A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
irigyeljed csak... :wink: ilyenben nem volt már része vagy öt éve... 8)

Indi,
akartam már irni, h nagyon tecctt, amit felraktál!
birom azokat az embereket, akik ilyeneket össze tudnak rakni. SŐt azokat is nagyon birom, akik zenét tudnak csinálni, de úgy tényleg...
egyetlen dolog, amire IRIGY vagyok!!!!! :roll: :twisted:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Megint én vagyok az utolsó/első? (biztos bennem van a hiba? :lol: )

Szrek, könyvelgetek, és ilyenkor van időm, és a meleg miatt kedvem is csak, és haladni köll, ergó sokszor iccaka alkotok.

Macs, befordultatok a célegyenesbe, jól érezted, a manód szépen kihúzta a kellő időig. Jó ez így . Most már "csak" ki kell várni ebben a kellemes időben, hogy Mirka kíváncsi legyen a Világra. Sok jót nektek.

Indi, köszi. És további jókívánságok röpködnek felétek, hogy újabb és újabb leheőségek találjanak rátok. :D És hová mentek a Balcsira?

Képek aranyosak, szerintem sem offok.

Zsan, boldog névnapot fiacskádnak, és nektek megelőlegezetten boldog évfordulót. :lol:

Na, most már mék agyikóba, csatlakozom a horkoló-táborhoz. :lol:
zsugyu

Én 9-kor kezdeném az állatkertet. Mondjuk, ha nem lesz csoportos jegyünk, akkor tök mindegy, de én már a hazaútra is gondolok, amikor meleg lesz - még ha nem hőség, akkor is nehéz a délutáni utazás.

indianyo

Csatlakoznék Indihez, minél előbb megyünk, annál garantáltabb a "hűvös", ráadásul az én dedem délben eldől, mint egy zsák... az nem baj, ha az ebéd már nem fér bele, de addigra (dél) jó lenne itthon lenni. Aki esetleg elvinne (Nuk?) attól nagy kérés lenne, h haza is hozzon? Köszi-köszi. Ja, és ha már itt tartunk, priviben címet, egyebeket megvitathatnánk. :D
És hány órás sétát gondoltatok? Babakocsizik a nép, vagy tietek ded képes órákig sétálni? Mert enyém nem. :?
Tyű, ezer éve nem voltam ilyetén talin. Post-iteket kiteszitek nekem? :lol:
neet
neet

Na, mit ccóltok ehhez????

Hitelesítette a szieszta bevezetéséről szóló országos népszavazási kezdeményezést az Országos Választási Bizottság.

én igennel fogok szavazni!!!! :lol: 8)
(de komolyan)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

éljen a szieszta! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet:
Még mindig nem írtad meg, hogy hol laktok!!!!!! Így nehéz ígérgetnem bármit is :wink: :wink: :wink: Igazából örülnék, ha lenne társaság, mert az egyetlen visszatartó erő, hogy nem akarok egyedül odavezetni... Gondolom reggel jó kis forgalom lesz... :roll: :roll: :roll: :roll:

De inkább 9, mint később!!! És mi babakocsizni fogunk 8) 8) 8)

nukada

Zsanci :) És a gyerekeid, mint törvényszegő magyar állampolgárok, akik megtagadják törvényadta jogaid gyakorlását, nos ők miylen böntetésre számíthatnak? :lol:
Tetszik a szieszta egyébként, bár ezzel arányosan az üzletek/hivatalok nyitvatartása meg nőne, úgyhogy viccen kívül ez nem biztos, hogy jó ötlet - ha nem nő, akkor én is aláírom :)

Neet :) Én babakocsival jövök, Dé még a négykézlábas helyváltoztatást preferálja. Nem tudod a kis esernyőkocsit elhozni? Nekünk mondjuk olyan kicsi nincsen, úgyhogy elég szívás, de a babának jobb a babacsokiban csücsülni, mint a hátamon forgolódni órákat.

Zsuzsi :) Balatonszemesre megyünk, Melitta barátnéméknek ott van háza és a közelben homokos kisvizes gyerekpancsi-mennyország :)

indianyo

sziasztok!

csak azért dobtam be a 10:00-et merthogy Votív írta hogy nem tudnának 9-re odaérni. s mit szólnátok egy kompromisszumos fél10hez?

én még gondolkozom a babakocsin, mert Angi általában vagy megy (rohan :mrgreen: ) vagy kézben hozatja magát.

szerintem a menet úgy lesz ahogy gyerkőcök akarják :D :wink:

nem mintha ennek lenne függvénye jövetelünk, de miért nem lesz kedvezményes jegy?

jó ötlet a szieszta, de szerintem nálunk nem. nem vagyunk mediterán ország, ahol hazarohannának vagy a tengerpartra mennének az emberek. a hosszított nyitvatartás a másik fele (ami persze vevőszempontból jó :wink: ). nem tudom még mit szavaznék. majd gondolkozom rajta ha kell.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi :) csoportkedvezmény csak 10 fenőttől jár.

Leni :) Ha agyonkeresem majd magam, akkor feltétlenül alkalmaznak óvónéninek :wink: Már van egy jelöltem, akkor így hárman jól eljátszadozunk a gyerekekkel, úgyhgoy már csak a kégli kell meg a tömeges érdeklődés :lol:

indianyo

Indi! nem számoltam össze, de apukákkal együtt összejön nem?
gödibarbi

számolok: Indi, Neet, Nuk, Votív, Curse+apuka, Gödibarbi, Zsan és talán apuka, Szrek, (Akata bár neki van vmi magánbelépője)
szerintem így megvan a 10? s még így is lehet hogy vkit kihagytam :oops:
gödibarbi

húúúúúúúúú! ezer bocs a sorrendért!!! :( most látom hogy nem magamat írtam utoljára :oops: (a gondolatmenetemet követtem nem az etiketett)
gödibarbi

ja, de Neet "diák". mellesleg én is. talán Szrek is?
no jó nem számolok tovább :roll:
gödibarbi

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasgatok.

Zsanci!
Nézd mit találtam:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=219255

Ilyet akartál Memének, nem?

KépKép
KépKép
lindicita

Bocs, Bajni közben ébredt ...

Indi!
Drukkolok, hogy mielőbb megoldódjanak a dolgok! :wink:

Macs! Drukk hegyek :)

Hol lesznek mostanában talik? Olvastam róluk, de nem áll össze a kép. (persze csak ha bárhol minket is szívesen látnátok)

KépKép
KépKép
lindicita

Kicsi OFF:

Apánknak más sorrendben jön be a hozzá-tápi, először a gabonafélék :lol: :lol: :lol: :(gyivinek nem mutogatni!!!)

Kép

Testőrrel minden egyszerűbb:

Kép

És ahol én csak zavaró 3. lehetek:

Kép

nukada

Diják vagyok, yess, így a jegyemet nem tudja űberelni a csop. kedvezmény sem.

Szieszta: most mondjátok, h bizonyos embereknek nem lehet a kedvére tenni sehogy, de a véleményem akkor is: határozott NEM. Okés, h most tanár vagyok és legkésőbb 2kor eldobom a kalapácsot, de ha visszaemlékezem arra, amíg irodista voltam, ill tesóim, szüleim, barátaim példáját tekintve: így is 4 helyett 5-6ig vannak bent az irodában, ha még szieszta szünet is lenne, 8 előtt nem szabadulnának. No és aki nem lakik next door, az mit csináljon mondjuk délben 2 óra hosszat a városban??? (nem hallottam pontosan aterveket, ill. egyáltalán nem hallottam még, de 2 óra biztos lenne, nem?) É akkor este 7-8 helyett 9-10re lehetne hazaérni? Dejó..
Egyébként ezt a meleg miatt találták ki, vagy télen is így lenne? Mert amilyen kusza az időjárás, van, h egy hétig full kánikula van, majd napokig, hetekig eső és hűvös, majd megint pár nap meleg. (Az idei év kivétel, de ki emlékszik ilyen huzamosan meleg nyárra? Talán megboldogult ifjúkorunkban, de az elmúlt 10 évben nem volt ilyen, vagy amnéziás vagyok.)
Hosszan szóltam UFF.
neet
neet

Nuk,
apa hozzátápija nagyon jóóó és éljen a komló! :lol: Mindjárt keresek egy hasoló képet. ;)
neet
neet

neet

Indi, Neet... köszi a gyes és munkás hozzászólásokat. Szabikat nem adták, de legalább munkaszerződést írtam magamnak. :lol: Úgyhogy most már tényleg dolgozó nő vagyok, az egyetlen bibi, hogy Fanninak jönni kell minden nap velem, mert ugye én szabikkal számoltam. Ő eszméletlen jól érzi magát ott, rajzol, kényeztetik, jókat ebédel. Én mondjuk nem haladok semmivel és néhány munkatársam sem. Na sebaj.

Jaj de jó nektek ez a zúúúúú látogatás, de sajnálom, hogy nem tudunk menni.

Nuk: annyira jók a képek. Éljen a sör... Apa és Réka csúcs. Tényleg nálatok lesz party? vagy lemaradtam róla?

Lindi: Csütörtökön állatkert. Nálunk hétfő délután lesz a party és persze, hogy szívesen látunk. Mint mindenkit.... nem lesz külön meghívás, mindenkire érvényes a meghívás.

Eddig Curse, Barbi, Rájli jelezte.... várom a visszajelzéseket. Zuzinak, Manókának szóltam, ha valaki tud valakit aki ritkán jár annak kérlek szóljatok.

Indi: dejóóóóóóóóóóóóó lesz ez a Balcsi nektek.

Én sem vagyok siesta párti az említett okok miatt, igy is későn gyün haza az emberem, hát még egy kis siestával. Mire hazaér, már mehet is vissza. Inkább a medencét és wellness élményt minden munkahelyre szavazok... Be is nyújtom mingyááááá :lol: :wink:

Neet: tök jó, hogy Marczipán végül is jól megúszta. Te hol is tanítasz? Biztos írtad, csak rövid az agyam....

Macsnak továbbra is drukk hegyek.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Rég jártam erre, de a két "nagyfiam" szülinapját, névnapját ünnepeltük a hétvégén, és mivel a család nem kicsi, egy kisebb fajta lakodalmat kell elképzelni, aminek lebonyolítása cseppet időigényes volt!
Szülésznőkről érdeklődnék, kb. milyen tarifával dolgoznak a választott szülésznők? Megmondjákl előre vagy amennyit gondolok? A Rókusban anno megkérdeztem a szülésznőmet, ő azt mondta nem mondhat összeget, rajtam múlik, mennyit adok. Itt hogy megy ez?

Márti
borossné becz márta

Márti :) Mindkettőre van példa.

indianyo

Domicsekkel mostanában sokat telefonálunk. Az imént épp egy szelet szalámin hívott fel :lol:

indianyo

Lindi.,
nagyon köszi a linket, sőt a múltkorit is köszi, rendeltem fotókönyvet 6ot, de sajnos nem volt elég, én hülye elszámotam, és egy olyan füzetke most 2500ftba fáj... :cry:
de tök jó, nekem is nagyon tetszik, és a rokonoknak is, akiknek jutott... :wink:

Márti,
Indi is irta, is is. Neked melyik a szimpibb?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Nekem végülis mindegy, bár talán szimpatikusabb, ha rám bízza, gondolom, úgyis rendesek, ha egyszer választja őket az ember, az meg fura, ha megmondja, én meg utólag úgy érzem, hogy nem ért annyit (persze nem feltétlenül a munka minősége miatt, hanem esetleg csalódok benne), mégis ki kell fizetnem azt a bizonyos pénzt! Félre ne értsd, elfogadom, mint ahogy az orvosomnál is a fix tarifát, csak hallottam, hogy volt aki megbánta, hogy sokat fizetett egy szülésznőnek, mégsem vot túl empatikus, türelmes, megértő stb. Ha nem mondják meg kb. mennyit fizetnek a kismamák? Bocs, hogy ennyit lovagolok a témán, de a MÁV-ban nagyon rosszul jártam egy nem választott szülésznővel!

Márti
borossné becz márta

Zsanci!

Nekem végülis mindegy, bár talán szimpatikusabb, ha rám bízza, gondolom, úgyis rendesek, ha egyszer választja őket az ember, az meg fura, ha megmondja, én meg utólag úgy érzem, hogy nem ért annyit (persze nem feltétlenül a munka minősége miatt, hanem esetleg csalódok benne), mégis ki kell fizetnem azt a bizonyos pénzt! Félre ne értsd, elfogadom, mint ahogy az orvosomnál is a fix tarifát, csak hallottam, hogy volt aki megbánta, hogy sokat fizetett egy szülésznőnek, mégsem vot túl empatikus, türelmes, megértő stb. Ha nem mondják meg kb. mennyit fizetnek a kismamák? Bocs, hogy ennyit lovagolok a témán, de a MÁV-ban nagyon rosszul jártam egy nem választott szülésznővel!

Márti
borossné becz márta

Indi :) Jesszus, mi történt? nagyon sajnálom :( és sok-sok +++++t küldök!!! Örülök, hogy máris alakulgat vmi! :D

Votiv :) De jó, hogy Isti már jobban! :D

Nuk :) Rékás képek nagyon édesek, sörös meg különösen rulez :lol:

Barbi :) Bocsi, hogy kicsit félreértettem akkor a kérdést, még jó, hogy Indi nem :lol: És mit szólt Angi az első húsos kajcsijához?

Johi :) Lakásátrendezés...ááá... tényleg mindig találtok vmi elfoglaltságot :lol: Fannikával jársz dolgozni?! nem lehet semmi... Hogy-hogy nem adták a szabit? hétfő nekünk is jó (ez most visszajelzés akart lenni :wink: )

Mása :) Nagyon szépek a képek!! :D mélt köszi :D

Leni :) De jó, hogy tettél képeket!! :D Kiskuktád nagyon cuki (hozzám is átküldhetnéd gombócot csinálni :wink: ) Igi meg nagyon szép nagyfiúúú!! Jártok még kirándulni? (no nem a 40 fokban gondoltam)

Macs :) Továbbra is drukkok és sok ++++++

Curse :) Napjaink telegetnek, ebben a melegben segítségünk sem volt, mert minden nagyszülő kidőlt ebben a hőségben (ill. nem akartam, hogy utazzanak), úgyhogy 3-asban nyomtuk itthon a fiúkkal 8) de ez nagyon is jó volt, igazán klassz srácok, jól összekovácsolódtunk és Bálint alig hisztis (azt is főleg apának tartogatja :mrgreen: ) sőt még tegnap tiramisut is segített gyártani (ő tördelte-mártogatta a piskótát) És Nálatok mi újság? Adél szépen iszik azóta is?

Kép
Kép
denizsa

Denizsa,
micsoda segítséged van teneked! :D (Tiramisu)

Johi,
Pesti Barnabás középsuli.

Indi,
telefon. :lol:
Többit később.
neet
neet

Márti,
szülésznőnek 20 ezertől a csillagos égig adhatsz, talán a 20 ezer már kezd "kevés" lenni.
Én nemrég a svábhegyi szamos cukrászdában hallottam, h aszomszéd asztalnál arról beszél egy kismama,h ők 100ezer ftot fognak adni a szülésznőnek. :shock: :shock: :shock:
no, volt ám meglepődés a részemről!!!
én közel sem adtam ennyit, pedig nagyon elégedett voltam.

És én ezeről hallottam/tudom esetleg, h nem kérnek fix összeget:
Molnár Gabi
Fantha Zsuzsa
Kondor Kata
Kecskeméti Vera
a többiekről nem tudom pontosan, majd jönnek a lányok, és megmondják, h az övék fix avagy sem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbicsek,
én is deák :D

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
Örülök, h minden jól ment az állatdokinál :D Gondolom azóta a kuty jól szuperál? :wink:
Szieszta ügyében szívemből szóltál :D Enyim mh 9-17:30 és még ehhez jönne a +2-3 óra szieszta, hazamenni nem tudnék, mert mire hazaérek, már mehetnék is vissza. Nem szeretném a gyerekmet 12 óránként látni, ráadásul úgy, h már mehetnék is az ágyba, h másnap fel tudjak kelni. Különben is, ilyen esetben hogy működnének pl. a suli, óvodák, v. bölik?

Nuk,
Képek nagyon jók, főleg a sörös :lol:

Deni,
Annyira szupi, h így megvagytok hármasban, és hogy ilyen jól viselkednek a gyerkőcök :D Akkor ezek szerint Bálintodon abszolút nem jött ki a féltékenység, hogy osztozni kell rajtad Bencével?!
Nálunk is minden okés, most már Adél szorgalmasan iszogatja a vizet, csak sajnos még mindig cumiból. Egyszerűen nem akar rákapni a csőrös pohárra, kanál meg nem elég hatékony :roll: Viszont a csajom most már egy hete fel tud ülni önállóan, annyira, de annyira örülök neki :D :D :D

Zúba még sem megyünk csütörtökön :oops: (gondolom miattunk már úgy sem lehet elbukni a kedvezményes jegyet :? ). Hirtelen felindulásból eldöntöttük Apával, h lemegyünk Balcsira meg rokonlátogatásra. Talán vasárnap jövünk haza.

Kép Kép
curse

Neet,
Még tőled akartam kérdezni, mert h fogalmam sincs, h hol van a Pesti Barnabás suli :oops: könnyen meg tudod majd oldani Esztid bölibe vitelét pl. reggelenként? A böli közel van a mh-edhez? Na erre akartam kilyukadni, mennyire nem tudok kérdezni :oops: :lol:

Kép Kép
curse

6 óta vasalok, kicsit melegem van... Jó ez az enyhítő szellő, csak Rékát kicsit megzavarta :cry: :cry: :cry:

Tényleg, Ti mit szoktatok csinálni, ha a gyerek"szenved" magával??? Kifejtem: Már megtanult fogni, de elengedni ugye nem... :wink: Viszont, ha megfogja a játékát és nem tudja elengedni, elkezdi vadul rázni, majd rázendít az üvöltésre :roll: :roll: :roll: Igazándiból most egész nap ezt csinálja, szal ott kell lennem mellette és ha csapdába kerül, kiszabadítom... Vagy hagyjam "szenvedni", hátha hamarabb megtanulja???? Ugyan ez van a forgással, már majdnem megfordul, de persze a karja saját maga alá szorul, még nem tudja, hogy azzal az izével mit kéne csinálni, hogy átforduljon. Egy darabig lelkes, de aztán elfogy a türelme...

Indi:
Én is nagy dumás vagyok, de szalámival nekem még nem sikerült telcsiznem. Dé egy zseni!!! :lol: :lol: :lol:

nukada

Holnap (Votiv: fejlesztő után /9-re megyünk/) megyek IKEAba, valakinek valami??? Persze ne gardróbot kérjetek, hanem esetleg amit el tudok vinni a ZÚÚba :lol:

nukada

Nuk,
továbbra is az Örs vezér tériben a klotyók átvariálása lenne az egyetlen kérésem IKEA-ügyben :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk:) Nekem pont az ikejával kapcsolatban lenne veled beszédem - csak hogy kicsit törd a fejed: az én leendő családi napközim mondjuk Törökbálinton vagy környékén jelenthetne az ikejának könnyebbséget, esetleg szívesebben mennének vissza a kismamák dolgozni így. Cserébe persze támogatást várnék - például bérelhetnék a helyet én meg kedvezményt adnék, uram bocsá a berendezést állhatnák stb. Na majd részletezzük, de hátha előjön valami ötleted.

Dével nagyon nehéz volt 2-3 hónapig, amikor nem tudott még rendesen forgolódni/hason feküdni, probléma volt a játékaival is. Én mindig segítettem. A "majd rájön" szerintem nem ekkor van, az most van, amikor már szerel, meg felmászik. Most már nem kell neki segíteni - úgy 80 %-ban. a maradéknál meg mindannyiunk érdeke a segítség :lol:

indianyo

Indi:
Én már rengetegszer agyaltam azon, hogy lehetne IKEA ovi, mert nagyon sokan vannak kisgyerekesek az áruházban. És külföldön sok áruhának van. Tb azért nem jó (legalább is ikea szempontból) mert nincs sok tb-i ikeás. Inkább Börs és Bp. De majd csüt beszélünk!!!

nukada

Curse! gratula a felüléshez! :lol: :lol: :lol: A csőrös pohár miatt pedig ne izgulj :wink: . Időnként mutasd meg neki, s egyszer majd rákap. Nem kell erőltetni.
Sajnálom, hogy nem jöttök, de azért jó Balcsizást! :lol:

Deni! Hűha én most nem értem miről van szó. Tök jó hogy ilyen ügyesen elvagytok hármasban. :lol:
gödibarbi

tökre örülök, hogy csomó új babót fogok látni csütörtökön és Johibulin is. :lol: :lol: :lol:

Den! Angi tegnap rá sem nézett a husira, ma pedig 5kanállal evett belőle.
gödibarbi

Szrek:
HA(???) vissza megyek dolgozni ÉS (???) én leszek az igazgató, talán tehetek valamit, de ígérem, nem felejtem el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ha genyó vagyok a kollégáimmal, már pedig miért ne, ők hülye pestiek, kinyomozom, hogy ott ki felel ezért és írhatsz neki személyesen 8) 8) :lol: :lol: :lol:

nukada

Csőröspohár: sztem nem baj, ha nem használja.
neet

Curse:
Ülő Adél :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha szopizik mellette rendesen, nyugodtan adhatod cumisüvegből. Rékának is van csőröse, de azt nekem mindig meg kell szívnom előtte, mert ha nem, először levegő jön és mindig félrenyel.

nukada

Nuk,
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jóóóóóó! 8) (egyébként tuti vmi pasi... :roll: :P )
ikeás ovi jó ötlet; nálunk anyuék lőrinci fonóban dolgoztak, úgyh mi meg fonó bölcsis-ovisok voltunk,közvetlenül anyuék mellett :)

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
jó Balcsizást! :D
csőrös poharat védőnénik nem szokták ajánlani, inkább rendes pohárból vagy nemtom, hogyan (mi sem nagyon használtuk; egy idő után bejött a szívószál, de aztán már siműn pohárból :D)

tesómékat igyakszem csütörtökre csábítani,csak kis szervezész igényel a dolog :)

Kép

Kép

szrekuc

Na, ezt nem hittem, h elmegy, azért sem írtam tovább. Tehát csőrös és segítség a szenvedéshez és suli, bölcsi, ezekről akarok írni. :D

Pohár: Eszter megtanulta használni valamikor, nem tom már mikor, a rendes poharat, de a mai napig cumisüvegből issza a kakaóját reggel. (Mi, 3an tesók kb 20 évig szittyóztuk e nedűt, értsd, szívószállal zacskóból. Szal no para.)
Csőrösünk 2 volt, egyet Eszter lenyúlt Jucusmamus Pannájától, de aztán kb 2x ivott belőle, aztán kapott egyet unokatesótól, és néha poénból abból iszik, de vagy pohár, vagy cumisüveg a menő. Mondhatni, csőrös soha, szal én nem aggódnék, sőt, csőröset elmosni mission impossible. (Ha mindent szétszedsz, szétmegy a szelepe vagy mije, ha nem, akkor bepállik, brr...)

Segítség: ha a baba dühös, mert valami nem megy még neki, lehet segíteni, kis kezdőlöketeket adni, h sikerélménye legyen, de ezt sem vittem/vinném túlzásba. Majd jön az, h feláll, de elengedni még nem meri a rácsot, elindul, de csak kapaszkodva, kiskanálllal akarja tenni a kakaóport a tejbe, de mellészórja, be akarja csatolni a szandit, de nem megy... szal lesz még szenvedés, bőven. ;)

Sulim az Andrássy-n van plusz még 2 helyen a városban, bazi messze, de arra gyúrok, h valahogy ne legyen első órám, mert fél 8ra beérni... húha. Eszter bölcsije Budafokon, mi Tétényben, így oda az út by bkv kb 1-másfél óra, (kocsival 20 perc) onnan a suli nincs egy óra. Hazafelé dettó, suli-bölcsi egy óra, bölcsi-haza másfél, na ezekért a másfelekért gyúrok a jogsira, h a hon és a böli közti távot 20 percre redukáljam. (hivatalosan ez nyaralóövezet, egy busz van és az is nagyon ritkán jár a Camponától.)

Mi is volt még..?
neet
neet

curse! nekünk először ( s most megint az a favorit ) a sportitókás jött be. jana-nak eleve boltban rajta.
gödibarbi

Votivom :) Leírtam a blogomba a vizes sztorit, amit jegyzetnek ajánlok, ha érdekel a téma és kihozható belőle valami. Recca a megmondhatója, hogy én iszonyúan felhúztam magam - hátha más is :lol:

indianyo

Nuk,
I LOVE IKEA! Imádom a pirinyó méretű termékeiket, amik beférnek pirinyó házikónkba, a dzsindzseres kekszet és a grapefruit léjüket, ami semmibe se kerül egy hotdoggal. :D Meg gyerekbarát, szoptatós szoba, pelenkázó, megőrző... szal number one, minden bót lehetne ilyen, minden kipróbálható, stb. :) Most épp semmit se akarunk venni (bár vas vettünk egy fellépőt Eszcinek, h felérje a mosdót, stb, de az csak 595 HUF volt), ha majd adódik valami és még jóban leszünk, majd megkereslek. :D 10% off, vagy mennyi is?
neet
neet

Amúgy ma reggel egy dr nő azt mondta, hogy igyunk csapvizet, mert Mo-n nagyon jó minőségű... Hát legszívesebben megitatnám azzal a víznek látszó tárgyal, ami nálunk jöna csapból... Érdekes egész Mo-n nálunk (érd és térsége, szia Curse :D ) legdrágább a víz és csatornadíj, de állítom, itt a legrosszabb minőségű. Lassan ott atrtok, hogy a gyerek fürdetőjével kell fürdenem, mert minden mástól Szahara a bőröm...

Indi (vagy aki jártas):
A Lush termékekről mi a véleményed? Mennyire olyan, mint ahogy hírdetik???

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?