Norcmorc,
A BCG nyomkodással a szövetek közé préseled a váladékot, ami tulajdonképpen nem is a klasszikus genny. Lefedni is csak akkor szabad, ha nagyon piszkolná a ruhát. Az a legjobb, ha behegesedik és kész. Az újraoltástól viszont semmi baja nem lesz. A nyirokcsomó duzzanat a hónaljban, áll alatt, fül mögött mindenkinek oltási kockázat, nem lehet megakadályozni, ha annyira ki akar fejlődni. A kifakadás semmi extra, eléggé megszokott, immunválasz-függő.
Egyébként a Bartos a dokink és már többször írtam, hogy kijár, meg azt is, amit a D-vitaminról írtál.
A családi pótlékank semmi köze a nyugdíjhoz.
Ágiboldi,
Lehet valami ebben az IKEA terhességben. Pocakosan én is sokszor voltam, ahogy a Praktikert, Kikát, Domust és más lakásra költő helyen is sokat megfordultam. Érdekes, azóta elmúlt az ingerenciám.
Pelenka,
Lehet, hogy csak nekem vannak fenntartásaim a TG fehér pelussal szemben, aztán ugyan olyan, mint a másik. Volt olyan, hogy egy kissé elhanyagoltabb úriember jött oda a játszin, hogy kő pelenka? ócsón adom... és az orrom alá nyomta. Megalapozta a rokonszenvemet.
Volt itthon Pampers, Libero és tarka Tesco. Leöntöttem egy-egy deci vízzel, majd a reklám tesztje, rányomtam egy pzs-t. A Libero vesztett. Pár perc után csak úgy kézre összenyomtam, a Libitől határozottan nedves lett a kezem, T bírta, a P-n egyáltalán nem éreztem semmit. Kár, hogy csak ez a háromféle volt itthon.
Kb egy centiről végigmustráltam a külsejét, egyik se szimpi. A nyomtatástól eltekintve nemigazán láttam különbséget, a belsejében már igen, de ott nekem nem volt egyértelmű, hogy bmelyik is jobb lenne a másiknál. A P viszont valóban büdi, ez az egy, ami miatt azért szoktak fenntartásaim lenni, az ára mellett. Utálom, ha főműsoridős reklámot fizettetnek meg velem.
A T ha jól emlékszem 34 volt, de lyukas az agyam, amolyan erős tipp.
A Sleep&Play P nekem sem tetszett, csak a képeskönyv miatt kellett megvenni Natinak, szerintem abból is vannak elfekvő készleteink valahol.
Pann,
Én nem tudom, milyen gyakran és mikor etetek éjjel. Mivel nekem (is) nappalra kell az energia, befektetem magam mellé és amikor nyügi, kap egy cicit és pillanatok alatt visszaalszok. Időnként átmászok a másik oldalára, de teljesen félálomban. Csak arra szoktam emlékezni, hogy egyszer kivettem a kiságyból, mert végülis valamikor oda kellett kerülnie mellém. Olyan is volt, hogy pont szopizott én meg félálomban átfordultam a másik oldalamra, ő meg szájában a cicimmel addig követett, amíg a gravitáció győzött. Na arra azért jól felébredtem.
Bella,
Fizetősből is több van. A szabad a vasúti árjáró jobb oldalán van, ha szembe állsz a tóval. Balra a Pop strand, ha még mindig így hívják. Van Fehérvár fele egy, amit régen kedveltem, de az még tinikoromban volt.
Robi nem szeret úszni, én meg a gyerkőcöt nem vinném bele szívesen, ahhoz túl para vagyok. Meg az én nyafi bőrömnek kell vagy 40 fokos víz, különben fázok. Az enyhén gőzölgő víz egy könyvvel kb éjfél körül a kedvencet. A homokos tengerpart a második, de sós víznek meg az ízét utálom és azt, hogy már többször bele akartam fulladni.
Lora,
A leírásod alapján a BCG szerintem tökéletes.
Ez a lábpakolós nagyon ügyes! Jó hajlékony, ruganyos izmai lehetnek.

Szabi nem éri el még a lábával a száját, eddig csak karmolászta és tapizta.
Sági,
A suttogó azt is írta, hogy egy éjjel akár 100x is vissza kell tenni a gyereket.

Nekem kb 2nél szakad a cérna és jön mellém, így nem tudom, hogy mennyi lenne ez nálunk.
Gratuláció a sógornődnek! Meg tökéletes pasi apukájának is
Motor:
Ha már Orsi emlegette és a Tesco szóba került. Van egy 4 kerekes, alacsony modelljük. A legjobb, amit a két év alatt láttam a játszin, pedig ott egész Európa és Amerika összes fellelhető modellje megvan. (persze kínai gyártósorról) Onnantól, hogy mászni tudnak, már tudják löködni, ez Natinál 8 hónap volt. Még mindig imádja, pedig már a térde is lelóg így csak itthon használhatja néha.
Orsi,
Nekem van egy jópár Potter-fanatikus ismerősöm, aki szombaton beszerezte. Én megvárom, hogy kiolvassák, az egyik csak ideadja. Kivárom. A fordítás csak februárban jelenik meg, ha jól tudom.
Játszin olvasás? Ne dühíts! Én ma 5 órát nyomtam le a játszin, a babakocsi és Nati között rohagálva, csúszdára mászva, csurom vizesen, sárosan.
Kami,