A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kép

Nyunyi,
Még semmi mensi ügyileg? Drukkolok, hogy megjöjjön!

Timso,
Nagyon szorítok, hogy ősszel sikerüljön a babó! :D

Dugó,
Hű, nagyon biztatóak a tüneteid! Azért küldöm még a tapikat: Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci!
Nekem a Kaáliban volt az első stimum és ott nem adtak,de ott nem is volt vérvétel,csak amikor megismerkedtünk és amikor kiderült,hogy nem sikerült!A Bmc-ben mindig van!
Anett!
Nagyon ari vagy!Köszönöm!Szerintem fogsz majd kapni!
Estrella!
Ami jól esik!Tudod ami jó a mamának az ajó a babának!
Vic!
Köszi a dícsérőt neked is!Holnaap majd rakok fel egészalakos képet és majd ott láthatod a kis hájas seggem!
Vendég

Sziasztok!
Vagyok én is!
Bocsika mindenkitől, de ddélután annyira rosszul voltam, hoyg lepihentem, és oylan jól sikerült, hogy mikor hazajött párom a melóból akkor riadtam(ez 6 órakkor volt), és rohantam a betegemhez, majd dolgozni....
Így táblakészítés elmaradt. De reggel azzal indítok! :oops: :oops: :oops:
Húúú, ez a cickafark tea iszonyat rossz ízű!!!!!! :shock: Én próbáltam javítani a helyzeten, megízesítettem, de nem sok sikerrel jártam...csak fél liter ment le, állandóan hányingerem volt tőle.Majd reggel az ülőfürdővel remélem több sikerrel járok.
Gyorsan visszaolvasok, amíg nincs beteg!
Vendég

Timsó!
Nagyon szép pár vagytok!!!!Majd memgnézem az iwiw-es képeket is!!!!

Anett!
Ez már a 2. keresztgyerek..Ugyanis a párom testvérénéél is van már gyerek, neki a párom akeresztapja...Keresztanyja ugyan nem én, de én többet látom,, így kineveztük magunkat keresztszülőknek.A tesóménak pedig mi leszünk ketten!!! :wink:

Anita!
Tényleg bizattóak a tünetek!!!remélem így is lesz, és én követlek benneteket!!!!!!!Sokat gondolok Rád!

Zsókuci!
Ha Anita megengedi, írok neked sms-t...... :wink: :lol: És nem maradsz le semmiről! :lol:

Vic!
Köszi az infót! Ha nem válik be a mostani th-m, akkor váltok!:wink:

Na, most ennyi jutott eszembe.... Jó éjszakát mindenkinek, álmodjatok szépeket, é,n majd őrzöm az álmotokat! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Lehet már mindenki alszik,én most jutottam gépközelbe.

Rebe
köszi a kedves üdvözlést,nagyon jól esett.

Hát csajok,tőletek tényleg sok mindent meglehet tudni,sokan eszitek ezt a méhpempőt?Mondjuk a Kata kapszulás megoldása jobban hangzik,mint nyersen.:)

Én eddig a többi beültinél Elevitet szedtem,azt ti nem is szeditek?Mert akkor beruházok erre a méhpempőre.
Pont most akartam elkezdeni az Elevitet hogy kicsit erősítsen,meg persze bejelentkeztem a fogdokihoz,pedig rettegek tőle.

Remélem hamarosan már betanulom ki kicsoda,mindig olvasgatok vissza,hogy akkor most ki hol tart,mi történt veletek? Igyekszem.:)

Ti hallottatok már az erdei málnalevél teáról?
Én ittam a 2-ik fagyibaba beültinél és csak hatott,mert 13mm volt a nyálkahártya.Azt hiszem az jónak számít,mert a doki is ámuldozott.
Azt tudom hogy Martinkámnál 10mm es volt.
S bár ennél ugye nem lett baba,gondoltam érdekességképpen leírom.:)

Jó éjszakát mindenkinek!
sehike

Kriszti

Írtam neked privit,az adatok miatt,remélem megkaptad,de lehet elbénáztam? :roll:

Kép
sehike

Sziasztok Lányok!

Zsokuci,
kedves tőled, hogy érdeklődsz irántam.

Sokat dolgozok, így nem agyalok butaságokon.
Tegnap előtt megkaptam a 7. GnRh analóg kezelésből a szurikát , sajnos valóban nem kaptam már rá támogatást.
33745.-/db még aug elején kapok egyett és talán több nem kell.
Már nagyon elegem van belőle.
Teljesen kezd kiborítani ez a klimax.
Fájnak az izuleteim, csontjaim, este nem bírok aludni nappal annál inkább bírnék, naponta 20-30-szor elönt a verijték, már nem győzök tusolni , totál elkopik a bőröm.

Elegem van belőle!!!

Férjem szedi még mindig az antibiotikumot, és 23-ra jelentkezünk majd be sperma leadásra.

Nagyon remélem, hogy eltünt már az a fránya E-coli.
Eszi mellé a tőzegáfonyát is ami természetes antibiotikum és állítólag pont az E-coli baciölöje.

Majd kiderül , hogy mit ért ez az 1 hónapos kúra.

Irigyellek benneteket, olyan ügyesen forumoztok minden nap, én csak olvaslak benneteket, és gondolatban mindenkivel ott vagyok, de én nem vagyok képes ilyen ügyesen irogatni.

Időnként azért jelentkezem.

Pusszancska mindenkinek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt,

Kriszti,
De édi vagy! Ha Anita is áldását adja rá, akkor megköszönném a híreket :D

Sehike,
Ha szereted a mézet, akkor olyan méhpempőt vegyél, ami bele van keverve a mézbe, így én egyáltalán nem is éreztem, hogy nem méz, és napi egy kávéskanállal ettem belőle. Az Elevitet nyugodtan elkezdheted szedni, minél hamarabb, annál jobb :wink:
A málnalevél teáról már hallottam, de én csak a szülést megkönnyítő hatásáról hallottam – ez persze nem zárja ki azt, hogy jót tegyen a méhnyálkahártyának is :D

Bonya,
Sajnálom, hogy nem érzed most annyira jól magad, de gondolj arra, hogy mindjárt vége a kezelésnek, aztán hajrá babó :D
Nem baj, hogy nem írogatsz minden nap, a lényeg, hogy ne tűnj el, és néha adj hírt magadról :wink: Puszillak!!! Kitartás!!!!

További szép napot mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bonya!
Sajnálom,hogy ilyen tortúrán kell keresztül menned!
Sehike!
Én is a szülés előtt álló anyuktól hallottam a málna levél teáról!A méhpempőről viszont itt a csajoktól csak jót hallottam!
Kriszti!
Mitől voltál sz...ul tegnap?Te milyen nővérke is vagy?Milyen osztályon?
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!!!!!!!! :P

Anett!Köszönöm ,először is a részvétet ,és a gratulát,nagyon aranyos vagy! :P Iwiw-en mi bejelöltük már egymást?????????Ha nem jelölj be! :wink: És ha te láttál már a bmc-ben akkor bizti én is emlékszem rád! :wink:

Rebe drága! Még ma sem jött meg :evil: ,már tegnap felhívtam a dokikám,és montam neki ,hogy mi van,megnyugtatott ,hogy miután abba hagytam a gyogyit onnantol 10 napon belül meg kell jönnie!Elvileg jövö hét szerdáig!!!!!!!!! :roll: Már ugy mennék!!!! :oops: Én ilyen kis türelmetlen vagyok!Párommal is nyügi voltam ,mert megbeszéltük hogy kapok,egy laptop-ot,és én már tegnap akartam megvenni de csak ma megyünk!Szegénynek nem volt kedve menni!

Dugo drága!!!!Hogy vagy????????????Minden oké??????????Hajrá!!!!!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!!!!Hajrá a holnapi hsg-hez!!!!!!!!!! :P Minden rendben lessz!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Helló LÁnyok!
Ti aztán korán keltek!!!!

Nyunyi!
Ne légy nyűgös...Én is hónapokíg veszekedtem a gépért, mire kaptam egy laptopot...Akkor már javában forumoztam(ez olyan július volt),és karácsonyra meg is kaptam..... :lol: :lol: :lol:

Sehike!
Megkaptam! :lol: Írtam is vissza.....

Kata!
Neked is írok délután, ha felkeltem!
:lol:

Bonya!
Igaza van Zsókucinak, nem baj ha nem mindne nap van kedved írni, csak ne tünj el!!!!!!!!(Vagyis baj, de elfogadjuk).Sajnálom azt a fránya szurit, qrva drága.....És sajnos pont ezeket nem támogatják.... :(

Zsókuci!
Ez csak természetes..... :wink:

Benszi!
Hogy mitől voltam sz.....l? Nem tudom.Olyan általános rossz közérzet, fel vagyok fújódva(már sztem bebeszélem, mert uyge edzeni már másfél hete nem járok) :shock: és nagyon fájt a pocim is....Pisinél mmég mindig, és ráadásul meg is jött a mensim....Szóval összejött! Éjszaka meg annyira sz...l lettem, hoyg vénásan kellett adnia kolleganőmnek no-spa, b 6-ot, mert azt hittem összeesem, és elhányom magam. :roll: Bocsi, ha gusztustalankodom.Aztán jobb lett, kb. fél órát még pihentem, de reggel mindne kekzdődött előlről.Sztem a szuritól van.Eddig nem volt bajom!Egyébként a sűrgősségi osztályon dolgozom......

Na most hírtelen ennyi jutott eszembe.Megyek megcsinálom a táblát, és felteszem, majd egy jó nagyot alszom! :lol:

Dunaújvárosi lányok! 3 kor ott leszek a gurinál!!!!!
Vendég

Dunaújvárosi lányok: 3-kor én is megyek a Gurihoz! :D
Vendég

Kriszti!
De már jobb a csípés pisinél?Sajnálom,hogy ilyen szarul lettél!
Sürgősségi,hát sok ronda dolgot láthatsz asszem!De remélem,ha sikerül rögtön táppénzre mész!
Dobtam képet a másikba!
Vendég

Benszi!
Vannak.....Ma reggel is 2 hányinger közepette....De ezt vállaltam, mindennél jobban szeretem...Nem is tudnék mást csinálni!!!
Ha összejön, azonnal táppénz...Sajnos.nem tudom, hoyg leszek meg munka nélkül.Én az örökmozgó.....De elég nagy a fertőzés veszélye, így nem kockáztatok....De nem is engednék.
A kolleganőm, akivel párban vagyunk, azt mondta, menjek dolgozni, majd én írkálok(mert a betegellátás közben egy csomó papírmunka is van), és ő majd dolgozik helyettem is, csak ne hagyjam egyedül!!!! :lol: Olyan édes volt, de persze viccelt....

Na, akkor a tábla! Ha valami nem jó, nyugodtan szóljatok!!!!!
Kép
Kép Kép Kép

Közben belőttem magam, és mostmár lefekszem!!!!Puszi és szép napot mindnekinek!
Vendég

Benszi!
MÉg mindig szép a pocid!!!És még mindig csini kismami vagy!!!!!
Pisilés még fáj, de csak abbahagyáskor...vedelem a teákat, ,és eszem a bogyót, és elkezdtem a c vitamint is.....hátha...Ártani nem árt! :wink:
Na, mostmár tényleg lépek!
Vendég

Krisztike!!Köszi a biztatást!De nem hagyom karácsonyig!!!!!! :wink: Ma délbe megyünk és megvesszük! :wink:

Most én is eltünök egy kicsit! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap olyan kellemetlen volt, egy ismerősöm, aki tud a babaprojectról, rákérdezett, hogy mi újság, erre a válaszom első szava közben elbőgtem magam, nem tudtam visszafojatni a könnyeim. :oops: :oops: Ez azért gáz! Nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyos a helyzet, hogy most már beszélni se tudok róla! :shock:

Zsókuci
Az nagyon szép lesz! Mindjárt indultok!!! :wink: Munkahelyeden a múltkori eset óta normálisabbak a kollégák?

Kriszti
Szegénykém! Ez elég borzasztó éjjel lehetett! :( Jobbulást!

Bonya
Szörnyű, hogy ennyibe kerül ez a szuri és ilyen kellemetlen tüneteket kell elviselned! :( :( Nagyon drukkolok, hogy ennnyi szenvedésnek meglegyen a gyümölcse!

Vic
Köszi, úgy érzem jobban vagyok, de nem biztos. Veled mi újság? Mikor derül ki, hogy mennyire volt eredményes ez a hónap??

Gabi
MInden rendben volt??

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!
Ez teljesen normális!Idő kell a feldolgozáshoz!Az nem megy egyik napról a másikra!
Kriszti!
Köszi és jobbulást!Az ülőfürdő nagyon hatásos!
Vendég

Benszi
Oké, de azt hittem, ennél erősebb vagyok. Magamon akadtam ki legjobban. Megnéztem az újabb pocis képeid, hatalmas a pocakod, de jól áll! Mekkora lesz a végén???

gil

Lányok, most írok, mert később ki tudja, merre visz a hajó :)

Szóval holnap ugye BMC, még nem tudom, mi lesz rajtam, de ami tuti: derékig érő copfot, piros jansport hátizsákot, és rémült arckifejezést fogok viselni :)
elan

Gil!
Ne akadj ki magadon,ez tényleg normális!akkor akadj ki,ha fél év múlva is így éreznél!De addigra már reméljük összejön!
Köszönöm a dícséretet!Megriaszt engem is a méretem és hogy mi lesz a végén!
Vendég

Elan
Sok sikert holnapra, de leginkább fájdalommentes vizsgálatot kívánok! Ja, és hogy azt mondják majd, minden oké! :wink:

gil

Gil Drága!Szerintem ez normális,hogy elsírod magad,mert erre vágysz szerintem,a világon a legjobban ,hogy sikerüljön!Kitartás kedves!Sikerülni fog!!!!!!!! :wink:

Elan!Ne aggodj minden rendben lessz! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil,

Ezek teljesen természetes érzések. Én is 3 órát zokogtam, mikor megtudtam, hogy a férjem unokatestvére 5 hónapos terhes. Régen nem beszétünk vele , gondoltam felhívjuk megkérdezzük mi újság. Én először mert úgy gondoltam, inkább tudják meg, mintsem állandóan kérdezgessék a na miko lesz má baba mondatot, szóval elmondtam előre hogy lombikozunk. Erre ő nagy boldogan (persze ez érthető) mondta hogy ha már "beletrafáltam a témába" akkor elmondja ho9gy öt hónapos terhes. Legalább lett volna benne annyi tapintat, hogy mondjuk nem akkor rögtön mondja el, mindegy a lényegen nem változtat. Ja és erre közölte, hogy majd menjünk el és mesél a terhességéről. Hát a ......mba bocs a kifejezésért, de nekem ne meséljen, hogy milyen jó, mikor én meg küzdök, és semmi évek óta. 12 évig szedett fogamzásgátlót és abbahagyta egyből terhes lett.
Teljesen érthető a reakciód, sírd ki magad, talán az még jobb is. Ez egy mélypont , de innen csak felfelé visz az út. Sikerülni fog meglásd!

Tegnap megnéztem a Sejtjeinket, a végén még annak is sikerült, aki már lemondott az egészről az 5.lombik után. Szóval ne adjuk fel.

Valaki írta ezt a málnalevél teát, bocs nem emlékszem ki volt :oops: sorry sorry.....szóval ez nekem is egy probléma, hogy állítólag vékony a méhnyálkahártyám. Szeretném ezt is vastagítani egy kicsit. De a málnalevél teáról azt hallottam, hogy szülés előtt kell inni, mert megkönnyíti a tágulást. Viszont ha iszod, és mondjuk sikerül a babó, akkor nem okoz inkább valamit, mintsem hogy jó legyen?

Ha tényleg vastagító hatása van, akkor én is veszek. Meg is nézem ma, meg a méhpempőt is.

Madrin,

Talán te kérdezted, hogy ki mit szed. A férjemmel már szedetem a C, E vitamint, a Maca Vibét, és Plussz multivitamint szelénnel.
Én csak ezt iszom, és le fogom kezdeni az Elevitet, de attól ugye székrekedésem van. De méhnyálkahártya növesztő mindenképpen kellene.

Manda,
Te merre vagy?

Zsókuci,
De jó lesz nektek Bükön. Szuper hely.

Én jövő hét szerdán megyek Svájcba, utána július 31-én fogok jönni. De addig itt vagyok :)

Kriszti,

Jobbulást és minden Dújvárosinak jó talit.

Elan,
Gondolok rád holnap. Én is ott leszek, de valszeg nem fogunk talizni, mert én nagyon korán megyek.
vic12

Sziasztok Lányok!!

A mai szurim hát hogy is mondjam csak, katasztrofálisra sikeredett.. :? :cry: Nem tudtam először átbökni a bőröm, csak második nekifutásra sikeredett.. :cry: Azt hittem, hogy idővel gyakorlottabb lesz az ember, de én visszafejlődök.. :roll:

Kriszti Drága!! sajnálom, hogy rosszul lettél, nem lehet, hogy az antibiotikumot nem bírod?? A Betadine-t használod? Kívánom, hogy hamar gyógyulj meg!!!

Elan! Sok sikert!!!

Nyunyi! Nekem anno a 10 napos duphaston szedés befejezése után 5 nappal jött meg a mensim, ilyen megvonásos vérzést okoz.. Amúgy nekem is ma vagy holnap kéne megjöjjön, de még semmi jele, se a megszokott tünetek.. :roll:

Sehike! Minden tiszteletem azoké, akik képesek megenni és inni a természetes cuccokat, nekem a szaguktól jön rókakoma.. :oops: úgyhogy a kapszula egy nagyon humánus megoldás számomra.. :wink: Én Pregnavitet szedek (olyan, mint az Elevit) már két éve. Emellé jött most a méhpempő.

Benszi!!! Szépek vagytok! :D Ez neked megy: Kép

Gil! szerintem teljesen természetes a reakciód!! Idő kell hozzá..
torolve_20130114141731

Vic, ez olyan kiborító, amit írtál.. :evil: Nálunk ugye az egész iroda tudja, hogy mi van, erre tegnap az egyik csaj áttipeg hozzám, leül az asztal tetejére, és minden előzmény nélkül elkezdi mesélni vigyorogva, hogy képzeljem el, hogy az egyik barátnője most hagyta abba a fogigátlót és egyből terhes lett 3 hós, és hogy jujjdejó, hogy most ők is kitalálták, hogy kéne egy gyerek.. És én erre csak annyit tudtam kibökni, hogy és most micsináljak vele, erre ugyanazzal a lendülettel kiviharzott... :evil: A kolléganőm reakciója: én úgy betakartam volna... :lol:

Szóval nagyon megértem a reakciód, én is csak erre tudok gondolni, hogy nem létezik, hogy nekünk örökre babátlanságot :cry: oszt az élet, most már mi következünk!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
torolve_20130114141731

Sziasztok,

nyunyi,
én jóban vagyok Mártikával, nagyon aranyos, de egyszer betegállományban hívtam fel szegényt, úgy szégyelltem magam :oops: :oops:

vic,
kimondák amit a legjobban utálok, majd jön amikor kell... :twisted: :twisted:
Na jó inkább nem pörgetem rá magam :evil: :evil: :evil:

bonya,
nagyon sajnálom :( :( Én elvileg csak 3 hónapos kúrát kapok és Konc tanárúr direkt nem írta fel azt az erős cuccot amit Te kapsz remélem nekem ez is elég lesz. ISzonyatos így is,izzadok, hízok:(
és olyan kedélyállapot változásaim vannak, van hogy ok nélkül el fog a dühroham, múltkor úgy elkapott hoyg ordítani akartam a párommal pedig semmi nem volt, még szerencse hoyg kirohantam a kert közepébe kitombolni magam... Remélem nem kell végigcsinálnom a 6 hónapot :( Figyu nekem annyit mondtak hogy a klimax miatt sok -sok kalciumot kell inni/enni, Te szedsz valamit? Én iszogatom a Ca -mot....
Kitartás bízom benne hoyg nem kell már sokáig szedned :(

Lányok amíg gépeltem felvették a BMC-ben:) Elvileg jó a párom eredménye vagyis nincs baci végre valami jó hír mára.
Ugyanis reggelt a Vízműveknél kezdtem, el lehet képzelni milyen fejjel jöttem ki....
madrin

Mindenkinek Szép Kép -ot!

Kata
Ne aggódj velem is mint rutinos szúrkáló előfordul :D

Elan
holnapra Kép

Benszi
Miért nevezed magad bálnának?Nem is vagy az :!: Szép formás kismami vagy :D

Vic
Sajna ezt nem lehet elkerülni csak olyan választ adni amitól elmegy a kedvük a kérdezősködéstől.Sajnos kiveszett az emberekből a tapintat(persze azért van kivétel is)!

Kriszti
Remélem használ a sok tea és a "fincsi" kúp és mielöbb meggyógyulsz!!

Nyunyi
Azért én kívánom,hogy kerüljön messzire jó sokáig a mensimanó!

Gil
gabicsibe

Madrin

Végre jó hír!Hátha ilyen jól folytatódik a napod :D

Bonya
Fúúú ezek az árak :shock: remélem ez a sok szenvedés mielöbb meghozza a várva várt eredményt!Kitartás!!!
gabicsibe

Lányok!!!!!!!!!!!!!

Megjötttttt!!!!!!!!!!!!!!Holnap megyek a bmc-be!!!!!!!!!Elan te hányra mész?????????Talizhatunk!!! :P Hu csajok örülök mint kisnyul a .....

Vikkata!!!!Csak nem??????Lehet hogy babás vagy? :wink:

Most megyek mert mindjárt megyünk vásárolni!Pusza
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi! Ez szuper, hogy megjött!!! :D :D :D

Óóóó hát nálunk erre esély sincs! :wink: :oops: tuti csak a decapeptyl.
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!

Nyunyi

Ez nagyon jó! Akkor holnap már kezdesz is!
Az esti korai távozást Én nagyon megértem.
Nálunk is így van. Hajnalban, meg nap közben tudok netezni, de ha a párom megjön a munkából kb. 19 óra utána övé a gép. Legfeljebb a cigi szünetben tudok gyorsan olvasni beneteket.

Kriszti

Jóbbulást! Gyógyulj meg minnél előbb.

Dugó

Tudsz már valamit? Addig is mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Hát csajok, megmondom őszintén én sem értem ezt a várólistás dolgot. :?: :roll:
Ma betelefonáltam, hogy a pajzsmirigy miatt akkor nem ebben a hónapban szeretnénk kezdeni, hanem majd augusztus végén. A doktor úr azt mondta, hogy jó, semmi gond, akkor majd jöjjek augusztus végén, a 20-23 nap között. Nem nézett semmilyen listát, hogy még beférek-e.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Haliho!

Megjöttem ,megvettük a laptop-ot!Még nem arrol írok de majd késöbb...! :wink: Köszi mindenkinek a drukkot!

Most megyek elaltatom a macibabát,és jövök!

Jezsoerika!Köszi!Akkor te tudod miről beszélek!Igen ha minden jól megy és nincs ciszta a doki kiírja amit kell és hajrá!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Vikkata!Kitartás!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajok!Megint itt vagyok!Kipróbálom a laptop-ot,nagyon tuti kis szerkezet!

Elan!Holnap mikor mész???? :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Most hívtak a BMC-ből, mert reggel csak a bacikat tudták megmondani.
Szal a párom eredménye jó:)

Zeke doktor üzeni hogy ezzel akár spontán is, annyíra édes:)
De látszik hoyg az én aktámat nem nézte meg :lol: :lol: :lol:
madrin

Krisztike,Elan.Vic!!!!!!!!!

Most néztem a táblázatot holnp mind a 3 an jöttök a bmc -be!!!!!De jó holnap talizunk!!!!! :D

Madrin!!!Nagyon tuti!!!!!!Örülök hogy jók az eredményeitek!!!!!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok mikor jöttök holnap???????????????
nyunyi82
Békéscsaba

Anett vissza jelőltelek!!!!!!!!!! :P :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,

Holnap én nagyon korán megyek, mert be kell érnem 9-ig a munkahelymre, szerintem énmár fél 7kor ott leszek. De még nem találtam ki miben leszek. Nem lesz az egyik kolléganőm holnap, a másik nótórius késő,és az irodát meg nyitni kell.
De nagyon örülök, ha összefutunk. Fél nyolcig úgyis állunk a sorban. :)

Akkor holnap remélem.

Akiknek nem azoknak szép estét.

Madrin,
Örülök, hogy a férjed rendben van. :)
vic12

Lányok, köszi a bátorítást :) Most még nem parázok, én csak közvetlenül előtte szoktam, meg utána (kicsit későn reagálós alkat vagyok :D )

10-re megyek, szerintem előtte 10-15 perccel már ott leszek. Remélem, találkozunk!
elan

Helló!
Nyunyi, gratulálok, hogy megjött!!! Vicces, hogy néha annak örülünk, ha megjön :D

Madrin, neked is grat a férjed eredményéhez!!!!

Sehike, bátran szedd az Elevitet is! Bár a BMC-ben a Gravidát szokták ajánlani. Egy ideje én is azt szedem az Elevit helyett, mert sokkal olcsóbb.

A Málnalevél teáról én is a kismamiktól hallottam. A várandósság vége felé szokták inni.
Azért vigyázni kell a különböző gyógyteákkal. Régen én is ittam talán cickafarkot asszem a peteérésre, de azt sem mindegy, hogy hány napig iszod és mikor...Szóval előtte mindenképpen nézzetek utána.

Zsókuci, mindjárt utaztok. De jóóóó lesz!

Gil, megértem a reakciódat. Igaza van Gabinak, egy frappáns válasz kell nekik. Mármint azoknak, akik tudják, hogy mióta küzd az ember. A régi ismerősökkel már nehezebb, ha nem tudnak a kálváriánkról. :(

A dunaújvárosi csajok meg javában palacsintáznak!!! Remélem esznek helyettünk is! :D :D :D Kérünk majd beszáááámolóóóóót!

Hát, nekünk elmarad idén a nagyobb nyaralás. Most javíttatuk meg a kocsit 170 ezerért :( De azért augusztus végén elmegyünk valami belföldi welness szállóba és megünnepeljük az 5. házassági évfordulónkat. Most nézegetjük a lehetőségeket.

Elan, ne izgulj, minden oké lesz holnap. Én azt kívánom, hogy ha ugyan fájni is fog egy cseppet, de a végén legyen minden rendben :wink:
Többieknek is megy a drukk holnapra!
süni76

Sziasztok Csajok!

A tali jól sikerült, jó sokat dumáltunk, a sonkás melegszendvics és a gesztenyés-meggyes palacsinta is szuper finom volt. :)
Gondoltunk rátok is!
Vendég

Vic!Sajnálom,ha nem találkozunk!Én olyan 9-re gondoltam,hogy megyek! :wink: Nem nagyon akarok elöbb,mert nincs ovi és a gyereket le kell adnom a keresztszülöknél!

Elan!Szerintem mi fogunk találkozni!!! :P

Krisztike!És te mikor jössz?Vagy hányra érsz oda?
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok
A palacsintázás szuper volt, én még maradtam volna, de mindenki jó feleség és sietett haza. :oops: :lol:

Ma voltam uh-n. Vérömleny nincs, a magzatvíz kicsit több, a baba a gép szerint egy héttel kisebb, (mindig kisebb, de Pesten sose mondták, hogy kicsi lenne) amúgy jól van és ficánkol. Talán-talán a lepény is egy picikét mintha húzódna le a méhszájról, de lehet, hogy ezt inkább szeretnénk, mint láttuk. Elmehetek a Balcsira és még a lábamat is belelógathatom a vízbe. Sőt, esténként 15 percnyi séta engedélyezve. Hirtelen mozdulat, bármi megerőltető tevékenység tilos!
Vendég

Lexike!

Gratula a kicsihez!!!! :P

Gabicsibe!Gil!

Ugye én holnap reggel megyek uh-ra és ugye hüvelyi uh lessz,azt szeretném tölletek kérdezni ,hogy ti hogy csináltátok hogy ne folyon ki a ...????2 napon már eléggé meg van,álltalában,de sajna ma nem tudtam volna bemenni! :( Kicsit frászba vagyok hogy mi lesz! :( Ágyra kell feküdni vagy vizsgáló székre mászni? :shock:
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Mára elköszönök,mert még el kell mennünk sogorékhoz!Holnap reggel benézek! :wink: De lehet hogy még benézek csicsi elött!

Azért joccakát mindenkinek! :wink:

Dugo!Holnaptól vissza számlálás 3.2.1 !!!!!!!!Hajrá!!!!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajok!

Ó milyen szupi egyeseknek,palacsintázgatnak.:)
Néztem a táblázatban,hogy vannak itt még Egerből,csak velük még nem sikerült beszélni.:)

Nyunyi:
Most néztem te is Wiegandt dokihoz mész,hát igen elég gázos így vérezgetve a vizsgálat dehát muszály.
Én úgy oldottam meg hogy vizsgálat előtt elszaladtam mindig Wc-re megnézni magam:)
Persze ilyenkor mindenképp tampont szoktam betenni és az öltözőben veszem ki.:)Amíg elsétálsz a székig meg az egyperces vizsgálattól nem folyik sok ki ne izgulj.Amúgy vizsgálószékre kell mászni.:)
Bocsi a részletezésért de máshogy ezt nem tudtam leírni.:)Ja és gratula a laptophoz.

Lexi:
Gratula a kis babóhoz,hidd el az semmi rosszat nem jelent ha azt mondják kicsit kisebb,minden picike más,nálam meg a barátnőmnél is volt mikor ezt mondták,sőt a barátnőmnél a fejét találták a babának kicsinek és egy cuki kislány lett,nem lehet mindenki "nagyfejű" mondtam is neki.:)
Persze mi is minden szón gondolkodtunk hiszen olyan nehezen jött össze a baba,hogy szeretnénk ha nem ijesztgetnének minket.
Örülök,hogy engedélyezték a Balcsit.Jajj,én is úgy mennék már valahová.

Elan:
Drukkolok neked holnapra,túlleszel rajta aztán irány a babó!!!!!!!!

Sünike,Kata:
Megint köszi nektek a jó tanácsot,holnap akartam megvenni az Elevitet,meg a méhpempőt is,de ha ugyanaz a Gravida meg a Pregnevit akkor inkább annál maradok,nem utolsó szempont ha alacsonyabb az ára.:)

Madrin
Gratula a férjecskéd eredményéhez,végre valami jó hír.:)

Rebe.
Én 2 hete voltam a Bmc-be akkor rákérdeztem erre a várólistás dologra,A dokim azt mondta,hogy mivel a NYírő Gyula kórházban megszüntették ezeket a lombikos dolgokat,sok beteg átjött a Bmc-be meg persze ki hová tudott és emiatt a BMC korlátlan beültetést kapott állambácsitól.Augusztus végéig garantálták ezt utána megint kitudja mi lesz,mivel gondolnak egyet aztán változtatnak odafent,Én is ezért akarom elkezdeni amint lehet nehogy megint legyen várólista.

Dugó:
Remélem a tünetek erősödnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Zsókuci

Hát nekem lombikos csajok mondták ezt a málnateát,borzalmas íze van egyébként,de csak a beültetésig ittam,utána nem mertem pont ezért amit ti is írtatok hogy szülő nőknek is jót tesz,na de most majd jól utánanézek.:)

Ezt a mézbe kevert méhpempőt honnan szerezted be?
sehike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?