A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Megyünk nemsokára a kórházba NST-re és UH-ra. Megbeszéljük a csaszi részleteit is.

Drukkoljatok!

Puszikaaa :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Természetesen Don Tömzsinek juttatott drukkjaink mellé ugyanannyi nyomul nektek is.
Emléxel még ezelőtt vagy jó 2 héttel még nagyon paráztál, hogy Panka Királylány még maradjon? S eljött az a nap is, mikor már a csasziról beszéltek a dokkerrel. Elröpül az a hátralevő 6 nap, s utána te leszel a legboldogabb, leggyönyörűbb Királylány anyája.
Csak még egy kis kitartás. Tom, nem ebben a melegben ilyet írni, na de há ha csak ez van adva most......
Pussz

Kép
kissmanó

na, húztam vissza még hunyni.
nem tom kicsi hamis jányommitől, mitől nem (mett nem hinném, hogy máris így hat a Gripe Water) olyan böfiket produkál éjfél óta, mintha kioskolázta volna magát.

Kép
kissmanó

Hemej! Irtam Neked privit, elore is nagyon koszi, ha tudsz ra valaszolni!

Zsuzsi! Mennek a drukkok!
Vendég

Jó reggelt!

Nemsokára indulunk. Nem tetszik nekem a kissrác! :( Tegnap este 9-kor evett, és csak 2-kor ébresztett újra a kajcsiért. Ezentúl beállítom az órámat hogy ébresszen fel.
Köszönjük a drukkokat. Amint hazaértünk (remélem ..tünk és nem ..tem) jelentkezem.

Azt mondják megszüntették a gyerekkel együtti kórházba befekvést, be kell járni hozzá szopiztatni.
Azt hogy??? :shock: :shock: Mire hazaérnék, mehetek vissza.
Azt meg nem ajánlom hogy teletápszerezzék a gyereket!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Na, de ne szaladjunk ennyire előre. Hazajövünk mindketten és slussz!!! :wink:
Vendég

mi az, hogy ha esetleg (ismétlem, esetleg, de ennek NEM SZABAD megtörténnie) bentfognának a kórházban egy 23 napos gyereket, akkor az anyája nem maradhat vele?
Ilyen még ebben a rohadt balkáni Ro-ban sincs. Igaz, itt nem zártak be szülészeteket sem. Ha egy kölök nincs még 2 éves, akkor anyája mehet vele bárhova.
Szal ne hagyjátok magatokat. Ha muszájra bent akarnák fogni a kissrácot (add uram, erre ne kerüljön sor), akkor vagy maradsz vele te is Annee, vagy engedjenek haza mindkettőtöket. S találjanak ki valami olyant amit otthon is lehet hatásosan alkalmazni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Pokoli éjszakánk volt, patakokban ömlött a víz mindenkiről. :shock:
Emi is alig tudott elaludni.

Ckat, én is elolvastam a szüléstörténetedet. És tényleg, elgondolkoztam, hogy miért repesztettek burkot? Talán ugyanúgy kitágult volna teljesen, s elég lett volna kitolás előtt... Gondolom a doki fel akarta gyorsítani a folyamatot.

A végéhez csak annyit: kinek mi fáj. Nekem pl. a vajúdés rettenetesen fájt Emivel, a kitolást és a méhkaparást meg sem éreztem, a vége már tényleg semmi volt az elejéhez képest. De van, akinek a kitolás jobban fáj, mint a vajúdás, s lásd: neked (míg hagytak természetesen vajúdni) az nem volt nagyon fájdalmas. Én az elejétől kapartam a falat.:?

Ja igen, sok kórházban főleg mutiba vanak az "alternatív" eszközök, a Nyírőben is volt pl. kád, fel sem merült, hogy beleülhetnék.

KépKépKépKépKép
uxi

Na, nálunk vér folyik.:?

Persze nincs köze a szüléshez, csak a bokám. SIkerült véresre vakarni. A kezeim sem állnak már messze ezen állapottól.
A fene enné meg a terhességi viszketést! :evil:

Anyósék jövé hét végén 3 hétre elutaznak nyaralni. Jó lenne kapni az alkalmon, s akkor szülni, mikor éppen elmentek, mert akkor megúsznám, hogy anyós férje betegye a lábát a kórházba. Ha rágondolok, 200 lesz a vérnyomásom. Más úton nem fogom elkerülni őket, mert lehetetlen halálos sértődés nélkül kérni, hogy ne jöjjenek.

KépKépKépKépKép
uxi

Ezt a kórházas dolgot én sem értem! Másfél éve voltunk 3 napig a Bethesdában, s bent lehettem Emivel. Még a baba-mama szobát is kifogtuk, ketten voltunk benne.
Ez is az új "reform" következménye?!

Ma húzok, hiszti van.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok! :lol:

Tegnap hazajöttünk a kórházból. Esélyem nincs visszaolvasni, de gratula minden új babának és anyukának!!! :lol: A Dorka táblázatát néztem, és hát nem semmi ami ebben a néhány napban történt :lol: Jól megnyitották azt a zuhanyt!
Mi jól vagyunk, Samu egy angyal. Csak el ne kiabáljam, de tényleg eszik-alszik-nézelődik. Szinte a hangját sem hallani. Én viszont szenvedek még mindig az utófájásoktól. Néha annyira görcsöl, mintha vajudnék :roll: Nemsokára megírom a szüléstörténetet is, elég rövidre sikerült az egész ,de nagyon szép emlék maradt :P
Most mennem kell, de megpróbálok gyakran jönni és visszarázódni egy picit!
Mindenkinek mennek a drukkok, kinek mihez kell éppen!
Puszka!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!Remélem mindenkinek jó éjszakája volt nekem türhetö pisi járat,has keményedés...stb de azért aludtam is.És ismét kánikula van,hogy én ezt hogy utálom.Pedig az (időjárás bácsi)azt mondta,hogy ma lehűlés várható.Ma egyébként a húgaimra fogok vigyázni 5 és 6 évesek mivel anyuéknál konyhát csinálnak.Tényleg még nem is mutattam nektek meg a húgaimat majd mindjárt keresek róluk képeket.(Kicsit fúri anyunak,hogy még kis gyerekei vannak de nem sokára nagymama lesz)Annee:Biztos minden ok a kis legénnyel de azért megy a drukk +++++++ Brigi73:Isten hozott ismét köztünk.Samunak sok tejcsit Marykiskacsa:Privi ment

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kép Kép Na szóval az első képen van Káder ö most 5-éves a mi ki hercegnönk.A másikon Emine aki 6-éves és szep.11-én kezdi az iskolát.Imádom öket. :P :P :P

hemej

Sziasztok,

Mennek a drukkok Don Tömzsinek, és minden hasfájós, nyüglődös, sárgulós kis babucinak és mamucinak a kitartáshoz!

Zsuzsikám: drukk ezerrel! +++++++++++++++++++++++++

Én egy kicsit most befordulós vagyok, majd még jövök.
Puszi

Andrea
Kép
kindernay

Balázs tegnap este úgy bealudt a 4 óra fentlét után, hogy 7, azaz HÉT órát nem evett!!! Én már az izgulástól nem aludtam, pedig ha ezt tudom, kihasználom az időt alvással. Csak mindig azt hittem, mindjárt felébred, mert olyan éhes.

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi! Udv. ujra itt! Gratulalok megegyszer kis Samubabahoz!!! Ha tudsz majd rakj fel kepeket :wink: Remelem elmulnak hamarosan ezek az utofajasok!!!

Hemej, edik a hugaid, mindharman ennyire hasonlitotok egymasra?

Remelem Annee-ekkel minden rendben!
Vendég

Halihó pocakos és bébis kismamik!

Egy gyors bejelentkezés, mert 32 fokban levegő nélkül nem bírok sokáig ülni a tetőtérben.
Még egyben vagyunk, semmi jele, hogy kicsikém ki akarna jönni.
Kétnaponta járunk Nst-re, vizsgálatra. Tegnap azt mondta a doki, h teljesen el van lapulva a méhszáj, de nyitva ugyanúgy vagyunk, mint eddig. nem bírom már ezt a meleget, sem a sötétség sem a ventillátor nem használ.
Ez a gyerek is szivat (igaza volt Manónak) amikor nem kellett volna mindig ki akart jönni, most mikror meg jöhetne nem akar. Ez nem igazságos.
Ja és hallottam sztorikat a dokimról, valakivel megteszi h nem megy be a szülésre. Na de nem izgatom magam, ha bejön jó és látja a ...... nem a hálapénzt, ha nem akkor is kijön a pici lányom az ügyeletes dokival.

Egyébként gratulálok az új anyukáknak és babájuknak. Sok egésszéget kívánok nekik.

Kép
szücsi

Helloka!

Itt vagyok megint. Kicsit pihiztem, miután hazaértünk. NST-n minden oké volt, csodás görbe, voltak kisebb összehúzódásaim, de elhanyagolhatók. A prof megint nagyon kedves volt. Annyira fura ez nekem egy dokitól. Na, mindegy... Annyira jó, hogy nála kötöttünk ki. Uh most nem volt, mert 23-án lesz a műtét előtti laborvizsgálat, akkor lesz uh.
25-én fekszem be... Jaaj, de várom már!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Brigi! Üdv újra a babás klubban.

Szücsi - hát igen, elhiszem hogy dokival vannak gondolataid. Ha csak a tetőtér az oka, akkor kapsz igazolást a távollétre. De ha eksön indul, kérjük a tudósítást.

Hemej - ha nem írtad volna, hogy 2 külön gyerek, azt hinném egyről van szó.

Na lépek, szól a bébiőr.

Kép
kissmanó

Dorka! Látod, mennyit változott Balázs pár nap alatt. Elaludt az apukája karjában, végig aludta az éjszakát. Lesz itt háztartásvezetés, pihengetés, hajmosás, meglásd!

Brigi! Részvétem az utófájások miatt! Gondolj arra, hogy ettől csak csinosabb leszel!!!!
Képet kérünk Samuról.

Feltaláltam az alternatív szoptatást. Tegnap hűtőfürdőztem, miközben csemete nekiállt cuppogni, meg hőzöngeni. Anyámmal (betegápolót csináltam belőle tegnapra) úgy gondoltuk, kipróbáljuk, milyen együtt fürdeni. Bevettem a kádba, egyből megnyugodott. Aztán megint elkezdett cuppogni, úgyhogy megszoptattam. Láttam, hogy kicsit csodálkozik, de tetszett neki. Délután lesz ilyen megint!

Bébiőr (nem Manóé, hanem az igazi ;) ) Nektek hogy működik? Amit én kaptam, az csak akkor kapcsol be, ha adás van, egyébként néma. Azonban Ádám nyöszörgése nem kapcsolja be az érzékelőjét… Így csak akkor hallom meg, ha már sír. Azt meg egyébként is hallanám, meg hát pont ezt akarnám elkerülni. Mindenható anya akarok lenni, aki az első rezdüléstől ott van ;)
Szóval a kérdésem, a Tietek hogyan működik?

Panel. Dani! Hát, a panel az elég gáz ebben a melegben. Nem hiszem, hogy sokmindent tudtok csinálni… Vizes lepedő az ablakba, éjjel szellőztetés, gyakori fürdő anyának és gyerekének. Testhintőpor az izzadás ellen. Ha bírja ruha nélkül, akkor elég csak egy pelenka 35 fokban. És én úgy veszem magamhoz a meztelen testét, hogy egy textilpelust rakok a karomra, így nem melegítjük egymást.
A klímáról megoszlanak a véleméynek. Talán gyakori tisztítással, és nem túl alacsony hőmérséklettel bevállalható.
Vendég

Bori! Mienk bébiőr az lényegében nem síma bébiőr, hanem többsávos kommunikációs eszköz (Cobra micro talk), mint írtam, tavaly az volt velünk olasz-horvát körútunkon s így tartottuk a kapcsolatot a 2 autó között. S ez veszi a kölök mocorgásait is.

Apával épp az előbb vesztem össze. Picikét sírtam is, de aztán aszontam magamnak, hogy nem éri meg hüppögjek, mert azt a tejkó megérzi, s nem apán, hanem törpén állok így bosszút. De akkor apát hogy a kicsi fenébe rakjam helyre kissé? Meg a dühöm is hogy adjam ki? Na jó, ez már kiment, de ha még lesz?

Kép
kissmanó

Manó! De ha nincs hang, vagy mozgás, akkor hallod a csendet, vagy olyankor kikapcsol?
Elvileg ez is érzékeli a mozgást, de nem elég érzékeny :(

Ja, mellgyuszim alakul. Hajnalban gyogyó nélkül elindult lefelé a lázam. Még mindig 37,9, de már rég kiment az esti aspirin hatása, szóval gyógyulok. És elkezdett fájni is, ami be van gyulladva :( De még mindig csak a nyomkorászásra.
Micsoda különbségek lehetnek....
Vendég

Uxi! Métt vótatok Emivel kórházban? Mi történt, s mekkora vót akkor a csajszi?

Kép
kissmanó

Ckat! Nagyon szépen írtad le Bors születését.
Furcsa, ahogy írod, becsapva érzed magad. Kicsi magamra vettem, merthogy én is azt mondom, nekem nagyon jó élmény volt szülni. Engedd meg, hogy mentegetőzzek egy kicsit. Szép élmény, de rohadtul fáj (mondjuk ez az én beszámolómból nem maradt ki, így lehet, mégsem járultam hozzá a félrevezetésedhez). Ahogy Uxi is írta, nagyok az egyéni különbségek. Én azért éreztem megváltásnak a kitolást, mert végre értelmet nyert a fájdalom. Másfajta, és ijesztőbb fájdalom, de tudtam, hogy végre az utolsó felvonásnál tartunk, legyen az bármilyen hosszú (nekem addigra, mindennek együtt 16,5 órája tartottak a fájások). Hát, nekem ezért volt könnyebb a kitolás.
Ja, és a 10 perces fájás nekem is bírható volt még. Nem akartam neki jelentőséget tulajdonítani, ide is benéztem még, és nem szóltam róla, mert féltem, csak vaklárma.
Vendég

Bori! Milyen bébiőröd van? Mennyire közel raktad Ádámhoz?

Ti fagyasztottatok már le tejet? Miben? Nekem aventes kézi mellszívóm van, de ahhoz nem lehet zacsit kapni, csak poharat. Azt írják a zacsira, hogy a medelás mellszívóra csatlakoztatható. Nem tudjátok, nem lehet az aventesre is csatlakoztatni?

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Most meg ne kövezzetek. DE: ugye már írtam, hogy itt sokmindenben egy emberöltővel (minimum) vagyunk lemaradva. Azt tom, hogy odaát lehet tejgyűjtő zacsikat kapni, de itt még orvosok is kiakadnak, ha azt mondom, a lefejt tej nem landol a lefolyó irányába avagy nem lesz belőle a kutyáknak tápkiegészítő.
Tehát semmiféle zacsi nem kapható. S akkor leleményeskedem: gyűjtöttem már jó előre a fél literes műanyag palackokat, s azokat jól kiforralom (az űrtartalma is lecsökken 3 decire), s azokba pakolom a lefejt tejcsit. Adriennél is így tettem, s egyetlen flakonocska maradt meg, az is azért, mert menet közben elbújt, s mire előkerült, tárgytalan volt.
Én símán az Aventeshez adott cumisüvegbe fejek, s onnan irány a palack, majd a fagyasztó.
Na, de felétek van alternatíva, majd jönnek a veteránok (pl. Móni) s bíztos van tippje.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Csak életjelet adni jöttem, olyan melegem van hogy kinyúlok.... Éjszaka már azt ittem hogy mehetünk szülni, de a kivárásba belealudtam reggelre meg elmúlt minden.

Dorka
régen az aventeshez is volt zacsi, de ha nincs akkor én simán fejném az üvegbe majd zutty bele a zacsiba. Ja arra készülj hogy a fagyasztott tejcsinek olvadás után furcsa fémes szaga van. Zsaninál még fagasztottam, de sose itta meg a fagyitejcsit, Grétinél már inkább anyatejleadó voltam, volt egy tejtesónk Kende. így nem a lefolyóba ment a tejcsi. Már most is szólt a védőnő hogy ha sok tejem lenne vannak hármasikrek a városban nekik tuti kell a tej. Csak szülnék már meg.

Annee
Remélem minden rendben van és már otthon is vagytok....

Nadine
KépKépKép
nadine

Hármasikrek?
Szerencsétlenek ebben a melegben.....
Huhh. Kettőről mesélhetne Times is.
Télleg, ők vajon mit csinálnak? Meg egyáltalán megkapjuk mi a két kiskrapek születése történetét? Ha csak ki kell várni, akkor oké, ebben a hőségben ezt igazán megtehetjük.

Kép
kissmanó

Manó
Hát nem tudom hogy viselik, elég picurkák még csak ost kéne születniük közben kint vannak már egy ideje. Az anyukát nem irigylem, nekem is három lesz de a két nagy már közli az óaját a kicsiét kell csak kitalálni, de mikor 3 pici ordít..... Így is az előbb ölték egymást, azt hittem elbujdosom valahova csak hallgatni ne kelljen ezt.

Nézegettem a vasalnivalót és úgy döntöttem hogyha este 6 után kimegyünk a kertbe kiviszem a vasalóállványt is, mert én nem melegítem tovább a házat még ezzel is.... így is a ventillátor majd meg zakkan annyit megy, és eldöntöttem jövőre lesz "fencool" vagy mi a szösz, a klímát nem bírja a férjem, a semmiél az is jobb lesz.

Nadine
KépKépKép
nadine

Aha. Ismerős ez az ölik egymást. Már rettegek, holnap jön haza Edina, s lesz itt nemulass.
Most azt sem tudom, hogy az anyám lejön-e jövő hétre, mert egy cseppet összeszólalkoztunk a telefonban, mondtam (már vagy negyedszer), hogy ne nyomassa annyira, hogy vigyem fel hozzájuk a gyerekeket, mert akkor kidobott pénz az eddigi úszótanfolyás. Ő meg csak fújta, hogy egy alkalom kiesés nem kiesés. De mikor Edina a héten már két alkalmat puskázott el a tábor miatt, hogy tudnám nyugodt lélekkel elviselni, hogy kedden se menjen. Akkor inkább kicsit gyilkolásszák meg egymást. S ne legyen ilyen rekkenő hőség, mert akkor még az udvaron sem tudnak annyira nyomulni.
Na, majd meglátjuk.
Max apát óránkét hívogatom, hogy ossza ki legalább telefonban a jányait, ha már a mai nap annyira kiviselte magát velem.

Kép
kissmanó

sziasztok!

Nehezen viselem ezt a meleget. :cry: Voltam ma NST-n volt 1 db kiugrásom 100ra! Hát én úgy megörültem neki!! De a Péter nem mondott rá semmi,csak hogy vasárnap mehetek újra,akkor a szülőszobára és majd valahogy lesz. :cry: Volt még egy jó tanácsa laza egy órás várakozás után,hogy igyak sokat! Addigra már 1 liter ásványvíz bennem volt és nem tudtam mit kipisilni! Elegem van! Lenne már vége a hőségnek, és ennek az óriásbálnaságnak is! Nagylábujjal le tudom fékezni a kocsit!! Éljenek az elefántlábak!

Jó,hogy jöttem nyüglődni egy kicsit,mi?
Vendég

Sziasztok!

Csajok, már birok picit ülni a gép előtt, úgy örülök neki...
Köszönöm a Bogi dicséretet!

Mindenki babaképe nagyon kis cukorfalat!

Bogi ma megint iszonyat nyügi, egyszerűen kibirhatatlan ez a meleg, nálunk a szobában 33fok van, pedig nyitva ajtó ablak, redőny lukacsosra lehúzva, ventilátor 3-on megy egész nap, és még este sem akar 33fok alá kúszni a hőmérő, hiába szellőztetek, borzalom...
Szegény Bogim mikor felkel csak egy pelusban van, de iszonyat rosszul viseli a meleget, viszont fürcsizni imád, ki is használjuk a napi 3-4 fürcsit...

Kép

Kép

Egy pótlásos kép anyával, és nyújtózkodós kép, a nagy alvás után...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, sajnos csak ..tem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
14,5 lett Tömzsi bilirubinja, igy ott kellett hagynom. Infúzióra kötötték, és ha letisztul szépen hétfőn kiengedik.
Szétbőgtem az agyam. Köszi a drukkokat.
Összeszedem a cuccaim és megyek vissza hozzá.
Nagyfiam őrült zokogásban tört ki és a kisöccsét követelte. Nekem meg megszakadt a szívem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jaj Annee!

Nagyon sajnálom, totál eggyütt érzek veled, még a könnyeim is kicsordultak, szegénykém.
Kitartás, Andrisod egy erős baba, hamar rendbe jön, addig próbálj picit pihenni, bár tudom könnyű azt mondani, de nem értem miért nem lehetsz bent vele, nincs ezeknek szivük...
Vendég

Ja, de hülye vok, most olvasom végig hogy mész vissza hozzá...
Akkor jó, bár ez nem változtat túl sokat a helyzeten...
Szorítok, hogy Andrisod hamar rendbe jöjjön...

Millio pussz a pici kobakjára.
Vendég

Bakker. Az első rossz fordulat itt a topikon. Legalábbis én nem emléxem más rosszra.
Szegény Annee és Tömzsi Andris béb.
Bakker. Infúziózni. szegény picur. Annyira sajnállak.
Veletek vagyunk lélekben.
Aranyos lehetett a nagyfiad. Szegénykém, ő sem érti az egészet.
Pussz. S kitartás, bár írni könnyeb.

Kép
kissmanó

Hájháj!!!

Én is csak gyors életjel. Reggel írtam de behalt a gépem (azóta meggyógyították nekem :) )
Voltam CTG-én minden oké, kurvára nem volt méhtevékenység...
A méhszájam 1.1.1.0 de a nulla az 0 és 1 közötti átmenet aszonta a doki :lol: :lol: És még puhább mint eddig, úgyhogy alakulunk, csak mire kialakulunk én nyugdíjba megyek.... :shock: :lol:

Anyukám az az édesdrága jótündér aranybogár ma reggel átjött a csajaimért és hazavitte őket....
Ez azért jó, mert egyrészt nem kell szerencsétleneknek ebbe a kurvameleg panelbe sorvadni (még a jáccóra is csak este 6 után lehet levinni őket, otthon meg azért kertes ház, pancsoló a kicsinek, medence a nagynak, homokozó, hinta, motor, gokart, bicikli, anyámkínnya......),másrészt én is tudok egy picit pihizni, harmadrészt apa éjszakás, mi a fenét csináltam volna velük a tök sötét katlan lakásba egész 7végén, úgy hogy csendbe maradjanak, mivel apánk ugyi, napközbe aludna...... :roll: :shock: Szóval anyukám egy földre szállt angyal, apukám meg egy törpeterrorista unokákat egész jól elviselő szupernagypapi :wink: :lol: Akiket imádok :wink:
Remélem mamáék bírni fogják idegekkel őket (főleg a kicsivel vannak gondok ugyi, mert őutána még szaladni kell, de keményen....)
No lépek asszem letusolok kb nyolcadjára ma....

Hja és a szülőszobán van klíma :) Vagyis a folyosón ahol a vajúdás alatt lehet sétálgatni.... bent a szülőszobában ezer fok van :roll: Úgyhogy én csak jövő hét közepén szeretnék szülni :shock: :lol: , addig kibírom, dugó vagy nemtom, de ebbe a melegbe nem akajok vajúdni+szülni.... :shock: :x 8) !

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Annee:Nagyon sajnálom ami történt.De biztos vagyok benne,hogy hamar túl lesztek rajta.Hisz Tömzsi Andris erős baba.Jaj csajok tudom mindenki idegesítenek a hülye telefonok.De én is úgy unom már nálunk is el kezdték apát hívogatni szegény már ö is úgy utál a telefonhoz menni.Ma meg jól meg ijesztettem szegényt ki kapcsoltam a mobilomat mert már nagyon ideges voltam.Be kapcsoltam a CD lejátszót (Linkin Park) tehát nem hallottam,hogy ö meg a vezetékesen hív.Én meg szépen el vagyok az interneten.Egyszer csak meg jelenik,hogy mi van velem szegény úgy meg ijedt pedig csak zenét hallgattam. :oops: :P

hemej

Annee: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom Tömzsikémet! De ez neki majd meg sem kottyan, és nemsokára megint otthon lehet! Jobb ezt kezelni, csak ne lenne a kezelés a kórházban bakker. Az a jó ebben a rosszban, hogy legalább vele lehetsz! Mielőbbi gyógyulást!!!

Kép
zsuzsi**

Ha-ha. Én meg direkt akartam ma apát szívatni, kikapcsoltam a mobilom, de 20 mp-en belül vissza is, mert mi van ha az edző akivel Edóék vannak, épp hív, s mondja a holnapi programot. Szal nekem nem jött be..... :( :( :( 8)

Kép
kissmanó

Csak tudnám miért élvezi ez a gyerek, ha össze vagyunk izzadva.....

Kép
kissmanó

Annee: Most olvasom csak, hogy bent tartották Andrist :( Nagyon sajnálom :( Gyors felépülést++++++, bár nem tudom ezt otthon miért nem lehet kikezelni? :roll:

Hencsi: Bogid pont olyan kis golyó fejű, mint enyim Bogim volt picibabaként :lol: Nagyon kis tüncike :)

Becarok úgy fáj a derekam.... :( Se ülni, se állni, se feküdni, semmi sem jóóóóóó :( :shock:

ceniko
Szeged

Hencsi: Nagyon kis cukibaba Bogi! Kis Hercegnő!!! Nagyon szééép! :lol:

Kép
zsuzsi**

Jaj Annee,szegénykéim,el is bőgtem magam.Nem tudom mi van az én törpémmel,fél 1 óta nem alszik.11-kor ittam kv-t lehet attól?Még nem ittam mióta szoptatok.Szegénynek sehogn nem jó olyan fáradt,és mégsen tud elaludni,vagy ha elpilled pár percre csak.
pillangó7

Hát Pillangó - tuti a kávé figyel be a csöppednél.
Száműzzedmég vagy egy fél évet. :wink:

Kép
kissmanó

az a hülye védőnő mondta,hogy ihatok 1-et ha nagyon fáradt vagyok.
pillangó7

Na, de nyugtasson meg, hogy enyém gyerek is kiakadt, ha leejtette a szemhéját, csak pillanatok műve volt, hogy ismét ordibátorkodott.
Jó kis fürcsi is addig használt míg érte a feneke a vizet. Utána ordítás ezerrel. Megszoptattam, negyed böfi, belealudt, letettem. Kellett nekem. Ordítás ismét. Aztán nagy nehezen belealudt a vállamon, s most az utazóágy pelenkázóján szundít.
Így ni:

Kép

Kép
kissmanó

Hát ennyit arról, hogy milyen megbízhatók a védőnők.
Nekem még egy fél pohár Pepsitől is Edina olyan éber volt, mintha pálcákkal lett volna kitámasztva a szemhéja.

Kép
kissmanó

Enyim Viola meg úgy húnyt a napi 2 kávém mellett is, mintha minimum mákteja lett volna.... :shock:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Itthon vagyunk, ma jöttünk haza.
Jól vagyunk. Holnap visszaolvasok és írok.

Gratulálunk a babák születéséhez! Sok örömet, tejcit!
(majd egyenként is reagálok)

Anneee!!
Nagyon sajnálom, olvasom, hogy mi történt Andrissal, nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!+++++++++++

(nálunk is volt egy kis sárgaság de nem vészes, pár órát kékfényezték alulról de szemüveg nélkül, sok folyadékot kell inniuk és szopni, hogy minél előbb ürüljön a bilirubin)

Teszek fel képet.
Aztán vmikor. a szüléstörténetet is feldobom..

Puszika
Gurgi Kép Kép
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!

Nem voltam ma egész nap, hazahoztuk Blankát a Balcsiról, és azóta nem tudok betelni vele. Majd este ha lefekszik, és én még nem dőlök ki, visszaolvasok.

Enikő: olvastam a privit, igazából én nem vagyok nagy szakértő, nem szivesen adnék tanácsot, mert nem biztos hogy hasznos lenne. Annnyi viszont biztos, ha tényleg akad olyan kedvező feltétel, szerintem inkább a jobb energiaosztályút vegyétek meg, kifizetődik!

Remélem mindenkinél minden rendben van, és hogy Gurgiék is otthon vannak már. Később tényleg próbálok visszaolvasni, és reagálni is.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?