Sziasztok!
Nagyon elkenődtem, mert megkérdeztem a laborba, hogy minek veszik le a vért, és mondta a laboros csaj, hogy esetleges EDÁhoz... jelzem én nem kértem edát

Úgyhogy most magam alatt vagyok, mert a doki lehet h tudja amit én még nem, hogy csaszi lesz (ha béjb nem fér ki már 2 hete nagyobb volt, mint Bogi amikor szültem és ő is alig fért ki...

) úgyhogy most bőgtem, a Dani vigasztalt, de még jobban bőgtem tőle...

Úgyhogy faszkivan
Nadine: Hú nagyon nagyon drukkolok

+++++++++++++++
Brigi: Hú Dani már milyen nagy fiú

És milyen helyes gyerek, nemsokára csajozik

Gratula a gyors súlyvesztéshez! Ügyes vagy
Gurgi: Mivel Viola nagyon bukós volt ezért nála feltétlenül meg kellett várni mindig a büfit. Ez szvsz gyerekfüggő, mindenesetre jobb ha kijön..

Jobb kint mint bent ahogy Shreck monda vala.....
Molkata: Sztem is biztos ami biztos, inkább nézzék meg Egont
Uxi: Érdekes, hogy ez mindenkinél máshogy van.... Van akinél szülés előtt már bedurran van akinél csak utána....
Nekem úgy tegnap-tegnapelőtt kezdett el fájni a cicim, de nem durrant be meg semmi, csak fáááááj.
Móni: Én is lepasszoltam mindkét gyereket, még pénteken hazavitték mamáék, nehogymár ez miatt legyek szar anya

. Te sem vagy az, sőőőőőőőőőőőt, mindenkinek így a legjobb most, főleg ha itthon nincs segítségünk...

Meg is őrültem volna, ha hétvégén itt vannak (1,5 szobás panelbe lakunk) mit csináltak volna a sötét lakásba a gyerekek, ráadásul nyűgös vagyok, nincs senkihez egy jó szavam se

!! Blanka tutijó helyen van, ha nem érezné jól magán, hisztizett volna, hogy nem akar visszamenni
Emi: Sok baba szörcsög néhány hétig születés után. Ha nem zöld a takony (már bocs), hanem áttetsző akkor csak tisztulnak az orrjáratok,üregek, akkor nem kell neki jelentőséget tulajdonítani, ha zöld vagy sárga akkor valami baci van.... Egy csepp anyatejet cseppents a nózijába, az helyrehozza