Sziasztok Mammikák!
Anikó! Szuper ez a kép!!! nagyon jó!!!! Művészi

Akár be is lehetne keretezni.
Regi! Hát Te is nagyon csinos vagy még mindig, nem is látszik rajtad a sok feszültség a fürdő miatt. Próbálj meg ne idegeskedni
Niki! Nagyon csini vagy, és tényleg végre látunk
Babaméret: én jövőhéten megyek csak UH-ra, kiváncsi vagyok, mert nálunk érdekes a helyzet, ugyanis Apa majd 2m, én viszont csak 168cm vagyok
Tegnap megvettem a kiskádat, fehér, kicsi, piskótaforma, szóval hagyományos, azért döntöttem a kisebb mellett, mert van kádunk, ha már stabilan tud ülni inkább ott pancsizhat.
Kispocc! Hát képzeld, azt mondta a dokim, nincs semmi gond, nem kell szednem antibiotikumot (azért én készítettem magamnak tegnap egy levendulás mosakodót, most azzal fertőtlenítek egy kicsit, biztos ami biztos)
Anikó! Gergő is úgy néz ki első pillanattól fogva keresztbe fekszik a hasimba, de kedden az UH-on kiderül. Van még sok idejük befordulni

, csak mostanában nem megy már az oldaltfekvés sem annyira, inkább féloldalt-félhát kipárnázva elől-hátul
FLEUR!!!!! SZijjjjjja! Már vártunk nagyon

Jó látni, csini kismami vagy!
Lányok! Nektek nem jöttek elő új anyajegyek? Vagy nem erősődtek meg, sötétedtek a régiek? Egy kicsit most ez aggaszt, pedig nem is megyek napra. Hihetetlen, hogy mindig kitalálok valamit amin aggódhatok
Emese! Nagyon szép a mózesetek! Már képen is nagyon kényelmesnek látszik, mint egy kis puha fészek, biztos imádni fogja Zsófka
Motiot! Nekem egyik éjjel volt ilyen légszomjam, de bal oldalra fordulva, jó mély hasi légzéssel elmúlt.
Nem hiszem, hogy késő a 32. héten a cukormérés, főleg, hogy írtad: Te otthon is méred, és eddig nem volt gond.
Mózes vagy autósülés: hát mi bizony abban fogjuk szállítani ugyanis kispolszkink van

Abba meg aztán semmit nem lehet rögzíteni (a biztonságiöv az egy nagy nulla, a Párom mindig azt mondja: úgysem férünk ki az abalkon...

), vagy hallottatok erre megoldást? Ha nagyobb lesz valamit ki kell találnunk - talán egy másik autó
Kaqk! Jó lagzizást!

Még szerencse, hogy tudsz majd pihenni.
KőszegiTimi! Gyomorégés dettó, néha éjjel is, de ha átfordulok a másik oldalamra gyakran elmúlik.
NyerkitTimi! csudajók lettek a képek! A kis szégyenlős, de azért a kismicsodáját jól megmutatta
Granda! Nagyon bölcs a történeted tanulsága, én is mindig ebbe kapaszkodok, ha valami nyűgöm van. Hány meg hány ember él a Földön akinek sokksl de sokkal nagyobb a szenvedése az enyémnél. Én egyszerűen azt szoktam mondogatni magamnak: "Örülj, hogy élsz..."
Silka! Gratulálok a szép méretekhez, és utólag Nagyon Boldog Névnapot Kívánok én is!
FÚÚÚÚ Lányok! Bocsi, hogy ennyit írtam

de hát Ti is termeltetek rendesen!
Puszi Nektek!