A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kedves Szörpi Társaim , legyetek hozzám kegyesek!! :lol:

Kép
kata05

kata ,küldtem privit :!:
surmi
kockasfulunyul

KAtám, Én kegyes vagyok! :lol:
Vendég

COCA! én is megyek a talira.
ma a szondi utcában leszek és a nyugati egy köpésre van.
surmi
kockasfulunyul

CSajok! TAlizósok!

már csak 4 óra !
Vendég

MÉ KIHALT A TOPIK? :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Zöldi!
Drága vagy,de kár a tapikat rám pazarolni! :cry:
Kép
Nem érzek semmit de semmit! :( Még a cicim se feszül,semmi!

Jó talizást nektek!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! amíg vér nem folyik........... azé még kicsit bízzunk! jó?
Vendég

Ancsa! De jó, hogy itt vagy!
Tudod te is, hogy nem feltétlenül kell érezni semmit! A hőd meg király!
Anno csináltam egy táblázatot, hogy kinek hányadik napon mutatott először +-at a teszt. Nézedesd, egyből jobb kedved lesz! Kitartás! Nagyon szurkolunk!!!1184147453.28.xls

Surmi! Dejódejódejó! ...apropó...csányisanyival hogy állsz?

Kép
zölddisznó

3...2...1 eeementem tesztéééé'

Kép
zölddisznó

3...2...1 okééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!
Vendég

Hahó!

Jó talizást nektek csajok! Egyszer én is úgy elmennék, de bonyi a kölyökkel...

Ancsa! Szerintem kicsit korai még aggódnod! Még csak 11 dpo! Tudom, hogy könnyen dumálok... :oops: De főleg ilyen görbével, mint ami neked van :wink:
Én nagyon drukkolok nektek! :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

[quote="szirom"]Hahó!

Jó talizást nektek csajok! Egyszer én is úgy elmennék, de bonyi a kölyökkel...

majd boni ellesz a kölyökkel! :mrgreen:
Vendég

Köszi Bonikám, de Miksának aludnia kell délután :wink: Tegnap sem aludt a doki miatt, és isten ments, hogy leszokjon a délutáni pihiről (és ezzel az én pihimről), akkor meg is háborodnék szerintem :wink: Így is eléggé igénybe vagyok véve, onnéttól beszél, hogy kinyitotta a szemét, odáig, hogy elalszik... :roll: :lol: (Most még hisztis is :roll: ) Meg tegnap még láza is volt, még jobb, ha nem megy közösségbe. Ezért írtam, hogy bonyi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

tudom, tudom, de nem hagyhattam szó nélkül, hoyg bonyi lenne a kölyökkel, az lehetett volna az is, hogy boni lenne a kölyökkel! :lol:

JA! azé remélem egyszer nekünk is sütsz majd külön lángost, ha már nem tudunk menni 24 én hozzátok, mert a foglalásunk 24 25 26 ra szól! :cry:
Vendég

Hívtam a dokit az átjárhatósági miatt, kétszer is, egyszer nem vette fel most meg hangposta van :evil: :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva bacca meg :twisted:
Vendég

Boni! Annyira sajnálom, de én nem tudok másik időpontot kitalálni, az uramnak ez az egy szabad hétvégéje van augusztusban :roll: Szeretném, ha itthon lehetne ő is akkor. Nektek nagyon kötött az időpontotok?

Amilyen lüke vagyok, a szójátékot észre sem vettem :oops: Tisztára gyakorlatiasan gondokodom, ha fáradt vagy :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm hogy bíztattok!Aranyosak vagytok!
A hőm csak a gyógyszerektől ilyen!Szerintem nem elég magas!
Ha anyukámnak sikerül elintézni akkor pénteken megyek HCG vérvételre!Ha az is 0,akkor hiszem csak el hogy nem maradt velünk egy baba sem!

Kép
Kép
ancsa81

Mindjárt lefordulok a székről, annyira elnyomott az idő :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Tisztára gyakorlatiasan gondokodom, ha fáradt vagy
--------------------------------------------------------------------------------

Ez roppant érdekes! Szirom drága ! :mrgreen:

Nem érdekes, majd egyszer külön lemegyünk hozzátok! :wink:
Vendég

Képzeljétek Marci anyu nyert egy robogót!!!!!!!!!!!
Most itt örzöm, mert azóta örömében fáj a pocakja!
A mázlista!!!!

Kép
kata05

kispiskóta ÓRIÁSI GRATULA!

SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol:
Vendég

Azt aaaa, GRATULA marci anyu!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Boni! ...ha fáradt vagyok :lol:
Látod, tényleg fáradt vagyok :oops:

Piskóta! Gratula! Csak ne most próbáld ki :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka no problémo

na megyek talira!
Vendég

Megvannak a tesztek!

Kata! Azért jössz, ugye?

Boni, Gabi, Surmi, Kata, Baba a névsor, ugye? Csak a tesztadagolás miatt...

Kép
zölddisznó

...ja, Baba nem is kért babakimutatót! :lol:

Kép
zölddisznó

Halihó!

Szép napot mindenkinek.
Nem tudom, ki hogy van vele, de inkább legyene gész nyáron ilyen car idő, mint a 35 fok. Hétfőtől megint szobafogság, ki se merem majd tenni a lábam az utcára, mert menten összesek, de múltkor már otthon is majdnem... :roll: Egyébként jól vagyunk, épp most fűzöm uramat, hogy menjünk el a jövő héten ultrahangra saját zsebből, ha már a dokim nem csinál, meghalok a kíváncsiságtól, hogy milyen a béjb. :D
Áfi jó szegedezést nektek, használjátok ki a jó időt!
Piskóta, sokat gondolok rád, csakúgy, mint Cenire, már az éjjel azt álmodtam, hogy indul szülni, de délelőtt lecsekkoltam és teljesen egyben vannak még. :D
Vasárnap szabadtérire megyünk, már nagyon várom, remélem, nem lesz túl meleg.
Jövő héten megkapjuk az új ótót, jajj de jó lesz!!!
Ancsa, neked is nagyonnagyon szorítok, a 11. dpo még semmise, még 3 napot várjál, olyan nincs, hogy háromból egy se maradjon meg!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Coca,a táblázatoddal vitáznék egy picit, nekem 10. dpo-n már + volt a teszt. :wink: Fognak majd nézni, hogy 100 db-os tesztet veszel, tuti biztosra mész! :lol:
Purc, már neked sincs sok, nade azért Mansonra én nem mennék a helyedben így a vége felé. :shock: Ajánlani tudom helyette a babazene cd-t. :lol: :lol: :lol:
Szirom, Miksának jobbulást, szegény jól összeszedi mindig a bacikat. Hogy a fenébe bírod ilyen jól a meleget? Amíg nem voltam babás, én is imádtam, de azóta meghalok a melegben.
Bettike, nagyon sajnálom a talit, tudom, én is ludas vagyok a dologban, de végül is választás elé állított a család. Egyébként Noszvajba megyünk 5 napra, pont a tali hetében, és a házassági évfordulónkat is ott ünnepeljük meg, apa néz valami meglepi helyet, szerintem Egerben.

Kép
szilcsi

Helló Szilcsi! Örülök, hogy életjel!
A táblázatommal ne vitázz, nem reprezentetív. Ez csak egy pár fertis lombikozó, aki babás lett.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Sanyi rajongóknak:Sanyi itt ül velem szemben az irodában.Nem lesz ott a talin,mert casting van :lol:
vedresandi

Ááááááááááááááá! Gonosz Andi!
...azért mondd meg neki, hogy pusziljuk!

Kép
zölddisznó

Na lépe, nehogy a legközelebb lakó késsen el!

Pestiektelen szép délutánt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Már mondtam neki,hogy nagyon szeretitek....tényleg elmondtam neki.Nagyon aranyos volt!!!! :wink: :lol:
Ugyan említette,hogy ők nem várnak babát (mert említettem neki,hogy ez milyen fórum),de köszöni szépen!!!! :lol:
(folyamatosan olvaslak Titeket,mert szerintem ez a legjob topik itt.Elnézést,hogy belekotyogtam)
vedresandi

Nabumm csajok, Sanyi nélkül hogy fogtok szörpizni? :lol:

Szilcsi! nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Sokszor eszembe jutsz ám, máskor is írjál lécci! Fene a dokidat, miért nem uh-oz egy kicsit? Lassan a nemét is lehetne látni! Enyim minden hónapban csinál és olyan megnyugtató, hozzájárul ezzel a kismama lelki egyensúlyához :wink: Tényleg, mocorgást érzel már?
A meleget én mindig is jól bírtam, sőt szerettem, de ennyire melegrajongó csak ezzel a terhességgel lettem. Meg ennyire fázós is, most is fázom, pulcsiban ülök itt. Ha éjszaka véletlenül nyitva marad az ablak, reggelre fáj az egész hátam és nyakam. Mondjuk ez nem a panelrengeteg, hanem inkább fenyves, de akkor is :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, köszönöm a hiányolást, én is sokat gondolok rátok és itt mindenkire, hiányoztok ám! Főleg, ha egész nap, de tényleg egész nap ki sem teszem a lábam a lakásból, csak ha apa este 8-kor hazaér és lemegyünk a boltba és sétálunk egyet.
Mocorgás még nincsen, pedig már nagyon várom, ezért is szeretnék uh-t, hogy megnyugodjak, minden rendben van odabent. Most jó, kaptam egy kis munkát otthonra, és annyira tetszett az első a kiadónak, hogy kaptam megint munkát (korrektúrázni valót). Hétfőn megyek az első vérvételre, mondjuk nálam minden olyan későn van, eddig csak egyszer volt súly- és vérnyomásmérés, vérvétel egy sem...
Ja védőnőm legújabb aranyköpése: én a 25 évemmel érzelmileg fiatal vagyok az anyaságra, mert az átlag ma 30 év fölött szül. :twisted:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Ezeknek semmi se jó :roll: :lol: Én meg 34 évesen szültem Miksát, és a kórházban hallom, amikor rólam volt szó, hogy "idős első szülő nő" :shock: Hát én baromira nem érzem magam idősnek még most se, nemhogy akkor! Látod, kit ez bánt, kit az :lol: :lol: :lol:

És most nektek otthon nincs net? Nem is lesz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De lesz, csak be kéne mennem a melóhelyre elintézni a papírokat, csak hát ki akar táppénzből bemenni, megszólnának, hogy na persze ezért be tud jönni, de dolgozni nem, meg hát eddig olyan meleg volt, hogy nem tudtam bemászkálni a városba, de még a héten megpróbálom elintézni, ma is rajta voltam az ügyön, csak Cenivel eldumáltuk az időt és bezárt az iroda, mire beértem. Nade ha elintéztem a papírokat, állítólag egy hétre rá meglesz a net.
Szerintem nem korfüggő, hogy ki mikor válik felkészültté az anyaságra. Valaki 30 fölött érzi, valaki meg alatta, na bumm. De így is eleget stresszelek hülyeségeken, meg még a védőnő is ilyen baromságokat mond!!! :evil:
Na most jól összeszedtem a bátorságomat, és felhívtam a magánuh-s rendelőt, de foglalt. Úgyhogy kapom magam és elvonszolódok hozzájuk, nincs messze.
Katica, köszi neked a tippet a Medicenterért!!! :lol:
Szép napot mindenkinek!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Miután jól elmentetek talizni, ezért most jól teleírom nektek a topikot, mire visszaértek! :lol:

Kedves Sanyi imádók! Nektek az leesett, hogy akkor ő is tud most már rólatok? :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Túl vagyok a bevásárláson, a főzésen is! Most már nyugodtan ráérek! :lol:

Ma benyúltam a sütőbe! :lol:

Kép

Azt senki nem mondta, hogy ez ilyen q-va meleg tud lenni! :roll: :D

Jaj a görbémnek is sikerült összehozni az áhított mintát! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

A macska rúgja meg Sanyi nem ér rá, de ne búslakodjatok megy Bryan. Igaz nem ül velem szemben de már hívtam hihi :lol: Lehet kicsit késik a gépe, ha nem gond :lol: :lol:
Helyettem is inni szörpit, én málnásat kérek, de ha van meggyes akkor azt :lol: (Nemrég annyira ittam volna márka meggyet készen voltam tőle)

Ancsa, nem feladni, én hiszek benned meg a 3 bébikében, csak meg ne lepődj, ha esetleg nem egy baba van a pocakban, drukkjaim mennek ezerrel feléd ölelllek ölellek ((((((((((Ancsa))))))))))

Szirom, kezet foghatsz Urammal, az is mindig fázik, sőt a gyermek is rá ütött mert reklamál ha nincs betakarva a hasam :shock: Én meg megdöglök takaró alatt :roll:

Szilcsi, azta már 15 hetes vagy ez nem semmi, gratula hozzá. Otthon nincs 16. héten kötelező UH???

Kispiskóta gratula, végülis nem is bánnád, ha beindulna a szülés gondolom a nagy ugrálásban :lol: Azért vigyázz a ficánkolással :lol:

Katica Áfi jó vadasparkot, remélem nem romlik el az idő

Bárcsak itt is picit elromlana, de itt feszt dög meleg van. Tegnap szakadt az eső, de képzeljétek el ahogy esett, gőzölgött az aszfalt, nagyon durván nézett ki, le kellett volna fényképezni, csak sajna nem volt nálam gép :? Utána mikor elállt akkor is feszt gőzölgöt, és egy szempillantás alatt felszáradt.

Ceni mizu veled? egyben kettőben?

Purc

Kép

Kép
purc

Zöldi most ne nézz ide! :lol: Egyébként köszi a tegnapi estét!

Csajok ti tudtátok, hogy (én sejtettem) Zöldi ennyire okos, segítőkész? Hihetetlen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa! Majd a vérvétel kimutatja a frankót! :wink: És azért is ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
És egyébként is! Az egy beágyazódási esés és onnantól számítva min. 3 nap! Szerintem!

Szilcsi! Jó látni (ismét utánzom kedvenc görbém, de most jobban odafigyelek a végére is) és tök jó lesz, ha már lesz otthon netetek!

Kispiskóta! De jó! És mivel nyerted??????? Marcinak már meg is van az első járgánya! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabyt és Snufit csak én nem láttam ma?????

Szilva! Azt még nem próbáltad, hogy beírsz oda egy hőt, ahol nincs, hogy nem-e tesz be mégis egy vonalat ferty??

Kép
bettike
Eger

ÁÁÁÁÁÁHHHHHH Bettike, így már én is jártam, hideg víz jég stb..... :oops:

Ja Szilcsi neked akartam mondani, tudod védőnőre nem hallgatunk, csak az alacsony vérnyomásodat akarja rendbe tenni :wink: :lol: Hátha jobban leszel utána :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Igen tudom köszi! :lol: Rendszeresen ezt csinálom! Azaz eddig akármikor benyúltam valamiért a sütőbe (kaja, ami sül) még mindig megégettem valahol a kezem! Már annyira fosok és vigyázok, hogy nehogy megint, hogy egyre jobban sikerül megégetni mégis! :roll:

Kép
bettike
Eger

Ez totál ismerős, én mindig ugyanígy. A múltkor a lábamat égettem meg, mert ahogy behajoltam hozzáért a sipcsontom (nemtom így kell-e írni :oops: ) :shock: nem mondom, hogy nem fájt :?

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Én veled fogok kezet, mindig meggy márkát iszom a büfében :lol:

Bettike! Tényleg jegeld! És vegyél fel kesztyűt, mielőtt nyúlkálsz! Vannak könyékig érők is már! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ancsa, én nagyon-nagyon drukkolok, hogy a pénteken jó híreket kapjál!++++++++++++++++++

Szilcsi, hogy megy az idő, már a 16. hetedet taposod :lol: Mikor mész AFP-re? A meleghez kitartást én már előre félek a jövő heti 40 fokoktól.

Bettike, azonnal elküldelek egy konyhai önvédelmi oktatásra :wink:

Piskóta, gratulálok a robogóhoz! Jobbkor nem is nyerhetted volna :lol:

Nekem már 3. hete nincs kocsim, de talán pénteken már lesz. Nagy élmény mindenhová gyalogolni, mire megvan a bevásárlás én már kész is vagyok. Ma a sógorom vitt dokihoz, akinek frankón sikerült megvárakoztatnia. Táppénzes papírt akartam kérni tőle, hogy a jövő héten megkezdhessem jól megérdemelt szülési szabadságomat, erre közölte, hogy ő nem tud adni kérjem a háziorvostól. Itthonról felhívtam a háziorvost a bajommal erre közli, hogy a terhestanácsadóban kérjem ezt a papírt. Na mondom tök jó, hétfőn ott bírtak kiállítani egy rosszat, most mehetek vissza holnap. A céghez a bérszámfejtőknek hétfőn elmeséltem, hogy hogyan tervezem a szülési szabadságom, erre közölték, hogy ez így lehetetlen. Na, törvény elő, minden létező szervet felhívtam, hogy lehet-e így ahogy akarom, mindenhol csak bólogattak, hogy igen nagyon jól csinálom (vagyis akarom csinálni). Úgyhogy pénteken mehetek be ismét a céghez törvénnyel, nyomtatványokkal és minden kutyafülével felszerelkezve, hogy nekik már csak alá kelljen írni :cry:
Úgyhogy a sok idióta seggfejnek köszönhetően nyertem 2 plusz utat ami kb. 10 km oda-vissza gyalog. Apámék kocsija meg csak a garázsban penészedik, de nem mondaná azt, hogy elhozza aztán használjam 1-2 napot :cry:

Na befejeztem sirámaim, mindenkinek mennek a drukkok, remélem ebben a hónapban lesznek újabb babások Ancsával az élen! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ez nem semmi, főleg hogy ilyen jól értenek a bérszámfejtők a dolgukhoz, na meg az eü-be is hogy tudják kinek mi a dolga :?

csajok, tanácstalan vagyok. Ti mikor főznétek ki a cumisüvegeket, játékokat stb... amit ki kell? Ha én most kifőzöm, fertőtlenítem, és a helyére teszem, akkor nem lesz "koszos" ha esetleg tényleg még 5 hetem van? Csak azért akarnám megcsinálni, mert tegnap este olyan furi érzésem volt, mindent ki akartam hirtelen takarítani mosni rendbe tenni éjfélkor.... Szerintem jön az időm, csak nemtom mennyi van még. Még ne jöjjön, készen sem vagyok, meg koraszülni sem akarok, de mindenesetre biztos, ami biztos nagyban készülődünk. Az lenne még a kérdésem, hogy eddig nem vettük le a matracról a fóliát ne porosodjon, mikor húzzam le, és húzzam fel a lepedőt, ezt is amiatt kérdem, hogy nem lesz az koszos? poros stb... Ugye nekem sajna senki nem csinálja meg míg kórházban vagyok, ami nem gond, csak kicsit tanácstalanná tesz, és ugye a kórház is max 48 óra, ha minden jól megy, amialatt az Uram mellettem lesz, ő sem tudja megcsinálni :lol:

Köszi a válaszokat.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Jó kérdés, de mi lenne, ha megcsinálnád most, és valami zárható, fedeles dobozban eltennéd a cuccokat?
És szerintem a lepedőt is felhúzhatod meg az ágyneműt is, legfeljebb teríts rá még egy nagyobb lepedőt, takard le valamivel, hogy majd csak le kelljen venni, ha hazamehettek a babóval. Végülis a 36. hétben vagy, és ha tényleg 2-es a méhlepényed, meg úgy is érzed, akkor lehet, hogy már nincs is olyan sok hátra :wink:

Léptem vacsit csinálni, rántott patisszont :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!!!!!!!!

Bettike hiányolt csak, de azért itt vok!!!! :D

Surmi: drukkk!

Kata: gratu a -3 kg-hoz!

Szilva: sikerült elérni a dokid? Vagy vársz? Kérdezz rá a hsg-re mindenképp.

Ancsa: gigadrukkkkkkk!!!!!!

Kispiskóta: mivel nyerted?

Szilcsi: pocifotót kérek!!!!!

Bettike Drága: jót nevettem, bocs. Csókoltatlak!

Talisok: jó mulatást!

Kati+ Áfi: milyen volt a mai napotok?

Rólam: tök jól vagyok, már egyáltalán nem fáj a pocim.

Pusssssssssssz. :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?