A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zseby!Kép
Sürgõsen kérj progipótlást és csináltass a dokiddal vérbõl HCG tesztet! Nem akarlak megíjeszteni, de ha lehet, akkor még ma!
Amúgy van aki rendesen menstruál mégis terhes. Egy idõsebb kolléganõm csak akkor vette észre hogy terhes, amikor megmozdult a baba, mert addig mindig rendesen megjött neki és más tünete sem volt. Pedig már volt egy gyereke, azt gondolná az ember, hogy észre kellett volna vennie.

Szamoa!Kép
Köszönöm szépen, hasznos infó!
Veled mi van? Régen nem írtál már ide!

Leone

KépKép
leone

Gittus Kép

BogárKép Hogy van a babu? Nagyobb már a pocid?Kép
nikie

AlenaKép
Jaj neked is szerettem volna írni, de majdnem elfelejtettelekKép aztán itt rohangálok az irodában és egyszerre csak világosság támadt a fejecskémbenKép Szóval!
Szerintem teljesen mindegy hány dokinál voltál már, tudod mi a lényeg, hogy a legeslegmegfelelõbbet megtaláld és lehet, hogy valakinek elsõre sikerül, valakinek viszont nem. Én azt látom, hogy nem bízol meg a dokidban. fontos, hogy legyen benne bizalmad, mert mi lesz, ha babás leszel? akkor aztán igazán bízni kell!!! Akkor is görbét fog nézni?! Én nem támogatom a hõmérõs görbébõl történõ "vízállásjelentést". A görbe sok mindenre jó, de sok mindenre ugyanúgy nem alkalmas. Ne a görbe alapján írjon fel egy halom gyogyit, mi van ha tényleg félrekezel?! (ld. Bea példáját). Igenis vegyen vért, nézzen hormonszinteket, ahogy ez a régi módszer szerint szokott lenni. Hát én nem tudom, de lehet, hogy új doki kéne, annyian vagyunk, biztosan tudunk neked javasolni olyat aki megfelelõ leszKép és tényleg nem teljesen mindegy, hogy most õ az 5. lesz-e, de lehet, hogy õ jó lesz!!!
kellemes filózgatástKép

NikieKép
A baba biztosan jól van (persze remélem, de tudod kell a pozitív hozzáállás!) Akkora a pocim, mint egy jóllakott óvodásnakKép

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Szia Bogár Kép
Igen, azt hiszem igazad van. Azt már fentebb is leírtam, hogy engem is meglepett ez a gyors diagnózis egy hõgörbe alapján. Nem szívesen tömöm tele magam gyógyszerekkel, pláne nem fölöslegesen.
A tali óta sokszor eszembe jut a beszélgetés ott a lépcsõfordulóban Kép, amikor a természetgyógyászról beszélgettünk, meg a pszichés okokról. Próbálok sokkal pozítivabban hozzáállni a dolgokhoz, és magamat "szuggerálom".
Az is nagyon fontos, hogy magammal ki legyek békülve és megtaláljam az egyensúlyt. (Hú, de szakszerûen hangzik Kép)

Örülök, hogy a babuval és veled minden rendben. Kép

Puszi, Alena
alena

Zseby, én sem akarok nagyon beleszólni, de a barnázás nem éppen jó jel, ha babás vagy. (már miért ne lennél pozitiv teszttel???Kép) Ugyanez volt velem is, csak már tanultam az elsö terhességböl, hogy ilyenkor gyorsan progi pótlást kell kérnem. Szerencsémre kaptam is, úgyhogy rendben ment minden, de az UH-on látszott egy kis bevérzés a baba mellett. Szóval amilyen gyorsan csak tudsz, járj utána Te is ennek, mert komoly következményei lehetnek.!!!Én amióta nem szedem a fogigátlót,(lassan 3 éve), szinte minden hónapban barnáztam,(hormonjaim rendben a vérvétel szerint), igy igazából addig nem izgatott, mig nem lett egy pozitiv tesztem.Akkor aztán nem hagytam magam, és a mellékelt példa szerint jól tettem!!!
Szóval irány a doki, ha a második teszted is pozitiv akkor meg egyenesen futáááááás!!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Gitta Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT !!!

Egcsi
egcsi

Sziasztok,
Szonja köszönöm szépen, hogy mindezt leírtad. Igazad van, úgyhogy megnézem az összehasonlítást, és holnap küldöm a lánynak.
Köszi még1x:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok,

nem akartam elkiabálni, de most már mindegy, mert lehet, hogy megint elcseszem a dolgot.
Írtam nektek a hét elején, hogy begorcsolt a hasam, de léegnalegnagyobb meglepimre: semmi vérzés sem kovette. Visszagondolva a gorcsolés elotti este nem vettem be a Bromo-t.
Aztán vártam, hogy jojjon meg, nagyon rovidke ciklusaim vannak az elso vetélés óta: ez már években mérheto.
Erre tegnapelott megint nem vettem be bromot, mert álmos voltam este,reggel kicsi barnázás, délután mégis csináltam tesztet (reggel 37,4 volt a hom-de ezen is csak nevettem).
Erre aztán meg ott volt A Másik Csík.

No innentol kezdve olyan ideges lettem, hogy el sem tudjátok hinni. Én sem tudom, miért idegeskedem??? Nem akarok.
Most már szedem a Bromot, meg régi Utro receptet is beváltottam, de ma nem feszul annyira a mellem...
Állandóan azon izgulok, hogy biztos most hal el szegény picike. Ráadásul a fonokom teljesen felidegesített, amitol a munkában is teljesen idegbajos lettem.
A Kaális doki, akinél most kezdtuk volna a vizsgálatokat, mert benne szerintem tudnék bízni, felhívtam és azt mondta, szedjek Duphastont, de az Utro is jó, abból tobbet,
illetve Magne B6-t és a bromot ne hagyjam abba véletlenul sem, és fekudjek- de ezt nem tudok most.

Képzeljétek egy éve húsvétkor volt utoljára pozitív tesztem, de nem tudott megtapadni, és begorcsoltem két hét után. Akkor is ilyen idegbajos voltam.

Aki régebb óta amlékszik rám, az tudja, hogy mennyire vártam idén márciust.

Ha osszejon nekunk, leírom majd, miket próbáltam végig az utolsó inszemem, december óta.
Egyelor így is annyit írtam már, hogy ne tovább.

Annyira félek, hogy megint nem sikerul megtapadnia.
Ne gratuláljatok, jó? Nem akarok orulni.
Ha szívdobogást látok akkor majd igen, talán.
No, nálam szkeptikusabb személyt..

bella
Névtelen

A hogorbéroL csak annyit, hogy eso uitán koponyeg- szerintem.
Utólag lehet belole okosnak lenni, csakhát nem visz kozelebb a sikerhez.

Bella
Névtelen

Bella,
kérlek hallgass rám: irány a körzeti doki és írasd ki magad legalább egy-két hétre. Ha babát szeretnél most mindennél fontosabb, munkánál, lakásnál MINDENNÉL!!! Tessék otthon maradni és pihenni, feküdni!!! Vedd be a gyógyszereket és ne aggódj azon, hogy nem marad meg a kicsi, hanem bíztasd, hogy milyen jó helye lesz nálatok.
Ha már átvészelted ezt a kezdeti idõszakot, akkor lehet majd dolgozni stb, de most nem annak van itt az ideje. Ez csak jó tanács és félig-meddig tapasztalat.

Ágci

Kép
Ágci

AlenaKép
Gyere el a Piroskához, nem fogod megbánni!

Puszi:
Krissi
krissi

Bella!Kép
Teljesen egyet értek Ágcival! A baba mindennél fontosabb, vigyázz rá nagyon! Pihenj és kerüld az idegbajos helyzeteket. Mennyi Utro-t szedsz? Menj el vérvételre, nézesd meg a hcg szintet (ezt fõleg azért hogy örülj ha meghallodKép) és a progeszteronszintet!

Krissi!Kép
Ha nem sikerül ebben a ciklusban én is elmegyek egy természetgyógyászhoz. Kár hogy nekem ez a Piroska messze van! Kép

Leone

KépKép
leone

Hello Lanyok es SZONJA!!!!
Eloszor is bemutatkozom, en a "REGI" Bella vagyok, akire valoszinuleg Szonja emlekszik. Valamikor 2001-ben kezdtem ide irni es tavaly nyaron irtam utaljara, igy biztosan nem emlekszik ram senki (Karmen kivetelevel Kép ).
Szonja,
Olyan jo, hogy beneztem ide, es ugy orulok, hogy jelentkeztel!!!! Kép Sokszor eszembe jutottal es annyira szerettem volna tudni, hogy mi van veled. En most a Kaalis topicban vagyok, ugy gondoltam, hogy inkabb mar odatartozom. Nem tudom, hogy te melyik kozpontba jarsz, de ha van kedved, nezz be oda, vagy jelentkezz es megirom neked az e-mail cimemet (megvaltozott).
Addig is puszi,
Es mindenkinek sok-sok sikert kivanok, es babazaport!!!
Bella
bella

Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Képzeljétek voltam intimtornán, hú jó sokat tanultam ott, az Aviváról ott is az volt a vélemény, hogy nagyon jó. FÕleg akiknek alacsony a progi termelés, de az intim torna is jó, könnyen megtanulható. Ha érdekel benneteket leírom részletesen...Kép

Bella! Ne izgulj, be fog ágyazódniKép feküdj, ahogy mondta a dokid.

Nikie
nikie

Ágci, Leone, Krissi,Nikie koszönöm a biztatást.
Most már megnyugodtam, magam sem értem , mi lendített ki az egyensúlyomból.
Remélem már nem késo bármit is tennem.

Leone, 3x2 Utro-t mondtak nekem.

Nektek is jó hétvégét.

Bella 2.
Névtelen

Bella! Tényleg nagyon fontos hogy sokat pihenj.

Lányok! Én meg nem vagyok jól. A höm 37,3 volt reggel, még mindig nem esett le, de a hasam pontosabban a méhemnél nagyon fáj. Hivtam a Kaálit de a doki már nem volt bent. Az ügyeletre nem merek elmenni, félek megint a mütöasztalra dobnak, de elég ha csak benttartanak. SZoritsatok reggelre elmúljon, lehet hogy nem tett jót, hogy 2 napot takaritással töltöttem, de ha neg. lett a teszt akkor miért ne tettem volna.

Leone! Szerinted mennyi idö után kellene leesnie a hömnek? Szerda este vettem be az utolsó Utrogestant.

Karmen
karmen

SziasztokKép

Gitta: a 30 nap valós (volt). Kérlek javíts: köv. c. 1 cn.

Doris: olyan jó, hogy itt vagy újraKép és hogy "így" KépKépKép vagy ittKép Remélem hamarosan én is küldhetek Neked olyan sms-t, amilyet Te küldtél nekemKép

Cat: remélem, az a 3 tüszõ pont elég leszKépKép nagyon szorítok ÉrtetekKép

HA lesz kis idõm, jövök (úgy látszik csak akkor van idõm idenézni, ha beteg valamelyik gyerek és itthon vagyok vele).

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Karmen Kép
szorítok, hogy elmúljanak a fájdalmaid. Szerintem mindenképpen feküdj le, és pihenj, reméljük, hogy az használ majd. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy valami/valaki lehetett a pocidban, ha a szervezeted még mindig így reagál. Szerintem ezek nagyon jó elõjelek arra, hogy a következõ sikeres legyen.
Írnék neked mailt magánban, a címem megtalálod a profilomban, dobj egy mail.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen,

Ne idegeskedj, biztos nem torténik semmi baj.

Hogyan fáj a hasad? Gorcsol vagy tompán?
Gyógyszert vettél be esetleg?

Bella
Névtelen

Karmen!Kép

Bevallom mostmár én is összezavarodtam egy kicsit. Ha jól emlékszem az elmúlt pár napban volt vérzésed, még ha gyenge is. Vagy csak barnázás volt?
Nekem vérzéskor mindig abba kellett hagyni az Utrot, és a hõm volt olyan hogy csak a mensi 3. napján esett le. Az elõzõ ciklusban egy keddi napon vettem be az utolsó Utrot, mert elfogyott és csak pénteken jött meg a mensim, addig a hõm is fenn maradt. De az Utro befejezése után olyan 3-4 nap múlva le szokott esni a hõm.
Nem lehet, hogy egy kis meghûléstõl hõemelkedésed van? Esetleg mérd meg nap közben is párszor, hogy akkor nincs-e hõemelkedésed. Nem tudom.
A hasfájásod meg végképp nem tudom mire vélni.
Ma mi a helyzet a hõvel és a hasfájással?

Bella2!Kép
3x2 Utro, az jó, akkor megnyugodtam!Kép

Nikie!Kép
Engem érdekelne az Aviva, írnál róla? Akár magánba is!

Gitta!Kép
Boldog szülinapot! Kép

KépKép
leone

Leone! Ma is fent volt még a höm, szerencsére már nem fájt a hasam. Kiváncsi vagyok mikor megy le a höm. Igy nem is fogom tudni, mikor lesz peteérésem ha nem megy le. A vérzésem eleinte barnázás volt, majd vérzés lett belöle, de gyenge. A dokim szerint ha gyenge a vérzés akkor maradhat hüvelyben az Utro de ha erösebb lenne akkor szájban kellett volna bevennem. Nem vagyok megfázva, tudod sajna a transzfer után lettem beteg, már meggyógyultam.

Bella! Nem tudtam mit vegyek be, feküdtem egész nap. ERös szúrás volt amikor mozdultam v. mentem.

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
Nem tudtam eddig jelentkezni, mert nem aludtam itthon, igy most gyorsan bepótolom a válaszokat.
NikieKép
Fogalmam sincs mennyi idõt leszünk külföldön... Egy évig biztosan. Azért akadsz majd sorstársakra a Budafoki kismamik közt ne izguljKép
NelliKép
Szia! Sajnálom, hogy még nem sikeredett a babu, de kitartás, ha a ciklusod ilyen szépen rendezõdött biztosan kopogtat majd az a babaKép
KarmenKép
Sajnálom... Nehéz lehet elfogadni a tényt. Igen, tõlem is vettek vért, mivel a 10. és 12. napokon kaptam egy csomó infúziót a vizesedés miatt ezért az orvos tudni akarta, hogy terhes vagyok-e igy a 12. napon megnézték vérbõl.Az értéket nem mondta én meg nem kérdeztem. Csak annyit mondott, hogy a vérképem eredménye remek lett és gratulál mert gyermeket várokKép Tesztet azért csináltam, mert hihetetlen volt a hir és a saját szememmel is látni akartam a babákatKép Már olyan régóta vágytam egy kétcsikos tesztre...KépMásfél hónap múlva újra kezditek vagy hosszabb szünetet tartotok?
GittaKép
Nagyon boldog szülinapot kivánok én isKép Légyszi ird át a korom 30-raKép KösziKép
AliceKép
Az jó, hogy a hormonszinted rendben van meg de azért nem ártana megnézni a petevezetõidetKép Azt mikor nézték?
AndiKép
Edikéék jól vannak csak elég gyakran keményedik a pocija ezért rengeteget kell pihennie meg elég fáradékony is szegényKép Ti milyen "öregek" vagytok már!KépKép
SzonjaKép
Sajnálom, hogy még nem sikerült de szivbõl kivánom,hogy mielöbb összejöjjön a babu és a szép új lakást már hármasban ünnepelhessétekKép Coriogonin innyekciót kaptál Te is? Csak azért kérdem mert én is allergiás lettem rá... Iszonyatosan bevizesedtem a második után igy infúziókra kellett bejárnom a korházba és a harmadikat már be sem adták. Jó lenne ha idõnként hirt adnál magatokrólKép
Siennek hamarosan lesz az elsõ lombikja mert az inszemei nem sikerültekKép
BeaKép
Szia! De sajnálom, hogy nem sikerült még ezidáig de remélem most már tényleg jó kezekben vagytokKép Mikor mûtik meg a miómádat? Az biztos, hogy a mûtét után óriásira nõnek majd az esélyeidKép Nagyon drukkolokKép
ZsebyKép
Azonnal futás a dokihoz mert hormonokkal még megállitható a folyamat!!! Mindegy hány baba lesz akár egy, akár kettõ mindegyiknek örülök majd csak egészségesek legyenekKép
BogárKép
Hát az biztos, hogy örök életre megõrzöm ezt a kist tesztet ha már ennyit kellett rá várnunkKép
LeoneKép
Nagyon drukkolok ámKép Igen, a legszebb karácsonyi ajándékunk lesz hisz akkor már tuti többen leszünk idekintKép
AlenaKép
Bizony, Bogár remekül tette, hogy a saját megérzései alapján életmódot változtatott és természetgyógyászhoz ment. ÉN pránanadihoz mentem a lombik elött két hónappal mert adódott a lehetõség és gondoltam mit veszithetek??? Már annyi fájdalmas és hosszadalmas orvosi beavatkozáson vagyok túl és igy azt gondoltam, egy kis energia-feltöltés nam árthatKép Fizikálisan nem érzetem semmit de lelkileg nagyon megnyugtató volt, hogy teszek valamit az ügy érdekében és hittem is nagyon az eredményességében. A kezelések hatására (javaslatra)diétázni és méregteleniteni is elkezdtem vagyis ügyeltem a táplálkozásomra isKépMégis a legtöbbet talán a lelki nyugalom értKép
BellaKépFigyelj, de nagyon!!!
Az hogy idegeskedsz, feszült vagy és stresszeled magad a lehetõ legrosszabb amit a gyermeked ellen tehetsz! Mi az, hogy az orvos fekvést javasol, Te pedig kijelented hogy azt nem tudsz?????? Nézd, nem vagyok a helyedben, igy tényleg csak a magam nevében irom, hogy ha annyira vágysz babára ahogy én gondolom, akkor nem lehet fontosabb a munkád... Nincs pótólhatatlan ember bármily hihetetlen is és a munkahelyi stressze nem éri meg a kockázatot!!! A babának pedig igenis tessék örülni, ér optimistán várakozni. Miért nem bizol Benne és elõlegezed meg Neki a sikert? Miért szuggerálod magadba és belé is, hogy úgysem lesz életképes??? Nekem is volt egy magzatelhalásom akitõl még mérgezést is kaptam de ebben a pici lényben nagyon bizom és minden feltételt megteremtek Neki, hogy nyugodtan növekedhessen a pocibanKép Nem nyomaszthatom Õt egy korábbi terhességem kudarcával, ha én nem bizom Benne, akkor ugyan ki???? Tessék sokat beszélgetni és elmenni néhány hét táppénzre. Ebben az influenzás idõszakban ugyan kinek tünne fel???? Sok sikert és bocsánat a szókimondásértKép Remélem nem bántottalak megKépBellaKépTe most a régi Bella vagy akit én is ismerek régrõl? Bocsi, kicsit belekutyulódtam a Bella, meg a Bella2 beirásokba....
KarmenKép
Ez elég furi... Nálam volt olyan, hogy 37,1-nél vagy 37,2-nél jött meg a menzim de egy-két napon belül 37 alá ment. Én azt javaslom menj be holnap a Kaáliba és nézzen meg a dokid UH-on. Nyugodtan bemehetsz én is jártam már ben idõpont nélkül és fogadtak.

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni,ha lehet!
Az elmúlt fél éven belül kétszer vetéltem elKép.Mindkétszer szinte napra pontosan a 6. terhességi hét közepén.Két nap rózsaszínes váladék után jött az erõs - bár különösebb görcsök nélküli - vérzés,miután az UH-on már nem látszott a terhesség többéKépAz utóbbi esetben pedig már a mensim elmaradásának napjától,amint a teszt jelezte a terhességet,szedni kezdtem az Utrogestant napi 2*,szájon át.És mégis újra megtörtént....Kép
Van már egy kisfiam,akivel tökéletesen problémamentes volt a várandosságom.
Kérlek titeket,ha tudtok,adjatok tanácsot,mégis mitõl lehetett ez a két szörnyûség,és vajon hogyan lehetne megakadályozni,hogy ismét megtörténjen?!

Elõre is köszönöm! Lné
Névtelen

Szia Lné Kép
Sajnálom, ami veletek törént. Bár szerencsére velem ilyen nem történt, de leírnám, hogy mit gondolok. Szerintem nem ártana egy rendes hormonális kivizsgálás, akkor lehet, hogy azonnal látszódna a probléma oka. Ha jól emlékszem az Ultrogestant nagyobb dózisban szedték itt a lányok (de javítsatok ki, ha rosszul tudom).
A korai vetélést genetikai okokkal is magyarázni szokták (ami nem kiküszöbölhetõ), de úgy gondolom, hogy nálatok inkább hormonális oka lehet.
Drukkolok, hogy a következõ baba jól megtudjon kapaszkodni!! És minél elõbb babás legyél!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a sok szép jó kívánságot! Kép Kicsit sokkoló belegondolni, hogy 28 voltam, amikor elõször bejelentkeztem hozzátok! Kép De már nem is vagyok annyira letörve, hogy 30 lettem! KépMondtam is a páromnak, hogy jövõre ünneplem a 21. szülinapom, csak el ne felejtse! Kép

Bella!
Akkor nem gratulálok, jó? De azért egy kicsit csak úgy magamban! Kép Drukk megy ezerrel, és bízz, minden rendben lesz! Kép Kép Kép Próbálj meg nyugodt lenni, menj el betegállományba, szabira, de ne dolgozz, ha idegesít!!! Feküdj sokat, pihizz!!! Boldog, nyugis 9 hónapot kívánok! KépNem lesz semmi baj!

Jovika!
Javítottalak! Kép

Kármen!
Remélem, ma már jobban érzed magad! Gyógyulj meg mielöbb!

Lné!
Sajnálom, hogy veled is megesett ez a szörnyûség! Én is csak támogatni tudom az elöttem szólót, mielöbbi hormonális kivizsgálás, abból sok minden kiderül! Drukkolok, hogy legközelebb már minden rendben legyen! Kép

Tablicsku késöbb lesz!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Bella! Nem gratulálok még, csak szorítok nagyon! Tényleg a legfontosabb most a baba, így pihenj minél többet!

Pénteken újságoltam, hogy a múltkori ciklusom végre 32 napos volt a 40 után. Erre most megint hülyül velem. Tegnap voltam a 32. napon. Ideges is voltam nagyon délután, és a cicijeim is fájnak egy kicsit. Erre ma reggel nem esett le a hõm, 37.3. Pedig azt hittem, hogy ma megjön. Olyan szomorú vagyok, hogy nem akar rendezõdni a ciklusom. Csak abban bízom, hogy azért 1-2 napon belül megjön.

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gitta
Hétvégén nem volt lehetõségem netezni, de utólag is szeretnék Neked Boldog szülinapot kívánni!

Velem mi újság????
Szombat reggel csináltam egy újabb tesztet. 2 csík!!! A 2. (T)csík jóval erõsebb, mint az elsõ (C).
A dokihoz majd valószínüleg szerdán megyek, mert akkor van magánrendelése.
A barnázásról csak annyit, hogy én nem fogtam fel annyira tragikusan - remélem nem lesz semmi gond - , mert igen minimális volt. 1 nap alatt kb. 2 kiskörömnyi folt. Szerintem csak azt jelezte a szervezetem, hogy most kellett volna megjönnie a mensimnek.
A hõmet azóta is mérem (37,2-37,3) és igen sokszor émelygek (szerencsére nem hányok), de más panaszom nincs. Bár ez az émelygés az elsõ terhességemhez képest is meglepõ, mert akkor semmi terhességi jel nem volt a 2 csíkon kívül. A gyogyiktól egy kicsit idegenkedem, az elsõ alatt sem szedtem csak vasat, meg 2 hónapig Elevitet.

Zseby
zseby

Zseby! Nagy-nagy gratula! Olyan jó, hogy egyre több jó hírt hallani mostanában.

Velünk, maradék lányoknak mikor lesz 2 csíkos tesztünk? Néha úgy érzem, soha nem élem meg.
Pedig a hõm most nekem is nagyon jó, de ez valószínû a gyogyi miatt van.

Nelli
nelli2

LnéKép
Nagyon sajnálom ami veled történt. A következõt mindenképpen meg kell elõzni. Én most a tapasztalatomat írom le, ez nincs orvosilag alátámasztva. A szájon át bevett Utrogestan semmit sem ér. Sajnos saját hülyeségembõl és lustaságomból kifolyólag kb. 2 hónapja én is szájon át használtam a hüvelykúpot, és a ciklus 2. felében vérezni kezdtem. Nem tudtam mi az, de gyorsan visszatértem a hüvelyen keresztüli használatra, és a vérzés pikk-pakk elmúlt. Szerintem a vetélésed igenis lehetett progi hiány miatt. Azért, ahogy a lányok mondják egy hormonkivizsgálás nem árthat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris!

Sajna a petevezetõimet még nem nézték meg de ha most elmúlik ez a csúnya mensi elmegyek dokihoz és megemlítem neki hogy nézze meg.

Bella!
Szerintem is bízni kell abban hogy minden rendben lessz és olyan erõss az a baba mint a csuda,kis izomgolyó lessz meglátod Kép
Pusz
Alice
Alice

Kedves lányokKép

Köszönöm a véleményeket és javaslatokat!
CatEye!Még annyit szeretnék megtudni,hogy a hüvelykúpot is 2*,reggel meg este érdemes alkalmazni?

Lné
Névtelen

Sziasztok

Képzeljétek ma megjött erõs görcsökkel, nemhiába volt halvány a 2. csikom, pedig késett 6 napot. (Korábban csikom se volt, de soha nem is késett, mint mostanáig.)

Most eléggé le vagyok törve.

Gigi
gigi1

Gigi!

Orvos vizsgált? Mert még nem biztos, hogy nincs baba, ha meg is jött. Azért a két csík jelent valamit.

Nelli
nelli2

Nelli,
Még nem voltam 5 hetes, most töltöttem volna, úgy voltam vele korábban majd e hét vége felé elmegyek.
Most is el akarok menni, de csak hogy tudjon róla, mi történt.
Gigi
gigi1

Gigi! Nem szeretnék hiú ábrándokat Beléd beszélni, de azért még egy picit reménykedjél a dokiig. Nagyon megvan egyébként?

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gitta
Hétvégén nem volt lehetõségem netezni, de utólag is szeretnék Neked Boldog szülinapot kívánni!

Velem mi újság????
Szombat reggel csináltam egy újabb tesztet. 2 csík!!! A 2. (T)csík jóval erõsebb, mint az elsõ (C).
A dokihoz majd valószínüleg szerdán megyek, mert akkor van magánrendelése.
A barnázásról csak annyit, hogy én nem fogtam fel annyira tragikusan - remélem nem lesz semmi gond - , mert igen minimális volt. 1 nap alatt kb. 2 kiskörömnyi folt. Szerintem csak azt jelezte a szervezetem, hogy most kellett volna megjönnie a mensimnek.
A hõmet azóta is mérem (37,2-37,3) és igen sokszor émelygek (szerencsére nem hányok), de más panaszom nincs. Bár ez az émelygés az elsõ terhességemhez képest is meglepõ, mert akkor semmi terhességi jel nem volt a 2 csíkon kívül. A gyogyiktól egy kicsit idegenkedem, az elsõ alatt sem szedtem csak vasat, meg 2 hónapig Elevitet.

Zseby
zseby

Bocsi, hogy mégegyszer elment a mail.

Zseby
zseby

Zseby drukkolok neked, jó hogy a C vastagabb. Vigyázz a vérzéssel.
Nekem a C csík kétszer is halvány volt.
Nelli rendesen megvan sajnos. Kép
Gigi
gigi1

Nelli!
Hátha más oka van, hogy nem jön meg! Kép

Zseby!
Ne vedd túl lazán ezt a barnásozást. Sokan tudnánk mesélni neked, hogy barnásoztunk az elõs hetekben!!! Sajna, a barnásozó lányok közül sokan visszakerültünk ebbe a topicba, mivel nem tudtuk, hogy ez bizony hormonhiányra vezethetõ vissza. A dokik sem mondták, ezért már NAGYON SOKAN elveszítettük a babánkat. De viszont NAGYON SOKAN már megszültek a barnásozás ellenére is. Tehát ne rémülj meg, de vedd komolyan.

Gigi!
Nagyon sajnálom! Tudom, az nem kárpótól, hogy azt mondom, hogy legközelebb biztosan sikerül, de sikerülni fog! Ebben bízz!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta

Nálatok a barnásozás mértéke milyen volt?

Szerdán mindenképpen megpróbálok elmenni a dokihoz. Csak most nehezíti a helyzetem, hogy a férjem kórházban és a kisfiam elhelyezése nem igazán megoldható rendelési idõben. Na, majd kitalálok valamit.

Egyébként - megijedve az üzeneteitektõl - ebédszünetben hazaugrottam és csináltam egy másik (már 3.),más márkájú tesztet és az is megerõsítette a pozitív tényeket.

Zseby
zseby

LnéKép
Én reggel és este használom (2x1), de van aki napi 3-at kap, sõt a lombikosok közt volt napi 3x2-s alkalmazás is.

ZsebyKép
Gratulálok, de az Utrogestant Neked is ajánlom mihamarabb.

GigiKép
Nagyon sajnálomKép Biztos, hogy volt Nálad valaki, de nem jól tapadhatott meg. De új hónap új remények!

GittaKép
Isten éltessen sokáig, és kívánom, hogy a következõt már gyereked (id) körében ünnepeld.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Zseby!Kép

Attól, hogy ijedtedben sorra csinálod a teszteket még nem oldódik meg a problémád! A HCG hormon ugyanis a megszakadt terhesség után akár 1-2 héttel is kimutatható még a vérbõl, tehát a teszt pozitívat mutat.
Mi csak jót akarunk neked ezekkel a tanácsokkal, nem rád íjeszteni! Ha nem mondanánk és esetleg valami gond lenne (ne legyen!!!) utólag te is neheztelnél ha kiderülne, hogy mi tudtuk hogy valamit tenned kéne és nem szóltunk!
Itt bárki leírhatja a véleményét és a tanácsait, de mindenki maga dönti el, hogy mi az amit megfogad.
Nekem már 3 ilyen vetélésem volt. Elsõ alkalommal nem is gondoltam hogy terhes lehetek, már barnáztam, amikor a hugom beszélt rá egy tesztre az egyéb tüneteim miatt. A teszt pozitív lett, azonnal rohantam a dokihoz, de már nem látott semmit, 3 nap múlva erõs görcsök és vérzés közepette találtam is egy nagyobb szövetdarabot. A másik két alaklommal nem volt barnázás, csak pár nap késéssel jött meg a mensi a szövetdarabbal együtt, a pozitív teszt ellenére.
Azért hogy kicsit megnyugodj leírom, hogy én sokkal erõsebben barnáztam mint te. De azért nem árt az óvatosság, jobb lenne ha elmennél a dokihoz!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Leone Kép
Velem semmi ujsag, ezert nem irogatok, viszont olvasom a topicot. Nyaron megyek ferjhez, majd utana kezdodik, remelhetoleg, a babaproject. Addig meg el kellene mennem kivizsgalasra, (olyanra, mint Orsi annak idejen) csak meg mindig nem tudom, hogy kihez.
Sz.
Szamoa

CatKép
Azt mondod, hogy az utroból jobb a hüvelyi, nem az orális? A dokid mondta ezt? Hogy használtad szájon át a hüvelykúpot? Az nem olyan kapszuula volt, amit le kell nyelni?

Igen sajnos azt én is olvastam, hogy a + teszt után néhány hetesen elmehet a magzatka. Ekkor állítólag genetikai okok vannak.

LeoneKép Csak holnap tudok írni az intimtonáról, otthon van az anyagom, én már most érzek javulástKép Ahhoz is segít, hogyha szülésre kerül a sor, csak ki fogjuk pottyantani, olyan könnyû lesz, mert megerõsíti a méhet, gátat, mindent. CsudajóKép

Nikie
nikie

Régebbi topicosok!
Marcsi holnap kezdi az injekciózást a 2.lombikhoz!
Mostmár sikerülni fogKépKépKép
nikie

Szamoa Kép
az elsõ kivizsgálásnál sokkal fontosabb, hogy mit vizsgáltatsz ki, mint az, hogy ezeket ki végzi el. Nagyon okosan teszed, hogy mentek orvoshoz Kép Kép
Ha már nem szedsz fogamzásgátlót, elsõ tesztnek mindenképpen jó a hõmérõzés egy két hónapig. Kép
Ha bármi segítség kell, magánban is nyugodtam írhatsz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szamoa Kép Kép Kép
gratulálok az esküvõhöz Kép Kép olyan kis gyagya vagyok, hogy elfelejtettem gratulálni. Bocs Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányokKép
Ma voltam UH-on és az egyik szemem sir, a másik nevet... Van egy elhalt és egy élõ baba a pocimban. A harmadik babának nyoma sincs. Tudtam,hogy ez is elõfordulhat de annyira szivszoritó látvány volt a két kis petezsákot látni egymás mellett. Az egyikben nem volt pulzálás a másikban szerencsére volt. Az élõ babácska életjelei jókKép Petezsák átmérõje 10 mmKép Igyekszem biztatgatni Õt, hogy kapaszkodjon és ne engedjen el minektKép Ugyanakkor szomorúság volt látni az apró élettelen zsákocskát hisz ugyanazokat az eseményeket élte meg az a baba is és ugyanazokhoz a tápanyagokhoz jutott hozzá mint a tesvérkéje mégsem volt jó valami... Azért boldog vagyok az 5 hetes pulzáló BabámmalKépKép
Kedves LnéKép
ÉN is komplett hormonvizsgálatot javasolnék. Én is kapok Utrogestan-t kúp formályában és napi 3x2-õt kell használnom. Sok sikertKépFeltétlenül egyeztesd a nõgyógyászoddal az Utrogestan használatát mert komoly mellékhatásai lehetnek. Nem biztos, hogy Neked is igy kell majd és ilyen mennyiségben használnod.
ZsebyKép
Nagyon gratulálok NektekKépDE nagy felelõtlenség lenne a részedrõl, ha nem mennél el orvoshoz...
NelliKép
Ez az emelkedõ hõ nagyon-nagyon biztatóKép Holnap tesztelhetnélKép
AliceKép
Ha a nõgyógyászod ennyi idõ után nem hajlandó HSG-t csinálni akkor orvost kel váltanod, ezt gondold megKép Lehet, hogy el van záródva a petevezetõd és ezért nem sikerül a babó.
GigiKép
SajnálomKépMikor mész orvoshoz?
SzamoaKép
Szivbõl gratulálok az esküvõtökhözKép
MarcsiKép
Gondolok Rád folyamatosan és küldöm a ++++++++++++++++++ enrgiákatKép

Puszi: Doris
doris

Doris Kép
Szomorú, amit írtál. De a szemed inkább nevessen, mint sírjon. Biztosan jó oka volt annak, hogy a természet így rendezte. örülj annak a pici babónak a pocakodban, biztosan nagyon kapaszkodik, és még 8 hónapig a pocakakód lesz Kép Kép Kép Kép

Cat Kép
Küldöm neked a drukkot Kép Mikor mész a dokihoz vissza? Pénteken? A múlt hónapban, ha jól emlékszem péntek volt, ha nem, akkor elnézést a figyelmetlenségemért.

Nelli Kép
Az emelkedõ hõ szerintem is jó jel, lehet, hogy már beleférne egy teszt.

Marcsi Kép
Nagyon nagyo drukkolok, hogy most megkapaszkodjanak a babók. Biztosan sikerülni fog, és te amúgy is olyan optimistán állsz mindenhez Kép ez nagyon sokat segít.

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris! Gratulálok, azért nagyon jó hir ez is, hogy van ott egy egészséges baba! Én eddig úgy tudtam, hogy UH-al csak 6 hetesen lehet kimutatni, hamarabb nem. Ezek szerint rosszul tudtam. Nálunk a Kaáliban is csak min. 6 hetesen csinálnak UH-t.

Végre jobban vagyok, vasárnap már nem fájt a hasam, ma már tornázni is elmentem. A sok fekvés után olyan jól esett már egy kis ugra-bugra.

Zseby! Ez nagyon jó hir, vigyázz magatokra!!

Az Utrogestant nekem is hüvelybe kellett szedni, ott hatásosabb, nekem 3*2 volt.

Karmen
karmen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?