Sziasztok Kismamik!
Sikerült eltűnnöm megint egy hétre, de nem felejtettelek el Titeket! (Hogy tenném?

) Végigolvastam mindent, csak győzzek válaszolni!
Mindenkinél nagyon szépek a baba- és pociképek, ha nem haragszotok, nem emelnék ki senkit, mert akkor már tényleg hosszúra nyúlna a pötyögésem.
Fleur: jó, hogy újra köztünk vagy!
Pocisimi: mostanában gyakrabban keményedek, így átálltam a kézrátevésre a simizés helyett (milyen kár

), és maradt a menetrendszerinti sarkocska-térdecske-kergetés Apával.

Szerencsére elég interaktív a Picur, jól elszórakozunk így hármasban.
Pociküllem: szóval a köldök körüli érzéknység normális?

Azt hittem, nálam a szuriktól van.

Hát, jó... meg még van egy jó kis pigment-gyűrű is a köldököm körül (ami most épp tök lapos). Állítólag majd szülés után elmúlik, ugyanúgy, mint a friss anyajegyek is. Kíváncsi leszek...
Jó rég raktam fel pocis képet, asszem hamarosan nem ártana. A hasam tiszta vicces formájú. Még mindig lent van, és előre csúcsosodik. Szó szerint csúcsos, nem olyan lapos gömböc, mint általában a kismamáknak. Aminek örülök, hogy Máté mostanában rengeteget nőtt, és igazi örökmozgó (újabban eszek rendesen, sőt néha zabálásnak tűnik), úgyhogy a végén még átlagos baba lesz. Szerintem olyan 2500-3000 g között fog előbújni.
Hosszú távollétem oka egyébként az volt, hogy mióta nem dolgozom, aktívan albérlet után kajtatunk, meg vásárolgatunk Máténak, mindezt pedig megfűszerezzük azzal, hogy hol Gergő szüleinél, hol az enyémeknél időzünk (tegnap volt itt Baján halászlé-fesztivál!!!). Nem olyan rossz, csak ne kéne ennyit utazgatni! Remélem, 1-2 héten belül lesz albink.
Ja,
vásárlás! Teljesen meg vagyok lepődve, hogy használt bababoltban is milyen szupi cuccokra lehet bukkanni , ráadásul jó áron!!

Miért nem néztem körül előbb ilyen helyeken! Azért még így is beújítottam/beújítok néhány darabot..
Mazsola: akkor 18-án lesz tanfolyam? Az szerda, ha jól számolom. Hánykor kezdődik? Szerintem elmegyek rá... Mellesleg asszem ezen a héten láttalak Újvárosban.

A fényképeid alapján, mintha Te jöttél volna szembe az Anyukáddal. A Skála melletti kereszteződésnél.
Eldobható bugyi: még sose láttam ilyet "élőbe"! Fogalmam sincs, milyen típust érdemes venni. Gondolom, csak segítenek a gyógyszertárban...
Jaaaj, annyi minden témát feldobtatok, hogy nem is jut eszembe mindre reagálni! Legközelebb felírom! Komolyan mondom, hülyülök!!

Na jó, fogjuk a hőségre..
Majd még jövök, most nagyon melegem van, menni kéne hűsölni. Egy kis hideg görögdinnye... (bocs, Cukisok...

)