Na, ezt nem hittem, h elmegy, azért sem írtam tovább. Tehát csőrös és segítség a szenvedéshez és suli, bölcsi, ezekről akarok írni.
Pohár: Eszter megtanulta használni valamikor, nem tom már mikor, a rendes poharat, de a mai napig cumisüvegből issza a kakaóját reggel. (Mi, 3an tesók kb 20 évig szittyóztuk e nedűt, értsd, szívószállal zacskóból. Szal no para.)
Csőrösünk 2 volt, egyet Eszter lenyúlt Jucusmamus Pannájától, de aztán kb 2x ivott belőle, aztán kapott egyet unokatesótól, és néha poénból abból iszik, de vagy pohár, vagy cumisüveg a menő. Mondhatni, csőrös soha, szal én nem aggódnék, sőt, csőröset elmosni mission impossible. (Ha mindent szétszedsz, szétmegy a szelepe vagy mije, ha nem, akkor bepállik, brr...)
Segítség: ha a baba dühös, mert valami nem megy még neki, lehet segíteni, kis kezdőlöketeket adni, h sikerélménye legyen, de ezt sem vittem/vinném túlzásba. Majd jön az, h feláll, de elengedni még nem meri a rácsot, elindul, de csak kapaszkodva, kiskanálllal akarja tenni a kakaóport a tejbe, de mellészórja, be akarja csatolni a szandit, de nem megy... szal lesz még szenvedés, bőven.
Sulim az Andrássy-n van plusz még 2 helyen a városban, bazi messze, de arra gyúrok, h valahogy ne legyen első órám, mert fél 8ra beérni... húha. Eszter bölcsije Budafokon, mi Tétényben, így oda az út by bkv kb 1-másfél óra, (kocsival 20 perc) onnan a suli nincs egy óra. Hazafelé dettó, suli-bölcsi egy óra, bölcsi-haza másfél, na ezekért a másfelekért gyúrok a jogsira, h a hon és a böli közti távot 20 percre redukáljam. (hivatalosan ez nyaralóövezet, egy busz van és az is nagyon ritkán jár a Camponától.)
Mi is volt még..?
neet