Jó reggelt!(vagy hajnal?:-))
Nem tok aludni,tegnap is kihánytam a reggelit aztán egész nap küzdöttem az ingerekkel,úgyhogy pár szem főtt krumpli volt a tegnapi menü.

Ezért(is)ma arra keltem,hogy íííííszonyatosan korog a gyomrom.DE,nem lehet ám csak úgy enni,egyrészről mert félek,hogy megint kipakolom,meg a ma reggeli vizeletet kell bevini.De nem bírtam,elraktam a félötöst és ittam egy bögre tejet,már nagyon fájt a gyomrom.
Juci
,Te rájöttél mitől rókázol?Én olyan szadizmusnak tartom ezt most...2 napja is hánytam és nagyon rossz a gyomrom.Nembeszélve arról,hogy 4 hónapig hánytam az elején,annyira utálom már!
Csak a Bogyók legyenek jól,az a fontos most,,ki kell bírni mindent.
Most nagyon nehéz,elég rosszul alszom,hajnalba úgy fél4 körül kezdődik a hasbarúgás,általában 1szerre,hogy mindenképp felkeljek rá...

Nagyon nehéznek érzem a pocakom,sehogy sem jó ülni sem feküdni,sétához meg nincs erőm...
Na jól kipanaszkodtam magam...

Csak én viselem ilyen rosszul?Olyan ritk az amikor jól vagyok.Lehetne gyakrabban is,bár meggyőződésem,hogy ehez a nyügi állapothoz nagy köze van a kánikulának is.
Viszont ma megyünk Babakuksira 10-re!Már n.várom!Remi minden okéslesz velünk!
Benszi,
Annyira jó olvasni a soraid!Tök jó vidám,laza... Jó kedvem lesz tőle(d)!Ma megkérdezek mindent a dokimtól és ha úgy alakul telcsizek a Te dokidnak!
Felhívtam múlt héten a telki magánkórházat,mert az árajánlatukban,durván 900-950000 e a szülés,+5 nap ottartózkodás+ellátás,és 2 Bogyóra az össejtlevétel.Álltalában 350e ft-ot hallok egy gyerekre,azt gondoltam akkor 2 gyereket szűlni ott igazán megéri...DE NEM! Olyan pökhendi,visszataszító nőszeméllyel beszéltem telefonon,hogy ihaj!El akartunk az urammal ma megnéni a kórházat,beszélni egy dokival stb.Fel hívtam az illetékes közvetítő embert(azt a bizonyos némbert...)3x hívtam de egyszer sem volt a helyén,nagy kegyesen du felhívott.Emelkedett hangon beszélt,ingerült és lekezelő volt,mondta,hogy Ő nem biztos,hogy ma ráér,mert tárgyalásokra megy(hogy oda ne rohanjak...),ha orvossal akarunk beszélni,10e ft,mert a bent lévő betegek fontosabbak és az orvost el kell ez esetben szakítani a betegeitől...Azért egy ügyeletess orvos,érjen már rá 10percre,ha ott akar szülni valaki...
Szóval szerintem felháborító!Kiváncsi leszek,ha több magánkórház lesz,akkor is ilyen nagy lesz e szája a csajnak(bár szerintem egy kis mitugrász aki menőzik,de a felettese biztos nem méltányolná,ha tudná milyen stílusban beszél az új páciens jelöltökkel!
Ti mit gondoltok az össejtlevételről?Van értelme?Fog ott tartani a tudomány,mire megnőnek,hogy valódi segítség legyen ez a gyerekeknek?És ha igen,de horribilis összeg lesz,amit nem tudunk/tudnak finanszírozni?Viszont,ha elzárkózom,félek,rossz szülők vagyunk,mert megfosztjuk Őket egy lehetséges(?) opciótól...
Nagyon kíváncsi vagyok rá Ti hogy gondoljátok!
De jó,csak 21 fok van kint!Ez ám a szuper dolog!!!
Éhes vagyok+hányingerem van,most mit tegyek?Iszom még egy kis tejet!
Hú,márcsak 4 óra és megyünk kukkolni a Bogyókat!
Andi,
Nagyon köszi a táblatagságot!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!