Küldjétek már erréb isazt a lehülést meg esőt mert itt még 28 fok van!!! Hogy fogok én íg megszülni hogy még a front is kikerül
Bori lesz ez még így se.... Gréti is csinált olyat hogy lefosta a nagyanyját a hátam mögött mert nekem sikerült kitérnem, de mamát felkészületneül érte a dolog. Zsani csak a falat meg az ablakot tisztelte meg.
Anyós: Mikor Grétit vártam már túlhordtam egy héttel, mikor is anyósom felhívott hogy császároztassam magam megfele, mert ha nem ő beszél az orvosommal hogy szedje ki a gyereket. A sztorihoz hozzátartozik hogy 20 évvel ezelőtt neki isszületett egy kislány március elején aki még a kórházban meghalt bakteriális fertőzés miatt, és kitalálta hogy biztos mi is így járunk. Utána még volt egy olyan húzása hogy kijelentette hogy neki nem tetszik a Gréta név ezért Zsófiának fogja hívni. Na ekkor beszélgettem el vele, hogy ha látni akar még minket akkor megtanulja a gyerekek nevét, és úgy is szólítja őket és elfelejti az ilyen piszkálódásokat. Most ezzel a terhességgel kapcsolatban nem is hív minket. Már tudja hogy majd szólunk ha lesz valami.