remélem jön az álommanó..
pici76

sziasztok

hát én nem a bénázásaimról vagyok híres, de a tegnapi napom katasztrófa volt. Apának rántott csibe májat készítettem. Már az utsó darabot vettem volna ki, mikor úgy döntött az a fránya máj, hogy még egy utsót pukkan. És hát a forró olaj bele a "pofámba". Fasza kis piros pöttyök lettek az arcomon, amik persze jól fájnak. Kenem ezerrel fenistillel, már gyógyulgat, de azért baromi jól fogok kinézni szombaton a nagy napomon...
Délután négyre volt időpontom a fodrászhoz. Hát a párom még fél 5-kor a bankban volt céges ügyeket intézni. Sikerült 5-re odaérnem a fodrászhoz, aki csöppet ki volt akadva, de aztán egy kicsit megenyhült mikor mondtam, hogy a lassan két hós gyermeket nem hagyhatom egyedül otthon. De azért bosszúból a hátközépig érő hajamból csinált totál rövidet. Pedig én mondtam neki, hogy legalább a vállamig érjen, hát nem, most olyan rövid lett, hogy a fülem mögé sem tudom tenni, de ahhoz elég hosszú, hogy belelógjon a szemembe. Hurrá-hurrá. No persze mondanom se kell 1 forint borravalót sem adtam neki, látszott rajta, hogy hiányolta. Ja és már kint várt a párom meg a gyerek, mondtam is a fodrásznak, erre ő: ne vasaljuk ki a hajadat??? De. HOgyne... Felcseszett.
Bocsika, de ezeket ki kellett írjam magamból. meg bőgnöm is kéne, de nem merek, nem akarom megijeszteni a gyereket. Elég volt, hogy tegnap ő is megijedt az új arcomtól....
NO megyek, mert menni kell apának inget venni, meg nekem harisnyát, no meg csatokat a hajamba, mostmár, hogy ilyen rövid lett....

Márti
stella2007

Sziasztok!

Doo!Én pont ezt szeretem benned,h bevállalod!Lehet ez tőlem megint csak kétes elismerés,de pont ez tesz rokonszenvessé! :wink:
Kicsi Vikit Isten éltesse! :lol:

Márti!Azt mondják,ha nem sikerül a főpróba fergeteges lesz a premier! :wink:

A hallásteszt megvolt,és sajna nem mindenre figyelget,pedig szolíd csettingetéstől kezdve,a hangos tapsolásig és végül az oltári zajjal éneklő kedvenc bociig,mindent kipróbáltam :cry: Volt amelyikre figyelt és volt amire meg sem rezzent.........Ezért gondoltam,h vmi baj lehet vele,lehet csak bizonyos frekvenciákat hall meg.Elviszem orvoshoz,biztos ami biztos!

Tegnap este óta visszatért közénk bömbi-Lili,nem tudom mi lehet az oka :shock: Lehet megérezte rajtam,h pánikban vagyok,de megint megmutatta azt a bájos hangját :shock: :!:
Hú,csajok én ilyenkor csak nézek :shock: :shock: :shock: ,és nem tudom mit tegyek.Pedig szolíd volt a műsor este 15perc és most reggel is 15,de nekem ebből egy is sok(K)! :shock:
Megpróbálok kicsit relax,hátha csak tőlem nyüfi,mert neki most igazán nincs oka rá,szerintem csak az én rezgéseimet vette át.

Megyek iszom gyorsan egy kávét,mert már megint ébredezik. :(
Adják vissza bájos-Lilit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Sziasztok!

Stella nem semmi lehetett az a fodrász én is jártam már így . Biztos minden flottul megy majd a nagy napon.
Bénázás: én is szoktam és olyankor úgy elkeseredek, de bele kell jönni a dolgokba nem születik úgy az ember hogy profi a gyerekellátásba + nevelésbe.
Tegnap bevittem melóba Balázst el voltak ájulva tőlle nagyon jó baba volt végigaludta az utat. Kábé 1 hete olyan jó gyerek hogy el se hiszem. Ha meglát mosolyog hangosan kacag, és este 19:00-től alszik hajnali 4-5:00 ig. Nappal már nem nagyon alszik de jól elvan egyedül is sokat nézeget.
Pici az én védőnőm is mondta hogy nem marad ez így majd ha jön a foga.... Nem tudom mi lesz ha éjszaka ordítás lesz eddig még soha nem éjszakáztunk vele, de majd lesz valahogy.
Na megyk főzni, takarítani stb.. Kép Kép Kép
KépKép
rena10

Sziasztok,

Na vegre eletjelek!!!! :)

Doo gratulalok a 3. honaphoz!!! :) Remelem en is, hogy konnyebb lesz majd egy kicsit mostantol neked. Vannak nehezebb babak,meg konnyebbek. Szerintem ez mar ebben a korban a termeszetuktol fugg, az egyeniseguktol. Minden esetre kivanom neked, hogy kicsit tobbet tudjal majd pihenni, meg lazulni. :)

Pici: Szerintem minden baba mas es ahoyg irtam is vannak ugymond hevesebb vermersekletuek es kevesbe hevesek. Az en babam is nagyon nyugodt, tenyleg csak akkor sir, ha valami baj van,maskulonben nagyon jol elvan magaban vagy rajtam, ferjemen. Eddig igazi mintababa. :) En remelem, hogy drasztikusan ez nem fog valtozni, bar minden lehet, de pl. egyik baratnom babaja aztan igazi mintababa es most, hogy kezdett noni a foga van az, hogy tobbet sir, meg volt egy-ket almatlan ejszaka. De termeszetes, hogy majd nehez lesz, amikor jon a foguk (bar a szomszed kislanynal semmi nagy drama nem volt), meg nyilvan sirnak a babak, hisz maskepp nem tudnak kommunkalni....minden babanak vannak rossz pillanatai, de en szeretnem azt hinni, hogy a mi nyugdt babaink majd valamivel nyugodtabb allapotban veszelik at a nehez idoszakokat!! :) En is megszoktam azt, hogy nincs orakon at tarto uvoltes, szoval ha ez valtozik akkor az nagyon kemeny lesz nekem is....de bizakodom bizakodom! :)

Stella nagyon kiakaszto a fodraszod!!!! :twisted: Basszus tenyleg az van a legtobb fodrasszal, hogy ha azt mondod nekik vagjanak kicsit a vegebol, kapasbol 5 cm levag!!!! De a rovidebb hajbol is lehet majd nagyon klassz eskuvoi frizurat csinalni. :)
A csirkemaj sztori eleg kemeny!! :( Vigyazzon mindenki magara!!!!

Hetvegen vegulis csak anyosekhoz megyunk szombaton, meg baratnomek jonnek ide es nem mi megyunk. Igy jobb lesz talan. Tegnap remek napunk volt mosolygos, nyugodt, csak este volt a szokasos nyafizas, de aztan az almossag gyozott a picurnal es apan ataludta az esti hiszti felet!! :D :D

Na megyek rendet rakok, vasalni is kell, aztan mindjart ebred a nyuszika.

Kép

Kép
lorcika

Bringababa, koszi a tanacsokat! :D

Az a gaz, hogy mar 2x homeroztuk, de csak pukik jottek. :?

Ez a 6. nap, iszom a rostost ezerrel! Szurkoljatok!

Amugy napkozben egesz jol van ehhez kepest, este a gaz. :roll:

KépKép
horilda

Doo gratulalok a 3. honaphoz!
Tenyleg azt mondjak, onnantol konnyebb! Remelem igy lesz!

Rena gyonyoruek vagytok! :D

Csajok gondoljatok rank, ma viszem picurt koponya UH-ra, mert hogy szuletesekor valami foltot lattak a kepen, azt mondjak ez gyakori, altalaban felszivodik 2 honapos korara.

Akkor ugy dontottem, hogy nem parazok ezen, mert 2 honap alatt siman befordultam volna, azert most izgulok!

Jajj csak ne lassunk semmit azon az Uh kepen!
Du. megyunk, majd beszamolok.

Addig is puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?