Sziasztok!
nap, robcsi, megvagyok, kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok!
Volt nálunk egy 4 éves kiscsaj, 5 napig. Hát csajok, minden elismerésem azé a várandós anyukáé, akinek van egy kb ennyi idős gyereke.

Nagyon szégyenlem, de elég volt belőle az 5 nap, pedig imádom.

Rendkívül aktív, persze állandóan kint kellett lenni, sajna már nem nagyon volt hozzá türelmem

Persze felé ezt nem mutattam

Voltunk Siófokon, de csak térdig mentem bele a vízbe, nagyon jó volt, bár izzadtam mint egy ló
Együttérzek akinek kéz és lábdagadása van, nekem a lábam még mindig csak a rózsaszín strandpapúcsomba megy bele

a kezem meg fáj is, húzódik, mintha repedni akarna szét
Képzeljétek tegnap zuhanyozásnál találtam a jobb cicimben egy csomót

nagyobb mint egy borsószem, de nincs akkora mint egy dió

szerintetek ez összefügg a tejcivel? Mert ugye már persze olyan gondolataim vannak, hogy tuti valami rosszindúlatú dolog
Holnap megyek útoljára a laborba, jól elhúztam a dolgot, mert azt mondta a védőnő, hogy a 36. hétig rendezzem, el, most meg már elkerültem a 37.hetet is

Nekem uh-t már nem csinálnak
Mandala, nagyon jók a vonalzók, ugye eddig nemvoltak, vagy nekem nem tünt fel?
Edit, de jó neked

én is olyan szülést szeretnék, hogy napra pontosan mondják meg mikor kezdődik
dincuska, nekem is már nagyon lent van a hasam, de a babó pár napja, igy is nagyon aktív
Ma beugortunk a dokimhoz, csak megmutatni neki a ctg-és papírt, és azt kérdezte, hogy még nem szülünk, mert igencsak mutat a cikk-cakkom fájásokat.

Mondtam, hogy teljesen jól vagyok, de ahogy hazaértünk és lepihentem hirtelen minden bajom lett
Kicsit fájdogált a hasam, fájt a hátam, a farcsontom, és nagyon bekeményedett a hasam.
De nyugtassatok meg, hogy ha jönnek a fájások, akkor akkor az nem olyan gyenge lesz, hogy csak legyintene rá az ember, hogy ez még tuti nem az

Azért is parázok ettől a dologtól, hogy hogyan fog beindúlni, mert 65km-re van tőlünk a kórház.
Nálunk is meleg van, a lakásban 23foknál még soha nem volt több, ma meg 26fok volt.
Én már sokkal kevesebbet járok pisilni, akkor is ha nagyon bedinnyézek, de miért? Összefügg ez azzal, hogy vízesedek? A vérnyomom még mindig nem megy 110fölé
Na már befogom
Mindenkit pusszantok