A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Numa!
gmélen vagyok
Vendég

Benszi! Klassz :lol: majd muti, milyen olyan színben!

Van már vagy három kg őszibari a mélyhűtiben negyedelve, 16 dkg csomagokban a hozzátápihoz :lol: remélem szeretni fogják a csajok :shock:

Mindjárt dobok fel képet a kocsiról. Bébé-confort

Judit

jucicuki

Kép

ilyen

jucicuki

Judit! babakocsi sztem szuper! lehet megfordítani is őket, h egymást nézzék? vagy milyen variációi vannak?
http://www.ikresek.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=8&categories=Iker+babakocsi
egy link az ikresektől...hátha segít vkinek...

Numa, én is vizesedem. pékkéz ;) pontosan... aztán elmúlik, majd visszajön, és nem hőmérséklettől függ... nemtom. a lábam is dagad, de nem érdekel. még beleférek egy papucsba és nem fáj...ez a lényeg..

Bogyó, raklak belefele... :)

ma nem nagyon leszek, mert megyünk körülnézni bababoltokba és ikeába... tudom, h meleg van meg minden, de nem akarom tovább halogatni.. ott úgyis jó idő van...jobb, mint itthon..
egész délelőtt dolgoztam, most benyomom a saláta végét, megcsinálom a táblát és lelépek... lehet, h ma még jövök, de nem hinném...

Kép
an°°di

Kép

Kép
an°°di

Sziasztok Lányok!

No, megjöttünk a doktorbácsitól. ÉÉÉÉs kiderült a másik pocaklakó neme: egy kislány. Úgyhogy nálunk is vegyespáros van odabenn! :) Mindketten fejtartásban nyomakodnak lefelé, úgyhogy a doki szerint nagyon nagy eséllyel pályázhatok a természetes szülésre... Háááát bevallom őszintén én kissé parázok ettől, lelkem mélyén mindig is császárra készülődtem - erre tessék, a bébik mást gondoltak. Jó a lepény, megfelelő a magzatvíz mennyisége, viszont képet nem tudok felrakni róluk. :( Készült ugyan, de nem látszik igazából semmi sem rajta... :? De mindegy is, az a lényeg, hogy egészségesek, most olyan 1300-1400 grammosak. A kislány picivel kisebb, mint a kisfiú, dehát ez nem probléma.
Apa este későn jött, és már nem bíbelődtünk a pocakképpel, de ma vagy holnap ráveszem, hogy felrakja.

Maminti!
Nagyon formás a pocakod és jó a hajad is, bár nem tudni a régi milyen volt :wink: Aranyos a kislányod is a hintában. Azt hiszem bárki szívesen követné a ruhátlanságát... :)

Numa!
Örülök, hogy jól vagytok! Én is csodálkoztam, hogy ki lehet, az a zsuzsó, aki úgy ír nekünk,mint régi ismerős, de idővel rájöttem, hogy csakis Te lehetsz az!
Örülök, hogy most már érzed a gyerkőcöket. Meglátod egyre erősebben fognak mocorogni! Olyan jóóóó! :)

Juci!
Jó a babakocsi! Ezek szerint ezt veszitek?
Nem csodálom, hogy kidőltél a dög meleg autóban. Megmondom őszintén, hogy én ma a dokihoz légkondis taxival mentem. Muszály voltam beruházni a dologra. Nem mertem bevállalni a tömegközlekedést.. :roll:

Benszi!
Holnap akkor irány a Balcsi? Jó fürcsizést!

Andi!
Holnap már a zöldet berózsaszínezheted a táblicskuban. :) Legközelebb aug. 6-án megyünk a doktorbácsihoz. Neveken még gondolkodunk, de nemsokára döntünk, és akkor újra javíthatsz minket... :wink:
Remélem sikerült bevásárolni! Majd írd meg, hogy mit szereztetek be!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

naaaa, Gica, végreeeeee!!!!! ;)
de jó, h minden okés!!!! ne félj a szüléstől. még ne! :roll: :twisted: és nagyok, és fejjel állnak előre és veled is minden klassz!!! mi kell még???
gratula!

na, én lelépek! légkondi nincs, de szerencsére én eddig még nem lettem rosszul... sőt, közel sem jártam hozzá...koppkoppkopp... csak izzadok, az meg belefér, sőt! és még a pékujjaim is normalizálódtak...pedig melegem van. ki érti ezt?
nahát, Lányok, én már csak holnap! állítólag 2 fokkal kevesebb lesz a max. kíváncsi vagyok, észrevesszük-e :roll: :? :evil:
jók legyetek!!!
:arrow:

Kép
an°°di

Gica!
Grat a vegyespároshoz!Jó nagyok és fejjel vannak lefelé ez tök jó!Ne félj a szüléstől,sokkal szarabb aegy vágással hajoldozni a kis szarmadzagokhoz!
Igen holnap Balcsi ezért ma megnyomtam a seggem itthon!Egésznap keményedtem!
Juci!
A skacok mikortól kaphatnak őszibarackot?Ja és meddig áll el a frigóban?Jól néz ki a koci!Akkor mégsem Jané lesz?
Andi!
Jó bevásárlást!
Vendég

Sziasztok!

Gica: Gratulalok a vegyesparoshoz, gondolom milyen boldog vagy, de jo! Olyan kivancsi voltam mar en is! :lol: Milyen nagyok a babak es de jo hogy fejjel lefele vannak es hogy termeszetes uton szulhetsz, ne felj tole, nagy elmeny lesz!!! :D :wink:

Benszi: szarmadzagok?! Ez tetszik!!! :mrgreen:

Juci: tok jo a babakocsi, kicsit mar meg is vettetek? Merd le nekem milyen hosszu legyszike! :wink: :lol: En meg mindig nem tudom milyet vegyunk mert annyira kicsi a lift! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Szerintem olyan helyes!szarmadzagok,büdös kölkök,skacok,hát igen,majd lesz édes kislányom meg édes kisfiam,ha előbújnak!

A húgom elnevezte őket Senillának és Némónak,mert ők is vízben vannak és Senilla ugyanolyan bolond ,mint én és a lányom sem lehet másmilyen!Némo az én kis pöcsös fiam meg odaadó,segítőkész lesz,mint az apukája!!!!Ja és nyugodtabb!
Vendég

Sziasztok!

Végre idejutottam a géphez, apa játszott :twisted: , mondjuk voltam úszni is és jelentem, van babakocsink.
Tontica holnap lemérem. 75.000ft-ért vettük, az új ára 159e megnéztem a neten.
Veszünk még hozzá két autósülést, amit rá lehet pattintani (39e/db)
és akkor leszünk ott, mintha újat vettünk volna, a huzatot ki kell mosni, de egyébként jó állapotban van :lol:
Elég könnyű és jól mozgatható.

Gica, gratula a vegyespároshoz :lol: :lol: :lol: kicsit irigy :oops:

Puszi Mindenkinek!

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Benszi, fél éves kortól lehet hozzátáplálni alma kezd és utána jön az őszi. Szerintem eláll addig, de azért majd védőnénit is megkérdezem.
Csecsemősnővér barinőm ajánlotta, hogy pakoljak, mert mikor kell, még nem lesz

Judit

jucicuki

Andi, lehet egymással szemben is.

Judit

jucicuki

Mindenki strandol??????????????

Judit

jucicuki

Sziasztok lányok!

Hogy viselitek ezt a nagy hőséget! Felőlem már lehetne jövőhéten szerda, mert állítólag akkor lesz vége ennek a trópusi időjárásnak! :?

Remélem ti a nagy pocakkal pihentek, és nem olvadoztok valahol a napon!
Nálunk munka van ezerrel! Ma a teraszt járólapoztuk, holnap befejezzük. A jövő héten szabadságon lesz a párom is, és valószínüleg nekiugrunk annak a szobának, ami eredetileg a gyerekszoba lett volna, de mostmár hogy ketten lesznek a Pocaklakók mi hálószobánk lesz! Még meg sem születtek, máris kiszorítottak minket a hálónkból! :roll: :lol:
Ez a szoba eddig tele volt olyan lommal, amihez még a költözés óta nem volt időnk és kedvünk hozzányúlni! Azt hiszem a jövőhéten kőkemény szortírozás lesz, mert ahogy telik az idő egyre kevesebb a hely a lakásban, pedig azt hittem nagy lakást vettünk! :lol: ... és mi lesz itt, ha meglesznek a gyerköcök?! :roll: :lol:

Szóval nem tudom mikor kerülök ismét gépközelbe, de addig is vigyázzatok magatokra és a Picurkákra is! :lol:
rnecsi

Halihó!

RNecsi!
Csak óvatosan azzal a nagy munkával! Nehogy megerőltesd magad!
Egyébként dolgozol?
Azért az jó, hogy van lehetőségetek válogatni, melyik szobában legyenek a gyerkőcök! :)

Erről jut eszembe: nem tudom, ki írta, de én is csatlakozom a másfél szobás óriáslakásososokhoz :D Ráadásul 3 gyerekkel...

Ma láttuk a Harry Pottert. Szerintem nem volt horror! Csak hosszú. És jópár dolog máshogy történt, mint a könyvben...

Kép
Kép
maminti81

Rnecsi!
Óvatosan pakolássz!
Juci!
Én még nem akarok eltenji,mert kb.1év múlva ehetnének az enyémek és addig bizti nem lesz jó a gyümi,de majd kérdezd már meg lécci a lejárati időt!Én maradok szerintem a Janénál,mert akkor nem kell külön kiemelni a skacokat,ha elalszanak,hanem hordozóstúl,mivel az a kocsiülés is kiemelem és alszanak tovább!

Már én is várom a szerdát,mert ez már nekem is durva!
Vendég

Csatlakozom, éljen a szerda :lol:

Benszi, erre is veszünk még autósülést és mi is úgy emeljük le :P

Tegnap fél kettőre értünk haza Siófokról a Hot Jazz Band koncertről, a kocsiban elaludtam :oops: de egész jól bírtam addig :lol:
Ma kilenckor másztunk ki az ágyból, mert kezdődött a bababörze, hát aludhattunk volna nyugodtan, nagyon gagyi volt :cry:
Vettem egy pelenkázófeltétet :)

Szép napot, megyünk rokont látogatni :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Csak gyorsan mellékelem az ígért pocakképet. Este még bekukkantok.
Puszi
Gica
Kép

Kép
gica1

Jó reggelt!(vagy hajnal?:-))

Nem tok aludni,tegnap is kihánytam a reggelit aztán egész nap küzdöttem az ingerekkel,úgyhogy pár szem főtt krumpli volt a tegnapi menü. :( Ezért(is)ma arra keltem,hogy íííííszonyatosan korog a gyomrom.DE,nem lehet ám csak úgy enni,egyrészről mert félek,hogy megint kipakolom,meg a ma reggeli vizeletet kell bevini.De nem bírtam,elraktam a félötöst és ittam egy bögre tejet,már nagyon fájt a gyomrom.

Juci
,Te rájöttél mitől rókázol?Én olyan szadizmusnak tartom ezt most...2 napja is hánytam és nagyon rossz a gyomrom.Nembeszélve arról,hogy 4 hónapig hánytam az elején,annyira utálom már!

Csak a Bogyók legyenek jól,az a fontos most,,ki kell bírni mindent.
Most nagyon nehéz,elég rosszul alszom,hajnalba úgy fél4 körül kezdődik a hasbarúgás,általában 1szerre,hogy mindenképp felkeljek rá... :lol: :lol: Nagyon nehéznek érzem a pocakom,sehogy sem jó ülni sem feküdni,sétához meg nincs erőm...
Na jól kipanaszkodtam magam... :lol: Csak én viselem ilyen rosszul?Olyan ritk az amikor jól vagyok.Lehetne gyakrabban is,bár meggyőződésem,hogy ehez a nyügi állapothoz nagy köze van a kánikulának is.

Viszont ma megyünk Babakuksira 10-re!Már n.várom!Remi minden okéslesz velünk!

Benszi,
Annyira jó olvasni a soraid!Tök jó vidám,laza... Jó kedvem lesz tőle(d)!Ma megkérdezek mindent a dokimtól és ha úgy alakul telcsizek a Te dokidnak!

Felhívtam múlt héten a telki magánkórházat,mert az árajánlatukban,durván 900-950000 e a szülés,+5 nap ottartózkodás+ellátás,és 2 Bogyóra az össejtlevétel.Álltalában 350e ft-ot hallok egy gyerekre,azt gondoltam akkor 2 gyereket szűlni ott igazán megéri...DE NEM! Olyan pökhendi,visszataszító nőszeméllyel beszéltem telefonon,hogy ihaj!El akartunk az urammal ma megnéni a kórházat,beszélni egy dokival stb.Fel hívtam az illetékes közvetítő embert(azt a bizonyos némbert...)3x hívtam de egyszer sem volt a helyén,nagy kegyesen du felhívott.Emelkedett hangon beszélt,ingerült és lekezelő volt,mondta,hogy Ő nem biztos,hogy ma ráér,mert tárgyalásokra megy(hogy oda ne rohanjak...),ha orvossal akarunk beszélni,10e ft,mert a bent lévő betegek fontosabbak és az orvost el kell ez esetben szakítani a betegeitől...Azért egy ügyeletess orvos,érjen már rá 10percre,ha ott akar szülni valaki...
Szóval szerintem felháborító!Kiváncsi leszek,ha több magánkórház lesz,akkor is ilyen nagy lesz e szája a csajnak(bár szerintem egy kis mitugrász aki menőzik,de a felettese biztos nem méltányolná,ha tudná milyen stílusban beszél az új páciens jelöltökkel! :?

Ti mit gondoltok az össejtlevételről?Van értelme?Fog ott tartani a tudomány,mire megnőnek,hogy valódi segítség legyen ez a gyerekeknek?És ha igen,de horribilis összeg lesz,amit nem tudunk/tudnak finanszírozni?Viszont,ha elzárkózom,félek,rossz szülők vagyunk,mert megfosztjuk Őket egy lehetséges(?) opciótól...
Nagyon kíváncsi vagyok rá Ti hogy gondoljátok! :)

De jó,csak 21 fok van kint!Ez ám a szuper dolog!!! :lol:
Éhes vagyok+hányingerem van,most mit tegyek?Iszom még egy kis tejet!

Hú,márcsak 4 óra és megyünk kukkolni a Bogyókat! :lol: :lol:

Andi,
Nagyon köszi a táblatagságot! :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Kép
bogyótanya

Bogyó!
Örülök ha felvidítalak!24.héten hányni?Nem pite!A Telki állítólag szar!Ha benne van az őssejt levétel még akkor sem éri meg!3cég vesz le őssejtet,de csak az egyik ad kedvezményt a második babára és a 350E-nek a felét kell kifizetni a másodikra!Én is gondolkodom ezen,de még nem jártam utána ennek!
A dokim asszem 13-án lesz legközelebb!Jó kukkolást és képeket kérünk!
Gica!
Annyira helyes ez a vizipók-csodapók hasi!
Juci!
A Bp-i börze is nagyon szar volt!

Numa!
Milyen volt a strandolás?
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap unokatesóm megmutatta a vázlatot a csajok falához, már alig várom, hogy jöjjön és készen legyen, gyönyörű lesz :lol: :lol: :lol:

Bogyó, szerintem nekem a melegtől volt, mert akkor lettem rosszul, amikor a 40 fokos kocsiba beültem, bár hogy aznap reggel mitől hánytam, azt nem tudom, de azóta hála égnek nem volt.
Sajnos étvágyam is van :cry:

Bár nagyon rendik voltak tegnap a rokonok, direkt light-os kajákat főztek, hogy én is tudjak rendesen enni, mert előtte mondtam, hogy le lettem szúrva a kilók miatt.

Most három napra elhozták anyuék a papámat, tegnap tök jót beszélgettünk az udvaron a hűsben,szellőben...

Szép napot, majd benézek még!

Katával mi lehet :?: :shock: :!:

Judit

jucicuki

Bogyó, ezek után, ahogy bántak Veled, nem biztos, hogy könnyű szívvel odamennék szülni. Már csak utána kedvesek, ha befizette az ember a lóvét, ez olyan gusztustalan, nem?

Őssejt, hát nem tudom, Hajdú Krisztinával olvastam egyszer egy cikket a neten, hogy szerinte felesleges, mert nagyon minimális esetben van rá szükség.
Nem tudom, mi is gondolkodunk még rajta...

Azzal sem vagyok pontosan tisztában, hogy miket tudnak vele meggyógyítani. Gondolom pl. a rákot, de ha esetleg mondjuk betegen születik eleve, akkor az őssejt is "sérült" nem :?:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Hogy vagytok?én egész hétvégén szarul voltam, helyesebben szólva szombat este nagyon fájt a hasam, meg tegnap is, de már enyhébben.

Gica, aztaaaa...mekkora pocak!!:)nagyon szép!és GRATULA a vegyespároshoz!!én is remélem ma megtudom, ma megyek délután a nőgyógyászhoz...

Benszi, a strand nagyon szuper volt, csak iszonyú meleg volt, és még a vízben is jól leértem, de mára mré szépen bebarnult a vállam, a mellkasom, és a pofim is :wink: Canesten tegnap este is bejátszott, de remélem nem szedtem össze semmit...és?voltatok Balcsin?

Andi, ígértem egy driss képet, íme egy tegnapi Kép

Kép
numato

Numa!
nem semmi méretű a pocakod!Nem lesz semmi baj,ha bejátszik a Canesten!Nagyon jó volt nekünk is a Balcsi,de nagyon fárasztó volt!Nekem pénteken fájt a hasam és tegnap,de nagyon!Arra vártam mikor jön felém egy tűvel az uram és lukaszt ki,mert nagyon bekeményedett és megnőtt!Ha odalra fordultam az volt a rossz,ha háton voltam a derekamnak volt szar!Ma is elég cefet!
Andi!
Shoppingoltatok valamit a hétvégén a skacoknak?

Csajok!!!!!
Nem jön ma valaki a Brendonba az M7-hez?Van egy csomó leértékelés ruci ügyben!Na??????
Vendég

Sziasztok!

Vagyok en is csak pakolok ezerrel mert du. jon a festo szoval nem sok idom van de azert:

DRUKK, DRUKK, DRUKK HEGYEK BOGYONAK ES NUMATONAK!!! :D

GIca: hatalmas a poci, hu!!! Hogy birod? :wink:

Numa: Neked is nagyon nagy mar!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok
olyan klassz hétvégét tudok a hátam mögött... :D
voltunk vásárolni elefáni babadiszkontban (10% kedvezmény ikreseknek ugye): onnan van matracok, pelenkázófeltét, textilpelusok, kifogók, fésű, lázmérő, popsikrém, lepedő
utána ikeában: kiságyak (nagymamától :D :D ), plédek, komód
vasárnap tesco: két kapucnis kocsikabátnak is nevezhető melegebb felső (majd mutatom), és diabetikus jégkrém (2.4 g szénhidrát/100 ml!!!!)... épp azt ebédelek...

most pedig visszaolvasok, mi történt, amíg én strandon heverésztem és a dorogi bányatóban úszkáltam... ;)

Kép
an°°di

hinnye mekkora pocakok!!!!!! Csajok, hajrááá!!!
Gica, végre! ;) és milyen komolyan látszik a linea negrád!

Numa, Te sem panaszkodhatsz... mi lesz veled a 30. héten??? :roll: :roll:

Tontica, kitartást a lakásszépítéshez!! és pihenj sokat!!

Bogyó, sztem az őssejtcucc csak kamu és pénzkicsalás a szülőkből. én egyáltalán nem hiszek benne... ha működik, akkor tuti iszonyú pénzekbe kerül, és ehhez is protekció kell. legalábbis itt, Mo-on ezt tudom elképzelni.
táblatagság szóra sem érdemes. sőt! minél többen vagyunk, annál jobb!

ezeket tegnap szereztük:
Kép
ez Hubáé persze
Kép
ez pedig Petráé :D

Kép
an°°di

SZIASZTOK!

Gica!
Nem semmi pocid van! És én látom rosszul, vagy tényleg nem csíkozódtál be? Nekem már merő stria a pocakom, pedig még nem is ekkora!

Bogyó!
Sajnálom ezt a hányást! Nem szedtél össze valamit? Ilyenkor már tényleg nem kéne a babóktól rosszul lenni...Bár egy barátnőm mesélte, hogy a 9. hónapban (1 baba, tehát méretre te is már ott vagy, sőt :) ) a babája állandóan a gyomrát rugdosta, és olyankor persze kitálalta a kaját...Nem lehet nálad is ez a probléma?
Kórház: szerintem ne menj oda!!! Nagyon rosszul hangzik a hozzáállás és a modortalanság...
Őssejt-levétel: mi nem is gondolkodtunk/-zunk rajta, mert csórók vagyunk, de azt olvastam, hogy nincs sok értelme, mert csak 18 évre kalibrálták, és a bajok általában azután kezdődnek.

Numa!
Formás a pocid nagyon!
De jó volt neked fürcsizni!!!

Andi!
Tök jó, hhogy ennyi mindent be tudtatok szerezni!
Bányató???Neked is jó volt akkor!

Juci!
Milyen lesz a csajok fala? Kíváncsi vagyok!

Képzeljétek, tegnap megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva levettem az ujjamról a jegygyűrűmet :cry: Már csak nagy-nagy nehezen tudtam lehúzni, úgyhogy inkább most, minthogy totál beleszoruljon...Úgy látszik, én is vizesedem...Pedig nem érzem! Vagy csak a kánikula?
És most Apa nélkül vagyunk itt anyósoméknál :? Jó dolgunk van, nem azért mondom...de hosszú még az idő péntekig!

Kép
Kép
maminti81

Andi!
Táblába: doki: aug 1.

Kép
Kép
maminti81

Kép
remélem, minden infó okés benne ;)

Maminti, én már ezer éve vizesedem... pedig olyan sokat iszom. bár van, aki azt mondja, pont emiatt. nem érdekel. amíg tudok menni normálisan, és nem állandó, addig okés. ja és nem ödémás, csak (?) dagadt. inkább a kézízületi fájdalmak zavarnak, de azok sem nagyon. de a palackokról a kupakot nem tudom lecsavarni :?
a hétvége igazán tutijó volt. mindenfelé mentünk, intézkedtünk és pihentünk. a gyerekek is jól viselték és a bokám is ;)

Numa és Bogyó!!! mizújs? :roll: :shock: :roll:

Kép
an°°di

Hű, Andi, akkor nagybevásárlás volt :lol:
Édesek a kabik :wink:

Ma ebéd után Atival bemerészkedtem a városba, holnap én csinálom az ebédet anyuéknak is, már vagy három napja Ő főzött :oops:
Vettem egy kis csirkemellet, vaniliarudat, meg pocakkrémet, papának hoztam egy kis diabetikus édességet.
Jó, hogy itt van, délelőtt átjött megnézni a gyerekszobát, beszélgettünk egy jót, mesél a rokonokról, régi időkről, hát elég sok minden már homályos gyerekkoromból, jól újra felidézni :D

Szóval elvagyunk, Ati holnap Pápára megy, nem jön haza ebédelni, de majd megint anyukázok, nagypapázok.

Szerdán meg, ha nem lesz olyan meleg én is beiktatok egy kis bababolt látogatást :lol: :lol: :lol:

Mi újság az UH-okkal :?:

Puszi!

Judit

Ui.: Maminti, erdő, tündérek ölében egérkével őzikét simogat, nyuszik, mókusok, az ajtó másik oldalán másik tündérke macival, így nem lehet elmondani, de nagyon édes lesz, majd ha kész rögtön dobok fel nektek képet :wink:

jucicuki

Kép
mindenkinek szép napot egy tegnapi képpel... úgyis olyan régen volt már...

Kép
an°°di

Sziasztok, szép jó reggelt!

Hát, tegnap voltunk a nőgyógyásznál, és a másik kis szerelmem megint nem mutatta magát, azt mondta a doki, majd legközelebb visszatérünk rá.Aug.27-én kell csak mennem, addig meg kell csináltatnom a cukorvizsgálatot, megkaptam a szőlőcukrot hozzá:)

Viszont a hasfájásomra azt mondta, maradjak most már otthon,és sokkal többet feküdjek, nehogy kinyíljon a méhszáj idő előtt, mert ez a hasfeszülés, amit érezni szoktam, ez bizony nem jó :cry:

háát, ez van velünk, még a héten dolgozom, aztán pihi ezerrel...

mindenkit sokszor puszilok

Numm

Kép
numato

Sziasztok lanyok!

Segitsegeteket szeretnem kerni.
Mikor nektek pozitiv lett a tesztetek ereztetek valamit, amibol ra lehet jonni, hogy ikreitek lesznek vagy csak az UH-n derult ki?

Magi
Vendég

Magi, ezt komolyan kérdezed??? :shock: :shock: :shock:
sztem egyáltalán semmiből nem lehet rájönni, h ikreid lesznek. sőt, nekem azt mondták a 6-7. héten, h ne éljem bele magam az ikrekbe, mert nagyon sokszor (80%ban, asszem kb) az egyik megtermékenyült petesejt felszívódhat, vagy vérömlenyesedik, vagymi... teháét mégsem ikrek lesznek, bár úgy indultak. az egyik doki szerint az összes terhesség nagy része ikerterhességként indul.. csak ezt eddig nem tudták, mert nem votl ez a hiperérzékeny hüvelyi UH...

gondolod, ikreitek lesznek? miből? :roll:

Kép
an°°di

csajok!

elnézést, hogy ilyen témával felhozakodok, bocsi, aki tolakodásnak veszi, csak írtátok a börzét erről jutott eszembe.

Szóval, tle vagyok 50-56-62-es babaruhávcal, főleg téli cumó.

Vannak közöttük Sanetta, Yatsi, stb. márkájúak.
Egy 110 l-es szemeteszsák meg egy 60 l-es tele van.

Mivel költözzünk nem tudjuk hov atenni, ezért szeretném eladni.
Van olyan ruha ami 1* volt rajtuk.

Teszek fel pár képet ízelítőnek...

Kép

Kép
Kép
Ha éredkel titeket, írjatok és megegyezünk...
ha nem bocsi, hogy felhoztam a témát. :roll:

Dóri
Vendég

u.i.
a hétvégn lemerült vakum, ezért kisvakuval fotóztam, ami nem túl színhű...
A piros együttes sincs kifakulva.
Vendég

an°°di!

Komolyan kerdeztem.
Anyosom meselte regen, hogy mikor a fiait varta (egypetéju ikrek) meg sem volt az eredmeny, hogy terhes, mar erezte, hogy valami nincs rendben vele, mert nem olyan, mint az elso terhessege a lanyaval.
Tok koran elkezdett noni a hasa stb...
Ezert kerdeztem.

Magi
Vendég

Jóóó reggelt!

Dóri, engem érdekelne a két kis bundazsák és a rózsaszín, nagyon helyesek :lol:
Ha gondolod írd meg priviben, hogy mennyit gondoltál értük.
Mekkorák? Ha októberben szülünk, még jó lesz a télen?

Judit

Numa, akkor tuti lány, ha ilyen kis szégyenlős :lol:

jucicuki

Andi, csini poci :lol:

Numa, akkor tessék pihenni :twisted:

Többiek :?:

Judit

jucicuki

Dóri, fiúsabb cuccok nincsenek, mi? vagy vmi uniszexebb színűek? ha lenne, engem is érdekelne vmi bundazsák/overall/kiskabát/naci, ilyesmik... az email-címemm publikus. oda jöhet kép!
köszi :)

Magi...hát, nem tudom. a barátnőmnek is a második terhességével előbb kezdett nőni a hasa, pedig csak egy baba volt benne..
bár, ha ezek szerint vannak a családban ikrek ugye... :wink:
két csíkos teszted van?

Kép
an°°di

an°°di!

Tesztem meg nincs, nem csinaltam, de tuti van baba.
A ferjem egypeteju ikerpar, (bar ferfi agon nem oroklodik).
De a sogornomnek ennek ellenere ikrei lettek ket eve.

Most en is azt erzem, hogy akkor lett a hasam, mint egy labda, pedig pe utan 11. napon vagyok csak.
Feszul es szuk minden gatya ram. Megmereckedtem es sulyra nem vagyok nehezebb.
Ezert fordult meg a fejemben ez az egesz. Na meg beugrott, amit anyosom mondott.

Majd holnap tesztelek, de ertelme nincs mert ilyenkor mar meg szokott jonni es elotte 5 nappal meg barnazni szoktam.

Minden tunetem megvan, aminek lennie kell es erzem is.

Magi
Vendég

Magika!
Szerintem te szerencsés vagy ha érzed,hogy ikreid vannak!Úgy legyen,de a megnövekedett hcg szint is okozhat hasnövekedést!
Andi!
Nagyon szép a pocid!Semmi felesleg.Fúj,de irigy vagyok!Fej fotó miértb nincs hozzá?ejnye-bejnye!
Klassz túrátok lehetett hétvégén!Azt mondod az Elefániban célszerű mindent megvanni,mert akkor jóval olcsóbb?Helyes kabátkák!
Én annyi mindent vettem már tegnap az Auchanban benn a gyerekosztályon nagyon komoly leárazások vannak plüss rugikból!Tök cukik!
Holnap genetikai uh!
Numa!
Remméljük a szégyenlős az punis!
Maminti!
Én is egyre jobban vetem el az őssejt levételt!és csak 20évig tudják tárolni!Hát nme tudom!

Csajok!
Tegnap tuira megnyertem az gusztustalansági versenyt!
Reggeliom:2db toast szendvics,hozzá koviubi és közben kortyolgattam a madártejet,mert szomjas voltam és tejre vágytam!
Reggel azért nem jelentkeztem,mert jött anyum kávézni!
Juci!
Klassz lesz a festés majd!
Vendég

benszi!

Nem az ikreket erzem, hanem hogy baba lesz. :lol:

Magi
Vendég

Magika!
Ja azt érezheted!Én már a beültitől számított 4.napon tudtam,hogy megtörtént a csoda!
Vendég

benszi!

De jo! En is erzem mar 4 napja. Holnap majd tesztelek.

Magi
Vendég

Magika!
Várjuk a teszt eredményét!
Vendég

Majd holnap megirom.

Magi
Vendég

Andi!

Van kék/zöld együttes is kettő darab, meg egy pár fiús cucc, ugyanis a magyarországi bababoltok nincsenek az ikresekre felkészülve így nem mindig tudtam lányos rucikat venni.
Márkás ruhákból általában egy méretből 1 van.

A felét ausztriában vettük.
Főleg mivel itthon nem volt 50-es zsák, amibe haza tudtuk volna őket hozni. Kint meg simán tartanak ekkorát is.
A lényeg, hogy a 2,4 kg-os Rékára még ez is nagy volt. :oops:

Írok emailt és küldök még fotókat!

Judit!

Íme a kép a hazajövetelről, utána még 3 hónapig csak az alsó rózsaszín zsákba tudtam őket hordozni a dokihoz, meg kórházba, mert ezt be tudtam kötni a hordozóba és nem vesztek el benne.

Kép

Privi megy!

Magika!

Én nem éreztem az ikreket, csak az volt a gyanús, hogy 2 nappal korábban megcsináltam(a 10 napos) tesztet és nagyon sötét csíkok lettek, de akkor még fel sem merült bennem :roll:

Dóri
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?