A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Moni!
A szülőszobákban is van, ill az egész szülőszobai részlegen..és az alapítványi szobákban.
torolve_20131003125716

zsú: neked minden esélyed meg van rá, hogy mire ideér a nagy hőség, már otthon legyetek Marcival :D :D

Kép
Kép
moni1973

a szülőszobákban itt is van....
az alapítványi részleg az mit takar? az 1 ágyas szobákat? Tényleg, ezügyben döntöttél már ( hogy milyen szobába mész) ?

Kép
Kép
moni1973

Csajok, nekem brutálisan fáj a hasam és annak környéke... :cry: :cry: De tök rendszertelen az egész. Meleg vízre elmúlik...helyzetváltoztatásra kicsit enyhül. Pffff

Péter nem veszi fel a telefont. Megőrülök!!!! Ha nem tudok vele beszélni, vagy nem intézett semmit, holnap odamegyek a profhoz, hiszen beleírta Barna Sónkánöri a kiskönyvembe, hogy: Távollétemben Rákóczi professzor értesítendő. Háááát, majd én értesítem. Basszus, kezembe kell vegyem az ügyeimet, mert mindenki leszar! :shock: :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!Túl vagyunk a dokin minden rendben van még nem szülünk.Azt mondta,hogy a két hetet manócska biztosan ki várja.Ismét volt méh száj vizsgálat ami után egy kicsit véreztem.Rögtön hívtuk a dokit azt mondta,hogy ne ijedjek meg ez normál.Pihenjek és ha nem vagyok nyugodt menjek be kórházba.Azóta nem volt semmi vér.Kata:Nagyon aranyos a kisfiad!Remélem hamar túl lesztek a has fájáson.Egon:+++++++++

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

zsuzsi: legyél kitartó, hívd folyamatosan. 1x majd csak fölveszi basszus.

Húúú, kiváncsi vagyok milyen hírekkel jön vissza Andi a szülésznőtől, pláne azok után, amit írtál gurgi.... lehet, hogy haza sem jön? :wink:

Kép
Kép
moni1973

sziasztok,

ilyen éjszakám még nekem sem volt, iszonyatosan fájt a hasam, nem találtam kényelmes pózt,most is kicsit fájdogálok.... ÉS olyan barnás cucc jelent meg a tisztaságimon, az a nyákdugi lenne???? jajjj, ez mit jelent? heeeellpppp!
a tegnapi nst-n mindent rendben találtak, ma meg ilyen események történnek... húúúú, ez aztán a mély víz!

fáj a fejem, meg a derekam.

Ildi

Kép
lidikoka

Moni!
Simán lehet, hogy Kinderke bent marad..de én már félve mondok bármit is..

Na szal. alapítványi az 1 és 2 ágyasok.
Az egy valamivel drágább..minden szoba nagyon szép, barátságos, mint egy hotelszoba, saját fürdő+wc+bide, légkondi, hűtő, mikro, TV..baba-mama szoba de a 3 ágyasok is baba-mamásak..a Péteryben csak az van..(baba-mama)
Én döntöttem, mindenképpen 1 ágyasba megyek, kivéve ha Zsuval együtt mennénk.. :lol:

Zsuzsiiii!
Lehet, hogy műt vagy szülést vezet ez a Péter..nem?? és azért nem veszi fel????
Jajj szegénykém, ez pocakfájás..biztos kellemetlen lehet ha ennyire rossz.. :(
A kórházban is próbáltad hívni ezt a Pétert????
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Megjöttem az NST-ről, minden rendben. 20perc alat megint sikerült produkálnom 1fájást :lol: Persze, ahogy levették rólam a kütyüt és feláltam rögtön elkezdtem keményedni és azóta is tart :evil: Méhszáj 3110-még nem szülök :cry:

Kata: egon nagyon édi, puszi a pocjára!

Mindenkinek megy a drukk aki már szülni akar++++++++++++++++
Megyek megetetem pici családomat és lefexem velük aludni mert leragad a szemem :roll:

Puszka!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Lidikóka!!
A barnás cumó a nyákdugó..szülés előtt vagy bébike, majd szépen rendszeressé fog válni..
torolve_20131003125716

Zsuzsi, csak hívjad nyugodtan, a legfontosabb a Te nyugalmad, és hogy biztonságban érezd magad.... írjál neki sms-t, lehet hogy tényleg Gurginak van igaza, és műtőben van.... de az sem tarthat egész nap....

Emi, szerintem adjál a Párod kezébe egy könyvet a terhességről, és majd megérti, hogy 9 hónapos terhesen mire képes egy nő... én sem vagyok képes semmire, néha órákat üldögélek egy helyben... ez soha nem volt rám jellemző....

Kép
lidikoka

gurgi: én is szívesen mennék egy ágyasba azthiszem, már ha lesz egyáltalán hely... ( bár van 1-2 ellenérvem is, de több az, ami mellette szól) csak az bosszant, hogy a Szent Imrében ( ha jól tudom) az egy ágyasba sem jöhet be apuka ( látogató) ezt hülyeségnek tartom, de mindegy....

Kép
Kép
moni1973

Lidikóka!!
Az NST semmit sem jelent az adott szituációt nézi..Egyik percről a másikra beindulhat a vajúdás..
Nyugi te már közeledsz..nemsokára ott lesz a kicsibaba veletek.
torolve_20131003125716

itt vagyok!

ugy néz ki mi is szappanoperát forgatunk!!!mai vérnyomás 160/100 két óra múlva 150/90 kaptam gyogyit és ha bármi van felvesznek.itthon is mérni kell.
magzatvízzel minden ok.a vizsgálattól megint görcsök és vérzés
baj ha nagyon unom már?????????
holnap újra áramlás nézés.megmérem a vérnyomim.

Bridzsi

Kép
esztora

Moni!
Nálunk az egy ágyasan még ott is alhat az apuka..
torolve_20131003125716

Gurgi, áhhh.... ez mit jelent, hogy kb. mennyivel vagyok szülés előtt?
félek a 13-tól, páros napon szeretnék szülni....
tudsz nekem is látnokolni? születési dátum kell hozzá? 1977.10.20.

Kép
lidikoka

Esztora!!
Miért lenne baj, hogy unod..teljesen normális sztem.
Mi biztosan megértjük, nanááá!!! Mi már csak tudjuk.. :wink:
torolve_20131003125716

Én is voltam bent a klinikán, sehol sámli.... :?
A kurvaéletbe a méhszájam is maradt 2110. Nem értem, ha már vannak kemény jóslóim ménem nyílik??????????????? :shock: :x :evil: És miért éjszaka vannak jóslóim, bezzeg most a CTGén semmi :( Komoylan kész vagyok...

BPD 95
Becsült súlya 3100 gramm
Áramlás 2,62

Hogy fog kiférni???? Amikor a Bogit szültem 2980 grammal és 49 cm-vel akkor mondta a doki, hogy keskeny a medencém, és ennél nagyobb baba ki se fért volna. Így is überbrutál gátsebem volt :shock: :x :evil:
Most tökre kivagyok :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lidikóka!!
Hány óra, az is kéne, anélkül nem fog menni...

Ez a nyákdugós dolog változó de ha már fájások is vannak akkor közel..lehet holnap vagy holnapután..

Péntek 13-tól ne félj, az egy babona..tesóm is akkor született..makk egészségesen..4 óra alatt..vajúdástól számítva..
torolve_20131003125716

itthon persze semmi gond a vérnyomival.136/73 85 pulzus.gondoltam hogy így lesz.

köszi Gurgi.
már a dokbácsi is kérdezte hogy nem akarok még szülni?á dehogy.oyan jó minden nap bejárogatni 3 órákat ülni az nst-n

Bridzsi

Kép
esztora

Lidi: Nekem Bogival pénteken ment el a nyákdugóm és hétfőn szültem, Violával csütörtök este és másnap reggelre megvolt a béjb. A méhszáj nyílásának intenzivitásától függ, meg alkati kérdés is, hogy milyen gyorsan távozik, és mennyivel a szülés előtt. Valaki tökre kinyílik, de a nyákdugó áll a méhszájnál, mint Katiba a gyerek... :lol:

ceniko
Szeged

Na Csajok, megyek készülődök! Most tényleg Drukkhegyeket kérek. :lol:

Ha van valami Ritának megy a sömös, ha nem akkor jövök én. :D

kispiskóta

Huu Esztora!! 3 órát?? de durva..

Akkor mi Zsuval tényleg jól jártunk..odamegyek, benyitok a szülőszobára és máris NST..
torolve_20131003125716

Zsuuu!
Drukk hegyek!!
torolve_20131003125716

igen ez az átlag.
bezárt a móri,várpalotai kórház így megnőtt a forgalom (annyi purdé volt ma a legalja büdös fajta) amikor kijöttem már az egyik csaj előtt 26 voltak.gondolhatod.
ezért kelek inkább időben.

Bridzsi

Kép
esztora

Lidikóka! Találkozzunk holnap a szülészeten jó? De nehogy már csak Te szüld megazt a gyereket! Nekem nagyon bejönne a holnap! Jaj nem akarok tovább várni. Tudom nem kívánságműsor,de a mai napot hagyjuk és holnap bújjon ki ez a kölyök. Nagy vágyak ezek,ha nincsenek jóslóim ( vagy nem tudok róluk) nem fáj a derekam, még nem ment el a nyákdugóm és nincs kedvem almolni se???
Ugye neeeem!!!

Gurgi: PÁLiNKA!! Jaj de jó is az!!
Vendég

Fu Esztora, nem irigyellek...

Na lépek, megyek főzni..ha Ati megjönne végre az alapanyagokkal
torolve_20131003125716

Zsú
Drukk++++!!!
Esztora
Lehet tényleg a név kötelezi ezt a Lurkót 8)
Lidikóka
Hajráááá!

KépKép

KépKép
szivvi

Móni: engem nem zavar,hogy nem jöhetnek be, sőt! De az a tumultus,ami a babnézőajtó elött volt.... Meg nem tudtak a kismamik hova leülni a látogatóikkal,mert a padok tele voltak... Az bosszantó!

Zsuzsi: Nekem se tudja mindig felvenni a telefont! Hívd kitartóan, nekem a múltkor akkor sikerült,amikor már a síráshatárán voltam,hogy mi az, hogy félórája csak várok és még szólni se tudok neki,hogy jöjjön már ki és engem vár a PAPÁM!! (Meg is mondtam neki,hogy most sietek hozzá,mert már biztos aggódik értem a kardiológián, gondoltam csinálok egy kis lelkiismeretfurdalást...)
Vendég

Gurgi, 16:15-kor
kösz a megnyugtatást... drága vagy...

Kép
lidikoka

Lidikóka...
Huha, te ma lehet, hogy szülni fox..legkésőbb szombaton..sőt, sztem szombat a nyerőőő...
torolve_20131003125716

Szivvi! Főni az elmúlt 1,5 hétben volt eddig 1x kaisersben 1x piacon, 3x kisközértben, 1x dmben, 1x tecsóban (gyalog), 1x önkormányzaton és bababoltban, és a többi napok nagy részén sétizni. Én begolyóznék, ha nem mennénk vhova minden nap. Meg a mozgás is hiányzik. És segítségem is csak alig akad (apa fesztiválozik és pénzt keres, többiek csak pénzt keresnek), így vásárolni is kell. Na, meg Apácska 30 éves lesz vasárnap, úgyhogy a neten meg nem rendelhető ajcsik beszerzése is folyamatban (bár, ebben segített anyám és a barátnőm is).
Téged még szigorban tart a férjed, vagy Ti is mehettek már felfedezni?
Ja, és hogy hogy bírjuk? Vegyesen… Mindenestre sírni már megtanult… Hordozókendővel kéne, de nem tudom megkötni… Szóval, ha bealszik, akkor jó, ha ébren van, és nem a kertek alatt sétizünk éppen, akkor megijed és üvölt. Ha kiveszem elhallgat, csak úgy meg nem bírok hazajönni.

VAN VALAKINEK OLYAN HORDOZÓ MEGKÖTÉSI MÓDSZERE (AKÁR ELVBEN IS JÓ ;) ), AMIVEL 3 HÓ ALATT IS LEHET CIPELNI, ÉS ELÉG A RÖVIDKENDŐ??? Amit találtam (derékra, hátul kereszt, elöl kereszt, derékba fűz, megköt), az az én kendőmből nem lehetséges.

Emi25! Milyen szép gyerek, nem is 1 órásnak tűnik! Grat, és kellemes összeszokást!
Uxi! Émmeg ahogy olvasom a szoptatási paráidat (melyek abszolút jogosak), azon gondolkodom, hogy Te kaptál vkitől tanácsot? Mert többektől hallottam, hogy a szoptatási tanácsadók nagyon jó fejek, és bejön, amit mondanak. Nem akarsz előre rágyúrni egy kicsit, hogy ne félelemmel indulj neki? ((már bocs, hogy belekotty)
Zsú! A kétnaponta ctg, az kétnaponta van, tehát hétvégén is be kell menni, hiszen bébi nem ismeri még a napokat. Az istvánban ilyenkor nem az ambulanciára, hanem a szülőszobára kell menni.
Balázsapuka! Nálunk is így volt az alvás, aztán valahogy 2 hetesen kibírta az ágyát, és azóta éjszaka ott. Akkor raktam át, amikor engem már zavart, és úgy éreztem, ő is felébred miattam. Szóval sztem még várjatok kicsit, hátha magától elfogadja.
Meg esetleg lehet azt is, hogy amikor csak egy pillanatra rakod le, akkor teszed az ágyába, hogy lássa, ott is vannak a szülei, nem csak a nagyágyban.
EDA – hősködés. Sztem nem ez a jó szó. Nem azért nem kértem edat, mert dicsfényben óhajtottam fürdeni, hanem azért, mert úgy éreztem, ez az élet része. Na, meg k.ra nem akartam gyógyszert a fiam vérébe!!!!
Kata! Egon viszont tényleg ropi Ádámhoz és Andrishoz képest! ;)
Orsi! Nekem hétvégén volt ilyen élményem a volt fesztivállal. Emlékszem, hogy ittam tavaly a páleszeket, mert akkor már eldöntöttük, hogy sziget után kezdődik a próbálkozás, és akkor tuti 2 évig nem bulizok, szal előre ki kellett bulizni magam. A sziget viszont nagyon fog hiányozni… Jövőre én már tuti kimegyek. Bébestől. Jól megnézzük Apát a cínpadon :D
Lidikóka! Nekem vasárnap du 4kor szinte lapos volt az nst-m, és hétfőn délben a kezemben volt a gyerek! Ja, és a nyákdugó hétfőn hajnali 6kor indult el.
De ha Annee-t nézed, neki 2 héttel a nyákdugó után lett gyerek. Szóval, csak annyit jelent a dugesz, hogy eccercsak szülni fogsz ;)
Orsi! Manónak sem volt jóslója, és pikk-pakk kinyomta a kölköt!
Vendég

Tádááámmm! Sikerült telózni Péterneeek!!!! Dr. Péterrr sáláláá
Fél 2-kor vissza kell hínom, mert 1-kor megbeszélés, és akkor szól a profnak... tíraríraaa...

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Eddig akiknek kiszámolgattad, bejöttek a dátumok??? :D Nekem 14.-ét mondtál vagy 26-ot. (inkább 14 legyen az!)

ceniko
Szeged

Ja, és faszomkarateeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zsuzsi**

Bori
Itt a faluban már nyomulunk, csak olyan szarok az utak, hogy legtöbbször ugyanarra megyünk..De asszem lassan beszoktatjuk az autóba és megyünk a városba cirkálni :lol: De nem a jövő 7-en a 40 fokban :? Majd meglátjuk mit művel a kórházban a csipőficam vizsgálatnál..Attól félek egy kicsit, mármint attól, hogy sokat kell várni, sok büdi ember :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Bori: Én Bogival 10 óra vajudás után kaptam Edát (doki javasolta), leálltak tőle a fájásaim :?
Violával már nem kértem, mert teljes egészében át akartam érezni, át akartam élni a vajúdást szülést, annak összes fájdalmával és szépségével. Sokkal jobb emlékként is maradt meg bennem :wink: És most se fogok kérni.
Ki az apátok, hogy a Szigeten fellép :oops: ???

ceniko
Szeged

Dorkáék
Nálunk is vannak napok (most is), amikor az ágyában elvan, de van, hogy bealszik, elkezdem leteeni, eléri a buksija a matracot és már pattan is ki a szeme és az istenért nem alszik vissza..

KépKép

KépKép
szivvi

Ceniko! Apácska gitáros, énekes a hangmérnökség mellett. Üllői Úti Fuck, Frank Zappa, Marlboro Man, Ludditák, plusz néha vendég más zenekarokban.
És tegnap délelőtt kicsit itthon volt. Gitározott a gyereknek: acdc highway to hell! mondom, ez egy kicsit korai, vmi gyereknóta kéne. erre lenyomta a füles mackót punk-ban (egyébként nagyon jó volt így is!!!). szal, babazene ugrott! ;)

Ágyikó projekt. Nem mondom, hogy mindig, de néha bejön, hogy ha rajtam alszik el, és mindig felébred, ha lerakom, akkor a következő bealvásnál hasra rakom le, úgy, ahogy volt az én hasamon.
Vendég

Bori nem tudom mire jutsz de itt vannak megkötési módok állitólag (a másik topicból szedtem)
www.didymos.de

bordó sávban állítólag a babys tragen után a trageweisen-nél.

fájok egyfolytában,kedden is így volt gondolom délutánra elmúlik.nem baj ha nem.
Lurkó nevét apukája választotta ....hogy ennyire bejött?!
lehet Álmos helyett a kényelmest kellene.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Köszi, ezt nem találtam meg, és jónak tűnik. Most felébredt, de utána lecsekkolom. Juhéjj, nem fogom ágynak érezni magam fél napokon keresztül!!! :wink:
Vendég

Borii!
highway to hell... highway to hell....hed bengelés ezerrel :lol:

Ceniko!
14-ike..Nagy Francia Forradalom..Básztíjjjjjjjjjjj
Legyen az..Én is belemegyek..

Szivvi!
Hun laktok pontosan, melyik faluban??

Csak azért mert ösmerös vagyok vmennyire azon a vidéken. Hejj
torolve_20131003125716

Bori, annakidején engem is hasonló altatódalokkal szundiztatott apám! Azóta is mindenevő vagyok a zenében! :D

Egon kép nagyon ari!!!

Én egyszer sem találkoztam a nyákdugómmal, most már nagyon szeretnék, bár szerintem már mindenki tudja a nyűgömet, unjátok is! :cry:

Eszek egy kis vidító dinnyét...

KépKépKép
dikó1

Sikerüüült!
Holnap reggel tali a proffal!!!! Juhhé! K. életbe! Csak száz telefonyomba került, de megérteee! Lálálá

Kép
zsuzsi**

Táblázat frissítve így két szopi közötti alvás alatt. :)

Lszi nézzetek rá a táblázatra, hogy ami adat hiányzik, írjátok meg, mert nem tudom a részleteket visszakeresni! Köszi.

A még meg nem szülteknek sok-sok türelem, kitartás!!!

Akik megszültek! Hány kiló ment le? Én hazajövetelkor 5-tel voltam kevesebb, ma 7-tel.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: Kérlek segíts! Te adtál pénzt a csecsemősöknek? Vagy hogy volt ez?

Kép
zsuzsi**

Gurgi
Pákozdon lakunk, de fehérvárinak vallom magam, csak itt lakunk..Senkit nem ismerek, éppen csak a szembeszomszédot!!
Dorka
Emi 25 és Ckat is megszült!

KépKép

KépKép
szivvi

Nem, a csecsemősöknek nem, na erről is lenne mit mesélnem...

Viszont a dokinak és az eda-snak 40-et adtam, a szülésznőnek meg 20-at.

kétfiús anyuka
babdorka

40-et a dokinak és 40-et az EDA-snak??

Kép
zsuzsi**

Kicsit sok lenne 40 egy EDA-ért, nem? Vagy nem tudom. Olyan kellemetlen ez az egész... Jaaj...

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?