Valahol a babatalinál lemaradtam (minden estére volt vmi építkezős házifeladatunk, mint 1000 színből kiválasztani a belső falak színét, megtervezni a fürdőcsempét stb…)…Jók a képek, mint mindig.
Nóri,
Sok boldogságot névnapodra (utólag is). Elképesztő a 4D-s kép, ahogy kukucskál.

Brrr! (mi nem mentünk 4D UH-ra szóval ezt a kategóriát kihagyom)
Timo,
Tényleg tiszta Bali Lillus (már a felnőttkori képein is látszódik a hasonlóság). Sajnálom, h anyós ennyire nem pajti.
Nanica,
Megtakarítás a bébinek: mi egy 24 éves biztosítást kötöttünk (Patrónus). Neked is szép nagy babád van!!! És nagyon szépek vagytok a FF képen (is)
Sági,
Nálatok Minimax? Nálunk Baby TV rules. Gáz, h már nekem is kedvenc műsorom a Vegimals? (nagyon ötletes mese zöldségállatkákról) Mindenkinek ajánlom.
Látom, te is alig pár napra vagy a régi felhasználó titulustól…
Bella,
Igenis fotózzátok Bercikét is! Az én „kistesóm” is állandóan emlegeti, h róla alig van kép.
Róki, nagyon jó az a habtapi szoba, kár h nem fenékig tejfel…. A lányok David-től örököltél a szép kis csücsöri szájukat, ugye? Hordozós képek is klasszak.
Én csak akkor hordozok, ha vmi babakocsival megközelíthetetlen (pl. építkezés).
Már korábban akartam írni, hogy a kis korkülönbség nagyobb korban hihetetlenül megtérül. Nem emlékszem, h anyának ne lett volna elég ideje rám és nagyon-nagyon hálásak vagyunk neki. Kitartás!!!
Lorca,
Nagyon aranyosak a gyerekek együtt! Szaszának tényleg szüksége van a túlélő technikák mihamarabbi elsajátítására. (tesóm mondta múltkor, amikor a kisebbik fia átmászott Rolin, hogy ne aggódjak, ugyanez a fiúka 4 hónaposan már MINDENEN túl volt.)
Ja,
Kami: ezek a kis unokaöcséim is örökmozgók: a nagyobbik 6 hónaposan állt fel, a kicsi „csak” 7-8. Én örülök, ha Roli addigra mászik…de persze mindegy.
Ágiboldi,
Ideális ajánlatot kaptál!! Dolgoztam 4 órában: igaz, gyerek nélkül, de szuper volt. Szerintem 9 hónapos bébivel is megoldható lesz már.
Mazsi,
Hogyan adtad le azt a 2 kilót? Sütidiétán vagy?

Gratu!
Május,
szegény Kele! Attól tartok, még pár napig sírni is fog, ha eddig ellustizta a gyakorlást...én Rolival nap mint nap birkózok. Szó szerint, hogy hajlandó legyen együttműködni (na, jó, azért vannak kedvenc, vigyorgós gyakorlatok is)
Tök jó ez a hallatlan.hu!!! Én pár éve nagyon szerettem volna megtanulni jelelni, de nem fért bele az időmbe. (ja, és nagyon rossz szájról olvasó vagyok...)
Hú, de sokat írtam, pedig nem is mindenkinek
Jó reggelt, Timo!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:30-kor.