A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Benszi, mellet nem fényképezünk!!! ;) még idecsődül a sok perverz pasi, akik a terhes nőkre indulnak be... :?
és holnap szerencsére nem cukroslöttyivás lesz, hanem zsömle+tej... hallelujjaaaaaaaa :D :D :D annyira nem kívánom az édeset, h tuti kidobnám a taccsot... az meg nem mérvadó eredmény, attól tartok...

ma éjjel én aludtam olyan, de olyan sz*rul.... :( alig bírtam megfordulni, semmilyen pozíció nem votl jó, mert mindig volt ott valaki (szegénykék!), alig tudtam kimászni az ágyból pisilni, Apuka szerint végighorkoltam hangosan az egész éjszakát :oops: (nem értem, hogyan, mikor mindig fönnvoltam ;) ), és regtgelre klassz bedagadt szemekkel ébredtem... klassz :?
és Nektek is belehúztak a gyerekek a növekedésbe? a hasam egész nap feszül, úgy, mintha ki akarnának nézni elöl a hasfalamon keresztül. :roll: :roll:

Kép
an°°di

Kép

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Úgy néz ki, megmaradok!
Tegnap egész nap kómáztam, de ma már nincs lázam.
Andi a hajós buli a héten lesz csütörtökön, ha lesz ebben a szar időben, még rá is kell kérdeznem.
Szerintem a vasárnapi keresztelőn szedtem össze valamit.
Védőnénihez sem jutottam el tegnap, de pénteken meglátogat reggel, mielőtt elindulunk a kardiológia konrollra.

Tontica, tök jó hírek! Meglátod Anna belehúz, még le is hagyja Alexet :wink:

Benszi, nagyon szép vagy és tényleg szép szeme van párodnak.

Köszi Mindenkinek a drukkokat!

Lányok, nem semmi volt a keresztelő. Mint egy roma lagzi :lol:
200 ember, lakodalmas vacsora, koktélbár, a Bódi Guszti volt a keresztapa ( ezt azt hiszem már írtam). Ott volt a Lagzi Lajcsi ( mondjuk az szép volt, mert eltrombitálta az Édes kisfiamat, ez tetszett) Csocsesz, szambatáncosok, meg még egy halom énekes, akiket nem is ismertem. Mindenesetre Gergő nagyon édes, jól bírta a gyűrődést, remélem nem fogja elrontani a pénz. Klassz kiskölyök :D Mi meg ilyet is láttunk.

Puszi Mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Ui.: ez tök érdekes, hogy nem mindenkinek nézik a méhszájat, nekem a dokim minden alkalommal, mikor megyek ( egyenlőre négyhetente)
Mondjuk nálunk meg a súlyt nem szokás becsülni, a 4D-n mondták csak

jucicuki

Judit, bocs, nem figyeltem eléggé ezek szerint... :oops:
örülök, h jobban ;) tessék pihenni!!!
öccccsém, ez a keresztelő. mi asszem, csak a víz alá tartjuk őket, oszt szeva... :wink:

na, megyek hasznossá teszem magam egy kicsit
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Juci, örülök, hogy már jobban vagy, így tovább :!: :wink:

Benszi, bizony, ez is volt a cél, hogy nagyobb autó legyen, ugyanis egy régi NIssan Micra-m volt, háát abba 1 babaülés is kényesen férne el....írtam neked privit,pusssz

Andi, természetesen teszek majd fel képet a fürdőről, ha érdekel, szerintem gyönyörű lett, nem nagy, de nagyon szép, este lefotózom és felteszem,jó?

M.

Kép
numato

Sziasztok!

Na, most jovok a dokitol aki kielemezte a tegnapi uh. eredmenyt (itt nem ugyanaz a doki csinalja) es megnezte a cukor eredmenyemet, az szupi lett viszont megint ramijesztett mert megnezte az adatokat alaposan es Anna meg mindig kicsi szerinte, valami olyat mondott hogy az ennyi idos magzatok 97 %-a nagyobb Nala, szoval megint 2 het mulva uh. es drukk hogy fejlodjon tovabb szepen! Meglestem es a papiron az allt hogy fiu: 25+4-nek felel meg lany pedig 24+3-nak ez csak egy hetnyi kulonbseg, nem ertem miert olyan nagy ez!!! :evil: :shock: Ugy latszik en mar csak akkor nyugodhatok meg ha megszuletnek es a ket szememmel lathatom hogy minden ok. :evil: :roll:

Juci orulok hogy jobban vagy!!! Tok jo lehetett ez a keresztelo, mondjuk en tuti nem csinalnak ekkora folhajtast de mi is szeretnenk majd 3-as keresztelot mert meg a nagyfiam sincs megkeresztelve. :lol:

Andi: sajnalom hogy ilyen sz@rul aludtal, nalam is ez van, akarhogy fordulok valakire tuti rafekszem es elkezd kalimpalni es mi lesz kesobb!!! :roll: :lol:
TABLABA ADAT: 4D.: juli 24. Korhazi uh.: juli. 30.

Numato: en nagyon kivancsi vagyok a furdore!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

írtam kb 20 sort, visszamentem egy oldalt és törlődött minden amit eddig írtam rohadt idegesítő!!!

Szóval: engem a dokibácsi mindig megvizsgál és lekezel vmi krémmel, hogy nehogy vmi fertőzést kapjak. Mivel okt 1től úgy néz ki összevonják a kórházak szülészetét Szegeden ezért szerintem most mindenkire 100%osan odafigyel. Ha sikerül feltöltök egy táblicskut, amiben az aktuális hét értékei BPD, AC stb szerepelnek. Szerintem nagyon jó. 1184070856.38.xls

snezsanett

Úgy néz ki sikerült. Szóval most már tudjátok ti is nézegetni az értékeiteket. Bár ezek az értékek egy bébire vonatkoznak!!!
Kocsitéma - nem tudom. Nagyot szeretnénk, gondolom a pénzen fog múlni a dolog. 3 gyerekkel csak vmi egyterű családi autó jöhet szóba. Tontica ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
Pihenés kifejezetten csak délután jöhet szóba, amikor kicsi Zsó csicsil. Ill. ha olvasunk ill együtt játszunk. Tanul bicajozni én pedig kísérgetem, persze Gyalog.

Most megyek, üdv mindenkinek.

snezsanett

Tontica!
szerintem ne izgulj,mert egy hét az nem sok!
Zsanett!
Tök jó a táblázat,köszi!
Juci!
Köszi a dícséretet!Kemény buli lehetett!Lajcsi,Guszti,legalább tánc is volt?Jó,hoyg jobban vagy!
Andi!
Annyira jókat rötyögök a beszólásaidon!Hogy van a mondás?Sötétben minden tehén fekete!Én is ilyen vagyok!Ránéz egy pasi az arcomra,látom rajta,hmmm neki tetszik,majd a szeme lejjebb csúszik és utána már mintha többet nem is léteznék nőként!Ez a terheség!Elég perverznek kell lennie egy palinak a férjünkön kívül,ha megkíván egy terhes nőt!
Haskeményedés az hihetetlenül szar!Minden hidegfront egy kűzdelem nálam és alapon is hajlamos vagyok a keményedésre!De frontnál nagyon rossz!
Alvásnál meg minden forgásra én is fenn vagyok!Apa szerint úgy veszem a levegőt,mint egy "Dártvéder"!A terhesség egy igazi túlélőtábor,de ami utána lesz életünk végéig az az igazi koncentrációs!jó és rossz értelemben!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Mi már négytől fent vagyunk, mert a csajok úgy döntöttek, hogy már kialudtuk magunkat és igazán reggelizhetnénk :shock: persze nem vittem le őket a hűtőig, ezért reggel fél hétig gyötörtek.
Dorka már olyan erőseket tud rugni a bordáim alá, hogy néha kifejezetten fáj :?
Aztán valahogy még nyolcig aludtunk :wink:

Már túl vagyok egy kakaós csigán, most nyugi van.

Kicsit kezdek izgulni a holnap este miatt, bár úgy tűnik, Ati nem sejt semmit, és talán az idő is jobb lesz már :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszi!

Volt tánc, de nem erőltettük, mert túl sok ember volt kis helyen és már félek, hogy megütnek, löknek :oops:

Judit

jucicuki

Juci!
Pedig egy jó kis cigányzene mindennél többet ér,de jól teszed,hogy óvatos voltál,mert a tánc hevében egy-két hülye nem figyel!
Vendég

na, tessék. cigányzene ide vagy oda.. a terheléses cukrom 7.1 lett. a dokim aszongya, h náluk a 6.2 a max. pénteken ad diabetikai beutalót... hát majd még lehet, h kérek tőle emellé egy púpot is a hátam közepére... :evil: :evil:

Csajok, nektek jók lettek a eredmények, ugye???

Numa, hol a kép?

Judit, bizti jó időtök lesz.. ennyi kijár egy házassági évfordulóras, nem? ;)
na, léptem is tanítani.
szasz

:arrow:

Kép
an°°di

Andi!
Basszus!Fogyókúrára fognak?Sajnálom!Nem elég a terhesség még szívat is !
Juci!
Jó bulit holnapra!

Times!
Remélem jól vagytok és megy minden rendesen otthon!Majd írok!
Vendég

Sziasztok

Juci

Drukkolunk a jó időért, annak kell lennie, mert megérdemled.

Benszi

Örülök,hogy tetszett a táblicsku. Remélem mindenki segítségére lesz.

Tontica

Te nem kapod meg az ultrahangos eredményeket? Miért kellett kukucskálnod a papírba? Miért nem mész el egy másik dokibácsihoz 4Dre aki mindent rendesen elmagyaráz és nem paráztat. Parázunk mi magunktól is eleget. Nem?

Andi

hogy aludtál? Nekem jók lettek a cukorterheléses eredmények, én egy törpnyit vérszegény vagyok. Mindenkinek van vmi nyavalyája. (így kell írni? - nem tudom)

Hogy állsz a tanítással? Birod még?

snezsanett

jó estét Csajszik!

nem tudom, lesz-e ebből még fogyókúra... valószínűleg. ez a hátránya az alapos dokinak: jól kivizsgáltat mindent. de ez ráér a jövő hétig szerencsére...

Zsani, tényleg klassz a tábla... ;) el is olvastam már, mi újság ott benn a gyerekekkel... köszi. és a kérdésed is: most sem aldutam vmi jól az éjjel, de csak a hüje álmaim miatt. valami rémísztőt is álmodtam, de fel is riadtam rá egyből, és arra gondoltam, h jaj, ez nagyon nem jó, mert árthat a gyerekeknek :oops: :shock: 8) :wink:
nyavalya..ja, így kell. :D a vérszegénység nekem már korábban elkezdődött: arra szedek a vasat lelkiismeretesen... remélem, az jó lett legalább.
tanítással tök jól állok..még tudok rendesen figyelni, és házhoz jönnek csomóan, így nem is fárasztó. heti 3szori séta meg amúgy sem árt.. ;)
Te otthon vagy gyesen, ugye?
ja, és tökre megkönnyebbültem, mikor írtad, h gyalog mész Zsófi után "bicajozni"... pfűűűűű

Benszi, mi van a mackónadrágos képpel? ne hidd, h elfelejtettük... :lol:

Tontica, az az egy hét különbség, az semmi... annyi nálunk is van, és az én dokim ezen nem parázik/paráztat. minden okés, az a lényeg, h Anna növekszik rendesen. kisebb lesz, nabummm.. még mindig jobb, mintha a fiú lenne kisebb... majom orvosok. sz*rni rájuk, ha nem azt mondják, amit hallani akarsz, hm?
;)

Kép
an°°di

Kép

Kép
an°°di

Andi!
Pedig azt hittem megúszom a nacis fotót!Még nem készült el,de holnap nyomok másfajtát!Apa lefotózott tegnap vacsi után!Hát nem pite!
Rólad kép????????
Vendég

Kép
Kép
Kép

Csajok!!!!Itt egy vacsi utáni fotó!ÖÖÖÖ,három!
A nacisra még kicsit várni kell!
Ma lesz megint bálnabalett!Kedden annyira fájt a hasam,hogy nem mentem!Tegnap se volt pite!mondtam az uramnak szúrja már ki valamivel,mert annyira feszített a hasam!Reggelre lett jobb!
Apa ma külföldiába megy és csak holnap jön haza!Brühühü!
Csak villám ne legyen éjjel,mert attól gyerek korom óta fosok!
Vendég

Benszi, iszonyú nagy a hasad!!!! :shock: :shock: tökjóóóóóóóóó :D :wink: :wink:
ha feszül a hasad, ne is menj, sztem sem sehová... pihenni és pihenni... nem kockáztatunk. nőnek a gyerekek, hiába... nekem is feszül mostanában, de legalább elmúlt a méhszalag-húzódás.
kép? majd lesz biztos... ha lesz, rakok ide is.

ma vagyok is meg nem is... fordítás van ezerrel... kissé el vagyok maradva a tervhez képest.. nem bírom már olyan jól, na.. 8)

Kép
an°°di

Andi!
Szerintem is rendesen megnőttem!
Hogy bírsz ülni?Olyankor nem fáj és keményedik a hasad?Nekemm nagyon,de valószínű azért,mert teljesen alul van lenn a kiscsaj!Pihizz te is sokat!Szalaghúzódás már nekem sincs annyira!Ha van akkor kimasszírozom!
Vendég

Sziasztok!

Hát, íme ilyen lett a fürdőnk, nem mindent fotóztam le, mert férjecském járólapozik,és a mosógép is most ideiglesen a fürdőbe került Kép Kép

Kép
numato

Benszi, az a beállás a középső képen:)mintha magamat látnám :lol:

Kép
numato

Numa, kisebb kép nincs???? :shock: :shock:
ööö
biztos tényleg szép! a színek jók (gondolom)
:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Na, gyorsan amig a fiam eszre nem veszi hogy itt vagyok! :lol:

Zsani: (kozben mar itt a fiam es hiszti van :evil: )
Nagyon jo ez a tabla, minden benne van, bar ahogy latom egy-ket hibas adat is de sebaj!
Kocsikerdessel hogy allunk? Szerencsere nagy kocsik vannak, egy Wolsvagen passat es egy Lancia Thesis, szerintem elfer bennuk harom gyerekules.
Mi is sokat setalunk es sokat vagyunk a jatszoteren ott nem kell utana rohangalnom hanem leulok a padra es nezem mit mukodik a gyerek. Jo lesz majd a 3 gyerekkel odamenni! :D
A korhazban sajnos nem adjak oda az eredmenyeimet, nem tudom miert, alig arulnak el valamit es azt is csavarhuzoval kell kihuzni a dokibol, 24-en megyunk megyunk 4D-re magandokihoz, O majd elmagyaraz mindent. Azert nem hamarabb mert akkor mar majd szepen latszik a kerek pofikajuk is. :lol:

Benszi: jo ez a "Dartvederes" hasonlat! :lol: Szep nagy a pocid mar, hihetetlen milyen gyorsan no! En altalaban nem akkor kemenyedem amikor ulok hanem amikor hirtelen mozdulok, mondjuk felallok vagy atfordulok egyik oldalrol a masikra es kozben nagyokat nyogok, mondta is az uram hogy nemsokara daruval lehet csak mozgatni! :lol: Hat, lehet!!! :lol:
Ja, milyen szep a hazatok, vagy lakasotok! Nagyon tetszik! :wink: Mi a jovo heten festunk es parkettazunk a gyerekszobaban.
Nalatok keszul mar?

Jucicuki: teljesen meggyogyultal? Hat, igen, akkorakat rugdosnak mar hogy neha en is felszisszenek es tegnap este kismillioszor folkeltettek engem is akkora ramazurit csaptak odabent! :D De tok jo!!! :D

Andi: koszi, en sem ertem mit aggodik a doki ennyire 1 hetnyi kulonbsegen, amugy nalunk mindenki kicsinek szuletik a csaladban, en pl. 2600 g.-al a 40. heten. :shock: Szoval szerintem ez nalunk csaladi orokseg.
Sajnalom hogy nem lett jo a cukrod, nem igazan ertek hozza, most akkor mi lesz? GYogyszert kell szedned? Nekem jo lett szerencsere (bar lehet raferne a gyerekekre hogy legyen egy kis cukrom hogy hizzanak! :lol: ) Amugy le is sz@rom a dokikat, olyan barom nemelyik, tegnapelott voltunk a gyerekorvosnal mert a fiam lazas volt meg fogta a hasat hogy faj Neki erre a doki megnezi a torkat meg meghallgatja es kozli hogy ez egy szimpla megfazas, mondom hogy faj a hasa nezze meg de neeeeeeeeeeem! Erre hazafele menet osszehanyta szegeny a kocsit es masnapra jobban lett. :evil: :lol: Megfazas, mi?! :evil:

Numato: nagyon kicsik a kepek, nem tudod folrakni nagyobba? Amugy azert latszik hogy nagyon szep!!! :D
Mozognak mar a kis tokosok?

Lanyok, en tegnap olyan rosszul lettem, en hulye felsoportem, folporszivoztam es folmostam az egesz lakast es uuuuuuugy elfaradtam hogy fajt minden porcikam, na ezt mostantol mar nem tudom megtenni, Apa mondta is hogy mit kepzelek, pihenjek ezt majd O megsinalja, tok edi! :D

KépKép
KépKép
tontica

Csajok, tudjatok mit kert a fiam szulinapjara? Szamitogepet! :lol: :lol: :lol: Na, majd kap egy kicsiknek valot!

KépKép
KépKép
tontica

Lányok, nem tudom nagyobba elküldeni, mert nem engedi, akkor meg azt mondja, hogy túl nagy a méret.Én meg műszaki analfabéta vagyok, tehát ez van :cry:

Tontica, sajnos még mindig nem akarnak velem beszélgetni,nem érzek mozgást,de remélem ez nem jelent semmi rosszat...
most már tényleg óvatosan az ilyen takarításokkal :wink:

Kép
numato

Tontica, biztos úgy gondolja, ha anya ennyit ül előtte, csak valami jó dolog lehet :lol: :lol: :lol:

Katáról tud valaki valamit?????????????

Móni, nyugi, nem jelent semmi rosszat, nem úgy fekszenek, v. erős a hasizmod :wink: (azt olvastam, akkor is később érzed meg)

Csajok, kezdek fosni az este miatt, remélem jól fog sikerülni :shock:

Benszi, tényleg nem semmi méreteket öltöttél, de nagyon jól áll :D

Nálunk az idő is nagyon gondolkodik, hol ilyen-hol olyan, bár megkérdeztem esőben is elindul a hajó, mert fedett, de azért mégis csak más szép időben :?

Megyek takarítok egy kicsit, mert holnap mielőtt elindulunk a kardiológiára, még beugrik a védőnéni is, és hát kicsit szalad a lakás :oops: :oops: :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

http://emilke.blog.nlcafe.hu/

Ja, ezt akartam még ajánlani, tök jó fej lehet a csaj, bírom a stílusát :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Pusz mindendenkinek! Látom szépen gömbölyödtök!!!
Takarítással pedig tényleg óvatosan legyetek, nehogy úgy járjatok mint mi, tessék pihenni...
Igaz szerencsére minden vizsgálati eredményük szuper a fiúknak, most már szépen nőnek is, tegnap esti fürdés előtt mértem őket 2250g mindegyik babóm egy súly csoportba kerültek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szopizás: Sajnos egy kicsit még gyengék, de a Kristófom nagyon ügyes ő már 60 grammokat szopizik három óránként, és ma csak egyszer evett cuclis üvegből. Bálintomnak nem nagyon megy a cicizés, LUSTAAAAAAAAA...., ő inkább marad a cuminál, de nem adom fel!!!
Tejcim szerencsére van elég, még jutna egy harmadik babónak is... Remélem későbbiekben is így lesz!!!

Gergőm: Nagyon szuperul áll a dolgokhoz, szerencsére... Segíteni akar mindenben, puszilgatja őket és simizi a buksijukat, de annyira óvatosan nyúl feléjük, nagyon okos kisfiú. És azt is megértette, hogy csak akkor mehet be a tesók szobájába, hogyha én is ott vagyok...

Segítség: FŐZÉS - ezt a műveletet a párom anyukája végzi, amúgy másban nem kell, és nem is kérem...

Férjem: Ő is nagyon cuki, ha a fiúk egyszerre sírnak fel, akkor már ott is van és a Bálintot bevállalja... Mivel ő nem nagyon akar cicizni, így apuci is megtudja etetni cumisüvegből...

Szóval minden happy!!!!

KATA???? Róla tudtok vmit???

Egyenlőre nem akarok többet írni, mert túl hosszú leszek!!!

PUSZI :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
times

Ja és a fotók: (Majd még fotózunk és küldöm őket)

Kép Kép

Kép
Kép
times

Times!
DE jó,hogy jelentkeztél!Gyönyörűek a fiaid!Szépen megnőttek és nagyon jó,hogy van tejed,így tudod őket szoptatni!
Gergő nagyon helyes srác lehet!
Rendes urad van neked!
Alvással hogy álltok?Te is!!!!!Felkeltik egymást ha sírnak?Minden infó érdekel minket!

Katáról nem tudunk semmit nem jelentkezik!
Numa!
Klassz a fürdő és a színvilága!Beállás!A fencim olyan rajta,mint a kacs p...csája!
Tontica!
Köszönöm a dícséretet!A hirtelen mozdulatokat az én hasam sem szereti!Kertesben lakunk és nagyon szeretjük!Mi még nem kezdtük el a babaszobát,de jövőhéten neki látunk majd,mert nemsoká nem nagyon tudok majd mozogni!Napról-napra rosszabb a lábam zsibbadása,nyilalása!
Fiadnak már most ilyen kívánságai vannak,mit számítógép,mi lesz a később?Hagyd az uradra a takarítást nyugodtan!Te pihizz most!
Juci!
Köszönöm!Szerintem is belehúztam a növekedésbe!Majd írj milyen volt a hajókázás!
Vendég

Sziasztok lányok!

Remélem befogadtok egy anyukát, aki még csak 2 napja tudta meg, hogy ikreket hord a szíve alatt! :D
Én 27 éves vagyok, ésSzázhalombattán lakok. Tavaly július 1-én mentem férjhez 9 év együttjárás után. Decemberben megvettük életünk első lakását, amit úgy választottunk, hogy 10 év múlva is jó legyen, ha lesz két gyerekünk, mert kettőt akartunk mindenképp.
Sajnos eddig sem volt biztos a munkahelyem, ezért az esküvő óta (abbahagytam a fogamzásgátlót) védekeztünk másképp. Kiderült idén áprilisban, hogy a munkahelyemen létszámleépítés lesz, és akkor járok a legjobban, ha teherbe esek. Akkor elmentem egy magánorvoshoz, aki megállapította, hogy a sokáig szedett fogamzásgátló hatására a peteérésem a minimumra csökkent, sőt a ciklusom is 25-35 napig váltakoztott, tehát egyátalán nem tudtunk számolni a peteéréssel. Akkor kaptam gyógyszert tőle, ami beindította a peteérést, és normalizálta a ciklusomat. 2 hónapig kellett csak próbálkoznunk, mert kiderült június 6-án, hogy kétcsíkos a terhességi teszt, babát várunk.
Az orvos következő héten megállapította, hogy tényleg sikerült, jóhelyre ágyazódott be a baba. Örültem, mint majom a farkának! :lol:
Tegnap előtt ismét visszamentem kontrollra, ahol hosszas vizsgálódás után megkérdezte az orvos, hogy mit szólnék ha azt mondaná, hogy ketten vannak?! Teljesen lefagytam! Azóta sem tudom felfogni a dolgot, egyenlőre ott tartunk, hogy a párommal győzködjük egymást a UH felvételt nézegetve, hogy megtörtént velünk is a csoda, ikreink lesznek! (Remélem, minden rendben lesz velük, nem fog kiderülni semmi negatív dolog, mert kezdem magam teljesen beleélni a dupla baba gondolatába! :oops: )
rnecsi

Rnecsi!
Üdv közöttünk!Nagyon gratulálok,pláne,hogy spontán babák!
Mi közel lakunk egymáshoz,mert én érdi vagyok!Szoktam strandolni is ám Battán!

hahó többiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Olvasgatok vissza,de nem nagyon tudom követni az eseményeket...
Hányan vagytok most itt ikres kismamák?
Én nemrég regisztráltam,mert ikreim lesznek és számtalan kérdés cikázik a gondolataim közt.Egy másik fórumon javasolták,hogy katt ide,itt vannak ikresek és biztosan sok kérdésemre választ kapok! :lol:
Ugye így van?? :wink:
bogyótanya

Szia Bogyótanya!
Üdv neked is!Megpróbálunk segíteni!Hanyadik héten jársz most?
Vendég

24-25,ezen mindig megy a vita az uh-os és a doki között.
Igazából hétköznapi egyszerű dolgokon gondolkodom.
Hogyan fogok szülni(okt.vége,nov.eleje),nagyon szeretnék természetes úton,egyrészt mert nagyon félek a császármetszéstől(na nem mintha a szüléstől nem... :) ),mert még sosem voltam műtve,de leginkább azért mert úgy érzem,hogy az sokkal jobb lenne...
De mindig riogatva vagyok,hogy ikreket nem lehet hagyományosan világra hozni,mert az túl kockázatos,stb.
Aki szűlt már,az hogyan?Tényleg nem lehet hagyományosan?
A Bogyóim szép nagyok,legalábbis az eddigi uh-okon mindig magas értékeket produkáltak.Azért is lehet.mert a férjem majdnem 2 méter,legalábbis a 12. héten a 4-es teszten azt mondta a néni,hogy azért ilyen kis dagik(meg hosszúak is!) :lol:
Ja és spontán jöttek össze,és első gyerekek lesznek,ezért is rezelek annyira,hogy fogok és megfelelni... :roll:
bogyótanya

Bocsi az elírádokért... :roll:
bogyótanya

elírásokért... :roll: :roll:
bogyótanya

Sziasztok Lányok!

Times!
De jó, hogy jelentkeztél! És, hogy minden oké! Szépek a fiatalurak! És ezek szerint van elég tejed! Hát, irigyellek! És a kis lustinak le szoktad fejni a tejed? Van esetleg mellszívód van? Vagy arra nem ruháztál be? Ha van, milyet szereztél be?

Andi!
A fene, ez a cukor dolog nem jó hír! Akkor jöhet a diéta? Hát, nem irigyellek! Nem vagyok egy falógép, de ha megtiltanának valamit, biztos, hogy azt kívánnám. De hátha nem kell semmi drasztikus módszerhez folyamodni...

Juci!
Kérjük a hajókás beszámolót! :)

Tontica!
Ha a kisfiadnak lesz külön számítógép, legalább nem kell osztozkodnotok rajta! :wink:
Vigyázz a házimunkákkal! Pláne egyszerre ne csináld! Megmondom őszintén, hogy én elég lusta lettem. Még felseperni is problémás. Pontosabban a lapátra seperni, mert nem nagyon esik jól hajlongani.A porszívózás sem teljesen oké már, úgyhogy kicsit hanyagolom. :oops: Az ablakpucolást pedig el lehet felejteni! Marad a portörlés....

Sziasztok új Lányok!
Üdv az ikresek táborában! És gratula az babákhoz!

Rnecsi!
Ti nagyon előrelátóak voltatok a lakásvásárlással! Mi sajnos egy másfél szobásba várjuk az ikreket. Egyenlőre nem kezdtünk bele az új lakás keresésébe, hitelügyintézésébe ( mert ez is hitelből van), úgyhogy most a sok jó ember kis helyen is elfér mondáshoz próbálunk igazodni... :wink:

Bogyótanya!
Van egy táblázatunk, amit Andi kezel. Ennek az oldalnak a tetején láthatod. Mindannyian benne vagyunk. :) Kettőnknek (Timesnak és Katának) nemrég megszülettek a babái, úgyhogy ők már gyakorolják mindazt, amit mi még csak elképzelni tudunk, vagy azt sem... :roll:
Szülés: sokan természetes úton hozzák világra a két babát is, nem kell automatikusan császározni, úgyhogy nyugi. :) Nekem azt mondta a dokim, hogy amennyiben az a lurkó, aki lentebb fekszik szépen beáll fejtartásba és a másik ül, akkor minden további nélkül mehet a természetes út. Akkor van gond, ha valamelyik baba harántfekszik, mert akkor császár. Bár azt nem tudom, hogyha a lenti baba fejtartásos és a másik haránt, akkor az egyik természetes út, a másik császár-e..
Megondom őszintén, - bár lehet, hogy a többiek megköveznek érte :lol: - hogy én viszont inkább a természetes szüléstől parázok. Már volt kisebb műtétem és nem volt annyira gáz (bár lehet, hogy csak a sok év távlata szépítette meg :roll: ), viszont a természetes szülés jajjjjjj.....

Gica

Kép
gica1

Bogyótanya!
grat a spontaneitáshoz neked is!Tévhit,hogy csak császárral lehet megszülni az ikreket!Engem a dokim csak a végső esetben fog császározni vagy ha az alsó bab faros,mert ha fejjel van akkor lefelé,akkor szülünk!És az is tévhit,hogy már a 30.héttől be kell feküdni,de ezt mondjuk kórháza válogatja!
Hol fogsz szülni?
Gica!
Én az ikres barinémtól kaptam Aventes mellszívót!

Juci!milyen volt a buli?
Vendég

Á,így már sokkal jobban érzem magam! :)
Egy nagyon kedves és óvatos orvosom van aki nyugdílyas ugyan a Schöpf-Méreiben,mégis kígyozó sorok vannak every day!
Állítólag 35 éve meddőséggel foglalkozik és nagyon profi.Én kb.1 éve ismerem,akkor kezdük el a Bogyókat(na nem mintha számítottunk volna a 2ös csodára... :D )tervezni.A Bátyám ismerőse(menyasszonyának a rokona),voltak 1ütt síelni,stb,szóval ilyen családi szövetség.
Most mondjuk vizsgálják a dolgot a schöpf-ben,mert sok ott a császár,de az valszeg azért van mert sok ott a mesterségesen megtermékenyített pár is!
Óvatos alatt azt értem,hogy ugyebár én 4 és fél hónapig masszívan hánytam az elejétől. :( ,Volt nap amikor 7-8x egy nap!És akkor egyből infúzió,nem teketóriázott!Bent feküdtem 3 napig és hosszas könyörgésre engedett csak haza.Attól a naptól fogva nem engedte,hogy visszamebjek dolgozni(mitagadás,olyan rókák mellett nem is lehetett volna...),és ágynyugalom és nem engedte,hogy akár a házimunkát is ellássam.Otthon laktunk anyuméknál.Ezenkívül 2 hetente uh,vérvétel,most van először,hogy 3 hete nem voltam és majd csak 1 hét múlva kell mennem.
Kérdeztem,hogy szülhetek e ott,mivel bezárták,stb.,és azt mondta 220e-től indul.Pénzt tőlem egyenlőre nem fogad el,de ez még változ6.
A kórházat magánosították ugyan,de ugyanolyan egyenlőre a kórház állapota,mint volt,gázos... :(
Ja és van még egy bibim.Az én dokim nem műthet,mert allargiás a kesztyüre,de állítólag ott szokott lenni a szüléseknél.Szóval emiatt is hezitálok.Nem tudom hogy jó helyen vagyok e ott?
Viszont megbízom a dokiban nagyon!
Brüh,brüh,nem tom mi legyen!
Szerintetek?

Amúgy hogy lehet ilyen vonalzót csinálni?
bogyótanya

Bogyó!
Hát nem rózsás a helyzetet!220ezer az nem kevés!És akkor az altatósról a csecsemősről meg a nővérekről no meg ha nem ő fog császározni akkor a dokinak pénzt kell adni!Nem lesz kevés!
Én is lombikos vagyok és ezért írtam,hogy tévhit legalábbis a Jánosban és én ott voltam a meddőségivel is,hogy császár lesz!Csak a legindokoltabb esetben lesz nálam!Ha gondolod megadom a dokim paramétereit árban meg elérhetőségben!
Én a babafalva.hu opldalon csináltam a vonalzómat,de többen máshol!Ott leírják pontról-pontra!
Ja én is 32 hetente4 járok dokihoz,de majd a huszonvalahanyadiktól kell 2hetente menni!
Sajnálom ezt a sok rókázást,nekem egy darab sem volt!
Vendég

Kedves Benszi!
Köszönöm ha tudsz segíteni,ami azért sem lenne baj,mert eredetileg a jánosba tartozom!De ott most tumultus van,nem?
Azért megérdeklődném a helyzetet ott is!Előre is köszi! :D
bogyótanya

Lányok!
Előreláthatólag mindenki abba a kórházba szül, ahová a lakhelye tartozik? Csak azért, mert Batta nem abba a kórházba tartozik, ahová az orvosom. Ilyenkor mi van? :roll:

Gica!
26 évesen már sejtettük, hogy nem lesz sok lehetőségünk a család növekedésekor nagyobb lakásba költözni. Jelenleg egy 65 m2-es panellakásban lakunk, aminek jelenlegi hálószobája jövő februárban már gyerekszoba lesz! :lol: Lemértük, az eredeti gyerekszobába befér az ágyunk a 2 éjjeliszekrénnyel! :roll: Tudtam, hogy egyszer ki kell költöznünk a hálónkból, de nem voltam rá felkészülve hogy szinte egy évig sem lesz a miénk! :wink:

Benszi!
Mi csak decemberben költöztünk ide, még nem voltam a strandon. Gondoltam majd idén nyáron! De ez már ugrott! Majd 3-4 év múlva a csemetékkel! :lol:

Bogyótanya!
Mindjárt itt a nagy nap, már biztos szép pocakod van neked is! :)
rnecsi

Bogyó!
Mindjárt írok privit!
Rnecsi!
Én sem a Jánosba tartozom,de július 1-től bárhol lehet szülni!Nyugodtan lehet úszni,ha zárt a méhszáj!Én járok vizibálnabalettra is!És nem kaptam el semmit!
Vendég

Benszi!
Te hová jársz vizibálnabalettra? Én is mennék szivesen valahová, és az uszodát is pont most zárták be! :x
Az a gond nálam, hogy csak tömegközlekedési eszközzel tudok megközelíteni mindent, ami nem a városban van! :roll:
rnecsi

Menszi!
Köszönöm,de ez most még nekem inkább riogatás!!! :lol: :lol:
Nekem azt mondta amúgy adoki,hogy csak canestenes tamponnal mehetek be a vízbe,de mivel a terhesség óta igencsak megváltozott odalenn minden(akár a sivatag...)nem szívesen eröltetek be semmit(szegény férjem... :( ),ugyhogy én nem eröltetem!Itthon van egy felállított 3m-s medencénk abba szoktam lubickolni néha,mert arról tudom,hogy tiszta!

Benszi!Neked itt is megköszi,hétfőn felhívom!
Csináltam én is vonalzót,de még nem tudtam ide beilleszteni.Na nehogy már pont én lógjak ki a sorból... :D
bogyótanya

Hja,teszek fel képet is! :)
bogyótanya

Nem tudok,3x próbáltam,most nem engedi valamiért. :cry:
Pedig már tök nagy pocakom van! :wink:
bogyótanya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?