Sziasztok,
Hát jó fáradt vagyok… Ez az idő engem is sikeresen kikészít, ráadásul a közvetlen kollégám szabin van a héten, úgyhogy nem unatkoztam ma sem a melóhelyen…
Most jöttünk haza nemrég, mert voltunk autószervízben, ahol csak a hűtőrácsot kellett volna kicserélniük, de persze rosszat rendeltek és ez meghiúsult… Mi vagyunk a hülyék, mert van egy tök jó és bevált szerviz Siófokon, oda szoktunk járni, csak most gondoltuk, jó lesz ez is, nem nagy melóról lévén szó… hát ez lett belőle. Na mindegy, majd a két nyaralás közben megyünk a szokott helyre

Bocsi, az offért.
Nyunyi,
Nem azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg most a gyógyitól sem, akkor az mást is jelenthet?
Anita,
Mennek a babatapik! Ami jár, az jár
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az erek tényleg jó jelek! Szívből kívánom, hogy ez azt jelentse!!!
Sehike,
Üdv itt! Ahogy olvastam, már Te is megjártad a hadak útját…

De megvan az első eredménye!

Gratulálok a kisfiadhoz!

(várunk ezért az egyel lentebbi, babás topikba is

)
Szűcs dokinál én is csak akkor voltam tavaly, amikor a drága Wiegandt dokit helyettesítette, de nekem nagyon szimpatikus volt. Szerintem itt tényleg bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel. De persze nekem is a favorit a Wiegandt doki, a második meg Szűcs doki
Vikkata,
Ügyi vagy, látom, hogy ügyesen mennek befelé a szurik
Gil,
Küldök Neked cisztaűzőt!

Fel a fejjel csajszi, meglátod, minden rendbe jön, és hamarosan kismami leszel
Timso,
De jó hallani Rólad! Jó volt a nyaralás? Ha vannak képek, amiket szívesen megosztanál velünk, akkor tedd fel

:D:D Gondolom, hogy nehéz most visszaállni a munkára.
Köszönöm a jó kívánságot, már nagyon megy a visszaszámlálás

Szívem szerint már most összepakolnék rá

:D
Kriszti,
Hogy vagy? Fáj még? Vegyél tényleg olyan teát, nagyon jó. Vagy amit Gabicsibe írt, Cickafarkot. Az is nagyon jó!
Utálom, hogy a dokik egyből antibiotikumot írnak fel

Tökre felborulhat tőle a hüvelyháztartásod… Vigyi magadra csajszi!
Anett,
Örülök, hogy újra jelentkeztél!
Gabicsibe,
Szerintem csak péntek este pakolok össze, vagy szombat reggel.

Addig nem lesz rá időm, meg még mosnom is kell, és a sok meló miatt valószínű, hogy anyumat fogom megkérni, hogy vasaljon ki pár holmit

Már nagggyooon várom

:D:D Remélem nem lesz hideg, meg túl nagy kánikula sem
Manda drága,
Merre vagy? Nagyon hiányollak! Remélem, hogy minden rendben!!!!!!!!
Puszi mindenkinek, és jó éjt!