A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vikkata! Nagyon ügyes vagy!Csak igy tovább!!! :P

Dugo!Én tudnám neked ajánlani a Lasanját,vagy rakott kel!Lehet nem jól írtam a lasanját :oops: :oops: !Mindegy az a lényeg ,hogy érdsd! :wink: Hú már csak egy pár és minden kiderül!!!!Nagyon szurkolok Kép Hajráááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is k.o vagyok ettől az időtől!És front érzékeny!!!!!!!!!!! :shock:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!Ebben a pocsék időben nem rakom fel a napocskát :(

Sehike

Üdv közöttünk!Ne aggódj megcsinálja más is,szerencsére helyettesítik egymást.

Nyunyi
Augusztus 20-szemptember 20-ig.Nekem is nagy szívfájdalmam,mert nekem se Ő fogja csinálni. :(No nem baj majd megint kérem magam Szűcs dokihoz :) Wiegand dokink pihenjen csak, megérdemli!

Gil
Valamivel jobb már??
gabicsibe

Dugo

Millió Kép
gabicsibe

Gabicsibe!!!!!!!!!! :P

Köszi az infót!Nekem remélem szerencsém lessz! :roll: Jól vagy?
Remélem megjön a héten! :oops: Ugy izgulok! :roll:

Szűcs doki is biztos ügyesen megcsinálja!!!! :wink: :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok! Most eltünök olyan 17-30 ig ,menni kell nyitnom!Most hívtak! Pedig ma nyugis napom lett volna! :x Majd jövök!Jók legyetek! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!

Nme fogod elhinni tegnap csináltam lasanját és épp most ettem belőle.De azért kösz.

Szia Gabi!

Köszönöm a Tapikat.

Nekem az én dokim volt konfrenecián így a Wiegandt csinálta.
Ha rám hallgattok mind nagyon kedves és ügyes.
dugo41

Sziasztok!

Nefke
Kösziii! De ritkán jössz! Jól vagy? Neked nem panaszkodom, sőt :oops: .

Gabi
Köszi jobb, csak nem akar rendesen megjönni. (Nem piros .Bocsi a naturalizmusért :oops: ) Nem tudom, miért csinálja ezt. Volt már többször cisztánk, de nekem még nem befolyásolta a mensit. Neked? Ja, és milyen teát ittál múltkor? Szerintem a szabi miatt mi is aug. végén megyünk, akkor én is Szűcsnél leszek, és együtt izgulhatunk újra!

Nyunyi
Nekem a szívem fáj már harmadik napja, szerintem ettől a hülye időtől. No meg tegnap a fejem is. Persze lehet, hogy a bőgéstől 8) Jó kis kajaötleteid vannak :wink: !

Dugó
Hát tünetekről én már sokat kérdezősködtem, elég sokfélék, de sajna én még soha nem érezhettem milyen is az, úgyhogy ebben a pocakosok tudnak majd segíteni. De érzel vmi furcsát?

Üdv Sehike!
Sok sikert! :D Szerintem ha már van egy babó, az sok erőt adhat, mert tudod, hogy képes vagy a terhességre, már megtörtént veled. Én sokszor attól tartok, hogy nekem soha nem is lesz! Úgyhogy légy nagyon optimista! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!:)

Köszi a kedves fogadtatást,ez a borús idő se veszi kedvem,már úgy mennék most a kórházba!:)

Hát akkor ha ez tuti hogy Wiegandt szabin lesz,megyek máshoz,pedig őt nagyon szeretem.Azt tudom hogy Zeke se lesz augusztusban,biztosra szeptember 10-én jön vissza ő is.Szűcs dokit nem ismerem csak látásból,tudtok róla mondani valamit?
Mondjuk szimpatikus,olyan kis kedvesnek néz ki.
Talán az lesz a hátrány ha szeptember elejére esik a beültim,akkor Szűcsre és Konczra hárulnak A többi doki betegei is,mondjuk még ott van Újvári is de hozzá nem szívesen mennék.
ezért tuti megint futószalag lesz ha 2 doki kiesik egy időre.
Mondjuk gondolkoztam hogy megvárom a szeptember végét és akkor kezdek,csak attól félek nehogy akkora megint legyen várólista és elküldenek,hogy jöjjek januárba!:)
Hát most légy okos,ez a rossz hogy szinte napról napra változik minden szegény dokik nem csoda ha kivannak!
sehike

Lányok, remélem nem baj, de ezt ide is le kell írnom. Ilyen is van, ami engem annyira meglepett, hogy könnyeket csalt a szemembe.

Tegnap a városi dokim, ismét bebizonyította, hogy különleges orvos, és az egyik legjobb ember. Elmentem AFP papírért. Megcsinálta a kenetet, rákszűrést, megvizsgált. (kesztyűvel vett mintát, hogy nehogy a pálcika sérülést okozzon.!!!!!) Azt mondta, hogy a méhszájam nagyon szépen zárt, és jól tartja a lepényt. Boldog volt, hogy nincs vérzés és megállapította, hogy egy orvosi csoda vagyok. Amikor mondta, hogy kész vagyunk, megkérdeztem mivel tartozom. Képzeljétek el, hogy odatartotta az arcát és mondta, hogy ennyivel. (Egy puszival!) Most ne egy aberrált beteg orvost képzeljetek el, hanem egy kedves, drága embert, aki úgy viselkedik, mintha a baba az unokája lenne. Komolyan mondom, hogy az arcán boldogság volt, hogy minden ilyen jól alakul. Hallottatok már ilyet???????? A maximális figyelemért, még az amúgy sem magas tarifa árát sem kéri el, mert boldog, hogy megvan a baba. Ez nekem olyan, mintha a mesében lennék. Velem még senki nem volt ilyen kedves.
Vendég

Gil:

Hát igen a hétördög kismackóm tényleg sok erőt ad,emlékszem annakidején mindig azt mondtam csak egy legyen én már boldog leszek. S bár tényleg boldog vagyok mégis ugyanúgy vágyom a másodikra mint az elején.:)

Dugó:
Hát bár tudnék tanácsot adni.Csak magamból tudok kiindulni,én a lombik után nem csináltam tesztet,mert úgy görcsöltem,hogy biztos voltam benne hogy megjön és nem sikerült.Amikor a doki a szemembe mondta hogy van baba nem tudtam elhinni,csináltam utána tesztet is és az még akkor ki se mutatta.
Azt hiszem 2 hét után lett a teszt 2 csíkos!
sehike

Sehike
Ha semmi gond nincs és van rá lehetőséged, akkor szerintem kezd el. Biztos sokat kell várni, de én így utólag úgy gondolom, hogy engedni kell a dolgokat haladni a maguk útján. Ha akadály van, ciszta, baci, akkor szünet, ami nagyon rossz. Nehogy utána meg közbe jöjjön valami. Szűcs doki nemcsak kedvesnek látszik, de az is. Vágj bele!! Persze Neked kell döntened, én csak bátorítalak. Amikor én kezdtem Szűcs doki szabin volt, így kerültem W. dokihoz. Nem lett baj belőle, elég szépen gömbölyödök. Neked is kívánom, hogy így legyen.
Vendég

Sehike
szerintem is kezd el,amikor én mentem akkor a Konc és a Zeke konferencián volt,de a többi orvos alaposan helyt állt,meg is lett az eredménye :lol: :lol:

Dugo
te sem fogod elhinni de én is tegnap csináltam lasanját,és ma is azt eszünk :lol: :lol: :lol: drukkolok neked nagyon :lol: :lol:

Gil
a fejem nekem is fájt,ez a hidegfront volt a ludas,bár én ezt most birom nagyon,már nem birtam a meleget :oops: :oops:

Vikkata
ügyi vagy csak igy tovább :lol: :lol:

bibar

Szia Gil!

Hát nem tudom mit érzek. Az a baj, hogy szerintem elfogult vagyok, mert szeretném azt érezni, hogy megvannak. Érezni vélem, hogy fáj a mellem és egy dolog van ami előtte mikor fájtak a melleim csak úgy mensi előtt nem volt, tele van ilyen vastag kék erekkel.

Szia Sehike!

Nekem is szokott fájni a hasam, bár én nem tudom eldönteni, hogy rossz szokásom miatt fáj e, ami az ha izgulok eszem egyfolytában, vagy mert nem sikerült.

Szia Bibar!

Kösz a drukkot. Igyekszem mindent megtenni, hogy rendben legyenek a dolgok. Éljen a lasanja!
dugo41

Dugó
Vastag, kék erek és duzzadt mell. Ilyenem nekem is volt és még van is.......... Szorítok
Vendég

Kösz Lexi!

:D
dugo41

Dugo
én 6 lombikot végigcsináltam,a kék erek csak az utolsonál jöttek ki,komolyan,ebböl is tudtam hogy sikerült :lol: :lol: egyébként nem jönnek erek :lol: :lol: tuti sikerült neked :lol: :lol: :lol:

bibar

Én Neked, hogy minden rendben legyen.

puszi
dugo41

Szia Bibar!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Én már komolyan.......ááááááá
dugo41

Benszi!!

Köszi a körözöttes tippet íyg utólag ....Egész finom lett, Már vagy 3 napja eszem.
dugo41

Sharon, Lukrécia
Írtam Nektek, Sharonnak még tegnap, csak nem tudom, hogy sikerült-e elküldenem. Légy szí majd informáljatok. Olyan béna most a netem.
Vendég

Sziasztok!

Dugo, hajráááááá!!!!!!

Lexike, ez tényleg nagyon ritka. Adtál neki egy cuppanós puszit??????

Sehike, tanusíthatom, Szűcs doki tényleg nagyon rendes, türelmes és szinte mindig jó kedve van :) Most főleg, hogy jövő héten megy szabira. Legalább ő is kipihent lesz szeptemberre, mikor mi is megyünk folytatni. Remélem...

Bibar, akkor neked most Wiegandt doki hozta össze a babát???
süni76

Sziasztok Lányok!
Most egy kicsit eltűntem, nyaraltam egy jót Lengyelországban. Amióta visszajöttem, nem tudok aklimatizálódni, a munkahelyemen rengeteg a meló, én meg csak úgy kornyadozom. Most muszály bepótolnom az elmúlt időszakot, úgyhogy dolog van, de azért nagyon hiányzott ám a topik.
Lexi!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, szorítok, hogy továbbra is szupi híreket kapjál. Amit a dokidról írtál, nem semmi, tényleg nagyon rendes, szerintem ilyen orvost ma nagyítóval lehet csak találni. :lol:
Benszi!
Gratula a jó eredményekhez. :D
Zsókuci drága!
Hát nem sokára Te is mész nyaralni, kívánom, hogy nagyon jól érezzétek magatokat. :wink:
Estrella!
Helóka itt is, örülök, hogy jelöltél és írtál.
Kriszti!
Milyen a hormonfüggés?
Üdv az újaknak, bár én is annak számítok még.
Ha minden jól megy, akkor nálunk is vége a punnyadásnak, megyünk vissza ősszel (szept-okt????) :roll: a fagyibabáinkért, remélem nagyon jó hírekkel tudok majd jönni.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Sziasztok Lányok!!!

Nyunyi, köszi a dicsérő szavakat.. :D

Dugó, hát a főzéssel kapcsolatnban nem tudok sok tanáccsal élni, én azt főzök, ami otthon van, :lol: ma pl. leves lesz és darás tészta.. :wink:

Gabicsibe! hogyan kell "kérni "magad valakihez? Mert az én drága doktorom pont a leszívás előtt megy szabira és így a leszívást és a beültetést sajnos nem ő fogja csinálni.. :cry: így aztán, ha lehet ilyet :roll: én is azt szeretném, ha egy orvoshoz kerülnék. Ilyenkor azt az orvost kell megkeresni, vagy az én orvosam ad át valakinek, vagy a recepción kell kérni a lányoktól, hogy írjanak be a helyettesíthez... :roll:

Lexi az én "leendő szülészem" is ilyen :wink: meg kell becsülni az ilyen drága orvosokat. Mióta továbbutalt minket a BMC-be is rengeteget érdeklődik, hogy hol tartunk, mert nagyon vár vissza szülni! :D Remélem semmi baj nem lesz most már, hiszen milyen jó kezekben vagytok! :) :)

Süni! Nem 28-tól megy szabira Szűcs doktor? :roll:
torolve_20130114141731

Helló lányok!
Van net!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

De van egy csomó beteg is....És sajnos tegnap este óta érzem, h nagyon csíp a pisiléskor...Ma reggelre volt egy kis véres pisi is....Így kénytelen voltam elmenni dokihoz, és hát, tényleg gáz van! De hogyan???? :shock: :shock: Hisz annyira vigyázok!!!!Főleg most!!!! :( :(
A dokinak mondtam, miben vagyunk, és ne nagyon gyógyszereljen, de sajnos egy 5 napos Ab-t írt fel....Azt mondta, ezt muszáj......Remélem emiatt nem lesz semmi gond pénteken. :evil:

Na, majd ha lesz időm, visszaolvasok.Puszi nektek!
Vendég

B...us, Kriszti :( Nagyon vigyázz magadra!!!! Hogy szedted össze?? Felfáztál??

Vikkata, na, már nem is tudom. Lehet, hogy 28-tól. Ami biztos, hogy aug. 20-tól már lesz.
süni76

Kriszti! :(
Vigyázz magadra, nem lesz semmi gond, péntekig simán helyre jön a nyavalya.
Kata!
Én úgy tudom, hogy minden dokinak meg van a helyettese ilyenkor nyáron, egyből azt ajánlják, de biztos lehet választani is, ha te ragaszkodsz valamelyikhez.
Krumplis tészta?????
Szurok mindenkinek
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Kriszti!!
Nagyon sajnálom, felfáztál?? :( Nekem egyszer volt ilyen, a laparom után, hogy nagyon csípett, borzasztó volt, szerintem a műtőben fáztam fel.. Nekem a köv segített: napi 4-5 liter víz.. meg algopyrin, és duplabugyi, pizsama és jó meleg takaró. A mamám meg a kamillateára esküszik, hogy a teafőzetet egy kisvödörbe önti, ami befér a WC-be és fölé ül, így "gőzöl", ő hajlamos rá, és állítólag ez nagyon jó. Nekem ez a sok folyadék melegentartás is bevált. Drukkolok, hogy hamar elmúljon, főleg péntekre!

Süni! Én úgy tudom, hogy júl. 28- aug. 20-ig, mert én elméletileg 28-ig leszek stimus, és azt számoltuk a múltkor, hogy a leszívást már pont nem ő csinálja majd. :cry:

Timso, köszi! :wink:
torolve_20130114141731

Nefke!
Köszönöm!Boldog házassági évfordulót nektek!
Lexi!
Tök jó híreket kaptál a dokitól!Akinél szülni fogok a Jánosban ő pont ilyen!
Sehike!
Üdv!Bárkihez mehetsz mindenki nagyon jó!
Dugó!
Szerintem most bejött!Nekem is csak most az uccsóra lett csík a cicimen!Örülök,hogy ízlett a kőrözött!
Timso!
Köszike!
Kriszti!
Sajnálom!Gyógyulj meg mihamarabb!
Vendég

Benszi!

Már korábban is meg akartam kérdezni, kinél fogsz szülni a Jánosban? Úgy tervezem, hogy én is ott maradok. Van ugyan még időm választani, de úgy látom, hogy te nagyon elégedett vagy az orvosoddal.
ballagyo

Gil
Bocsi,elfelejtettem megnézni :oops:

Lexi
Az a szomorú,hogy az ilyen orvos ritka,de legalább te rátaláltál!

kata
Én a recepción szoktam megkérdezni,hogy mehetel e hozzá és még egyszer sem mondtak nemet.

Kriszti
Mielöbb gyógyulj meg!!!!Barátnőm is sok- sok folyadékot szokott inni ilyenkor!
gabicsibe

Na, nagyon úgy néz ki, ma csak este lesz időm írni, olvasgatni....

Eddig megittam 4.5 litert, és más nem is fért nagyon belém...Kb. 20 percenként járok pisilni...Már scak annyit kérdeznek a kolleganők:-Már megint? :lol: :lol:
Gyorsan kiváltottam az 5 szem kis boigyót is, röpke 3500 ft-ért....Be is vettem egyet, minél hamarabb hasson. Már nem oylan rossz a helyzet, mint reggel volt, akkor ugyanis már a leülés pillanatában volt fájdalmam, most csak a pisi abbahagyásakor.... :oops: :lol:

Új lányok!
Üdv köztünk, gyertek máskor is....

A Szűcs doktor valóban 28-tól lesz szabin!!És a nap végére úgy néz ki, mensimanó is meglátogat, fáj a hasam alja.Bár az lehet a sok bacitól....
Vendég

Dugó

hú,ez durva,a kék erek nekem is csak a sikernél jöttek elő!Szorítok ezerrel!

Krisztike drága

kúráld magad és igyál tényleg sokat!Szegénykém!

Sehike

szerintem is kezdj,nekem a Zeke a dokim,de pl pont a Szűcs rakta vissza ezt a sikereset.Meg tényleg nem tudhatod mi jön közbe utána.

Lexi

megkaptam a pü-t!

Gil

ugyanezt éreztem,hogy nem leszek képes.....sok-sok pozitív erőt küldök most neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Most nincs időm írni, de:

Kriszti,
Vegyél medveszőlőlevél teát!!! 2 evőkanálnyit forrázz le fél liter vízzel, 10 percig hagyd állni, majd iszogasd. Ezt lehet naponta többször is!!! Szinte azonnal használ.

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Dugó!!!!!!!!!!

Amikor terhes voltam ,ugyan ez volt nekem is!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!Kék erek és duzzadó mellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá babák!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Krisztike!!!remélem minden oké lessz,veled!!! :wink:

Üdv Timso! :P

Vikkata! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Ballagyó!
Dr.Zsolnai Csaba a dokim és fantasztikus!A XIII.ker-ben van a magánrendije!Ha gondolod megadom a telcsijét!Engem ő operált tavaly és csak zengeni tudok róla!
Vendég

Kriszti:
Vigyázz magadra! :evil:
Lexi:
Jól vagy? Eltüntél az msn-ről, levelezni akartam veled. :?
Lehet átmegyek a dokidhoz. Ő is rendel az SZTK-ban?
Vendég

Süncike
bizony ö volt az aranykezü :lol: :lol: :lol:

Kriszti
ez nem jó,az antibiotikoum mellé kell szedni valamilyen probiotikumot,mert könnyen gombás lesz tőle az ember,ami neked most nem lenne jó :oops: :oops: drukkolok hogy elmúljon :oops: :oops:

Dugo
mondtam én :lol: :lol: a többieknek is csak akkor volt :lol: :lol:

bibar

Dugó:
Most néztem a táblázatban,már nemsokára kiderül hány baba van a pocakodban.:)
Hát szívből drukkolok ezerrel.
Feküdtél végig vagy azért mászkálgatsz?

lexi
köszike a bíztatást,eldöntöttem megyek augusztus végén lesz ami lesz:) Marad Szűcs doki,annyi jót írtatok róla,Koncz nekem egy kicsit morózusnak tünik.:)
Azt mondták a 8-10 napon menjek.

Mondjuk kicsit furcsálom,hogy tavasszal amikor volt a 2 beültim,nem csináltak semmilyen vizsgálatot,bacit se néztek stb.Csak a sima uh, +rákszűrés eredményt vinnem kellett az itteni dokimtól.

Volt valakinek fagyibaba beültetése?:)
Ja a másik fura,ti kaptatok beülti után Progeszteron szurit?
mert én most egyiknél sem,Martinnál viszont igen,mi van ha az is segített,hogy ilyen erősen megkapaszkodott?
Mostani beültetésre viszont megszereztem,most ebben bízom!:)

Kata
Nekem sose nézték még meg a kartonomba,hogy ki a dokim. A recepción csak megkérdezték hova megyek,én meg mondom hogy Wiegandt,úgyhogy remélem ilyen egyszerű lesz most Szűcsnél is:)

Kriszti
vigyázz magadra

Süni
Hát az igaz,a kipihent ember csodákra képes:)
Te is szeptember elején jössz?
sehike

Sziasztok!

Egy kicsit eltűntem, de itt vagyok ismét :lol: Ahogy írtam, hazautaztam a szüleimhez egy pár napra segíteni, utána az unokahúgom vendégeskedett nálunk. Miután hazament, igyekeztem a lemaradásaimat behozni, hétvégén programunk volt.... itt is mire visszaolvastam. Jó sokat írtatok :)
Vic és Rebe, nagyon jólesett, hogy hiányoltatok :lol:

Gabicsibe, Gil, nagyon sajnálom :cry: Erőt és kitartást a továbbiakhoz!
Vikkata, Charlott, Dugo, Bikmakk, Sehike! Üdv Nektek!
Dugo, Neked már a drukkok is mennek :D Beeresedett cicik?! Nagyon jó jel :wink:
Kriszti, mielőbbi jobbulást!! Remélem, pénteken minden rendben lesz! Köszönöm, hogy betettél a táblába és hogy a listát is elküldted :) Szurim nekem is 44 volt :?
Lexi, nagy-nagy örömmel olvastam, hogy Veletek minden rendben :lol: Az orvosod pedig egyszerűen: csúcs! Gratulálok a sikeres félévhez, ügyi voltál nagyon! :lol:
Benszi, gratulálok a jó AFP-hez :D
Vic, Te drága "gondolat-tesó" :lol: Ennyi minden történt már Veled is? Hajrá, hajrá! A szurival meg ügyesen elbántál ám :wink:
Jól hangzik a svájci vakáció! :) (El ne felejtsem: Te kis mázlista! Olvastam a vizsgádról is.)
Rebe, a helyedben én is így döntöttem volna. A pajzsmirigy alulműködés okozhat többféle problémát is (nehezebb teherbeesés, vetélés, fejlődési rendellenesség), de gyógyszerrel szépen kezelhető. A lombik pedig egy drága és bonyolult eljárás, ahol az orvosok igyekeznek a lehető legoptimálisabb feltételeket megteremteni a babásodáshoz, a Te érdekedben. Kicsit várnotok kell, de az a lényeg, hogy Te egészséges legyél! Drukkolok! A párod eredményéhez (és a házikóhoz) gratulálok!
Madrin, teljesen megértem a nyaralással kapcsolatos dolgokat. Az anyagi részt is. Remélem, hogy azért kitalálsz valami jó kis programot júliusra :)
Süni, milyen jó, hogy már tudod a kezdés időpontját :lol:
Én is penicillin érzékeny vagyok :?
Nefke, Gil, Estrella, Nyunyi, boldog házassági évfordulót kívánok!
Vikike, igaz már nem olvasod: jó táborozást!
Gil, az "öndöfés" nekem is nagyon jól megy.... de a tévében (és élőben) én sem bírom nézni :oops:

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.....
anett_1

Anett!Köszönöm szépen! :P
Mi még nem nagyon ismerjük egymást!Te hogy állsz? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok elköszönök mára! :wink:

Mindenkinek,jóccakát!!!!!!!És kitartást,remélem végre én is indulhatok!!!!!!!!!!!! :oops: Pusssssssssssssza
nyunyi82
Békéscsaba

Gil

Cickafarkot inni és zsúrlófűben fürödni :D

Anett
Köszi!

Zsókuci
Már csak 4 nap!!Mikor kezdesz csomagolni?
gabicsibe

Helló!
Nyunyinak mindig olyan korán lövik fel a pizsit :D Jóccakát!

Sehike, úgy számolom, hogy ha a ciklusom tartja a szokásos 28 napját, akkor kb. szept. 10-én megyek. Akkor leszek a 20. nap körül és már kezdem is a Decá-t szúrni. Most én is megszámolom hogy hány szurit nyomok. Egyébként nekem a második beülti fagyi volt.

Az első kettőnél nekünk sem volt beülti után Progesteron szuri, de most úgy döntöttem, hogy beruházunk rá, nehogy már ezen múljon :)

Anett, rég láttalak!
süni76

Sziasztok,

Hát jó fáradt vagyok… Ez az idő engem is sikeresen kikészít, ráadásul a közvetlen kollégám szabin van a héten, úgyhogy nem unatkoztam ma sem a melóhelyen… :shock:
Most jöttünk haza nemrég, mert voltunk autószervízben, ahol csak a hűtőrácsot kellett volna kicserélniük, de persze rosszat rendeltek és ez meghiúsult… Mi vagyunk a hülyék, mert van egy tök jó és bevált szerviz Siófokon, oda szoktunk járni, csak most gondoltuk, jó lesz ez is, nem nagy melóról lévén szó… hát ez lett belőle. Na mindegy, majd a két nyaralás közben megyünk a szokott helyre :wink: Bocsi, az offért.

Nyunyi,
Nem azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg most a gyógyitól sem, akkor az mást is jelenthet? :wink:

Anita,
Mennek a babatapik! Ami jár, az jár :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Az erek tényleg jó jelek! Szívből kívánom, hogy ez azt jelentse!!! :D

Sehike,
Üdv itt! Ahogy olvastam, már Te is megjártad a hadak útját… :? De megvan az első eredménye! :D Gratulálok a kisfiadhoz! :D (várunk ezért az egyel lentebbi, babás topikba is :D )
Szűcs dokinál én is csak akkor voltam tavaly, amikor a drága Wiegandt dokit helyettesítette, de nekem nagyon szimpatikus volt. Szerintem itt tényleg bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel. De persze nekem is a favorit a Wiegandt doki, a második meg Szűcs doki :D

Vikkata,
Ügyi vagy, látom, hogy ügyesen mennek befelé a szurik :wink:

Gil,
Küldök Neked cisztaűzőt! :twisted: :twisted: :twisted: Fel a fejjel csajszi, meglátod, minden rendbe jön, és hamarosan kismami leszel :D

Timso,
De jó hallani Rólad! Jó volt a nyaralás? Ha vannak képek, amiket szívesen megosztanál velünk, akkor tedd fel :D:D:D Gondolom, hogy nehéz most visszaállni a munkára.
Köszönöm a jó kívánságot, már nagyon megy a visszaszámlálás :wink: Szívem szerint már most összepakolnék rá :D:D

Kriszti,
Hogy vagy? Fáj még? Vegyél tényleg olyan teát, nagyon jó. Vagy amit Gabicsibe írt, Cickafarkot. Az is nagyon jó!
Utálom, hogy a dokik egyből antibiotikumot írnak fel :? Tökre felborulhat tőle a hüvelyháztartásod… Vigyi magadra csajszi!

Anett,
Örülök, hogy újra jelentkeztél! :D

Gabicsibe,
Szerintem csak péntek este pakolok össze, vagy szombat reggel. :D Addig nem lesz rá időm, meg még mosnom is kell, és a sok meló miatt valószínű, hogy anyumat fogom megkérni, hogy vasaljon ki pár holmit :oops: :oops: Már nagggyooon várom :D:D:D Remélem nem lesz hideg, meg túl nagy kánikula sem :D

Manda drága,

Merre vagy? Nagyon hiányollak! Remélem, hogy minden rendben!!!!!!!!

Puszi mindenkinek, és jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!
Hazaértem, és vettem egy iszonyatosan forró fürdőt!
Jólesett!!Bár most meg hányingerem lett.....Igaz a pisilés még fáj, és viszketek,de remélem holnapra ez is elmarad.Bár nem sok reméynt fűzök hozzá. 5 liter ment le ma...Eddig.Talán még 1 liter belefér, de már akkora a hasam, mint a hordó! :lol: :lol: :lol:

Olyan szétszórt vagyok.Azt sem tudom, válaszolgattam e ma mindenkinek..ha nem, bocsika érte, de olyan sok melónk volt, hogy csak na....Még a betegem is megjegyezte, (mikor meló után elmentem hozzá), hoyg nagyon mosott vagyok, ő még ilyennek nem látott...Úgy is éreztem magam.

Zsókuci drága!
Holnap mindenképpen veszek! Valami tőzegkapszulát (vagy mit :roll: ) ajánlott a doki is...De ezt nem ismerem....És majd veszek valami oylat is amit Bibarci mondott....Holnap nyakamba veszem a gyógyszertárat.....

Anett!
De jó újra "itthon" látni!!!!
Örülök, hogy kicist kikapcsolódtatok..Nekünk az utolsó hétvégén lesz ilyen kis mozgalmas, elmegyünk családlátogatásra, (hisz azután nem mehetek) :wink: , és akkor memgtartjuk a hugom kisláynának a keresztelőjét!!MI leszünk a keresztszülők!!!! :lol:

Sünike!
Nekem sem adtak progi szurit!Amit így utólag nem is bánok!Vagyis a poopóm nem bánja.... :lol: :lol: :lol: Remélem most is megúszom....Bár ki tudja! :roll:
Vendég

Kriszti
Irrigálni nem szoktál. (asszem ez a neve) egy időben én is nagyon érzékeny voltam mindenre és így lettünk jó barátok. (Mármint az irrigálóm meg én.) Én főztem kamillateát és cickafarkteát és azzal öblögettem. Már az első adag csökkentette a fájdalmat, meg az antibiotikum okozta egyensúly felborulására is jó. Nekem legalábbis bejött.

Süni
Igen, adtam neki egy cuppanósat. Lehet, hogy hülye vagyok, de előtte én is azon gondolkoztam, hogy tuti egyszer nem ússza meg és megpuszilom, mert annyira aranyos.

Estrella
Csütörtökön mindent megbeszélünk. Okés?
Vendég

Kriszti
Az előbb az első mondat kérdőmondat akart lenni. Bocsi!
Vendég

Sziasztok,

Hű mennyit írtatok ma. Egyedül vagyok bent az irodában, semmi plusz időm nincs, így csak most tudtam benézni.

Nefke,
Boldog házassági évfordulót nektek!

Sehike,
Kép Gratula a babódhoz, és sok sikert a mostani "akcióhoz"!!! :wink:

Lexi,
De aranyos a dokid! Úgy örülök, hogy rendben vagytok! :D

Dugó,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti,
Hát ez nem túl jó hír. Remélem rendbe jössz péntekig :!: :!: :!:

Anett,
Jó, hogy újra itt vagy köztünk! :D

Zsókuci,
Hű de jó lesz nektek, mindjárt indultok! Irigyellek! :wink: :D

Timso,
Nem csodálom, hogy nehezen állsz vissza a munkába. Egy nyaralás után mindig olyan rossz dolgozni menni. Ha van kedved, tegyél fel néhány képet!

Most megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok. Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma, alig birom követni. Főleg így, még újként, még nem vagyok nagyon képben :oops:
De azt láttam, hogy Dugó, nálad nagyon izgalmas napok vannak.... Drukkolok ám nagyon!

Estrella, köszönöm, hogy írtál, annyira bátorító volt..

Most ennyire futja, mert már nagyon fáradt vagyok, de talán holnap többet tudok jönni..

bikmakk
bikmakk

Szép jó reggelt!!! :P

Nefke!!! Kép Boldog Évfordulot!!!!!!!!!!!!!!!

Süni!!

Azért lövik korán a pizsit ,mert 1 gép van és férjecskének kell a munkájához!Majd most veszek magamnak egy laptop -ot és még dolgozni is elviszem magammal!Lehet ma elmegyek nézek egyet! :P :P :wink:

Zsókuci!

Igen azt monta a doki,de én sajna érzem ,hogy nincs baba :oops: ,és ezért idegesít hogy mért nem jön meg! :roll: Jól vagy egyépként?

Benszike!Mi újság ,minden oké???????? :P

Krisztike! :P Anyoskám azt monta ,hogy a kamillás öblögetés az jó a bajodra!!!Mindjárt péntek!! :wink:

Dugo!!Hajrááááááááááááááááááááááá!!!!!!Minden oké? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?