sziasztok,
fú de jó ez a kis szél, ami fújdogál ! tisztára felfrissít. lányok, én 3 napja vizes törölközővel magamon alszom, máshogy nem megy.
Laura tegnapig jól bírta a meleg éjszakákat, de 2 napja fel kel inni hajnalban.
nappal még jól el van, de este is nehezen aludt el ma is, meg tegnap is.
Viky, bocs, de olyan jót röhögtem az időjárás jelentéseden. tisztára úgy írtál a 35 fokról, mint maga a megváltásról, pedig az is gáz. tény,h. a 42-höz képest maga a menyország lesz.
Sniki, fú de jó, h. úgy szültél, ahogy szerettél volna ! nem semmi, h. Ákos is ment veletek az elején.
nagyon szépek vagytok Szabival ! és az a tesós puszi vmi tündéri. tegyél már fel Ákosos pár hetes képet. csakhogy írtad, h. nagyon egyformák Ákossal. úgy megnézném !
Andi, Fatima - nekem Apája munkája olyan, h. 24 órázik. szal én az elejétől egyedül voltam minden 3.nap. ez a mai napig így van, pl. mai is. csak azért írtam, h. mindent meg lehet szokni..
Fatima, milyen volt a kimozdulás ??
sziasztok,
fú de jó ez a kis szél, ami fújdogál ! tisztára felfrissít. lányok, én 3 napja vizes törölközővel magamon alszom, máshogy nem megy.
Laura tegnapig jól bírta a meleg éjszakákat, de 2 napja fel kel inni hajnalban.
nappal még jól el van, de este is nehezen aludt el ma is, meg tegnap is.
Viky, bocs, de olyan jót röhögtem az időjárás jelentéseden. tisztára úgy írtál a 35 fokról, mint maga a megváltásról, pedig az is gáz. tény,h. a 42-höz képest maga a menyország lesz.
Sniki, fú de jó, h. úgy szültél, ahogy szerettél volna ! nem semmi, h. Ákos is ment veletek az elején.
nagyon szépek vagytok Szabival ! és az a tesós puszi vmi tündéri. tegyél már fel Ákosos pár hetes képet. csakhogy írtad, h. nagyon egyformák Ákossal. úgy megnézném !
Andi, Fatima - nekem Apája munkája olyan, h. 24 órázik. szal én az elejétől egyedül voltam minden 3.nap. ez a mai napig így van, pl. mai is. csak azért írtam, h. mindent meg lehet szokni..
Fatima, milyen volt a kimozdulás ??
6 hetes kontrolra mikor mész?
Tarek gyönyörüü !!
anyatej leadással kapcsolatban hogy döntöttél?
Edus, milyen volt a playgroup záróbuli? akkor most egész nyáron nincs ovi Zsignek?
képek?
Zsóka, annyira cuki a homokozós Marcus, meg a locsolásos is annyira édes !!
Borka az avatarján annyira nagylányos már.
mostanában amúgy Laura is szeret homokozni. ÜL és homokozik. akár negyed órát is. ez nála nagy szó, h. épp nincs mozgásban vhová.
annyira jó pillanatokat tudtok ti is elkapni. nálunk ez mostanában a csodával egyenlő, mert ahogy látja Laura, h. veszem elő a gépet, jön és meg akarja szerezni. ergo elmozog onnan, amit meg akartam örökíteni, plusz mozgásban van, és homályos lesz a kép. úgyhogy én paparazzizni próbálok.
Nóri, Panni, ti hogy adjátok az esti tápszert? mármint pohár, cumisüveg? látom ez a rituálé még nektek is meg van, h. fürdés után, alvás előtt. azt hittem én vagyok az egyedüli csak a nagyobbaknál.
Andi, Zsófi: avatar -
www.imagechef.com
Mircike, még neked akartam korábban írni, h. hímzésről a bölcsiben még nem esett szó. majd lesz még egy szülői aug.21-én, gondolom akkor esik szó erről {is}. viszont a múltkor már kreatív anyukákat kerestek, h. varrjanak ágynemüüt. v. függönyt. már nem emlékszem, mert engem ez nem érint. mármint, h. nem vagyok kreatív..
Zsófi, még leányfalun? nem is gratuláltam Samu járásához, most meg teszem !
GRATULÁLOK !!
Marcsi