No, itt vagyok, jelentem túléltük a mai napot.
Barbi

koszi mégegyszer

és Angi szavai

mmmmm, kerti parti Nálad is szülinapkor? Jól hangzik
Zsanci

mitől tört le a bili füle? Mi fáj, mesélj

sok ++++++++++++++++++++++++++++ Neked

Hát Te is hamar felnőttél!

Engem is dícsérheccc
És jegyzetelek a fejembe, tehát Homeodent, Elmex eddig azok, amik a Nenedent-en kívül használhatók, köszönöm

, jajj, és a Weleda féle is
Fibi

nem tudom, hogy Zsoló mennyire bírna az ilyen ötleteimért. Anno a kórházban olyan morcosnak tűnt, mintha nem nagyon szimpizne velem

És oké, igyekszem összeszedni az összes vezetés tudásom és a nagy kánikula elmúltával meglátogatunk Titeket, augusztusban

Rokonlelkek?
Csak azért volt a Tétényi út annyira zajos, mert ugye a metró miatt arra terelik a vilipótlókat, meg sok-sok autót is

Én is átéltem és nagyon rossz volt, hogy éjszaka is zaj volt, pedig de jól esett a friss(?) levegő.
Indi

remélem a ház nem lesz olyan rossz állapotban, és azért tudtok majd két négyzetméternyi pormentes területre lépni…És ha nem riadsz vissza attól, hogy én még ennyire messze nem mentem babával, kocsival, mint Fibiék, akkor okés menjünk együtt

Ja, és akartam már régebben írni, hogy kisvonatozásért irigy-irigy. Anno, mi is ki akartuk próbálni őket, amikor a Mátrában őszöltünk, aztán elmaradt…, de majd Mátéval felfedezzük
És valóban gyönyörű hely az a rész, ahol vagytok
Jobban vagy már?
Votiv

párod és a gyerek

,estére kapcsolt, vagy minden ment a maga útján, mintha mi sem történt volna? És bocsi, hogy még mindig csak ígérem

, nem lustaságból nem gépelem be, hanem mert az olyan jól sikerült - sztem -, még csinosítgatom kicsit és kész is, jó hosszú lenne. Majd meglátjuk.
Neet

vonatjegy

olyan vagy, mint az idős nénike/bácsika, aki otthon felejtette a szemüvegét és a váróban csak a címszavakat olvasgatja ( megnéztem a színes oldalakat

)
Eszti szövegei haláliak
Zuzi

garázs és kaki
Vera

gratula puzzle imádó Dócihoz ( én is imádom, meg tudom érteni, mit szeret rajta

) és tétova lépegetős Marcinak
Nuk

sajtos grillkolbász nálam is favorit

És miért is ne engedne be Zolid? Inkább Zsiga kutyus állhatná az utunkat, nem?

Vagy vmiről lemaradtam?
No, akkor most hol is tartunk? Hány helyen lehet eddig grillezni? Összerakhatnánk egymás utáni hetekre és minden héten lehet bűnözni
Ildi

drukk a szeptemberi megbeszéléshez

és jó pihit
Vica