A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mása:
MÉG OFFOT!!!!!!!!! KÉPEKET!!!!!

nukada

Másik pancsolós

http://www.youtube.com/watch?v=tN2V9-Bs58k

Macs :) értem már, ne haragudj, hgoy okoskodtam! Csak úgy sajnállak.

Majd este átküldöm az összes képet az érintetteknek

Másenyka :) SZia :) De jó, hogy túl vagy a dolgon! Remélem, több ilyened nem lesz!

máég az jutott ezsember, hogy tavaly nyáron enyém ded aprócska volt még, alig ivott tápin kívül, viszont ott lehetett hígabbra ereszteni, hgoy több folyadékot kapjon.

indianyo

ööö.. a videón nem látszik jól, de Dominó A szépséges druszája köldökét macerálja és nem egyéb testrészeit :mrgreen:

indianyo

A CSAPAT :)
És akiknek köszönhetem a szép szülést ;)
Kép
szmagdi

Visszük haza Öcsikét :) Kép
szmagdi

Közös szopi-tájm ;) :lol: Kép
szmagdi

Levent alszik a szopipárnán :) Kép
szmagdi

Mása,
gratula!!! Te meg most EGYÁLTALÁN NEM offolod szét a topikot, mikor a szülésedről, Leviről, Orsiról irsz!!! sőőőőőt!!
nagyon klasszak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!

Leni,
én nem adok Memének vizet, ha ez érdekel. Bár vettem ma egy doboz Humana vizet, de csak tűzoltásra fogom használni...
én úgy tudom, ilyenkor az anyatej is higabb...főleg,ha gyakrabban rakod mellre.
Indi,
én is akartam irni,h a hajad CSÚCS!!!

Macs,
a lányod nagyon bejön nekem...Ugye nem igérted még oda senkinek??? Jó lenne egy olyan meny(ecske) akivel eljárhatok mindenféle koncertre.
BE NICE...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gondolkodom -tehát vagyok!!!! 8) Kép
szmagdi

Mása,
ilyen gondolkodom, tehát vagyok képünk nekünk is van... :lol:

Levi nagyon kis szépséges, és tényleg nagyon nyugisnak tűnik...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci, benned bíztam víz-ügyben!!!
THX!!! :lol: :lol: :lol:

MÁsa nagy gratula nektek!!!
Szépségesek vagytok! :P
leni

Mása: nagyon szépek a képek! Nekem az első szopipárnás tetszik a legjobban. Annyira, de annyira... (hüpp-hüpp)

Kép
Kép
tinu

Mása, szép család!!!! :D :D :D :D és jó, hogy jössz :wink:

Leni, és is meglepődtem amikor a dokinéni mindta a vizet, meg én is úgy tudom, mint Zsanci, hogy ilyenkor hígabb a tej is...
de azért 2 szopi közt jól jön neki a felfrissülés, szegényke folyon csatakosra van izzadva (pedig ruha nincs rajta még éjjelre se), és ilyenkor a SOKnál is több folyadék kell. most kb 1,5-2óránként szopik, és közte pár kanál vizet kap, hogy legalább óránként jusson kis folyadékhoz.
ez nem is sok, ha azt nézzük, hogy én kb 10percenként szomjas vagyok...

Fibi, jól hangzik az alvás, az éjjelek rendeződése is :) jól csináljátok!

Állatkert: nekünk időben a délelőtt jobb, 9-10h magasságában be tudnánk érni, de nem tudom, jó-e akkor a napon kóvályogni, bár akkorra állítólag 10 fokkal hidegebb lesz :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Leni, Zsan,
én is mégcsak 1x probáltam a vizet Ábelnak, végsö elkeseredésemben. Azota sem. Vagy most akkor ássam el magam? :?

Macs,
mi hordozonknak nem állithato a támlája sajna :( pihenöszékek meg dönthetöek (vagyis amit én néztem a boltban). de még nem vagyok benne biztos, h veszek e. :roll:

Macs,
szépek vagytok, mégegyszer gratula :D :D
fibi

Másának akartam a legutolso hsz-t :oops: :lol:
fibi

Fibi,
ne butáskodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! semmi ROSSZAT nem teszel azzal, ha vizet adsz neki!!!!
én csak azt mondtam, amit én teszek. Nekünk sztem még nem kell a viz...nem látom, h szomjazna, szóval érted???? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
persze, értem :D :lol: és azota Votiv hsz-e is megnyugtatott :) Ábel is csatakosra izzadja magát, pedig már csak pelus van rajta :?

még azt akartam ezzel kapcsolatban, hogy pont amiota ilyen höség van, sokszor ébred Ábel hangosan felsirva, mint aki fuldoklik :(. pedig mindig békésen, csendben nézelödve szokott felébredni. és arra gondoltam, hogy lehet h a melegtöl nem kap rendesen levegöt álmában :( ezért is adtam neki vizet. meg beüzemeltük az angel care-t, mert most olvastam, hogy a höségben izzadva gyakorabbi a csecsemöhalál :roll:
fibi

Fibi: nálunk mostanában állandóan bejelez a légzésfigyelő. De én úgy látom, hogy lélegzik a gyerek. Lehet, hogy csak legurul róla, vagy nem tudom. :shock:
És azért is aggódok, mert alig van pisi a pelusában. Pedig folyton szoptatom, meg kínálom vízzel is, de ha egyszer 37 fokos hőség van a lakásban. Most elaludt, de már azon gondolkoztam, hogy elmegyek az Intersparba, mert ott legalább légkondi van. De míg elsétálunk odáig, addig belefő a babakocsiba. :? Jaj, már nagyon ki vagyok ettől a melegtől. Nincs hova menekülni előle.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,
Túl vagyunk a laboron :) Tök rendesek voltak, mert hát a zacsiba nem sikerült nagyon sok pisit gyűjteni és felhívtam őket, h mennyi pisi kell és mondták, h mindegy mennyi meg tudják oldani a vizsgálatot. Szóval elmentünk. Szerencsésre a drnő sürgősségire kért minket így ahogy beadtuk a cuccot kb. 15 perc múlva már ki is adták az eredményt. Tök rendes volt a laboros nőci. Kihozta az eredményt, dumált egyet a csajnak és mondta, h semmi gond nincsen :D Úgyhogy még értelmezni sem kellett a leletet :D
Holnap de vissza a drnőhöz, aztán el is felejthetjük a dolgot :D

Tanulság: víz mindig bekészítve és rendszeresen kínálva a csaj :D

na megyek visszaolvasok...

Kép Kép
curse

sikerült eljutnom az előző oldalig :)

Indi,
Köszi, h leírtad a saját tapasztalatodat, sokat segített :) Szerintem is folyadékhiány lesz a dolog, mert tegnap délután óta nincs rózsaszínes pelus, miután megitta azt a rengeteg vizet :D

Kata,
Viziszörnyed :lol:

Zsugyu,
Olyan jól hangzik a nyaralásotok, főleg az élményfürdős rész :wink: :lol:

Zsanci,
:( Sok ++++ az éjszakázáshoz!!! Remélem, azóta jobb a helyzet!!!

Rylie,
Kamilla lépcsőzéshez gratula, akkor lassan jöhet a ketteske? :wink: :D

Barbi,
Talizós képek nagyon jók. Édesek a szöszke csajok, főleg a puszi utánin :D

Macs,
Zoknis Füles :lol:

Rec,
Nekem is van egy nagyon lelkiismeretes dokim. Ha gondolod, elküldöm az elérhetőségét. 11. kerben rendel a BME-en és Fegyvernek utcában.

Tinu,
Nálunk ugyanez van. Adéllal össze-vissza eszünk, egy ideig volt rendszer, de azóta totál felborult. Szóval én sem tudom, h majd a szilárd kaja, h fog kiváltani egy szopit, mert ugye azt írják a szakkönyvek, h azokkal az étkezésekkel próbálkozzunk, ami szinte mindennap ugyanabban az időben van. Na nálunk ilyen nincs :mrgreen:

Votiv,
Együttalvás rulez :D

Lindi,
Hú, légkondi miatt irigy-irigy :lol: Kőcök édesek és Barni már próbálkozik 4kézláb :o ez igen :D

Pocak,
Nagyon helyesek a gyerkőcök :)

megyek csobbanok egyet a csajommal a fürdőkádban, egyszerűen nem állom ezt a meleget

Kép Kép
curse

Sziasztok,

a változatosság kedvéértén is az időjárást szidom. Ez már azért túlzás. Minden nap 1-1 fokkal több van már idebennt is. Most épp 30,5. És ahogy olvasom, akkor még van, akinél még több. És ez szerdáig????? ne keserítsetek, én holnapig vagyok kalibrálva. :(

Emlékszem, tavaly is volt egy ilyen időszak, amikor beígérték az enyhülést, és aztán meg visszavonták, és én szó szerint bőgtem, mert ezt már nem bírom. Most is a határán vagyok. Az a jobb, hogy mivel már nem szopik a manó, bármikor csobbanok a medibe, és akkor lehűlök, míg szárad rajtam a ruha. Aztán kezdem előről. :wink: Ma már úsztam kb 150 métert is. Olyan jóóóól esett. (csak a szomszéd röhöghetett :lol: , ahogy oda-vissza úszkálok 50-szer, a 3,6-os medencében, de komolyan ÉREZTEM az izmaimat, és ez klafa vala.)

Indi :D , oké, akkor köv hóban. És én is csatlakozom a séródicsérőkhöz. Nagyon illik hozzád, csini vagy.

Macs, vigyázzatok az úton, bár már talán hazafelé tartotok.

Fibi, jó ez az együttalvás. És víz tekintetében, nekem ápr, máj, jún-iak a gyerkőim, és kettőnek adtam vizet, egynek csak alig, mert ő valahogy nem igényelte. Tehát nincs -erre sem- mindenkireérvénesrecipé. Úgyhogy az ásót dobd csak el messzire. :D A pihenőszékről: nekem mindig nagyon tetszettn aztán a harmadiknak vettem is, és használta vagy 10-szer :shock: . (épp gondolkodom rajta, hogy el kéne adni, hisz noviúj) Úgyhogy gondold át, ez is egy a tetszetős, de abszolút nélkülözhető dolgoknak. (amire persze én is csak UTÓLAG jöttem rá) Nem dönthető hordozó hátsó talpa alá párnát raktam, és így kicsit magasabban volt a gyerkő feje, a dereka nem hajlott, mégis látott, és ez nagyon tetszett mind3 kőcnek. (és a karfájára még játékot is akaszthattam - az olcsóbb kategóriás pihenőknek nincs játéktartójuk)

Mása, csudaszépek vagytok, kedvencem a szopiztatós kép. TÜNEMÉNYES, újságba illő. (mégsem, mert annyira meghitt, hogy ne bulvárosítsák csak el.)

Mingyá teszek fel üdülős képeket.
zsugyu

Hát akkor
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
állatkert-vidámpark és U23-as Atlétikai EB
zsugyu

Tinu,
lehet h a sok izzadás miatt van kevés pisi a pelusban, nem? :?

Curse,
dejo, hogy minden rendben! és akkor mitöl volt az a furcsaság a pelusban? (bocs ha már irtad, nem tudtam mindent végigolvasni)

Zsu,
én is holnapig birom ki kb a 40 fokot...... szerdáig megpusztulok... 7 elött ki sem lehet menni a kertbe sem :(
Pihenöszéket akkor lehet hogy Töled megvehetném? :wink: irj privit, hogy mennyi az annyi, ha igen :)

tegnap este én is majdnem bögtem a meleg miatt, még 8 után is fulladozni lehetett a lakásban, és Ábel nehezen aludt el, dajkáltam orákig, meg szopi, és közben ragadtam ezerrel, csak egy zuhanyért imádkoztam ... végül apjuk átvette a kicsit, én meg ledöltem mesélni a nagy mellé.
itt nincs nagymedence, csak Bálinttal locsoljuk meg spricceljük egymást :lol: és a ventillátor elött ülve kártyázunk meg dominozunk :) még jo hogy Ábel ma alszik egész délután.
fibi

Na, kicsit sok lett, de így teljes a kép, bocsi egyiket sem tudtam kihagyni (a 230-ból :lol: ) :oops: :oops: :oops:

Ja, és Fibi, nehogy megbántódj ám, jó dolog biztos a pihiszék is, csak nekünk nem jött be, én azért írtamamitírtam. :)
zsugyu

Jaj, de szép gyerekek, és dejo képek :D :D
fibi

Jajjajajajajaj Fibi, nem akartam ám reklámozni :oops: , de oké, leképezem, és elküldöm az "ajánlatot" :wink: . Egyébként ez nem olyan szép, extra cucccccos ám, amit tizensokezer pénz volt, úgyhogy ne olyanra számíts, viszont a célnak megfelelt (azon 10 alkalommal :lol: ).
zsugyu

Ja, az a fal-hegymászós a fiam ÁM! büszkesmájli
zsugyu

Akkor én is off kicsit :wink: :wink: :wink: :

Réka új járókája, benne az új játékok:
Kép

Így kiüti a játszás (feje mellett Peti a páva):
Kép

Nálunk is van már medencéje a kutyának:

Kép

És ma áldozatul estem a melegnek: Megkértem a tesómékat, ha már úgy is mennek a drnénihez du, hogy irassanak tápit. Erre a dr rosszat írt fel :roll: :roll: Nem tudtam telózni (itt behaltak a vonalak) gyorsan kocsiba ültem és elrobogtam. De pénzt nem vittem magammal (út közben jutott eszembe), nem baj, jó lesz a kártya. Persze a kártya nem volt jó, mivel nincs teló (szőkeNuk). Elrohantam a bankautomatáig, az is tönkrement a melegben. Elvette a kártyám, de nem csinált semmit, kb 5 perc volt, mire sikerült visszakapnom. Akkor hazarohantam pénzért, vissza a patikába. Közben evés idő volt, de mire hazaértem, Zoli már megetette!!!!!! :D :D :D

Mása:
Gyönyörűek vagytok, nekem a közös szopi kép volt hüp-hüp-üp.
Remélem Réka is majd ilyen jó tesó lesz!!!

És egy hülye kérdés: Még mindig "van" tejem (ez azt jelenti, hogy ha megnyomom, jön belőle). Szerintetek vissza lehetne hozni? Sokszor gondoltam már rá, hogy már sokkal nyugisabb vagyok, Rendeződött minden. Ráadásul Réka sem ellenezné, mert amikor a mellkasomra teszem mindig elkezd keresni. Csak attól félek, hogy ha megint nem menne, akkor megint elkezdenék problémázni...

nukada

Zsugyu,
hoppá, fiad csuklópántja (vagy hogy hivják ezt most??) nagyon királyságosak! 8)
és persze minden gyermeked szépséges. Mekkora a két nagy?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsugyu:
Ti is szépek vagytok, jó lehetett a nyaralás!!!

Macs:
Remélem, rendben lesz az út oda-vissza! Vigyázz magatokra!

nukada

Azt hiszem feladom, hogy valaha is már követni tudjalak titeket.... gondolkodom, hogy van-e igy értelme az egésznek, hogy néha benézek.... :cry:

Állatkertbe nagyon mennék veletek, de sajnos pont a csütörtök úgy néz ki, hogy idegenvezetős nap. A többi nap a munkahelyemről még csak csak el tudok lógni, meg oda jön most majd velem Fannilány is. Na sebaj....

Megnéztem minden képet, mennyire jó mindenkiről, olyan jó nézegetni titeket és a babáitokat.

Indi séród nagyon király... sokkal jobb, mint volt, tényleg minusz 10 év... úgyhogy igy most 18nak nézel ki. :lol:

Tinu: tényleg egy hős vagy, remélem hamar megszűnik a fájdalmad, én totál átérzem ám.

Curse: remélem tényleg semmi komoly nincs az eszméletlen cukifalat lányoddal. Teljesen beleszerelmesedtem a legutóbb.

Lindi: Gréti nagyon laza, remélem tök negatív lesz a lelet.

Zusgyu: nyaralás szuper lehetett, nagyon szép a családod. Látszik, hogy a gyerkők milyen jól érzik magukat.

Nuk: ó te szegény, nem lehetett jó a kis körútad a tápiért, képek jók.

Deni: munka az úgy van, hogy elvileg most szabin vagyok, de bejárok, hogy amikor a beszoktatás lesz, akkor ne kelljen majd szabid kivennem, bonyolult a dolog, én sem értem.... lényeg, hogy akkor megyek, amikor tudok, és szeptemberben majd jól nem megyek, vagy csak hébehóba..... Idegenvezetés is van, mindent el kell vállani, mert jelenleg sok idegenvezetőre kevés turpista jut, igy ha egy irodánál kiesek, akkor arra már keresztet is vethetek....

Csajom édesen pancsizik már a Velencei-tóban, ahol most ott is maradt a szüleimnél. Nagyon élvezi a dolgot, mi pedig szombaton megyünk majd utána. Ki sem lehet szedni a vízből, annyira aranyos, meg kell zabálni, kép sajnos nincs, mert a nagy meleget nem bírták az elemek. :-)

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
johanna1975

Zsan, fiam 9, lányom 6, picurlányom 15 hós leszen jövő héten.
zsugyu

Fibi: nekünk viszont életmentő volt a pihenőszék, és imádta Fanni... egészen korán megkapta és néha ebben is volt kénytelen elaludni délután, mert annyira fajt apocija, hogy nem bírta másképp, se ölben, se karban, csak ha ebben ringattam. Tudom, hogy nem voltam a legszakszerűbb, de konzultáltam Dévényessel, dokival és zöld utat adtak neki.... Szóval ő imádta. Kép Fannipihenőszékben

Kép
Kép
johanna1975

Ja, és köszi a fiam nevében a csuklóbigyó (mittomén a nevét) dicset. öreg vagyok én már ehhez, jönnek a generációs gondok, bár én próbálom tartani az iramot.
zsugyu

Jaj még egy off, de ezt úgy szeretem, már nagyon ügyesen csinálja.
Kép Fanni pisil

Kép
Kép
johanna1975

Fibi, ezeket találtam, látszik, hogy inkább fektettem benne, mert féltettem a döntéstől, de Johi megaszonta, hogy elvileg ződ az út, úgyhogy hajrá.
Kép Kép
zsugyu

a kinti hőmérőnk 52 fokot mutat :roll:
lakásunkban "csak" 35 :x
mi is fürdünk-zuhanyzunk, ventillátorozunk és imádkozunk az enyhülésért :P

Zsugyu, csodaszép képek! annyira jó hangulatúak, öröm nézni. A picinkéd tündéri az alvós képeken, a két nagy pedig milyen szépen terelgeti! :) köszi hogy felraktad, klassz volt nézegetni :D

Fibi, biztos gyerek/éghajlatfüggő is, hogy jól esik-e a víz. Lilinek jól esik, a lakásunk meg egy pokol... Ha elutasítaná, nem erőltetném. Gondolom nálatok sem kell erőltetni, szvsz mindent jól csinálsz.

Johi, én puszillak, és mindig örülök, ha írsz! részemről nem elvárás, hogy lépést tarts, tudom milyen sok a dolgod :wink:

votiv 8)
votiv

Zsugyu, Fibi... persze, persze én is fektettem és nagyon néha döntöttem, de Fanni imádta, mert mindig velem volt, mindenhová vittem és nézelődött... és mégsem volt olyan mélyen, mint a mózesben.

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: nem is az elvárás miatt, csak tudod, ha nem tudok semmihez hozzászólni, nem tudok elmenni talikra stb... akkor olyan hülyének érzem magam. És olyan önző, hogy megjelenek, és magunkról írok... sőt mostanában még jókat sem tudtam írni... szóval nem jó érzés. De köszönöm neked a bíztatást és szívesen látunk titeket bármikor nálunk....

Tényleg mostanság tervez valaki kerti partit? Mert akkor nekem kéne nyélbe ütnöm a beígértet... Jövő héten pénteken esetleg?? Kérek véleményt... ja és minél többen gyertek... kerti parit szeretnék, tehát a kisházban és a kertben zajlana.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nehogy eltünj! nem baj, ha ritkábban irsz, csak irj néha hogy mi van Veletek :wink:
Fanni milyen ügyesen pisil :D és milyen szép nagylány már :)
köszi a pihenöszékes infot, amit irtál :wink: én is altattam már a kosárban ringatva Ábelt, de azt lassan kinövi.

Votiv,
köszi :)

szökeNuk,
jo kis sztori :? :wink:
fibi

Indi,
Szuper jók a képek, minden ded nagyon helyes :D Sározó Dominó :lol: Új frizkó nagyon rulez, szerintem sokkal jobb, mint a régi :wink: Videók is szupik. :lol:

Barbi,
Hol 400 pénz a belépő Gárdonyban? Ez most lehet, h hülye kérdés és csak egy hely van :?

Szrek,
Hullahoppozás ilyen melegben :shock:

Nuk,
Szerintem ne aggódj a félrevezethetőséged miatt, mert én meg átestem a ló túloldalára. Nem merek semmit sem kipróbálni, ameddig itt a csajok nem mondják rá az áment és én ezért BORZASZTÓAN HÁLÁS VAGYOK!!! :D :D :D

Állatkert: csütörtök rulez, de csak akkor vállaljuk, ha nem lesz ilyen hőség, de gondolom más is így van ezzel :?

Votiv,
És Isti kibírta ma a napközit? Vagy ma nem ment?

És annyira jó, h a cukros témát feldobtátok. Szorgosan mentegetek :D

Tinu,
Csajod nagyon zabálnivaló, annyira bírom a frizkóját :D

Annak ellenére, h vízkorlátozás van, nálunk ugyanúgy nincs nyomás :evil: Mindenki pont este kezd el locsolni, amikor már nem látják, mi meg akkor szoktunk fürödni a többi pancsit leszámítva. Mindenesetre szépen hal meg minden kerti dolgunk, az „olcsó tuják” stb :evil: :evil: :evil: Jöhetne már az enyhülés!

Macs,
Nem semmi utat vállalsz be, remélem, hamar átjuttok!!!

Mása,
De szuper, h Orsikád ennyire szereti a tesót :D Mellgyuszi nagyon rosszul hangzik, de szerencsére elmúlt :D A szülés pedig tényleg gyors volt és a leírtak alapján szuper is :D Annyira jók a képek, szuperédes a pasid :D

Fibi,
Együttalvás jól hangzik :D és csatlakozom Zsuhoz mi sem használtuk ki igazán a pihenőszéket, bár szerencsére a mienk több funkciós.
Pelusos dolgot még nem tudom, de itt többen is írták, meg a drnő is mondta, h lehet a folyadékhiánytól. És azért gondolom, h ez volt a baj, mert ugye a lelet szerencsére negatív :?

Zsu,
Nagyon szupik a képek :D Nagyon helyesek a gyerkőcök :D fiad kifejezetten jóképű :D

Tinu,
Nálunk is kevesebb most a pisi, szerintem ne aggódj! A lényeg, h legyen. És már én is azon gondolkozom, h holnap elmegyünk a camponába és ott hűsűlünk 8)

Nuk,
Hú jó nagy a járóka, végül hol vettétek? És milyen édesen szuszmákol a csajod benne, nagyon lekötik a játékok :lol:

Johi,
:D :D :D Milyen édes és ügyes a csajod van :D És ne viccelj, tök jó, h időnként benézel, amennyi dolgod van, kész csoda, h erre is van időd :wink:

Kép Kép
curse

ja és gyorsan leírom a keddi esténkent. Szóval apát megleptem két jeggyel a Jézus Krisztus szupersztárra. Szegényke, két órával előbb tudta meg, h hova megyünk :lol: Tök örült neki :D :D :D És tényleg fanasztikus volt, időnként libabőrös lettem, annyira jók voltak a szereplők :D Egy bibi volt az egészben, be- és kijutni a Margitszigetről :evil: Félóra várakozás oda félóra várakozás vissza. És a legarcátlanabb dolog pedig az volt, h a parkolásért fizetni kellett, 800 Ft-ot. Pesten 6 óra után mindehol ingyenes a parkolás leszámítva a centereket, de ott is, ha moziba mész, azt az időt nem kell kifizetni. Na mindegy Míg mi elvoltunk, addig a keresztanyuka vigyázott Adélra és szegénykém jól kifogta, mert akkor kezdődtek a bibik. Hősiesen helytállt és nem hívott minket, h Adéllal baj van. Hihetetlen csaj, nagyon hálás vagyok neki érte :D :D :D Most már biztos vagyok benne, h jól választottam :D

Kép Kép
curse

indianyo

indianyo

huuu mennyi kep! dejo! :)

Masa, es tok jol megy a szopi? ez nagyon klassz! :D

Johi, nehogy eltunj!!! es nekem jovo het pentek egyaltalan nem jo! :( (bar persze ne az en szavam dontson ;))

mi B-vel nagyon birjuk ezt az idot ;) :D itt bent csak 33 van, vizunk meg alig... :lol: :lol: :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es jovo csut-penteken tutira huvos(ebb) lesz, ugyanis akkor leszunk lett a balatonnal... 8) (csak optimistan ;))
recca

Nálunk is "csak" 30 fok van bent :roll: és frászt kaptam, amikor hallottam a híradóban, hogy tényleg jövő hét közepéig marad a meleg :evil: és hihetetlen, hogy kis országunkban van a legmelegebb Európában, sőt még Észak-Afrikában is hűvösebb van.. :shock: :?

Lindi :) Bajni már 4kézlábazik?! nagy gratula neki!! :D :D Gréti nagyon cuki a medencében a napszemcsivel :D

Pocak :) De jó, hogy írtál!! :D Gyerkőcök nagyon édesek!! :D kádas kép szupi!

Indi :) Rajongótáborhoz én is csatlakozom: új frikód nagyon királyságos és roppant jól áll és fiatalít :wink: :D :D Képek meg nagyon rulezek!! :D

Curse :) Szupi, hogy Adéllal minden rendben!! :D :D és tök jó, hogy elfogadja a vizet :D Kb. mennyit iszik? Kerti tujákat nagyon sajnálom, annyit dolgoztatok értük :( :(

Barbi :) Angis-Fülis képek nagyon jóók :D :D Hajnali 5-ös kelés egyetlen előnye, hogy akkor még jó idő van :wink: :mrgreen:

Macs :) Térdtől felfelé kutya :lol: Nekünk első kutyánk kuvasz-újfullandi keverék volt kb 50 kilós, jó volt vele sétálni, csak néha nem tudtam ki sétáltat kit :mrgreen: Labrador tényleg hihetetlen birka, fát lehetne hasogatni a hátán, de sajna házőrzésre tök alkalmatlan (mint a viccben: visszahozná a betörőnek a zseblámpát :lol: ), hozzánk így került mellé egy zsebcirkáló "jelzőkutya". Mirka hogy van? alien-kedik rendesen?

Fibi :) De jó, hogy tudtok aludni! :D nálunk ma nem működött a tuti módszer (fél6-kor keltünk) :roll: Emlékszel tavaly milyen jól elpancsoltak Bálintjaink? Képzeld, a kertben ott a pancsoló, de B. csak homokozáshoz használja a vizet, bezzeg a kádban akár egy órát is elpancsol. És hogy bírjátok a házban a meleget? Lementek a pincébe vagy ott is meleg van?

Votiv :) Mi az a pogó? Isti mindennap megy napközibe? Ma hajlandó volt ott maradni?

Leni :) Vízzel itatást nekünk is tanácsolta a védőnő, én meg is próbáltam, de heves tiltakozásba ütköztem a ded részéről, így marad a szopi, annyiszor, ahányszor csak kéri, van hogy félóra-óra múlva is akár. Néha úgy érzem nincs már semmi a cicimben, de Bence nem tűnik kiszáradtnak, úgyhogy nem erőltetem egyenlőre a vizet. Tök jó, hogy Igi hasfájóssága elmúlt!! :D

Zsugyu :) Nagyon szuperek a nyaralós képek!! Látszik, hogy tényleg jól éreztétek magatokat! :D Az különösen tetszik, ahogy a két nagytesó kézenfogva vezeti a kicsit a medencében :D

Tinu :) Képek csudajók, Tündid nagyon ügyesen ül már! :D

Nuk :) Gratula az új járókához! Kutya a medencében :lol: :lol: Én is forralt vízzel itattam Bálintot, ásványvizet csak később kapott.

Mása :) Sziaaa :D De jó, hogy ilyen cicifan Levente! :D és hogy hasonlít Orsikára! Képek nagyon jók, gyönyörűek vagytok! :D

Johi :) Akkor pörögsz rendesen! (szokás szerint :wink: :lol: ) Nagy gratula Fannikának a wc-zéshez!! :D Jövő péntek nekünk jó, kerti parti rulez :D

Zuzi, Móni :) Merre vagytok??

Kép
Kép
denizsa

Zuziék gépe megpurcant, új gépet kell venniük... :(

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi! Naná, hogy ásd el magad - de csak ha a hűvös miatt jólesik!! :wink:

Ma este 1 órán belül 3-szor fürdettem le a legkisebbet...

Ezennel csatlakozom a meleg miatti zokogókórushoz 8)

(ha legalább el tudnám tenni télre ezt a meleget... ha legalább megérné eltenni... 8) :roll: :roll: :roll: )

Curse!!! Nagyon király helyre küldött benneteket pisimintával a dokinéni!
Nekünk anno mindig min. 1 nap volt a várakozás a leletre :evil:
De tök jó, hogy nincs fertőzés! hip-hip!!! :P
leni

Öööööööö... Votiv, az a pár kanál víz az evőkanál vagy babakanál mennyiség? (vizet adni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes 8) és ha marad ez a trópus, akkor nálunk se lehessen tudni... :roll:
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?