Halihó!
Szép napot mindenkinek.
Nem tudom, ki hogy van vele, de inkább legyene gész nyáron ilyen car idő, mint a 35 fok. Hétfőtől megint szobafogság, ki se merem majd tenni a lábam az utcára, mert menten összesek, de múltkor már otthon is majdnem...

Egyébként jól vagyunk, épp most fűzöm uramat, hogy menjünk el a jövő héten ultrahangra saját zsebből, ha már a dokim nem csinál, meghalok a kíváncsiságtól, hogy milyen a béjb.
Áfi jó szegedezést nektek, használjátok ki a jó időt!
Piskóta, sokat gondolok rád, csakúgy, mint Cenire, már az éjjel azt álmodtam, hogy indul szülni, de délelőtt lecsekkoltam és teljesen egyben vannak még.
Vasárnap szabadtérire megyünk, már nagyon várom, remélem, nem lesz túl meleg.
Jövő héten megkapjuk az új ótót, jajj de jó lesz!!!
Ancsa, neked is nagyonnagyon szorítok, a 11. dpo még semmise, még 3 napot várjál, olyan nincs, hogy háromból egy se maradjon meg!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Coca,a táblázatoddal vitáznék egy picit, nekem 10. dpo-n már + volt a teszt.

Fognak majd nézni, hogy 100 db-os tesztet veszel, tuti biztosra mész!
Purc, már neked sincs sok, nade azért Mansonra én nem mennék a helyedben így a vége felé.

Ajánlani tudom helyette a babazene cd-t.
Szirom, Miksának jobbulást, szegény jól összeszedi mindig a bacikat. Hogy a fenébe bírod ilyen jól a meleget? Amíg nem voltam babás, én is imádtam, de azóta meghalok a melegben.
Bettike, nagyon sajnálom a talit, tudom, én is ludas vagyok a dologban, de végül is választás elé állított a család. Egyébként Noszvajba megyünk 5 napra, pont a tali hetében, és a házassági évfordulónkat is ott ünnepeljük meg, apa néz valami meglepi helyet, szerintem Egerben.