Üdv!
Gratula az új jövevényeknek és szüleiknek!
Császárosok! Ti meddig véreztetek? A sebet általában én is ritkán érzem, viszont jobb oldalon vmi belül nagyon tud feszülni bizonyos mozdulatokra. És néha a seb alatti részen érzek fájdalmat, olyan, mintha menzeszelnék, és a vér is több ilyenkor. (Bocs, h ilyenekről írok.)
Szoptatás: a klinikán egyből a fekve szoptatást mutatták meg, én csak azt tudom, megy is. De más pozitúrát is meg kellene tanulni, mert nem lehet majd mindenhol lefeküdni. Tudtok jó oldalakat ezügyben? A mellem egyelőre rendben van, a bimbó kicsit érzékeny. Akkor nekem is fájni szokott, amikor elkezdem a szoptatást, de aztán remdekül elvan vele a kistökös
Tegnap volt a védőnő, ma pedig a gyerekorvos is. Megállapította, h gázkólikája van (vagy vmi ilyesmi), hajnaltól szinte egyfolytában sírt. Adott egy recept nélküli szert, délután már egész jól volt Ádám. Az éjszakára azért kiváncsi vok

Az ok annyi, h nem vártuk meg a büfit, és a gázok nem ki, hanem a belekbe mentek, onnan meg nehezen távoznak. Úgyhogy 10-20 perc függőleges tartás szopi után.