Sziasztok!
Na, gyorsan amig a fiam eszre nem veszi hogy itt vagyok!
Zsani: (kozben mar itt a fiam es hiszti van

)
Nagyon jo ez a tabla, minden benne van, bar ahogy latom egy-ket hibas adat is de sebaj!
Kocsikerdessel hogy allunk? Szerencsere nagy kocsik vannak, egy Wolsvagen passat es egy Lancia Thesis, szerintem elfer bennuk harom gyerekules.
Mi is sokat setalunk es sokat vagyunk a jatszoteren ott nem kell utana rohangalnom hanem leulok a padra es nezem mit mukodik a gyerek. Jo lesz majd a 3 gyerekkel odamenni!
A korhazban sajnos nem adjak oda az eredmenyeimet, nem tudom miert, alig arulnak el valamit es azt is csavarhuzoval kell kihuzni a dokibol, 24-en megyunk megyunk 4D-re magandokihoz, O majd elmagyaraz mindent. Azert nem hamarabb mert akkor mar majd szepen latszik a kerek pofikajuk is.
Benszi: jo ez a "Dartvederes" hasonlat!

Szep nagy a pocid mar, hihetetlen milyen gyorsan no! En altalaban nem akkor kemenyedem amikor ulok hanem amikor hirtelen mozdulok, mondjuk felallok vagy atfordulok egyik oldalrol a masikra es kozben nagyokat nyogok, mondta is az uram hogy nemsokara daruval lehet csak mozgatni!

Hat, lehet!!!
Ja, milyen szep a hazatok, vagy lakasotok! Nagyon tetszik!

Mi a jovo heten festunk es parkettazunk a gyerekszobaban.
Nalatok keszul mar?
Jucicuki: teljesen meggyogyultal? Hat, igen, akkorakat rugdosnak mar hogy neha en is felszisszenek es tegnap este kismillioszor folkeltettek engem is akkora ramazurit csaptak odabent!

De tok jo!!!
Andi: koszi, en sem ertem mit aggodik a doki ennyire 1 hetnyi kulonbsegen, amugy nalunk mindenki kicsinek szuletik a csaladban, en pl. 2600 g.-al a 40. heten.

Szoval szerintem ez nalunk csaladi orokseg.
Sajnalom hogy nem lett jo a cukrod, nem igazan ertek hozza, most akkor mi lesz? GYogyszert kell szedned? Nekem jo lett szerencsere (bar lehet raferne a gyerekekre hogy legyen egy kis cukrom hogy hizzanak!

) Amugy le is sz@rom a dokikat, olyan barom nemelyik, tegnapelott voltunk a gyerekorvosnal mert a fiam lazas volt meg fogta a hasat hogy faj Neki erre a doki megnezi a torkat meg meghallgatja es kozli hogy ez egy szimpla megfazas, mondom hogy faj a hasa nezze meg de neeeeeeeeeeem! Erre hazafele menet osszehanyta szegeny a kocsit es masnapra jobban lett.

Megfazas, mi?!
Numato: nagyon kicsik a kepek, nem tudod folrakni nagyobba? Amugy azert latszik hogy nagyon szep!!!
Mozognak mar a kis tokosok?
Lanyok, en tegnap olyan rosszul lettem, en hulye felsoportem, folporszivoztam es folmostam az egesz lakast es uuuuuuugy elfaradtam hogy fajt minden porcikam, na ezt mostantol mar nem tudom megtenni, Apa mondta is hogy mit kepzelek, pihenjek ezt majd O megsinalja, tok edi!