Sziasztok Lányok
Nem tudtam eddig jelentkezni, mert nem aludtam itthon, igy most gyorsan bepótolom a válaszokat.
Nikie
Fogalmam sincs mennyi idõt leszünk külföldön... Egy évig biztosan. Azért akadsz majd sorstársakra a Budafoki kismamik közt ne izgulj
Nelli
Szia! Sajnálom, hogy még nem sikeredett a babu, de kitartás, ha a ciklusod ilyen szépen rendezõdött biztosan kopogtat majd az a baba
Karmen
Sajnálom... Nehéz lehet elfogadni a tényt. Igen, tõlem is vettek vért, mivel a 10. és 12. napokon kaptam egy csomó infúziót a vizesedés miatt ezért az orvos tudni akarta, hogy terhes vagyok-e igy a 12. napon megnézték vérbõl.Az értéket nem mondta én meg nem kérdeztem. Csak annyit mondott, hogy a vérképem eredménye remek lett és gratulál mert gyermeket várok

Tesztet azért csináltam, mert hihetetlen volt a hir és a saját szememmel is látni akartam a babákat

Már olyan régóta vágytam egy kétcsikos tesztre...

Másfél hónap múlva újra kezditek vagy hosszabb szünetet tartotok?
Gitta
Nagyon boldog szülinapot kivánok én is

Légyszi ird át a korom 30-ra

Köszi
Alice
Az jó, hogy a hormonszinted rendben van meg de azért nem ártana megnézni a petevezetõidet

Azt mikor nézték?
Andi
Edikéék jól vannak csak elég gyakran keményedik a pocija ezért rengeteget kell pihennie meg elég fáradékony is szegény

Ti milyen "öregek" vagytok már!

Szonja
Sajnálom, hogy még nem sikerült de szivbõl kivánom,hogy mielöbb összejöjjön a babu és a szép új lakást már hármasban ünnepelhessétek

Coriogonin innyekciót kaptál Te is? Csak azért kérdem mert én is allergiás lettem rá... Iszonyatosan bevizesedtem a második után igy infúziókra kellett bejárnom a korházba és a harmadikat már be sem adták. Jó lenne ha idõnként hirt adnál magatokról
Siennek hamarosan lesz az elsõ lombikja mert az inszemei nem sikerültek
Bea
Szia! De sajnálom, hogy nem sikerült még ezidáig de remélem most már tényleg jó kezekben vagytok

Mikor mûtik meg a miómádat? Az biztos, hogy a mûtét után óriásira nõnek majd az esélyeid

Nagyon drukkolok
Zseby
Azonnal futás a dokihoz mert hormonokkal még megállitható a folyamat!!! Mindegy hány baba lesz akár egy, akár kettõ mindegyiknek örülök majd csak egészségesek legyenek
Bogár
Hát az biztos, hogy örök életre megõrzöm ezt a kist tesztet ha már ennyit kellett rá várnunk
Leone
Nagyon drukkolok ám

Igen, a legszebb karácsonyi ajándékunk lesz hisz akkor már tuti többen leszünk idekint
Alena
Bizony, Bogár remekül tette, hogy a saját megérzései alapján életmódot változtatott és természetgyógyászhoz ment. ÉN pránanadihoz mentem a lombik elött két hónappal mert adódott a lehetõség és gondoltam mit veszithetek??? Már annyi fájdalmas és hosszadalmas orvosi beavatkozáson vagyok túl és igy azt gondoltam, egy kis energia-feltöltés nam árthat

Fizikálisan nem érzetem semmit de lelkileg nagyon megnyugtató volt, hogy teszek valamit az ügy érdekében és hittem is nagyon az eredményességében. A kezelések hatására (javaslatra)diétázni és méregteleniteni is elkezdtem vagyis ügyeltem a táplálkozásomra is

Mégis a legtöbbet talán a lelki nyugalom ért
Bella

Figyelj, de nagyon!!!
Az hogy idegeskedsz, feszült vagy és stresszeled magad a lehetõ legrosszabb amit a gyermeked ellen tehetsz! Mi az, hogy az orvos fekvést javasol, Te pedig kijelented hogy azt nem tudsz?????? Nézd, nem vagyok a helyedben, igy tényleg csak a magam nevében irom, hogy ha annyira vágysz babára ahogy én gondolom, akkor nem lehet fontosabb a munkád... Nincs pótólhatatlan ember bármily hihetetlen is és a munkahelyi stressze nem éri meg a kockázatot!!! A babának pedig igenis tessék örülni, ér optimistán várakozni. Miért nem bizol Benne és elõlegezed meg Neki a sikert? Miért szuggerálod magadba és belé is, hogy úgysem lesz életképes??? Nekem is volt egy magzatelhalásom akitõl még mérgezést is kaptam de ebben a pici lényben nagyon bizom és minden feltételt megteremtek Neki, hogy nyugodtan növekedhessen a pociban

Nem nyomaszthatom Õt egy korábbi terhességem kudarcával, ha én nem bizom Benne, akkor ugyan ki???? Tessék sokat beszélgetni és elmenni néhány hét táppénzre. Ebben az influenzás idõszakban ugyan kinek tünne fel???? Sok sikert és bocsánat a szókimondásért

Remélem nem bántottalak meg

Bella

Te most a régi Bella vagy akit én is ismerek régrõl? Bocsi, kicsit belekutyulódtam a Bella, meg a Bella2 beirásokba....
Karmen
Ez elég furi... Nálam volt olyan, hogy 37,1-nél vagy 37,2-nél jött meg a menzim de egy-két napon belül 37 alá ment. Én azt javaslom menj be holnap a Kaáliba és nézzen meg a dokid UH-on. Nyugodtan bemehetsz én is jártam már ben idõpont nélkül és fogadtak.
Puszi: Doris