Hájháj!!!
Én is csak gyors életjel. Reggel írtam de behalt a gépem (azóta meggyógyították nekem

)
Voltam CTG-én minden oké, kurvára nem volt méhtevékenység...
A méhszájam 1.1.1.0 de a nulla az 0 és 1 közötti átmenet aszonta a doki

És még puhább mint eddig, úgyhogy alakulunk, csak mire kialakulunk én nyugdíjba megyek....
Anyukám az az édesdrága jótündér aranybogár ma reggel átjött a csajaimért és hazavitte őket....
Ez azért jó, mert egyrészt nem kell szerencsétleneknek ebbe a kurvameleg panelbe sorvadni (még a jáccóra is csak este 6 után lehet levinni őket, otthon meg azért kertes ház, pancsoló a kicsinek, medence a nagynak, homokozó, hinta, motor, gokart, bicikli, anyámkínnya......),másrészt én is tudok egy picit pihizni, harmadrészt apa éjszakás, mi a fenét csináltam volna velük a tök sötét katlan lakásba egész 7végén, úgy hogy csendbe maradjanak, mivel apánk ugyi, napközbe aludna......

Szóval anyukám egy földre szállt angyal, apukám meg egy törpeterrorista unokákat egész jól elviselő szupernagypapi

Akiket imádok
Remélem mamáék bírni fogják idegekkel őket (főleg a kicsivel vannak gondok ugyi, mert őutána még szaladni kell, de keményen....)
No lépek asszem letusolok kb nyolcadjára ma....
Hja és a szülőszobán van klíma

Vagyis a folyosón ahol a vajúdás alatt lehet sétálgatni.... bent a szülőszobában ezer fok van

Úgyhogy én csak jövő hét közepén szeretnék szülni

, addig kibírom, dugó vagy nemtom, de ebbe a melegbe nem akajok vajúdni+szülni....

!