Cukorfalat,
szerintem egy telefont minimum megér, hogy mégsem nála szülsz
Nekem még az otthoni orvosommal (Debrecen) van elvarratlan szál

, ő kísérte a 16. hétig Micát, még karácsony idején vettem neki egy szép könyvet, de még nem volt érkezésünk, hogy odaadjam. mostmár kisMiklóssal fogom kézbesíteni!
Sajnálom, ami a pedagógus-szakmával történik, nagyon sok múlik rajtuk és nem becsülik/becsüljük meg őket.. Én egy semmi extra oviba-suliba jártam, de tuti ott alapozták meg a későbbi könnyebb tanulási képességemet. Az ovicsoportunkból 4-en gimnáziumban ugyanabba az osztályba felvételiztünk és jártunk és még az évfolyamon volt a csoportunkból még 1 leányzó! "Elit", inkább erősnek mondott soktagozatos vidéki gimi volt..
Nekem meg sajnos már csak a hova-vesznek-fel-ha-ide-se jelentkeztek a református tanítóképzőbe..
Hálapénz,
mi is hálából adtuk, mert hatalmas élmény volt és ezt Nekik is köszönhettük! Most adtam a dokinak oda a 6 hetes kontrollon, persze mondta, hogy nem ezért csinálta, neki ez a munkája..
De tény, hogy én is jobban érezném magam, ha meg lennének fizetve normálisan ők is meg a pedagógusok is. Hogy ne kelljen ennyi mellékest dolgozniuk..
Gabi,
gratula a 4 mm-s kobakhoz!! Már AFP, rohan az idő..
Steffi,
húú, így visszaolvasva iszonyú, amin átmentetek.. De Martin már 8 fogas nagylegény!!!
Emano,
oltáshoz gratulaaa!!!
Veronikusz,
remélem a ma éjszakád jobb lesz... Kívánom!!!
Ha vigasztal, mi 11-ig küzdöttünk az elalvással, ordítás, szélcsövezés, anyába belebújás alváskor.. lassan 15 cm jut az ágyunkból nekem
Borsa nem nyaral, próbálja átvészelni a kezdeti időszak megpróbáltatásait.. majd ha jön, mesél, szegénykék sok mindenen mentek keresztül, de nagyjából mostmár jól vannak..
csináltam csipa-kölykökről fotót