Nálunk is "csak" 30 fok van bent

és frászt kaptam, amikor hallottam a híradóban, hogy tényleg jövő hét közepéig marad a meleg

és hihetetlen, hogy kis országunkban van a legmelegebb Európában, sőt még Észak-Afrikában is hűvösebb van..
Lindi

Bajni már 4kézlábazik?! nagy gratula neki!!

Gréti nagyon cuki a medencében a napszemcsivel
Pocak

De jó, hogy írtál!!

Gyerkőcök nagyon édesek!!

kádas kép szupi!
Indi

Rajongótáborhoz én is csatlakozom: új frikód nagyon királyságos és roppant jól áll és fiatalít

Képek meg nagyon rulezek!!
Curse

Szupi, hogy Adéllal minden rendben!!

és tök jó, hogy elfogadja a vizet

Kb. mennyit iszik? Kerti tujákat nagyon sajnálom, annyit dolgoztatok értük
Barbi

Angis-Fülis képek nagyon jóók

Hajnali 5-ös kelés egyetlen előnye, hogy akkor még jó idő van
Macs

Térdtől felfelé kutya

Nekünk első kutyánk kuvasz-újfullandi keverék volt kb 50 kilós, jó volt vele sétálni, csak néha nem tudtam ki sétáltat kit

Labrador tényleg hihetetlen birka, fát lehetne hasogatni a hátán, de sajna házőrzésre tök alkalmatlan (mint a viccben: visszahozná a betörőnek a zseblámpát

), hozzánk így került mellé egy zsebcirkáló "jelzőkutya". Mirka hogy van? alien-kedik rendesen?
Fibi

De jó, hogy tudtok aludni!

nálunk ma nem működött a tuti módszer (fél6-kor keltünk)

Emlékszel tavaly milyen jól elpancsoltak Bálintjaink? Képzeld, a kertben ott a pancsoló, de B. csak homokozáshoz használja a vizet, bezzeg a kádban akár egy órát is elpancsol. És hogy bírjátok a házban a meleget? Lementek a pincébe vagy ott is meleg van?
Votiv

Mi az a pogó? Isti mindennap megy napközibe? Ma hajlandó volt ott maradni?
Leni

Vízzel itatást nekünk is tanácsolta a védőnő, én meg is próbáltam, de heves tiltakozásba ütköztem a ded részéről, így marad a szopi, annyiszor, ahányszor csak kéri, van hogy félóra-óra múlva is akár. Néha úgy érzem nincs már semmi a cicimben, de Bence nem tűnik kiszáradtnak, úgyhogy nem erőltetem egyenlőre a vizet. Tök jó, hogy Igi hasfájóssága elmúlt!!
Zsugyu

Nagyon szuperek a nyaralós képek!! Látszik, hogy tényleg jól éreztétek magatokat!

Az különösen tetszik, ahogy a két nagytesó kézenfogva vezeti a kicsit a medencében
Tinu

Képek csudajók, Tündid nagyon ügyesen ül már!
Nuk

Gratula az új járókához! Kutya a medencében

Én is forralt vízzel itattam Bálintot, ásványvizet csak később kapott.
Mása

Sziaaa

De jó, hogy ilyen cicifan Levente!

és hogy hasonlít Orsikára! Képek nagyon jók, gyönyörűek vagytok!
Johi

Akkor pörögsz rendesen! (szokás szerint

) Nagy gratula Fannikának a wc-zéshez!!

Jövő péntek nekünk jó, kerti parti rulez
Zuzi, Móni

Merre vagytok??