Norci! Koszi, ha megnezned, jo lenne. Megyunk egy hetre Jaszberenybe augusztusban es ott a strandon fogunk dogleni, szoval valami kell. En a satrat nem komazom, en magam tuti nem bujok bele, de valami kene, hogy ha nagyon nagy a gaz, napfeny-geyek, Ajron feje fole kerulhessen valami.
Bella! Kemeny? Hat lehet bele tenni valami babapledet gondolom... Emiatt nem aggodom. Mar nagyon varom, hogy Ajront strandra vigyem es szabadon garazdalkodhasson a friss levegon (na ott tenyleg friss am a levego! No szmog!), kivancsi vagyok, mit fog csinalni a nagy placcon

Ja, es Norcmorc: koszi a csipazast - viszont
Snorsi! Ajron is hasra fordul szopi kozben vagy utana! Mar-mar azt hittem, ez amolyan idegrendszeri kenyszeresseg nala, a szokasosbol adodoan, hogy ejszaka felalomban fekve szopi utan ha a hatamra fordulok, o a hasara gurul, kartamasz, vak kiskutyakent szimatra megtalalja a cicimet es visszaszivja ra magat, de most nagyon megnyugtattal, hogy nem!
Dinnyet meg nem lehet a babanak adni?

Na, ebbol is latszik,
Timo, hogy nem hozzataplalok, hanem csak kostoltatok (pedig mar elokerult a kiskanal is)

- meg utana se jartam, mit hogy kellene kezdeni, abszolut random, hogy mit adok neki: amit eppen en eszem. Banant ma is kap, az tuti. Ja, es hogy miert hason? Hat latod, mert csak ugy jott az otlet. Szoval ez meg nem hozzatapi
Lorca: botanikus (pafrany), ugyved (pofazas), electrotechnikus (babaTV-szereles) es persze body builder (egesz napos habitapi-maszkalas), most ezek latszanak a legvaloszinubbnek.
Vizivas: lanyok, ne keseredjetek el. Aron az elejen nagyon utalta a vizet. Nem tudom, emlekeztek-e, mikor irtam, hogy beletomtunk 50-60 ml-t, hogy a pocojabol kinyomja a levegot. Az kb egy oran at tartott. Akkor meg eselytelen lett volna cumisuvegben vizet vinni neki barhova, keptelenseg lett volnaneki adni. Ma viszont egesz mas a helyzet. Megszokta, rajott, hogy jolesik es issza is. Szoval csak kitartas, probalgassatok, cseppenkent megszokja. Ja, es
Norci, en is a Nestle Aquarelt iszom, vagy Janat. Es hat Ajron is ezeket kapja. A babavizet en is iszom, szoval...
Na, megyek, irok Gedeiapunak egy bevasarkolistat. Nori, majd ird meg, van-e mozes!!