Gil,
Ezek teljesen természetes érzések. Én is 3 órát zokogtam, mikor megtudtam, hogy a férjem unokatestvére 5 hónapos terhes. Régen nem beszétünk vele , gondoltam felhívjuk megkérdezzük mi újság. Én először mert úgy gondoltam, inkább tudják meg, mintsem állandóan kérdezgessék a na miko lesz má baba mondatot, szóval elmondtam előre hogy lombikozunk. Erre ő nagy boldogan (persze ez érthető) mondta hogy ha már "beletrafáltam a témába" akkor elmondja ho9gy öt hónapos terhes. Legalább lett volna benne annyi tapintat, hogy mondjuk nem akkor rögtön mondja el, mindegy a lényegen nem változtat. Ja és erre közölte, hogy majd menjünk el és mesél a terhességéről. Hát a ......mba bocs a kifejezésért, de nekem ne meséljen, hogy milyen jó, mikor én meg küzdök, és semmi évek óta. 12 évig szedett fogamzásgátlót és abbahagyta egyből terhes lett.
Teljesen érthető a reakciód, sírd ki magad, talán az még jobb is. Ez egy mélypont , de innen csak felfelé visz az út. Sikerülni fog meglásd!
Tegnap megnéztem a Sejtjeinket, a végén még annak is sikerült, aki már lemondott az egészről az 5.lombik után. Szóval ne adjuk fel.
Valaki írta ezt a málnalevél teát, bocs nem emlékszem ki volt

sorry sorry.....szóval ez nekem is egy probléma, hogy állítólag vékony a méhnyálkahártyám. Szeretném ezt is vastagítani egy kicsit. De a málnalevél teáról azt hallottam, hogy szülés előtt kell inni, mert megkönnyíti a tágulást. Viszont ha iszod, és mondjuk sikerül a babó, akkor nem okoz inkább valamit, mintsem hogy jó legyen?
Ha tényleg vastagító hatása van, akkor én is veszek. Meg is nézem ma, meg a méhpempőt is.
Madrin,
Talán te kérdezted, hogy ki mit szed. A férjemmel már szedetem a C, E vitamint, a Maca Vibét, és Plussz multivitamint szelénnel.
Én csak ezt iszom, és le fogom kezdeni az Elevitet, de attól ugye székrekedésem van. De méhnyálkahártya növesztő mindenképpen kellene.
Manda,
Te merre vagy?
Zsókuci,
De jó lesz nektek Bükön. Szuper hely.
Én jövő hét szerdán megyek Svájcba, utána július 31-én fogok jönni. De addig itt vagyok
Kriszti,
Jobbulást és minden Dújvárosinak jó talit.
Elan,
Gondolok rád holnap. Én is ott leszek, de valszeg nem fogunk talizni, mert én nagyon korán megyek.