A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu:
Miért? Mi is megyünk!!! Mondjuk én nagy állat-fan vagyok, szal inkább én mulatok, meg ismerkedem!

nukada

Tinu :) nem értem a nem aktuálisat! Hát nemcsak a gyerekek kedvéért megyünk, hanem közös öröm ez...

Az én gyerekemnek igazán csak most lett aktuális, a szülinapján még csak nézelődött és tök jól elvolt a babakocsiban, de leginkább az uncsitesóknak örült, most van az, hogy mindent mutat, ami jármű vagy mozog, úgyhogy igazán magát az állatkertet csak most fogja élvezni.

Johihoz egyszerű eljutni, csak a 7-es buszt kell megtalálnod :)

indianyo

Macsekom :) Nukadának akkor batár nagy babakocsija van, hogyha elfáradsz, akár Réka mellé is telepedhetsz, simán elfértek ketten is :lol:

indianyo

Votív! :D
Gratula LiliRóza szép eredményeihez :lol: . S kicsit irigy-irigy hogy a dokinéni adja a homeosbogyókat (bár ha belegondolok, te nélküle is tudod, nekem meg úgyis tanulni kell. Hát igen. Jól meg van rendezve a világ)

Én mindenképp benne vagyok abba a közösbérléses járműben!!! :lol:

Neet! Csajoddal szerintem minden a legnagyobb rendben! Még akkor is ha „ellentmondásosnak” tűnnek a reakciói. :D
Egy gyerek is gyerek téma: én sem szeretem ha emiatt csesztetnek vkit! Én azt tartom a legjobbnak ha mindenki annyit vállal amennyit bír és szeretne 8) (ha az zéro akkor annyi, de vállalja fel! :idea: )

Zsugyu! Szerintem hagyd a kicsit. Fog ő rohanni. Én Angival hónapokig jártam kéz a kézben. Sőt ugye a korai járás később tanulási problémákhoz vezethet.
És szerintem nem hangzottál úúúúúúúúúgy!

Den! Hus: még nem tudom. Talán hetente. Ti milyen sűrűn adtok? De egyenlőre még nem volt azóta kaki, szóval még várom az „eredményt” :mrgreen: .
Már nagyon várom hogy lássam a kisebbik fiadat!!! :lol: :lol: :lol:

Akata! Hát ezzel a falovacskával tuti késni fogtok! :mrgreen:

Pocak! +++++++++++ ugye már ezerszer volt írva úgy jó ha mindkettőnek jó! S ez a cicinlógás tényleg zavaró tud lenni. Vissza mókusok, hagyjátok az asszonyt! :mrgreen: :lol:

Macs! Tuti mindig lesz egy Füleselkapó! Remélem jöttök! Arra is gondoltam, hogy esetleg fuvarozzunk mi titeket? Előnyök: légkondi, én vezetek.

Ja és az enyhén belassult topik nekem bejön, mert ennyit el tudok olvasni. :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi, Nuk: nemcsak Tündi életkora miatt nem aktuális, hanem azért is, mert nincs kocsink, amibe babakocsit lehetne pakolni és csak kenguruval tudnánk menni, amivel nem lehet sétálgatni. Vagyis én nem tudok annyit menni vele, mert azért nehéz a gyerök. Én nem merek elmenni a batár babakocsival olyan messzire, annyi járművel. :oops:

Kép
Kép
tinu

most én is offolok vagy onolok:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

csak leporoltam kicsit a fotóalbumot, és kihullottak ezek a képek... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó zoo-zást holnapra Nektek! :D Szerencsére kellemes idő lesz :D

Neet,
Megpróbálom eme hosszú hétvégén megfűzni Apát és akkor legkorábban vasárnap tudnánk érte menni, mert akkor jövünk haza.

Zsu,
Én nem érteni hozzá még egyenlőre, de szerintem se aggódj, ha csak veled közlekedik a ded. Emlékszem tesóm nagyon sokáig nem tudott leszokni a 4kézlábról. Ha vhova gyorsan oda akart érni, akkor állásból 4kézlábba vágta magát és ezerrel tépett :lol:

Votiv,
Gratula Lilikéd eredményeihez! :) És olyan jó, h ilyen jó fej dokitok van :)

Deni,
Tényleg szuper, h Bálint ilyen jól kezeli Bencust és nem féltékeny :D Bár szerintem te annyira jól megoldasz minden helyzetet, h még okot sem kap rá :wink:
Holnap reggel indulunk, de először Pécset vesszük célba, aztán jön majd a többi. És persze, h visszaérünk hétfőre, nem hagynám ki Johi bulit :wink:

Kata,
Jó ez a kép nagyon :) bár ha ez alapján kéne felismerni :mrgreen:

Macs,
Kitartás!!!

Pocak,
A többiek már megmondták a frankót. Tényleg addig jó szoptatni, ameddig mindkét félnek jó.

Zsanci,
Sűrűbben kéne leporolni. :wink: Bár én kicsit zavarban vagyok :oops: :oops: :oops: a képek mind Igiről vannak? :?

na menek vacsizni, aztán összepakolni

Kép Kép
curse

Zsanci :) Nálatok aztán érdemes porolni :)

indianyo

Curse,
neeeem, ezek itt mind Bről készültek... :wink: :lol: Igi sosem volt ilyen súlyos egyéniség. 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

És Borisz ebben a beduinszerkóban :) a kisautós kiabálós ki? Mindkettőjükre hasonlít

indianyo

Zsan,
te hogy csinálod, hogy több éves ráhagyásokkal is 3as ikreket szülsz? :lol: Tiszta klón az összes Zsan-gyerek. :D

Curse,
ha komolyan érdekel a macs, megadhatom a számod a szomszédnak, vagy az övét neked és rendezzétek le, mi lemegyünk a Balcsira és pont nem leszünk már, mire ti esetleg jönnétek. (Ha szemben állsz a kapunkkal, balra a 2. szomszédnál van a cic. Ha van (lesz) még... :? )
neet
neet

Zsan,
nagyon édi a szépszemű :D

Mi is benne vagyunk a közös jármű bérlésbe, feltéve ha nem késsük le :mrgreen:
Igyexünk ahogy tudunk és megkeresünk benneteket bent! Indi, téged hívhatlak ha megérkezünk? Lesz nálad teló? Sajna legalább 1 óra az út és a gyerök már 1 hónapja, hogy 8-ig alszik :)

Kép
akata

Na látom már, hgoy ő is B. Tényleg egyre hajaznak ezek a fijúk :)

Kata :) persze, telcsi lesz, jó hangosan csörög és rezeg is, úgyhogy nem tudom elvéteni se.

indianyo

Na, jó éjt, holnap a ZÚÚban találkozunk!!! Megpróbálunk időben odaérni, de ez függ a közlekedéstől, meg a gyerekemtől is...

nukada

ZOO-sok!
Engem Eszcivel Nukék 8 után vesznek fel, ha minden jól megy. Elvileg 9-negyed10 körül ott leszünk. Bemehetünk, vagy várjunk?
neet
neet

Nuk,
csereprogram lebizniszelve :mrgreen: de sok izzadtság fog csorogni a hátadon, ha Füles után gondolod rohangászni....

Mivel a Drága lányomat még csak most tudom épp belekönyörögni a fürdőkádba, ezért nem 100%-hogy odaérünk reggel... node, van telefon sokmindenkinél, mindenképp rátok lelek :)

szépséges jó éjjt!! :)

Macsek
macskanyu

Barbi,
drága vagy, de ha Fülös álmosodik, akkor jobb, ha saját kocsival mennénk, mert nem szeretem, ha másoknak hozzánk köll alkalmazkodni, meg Fülest sem szeretem ilyen dolokban (alvás) alkalmazkodtatni..
De az ajánlatot köszönöm :) és még lehet, hogy máskor élek vele.. :)
macskanyu

akkor holnap kb. 9-kor a főbejáratnál!
ha vki nem ér oda pontosan (mondjuk negyed 10-ig), de szeretné, ha megvárnánk, az telefonáljon rá vmelyikünkre.

jó éjt mindenkinek, bisz morgó :)

votiv 8)
votiv

Indi, köszi még egyszer, megleptél (nagyon jól esett :D ), de a mersz még nem érett meg, és a nagyok szállíttatását sem tudnám megoldani a táborukba. De majd EGYSZER talán.

És JOHI, köszi a meghívást, aranyos vagy, most viszont nem lesz alkalmas, dedek asszem mennek nagyiékkal dédizni. És oda mondjuk nem is mennék három skaccal, mertmivel a nagyok NAGYOK, és nekik a sok apróság nem lenne játszótárs, és az unatkozó gyerkőnél nincs szomorúbb és rosszabb se.

Úgyhogy egy ideig még félig inkognító maradok.

Tinu, ugye szólsz, ha Úrhida felé veszitek az irányt. Esetleg akkor összefuthatnánk.

Na, ma korán mék alunni. Nektek nagyon jó ZOOOOOO-zást, szép, kellemes időt kívánok, és aztán sok képet nekünk, félős bandának.
zsugyu

Ja, és nagyon köszi a járkálós hszeket, akkó megnyugtatom kicsit ágáló aggályaimat. 8)
zsugyu

Zsanci,
:lol: tényleg annyira egyformák a srácok, de ahogy elnézem a többiek is egy picit bajban voltak :? :lol:

Neet,
Inkább én kérném el a szomszéd számát, mert ugye nem ezer tuti százalék az örökbefogadás. Ha biztos a dolog, akkor én csörgetném meg. Megteszed azt, h ha holnap reggel már nem tudod elküldeni mailben, h dobsz egy smst? Hálás köszönet! :D

És azt elfelejtettem előzőleg írni, h képeket is csináljatok holnap, jó sokat! :)
Én legközelebb talán vasárnap leszek, sajna anyósnál nincsen net. Mindenkinek jó 7végét!

Kép Kép
curse

Neet,
Tiszta lökött vagyok, szal nem köll sms, jó a mail is, mert ha vasárnap hazajöttünk, akkor úgyis elolvasom :) Most a kövi napokban úgy sem hívnám őket, csak aznap, amikor mennénk érte, ha apa is úgy akarja.

Kép Kép
curse

Zsugyu: úgy néz ki, hogy jövő hétvégén megyünk Úrhidára. MÁr közben a másik topikon összebugáztam még két fehérvárit, úgyhogy nem fogok babanetes társaság nélkül maradni ott sem. :D TÖk jó. És azért is, mert remélem, végre el tudunk menni a párommal Fehérváron moziba és megnézzük a Shreket, meg a HP-t. És tök tök ciki, tudom, majd Neet jól letol, de kaptam egy linket a HP7 nem hivatalos magyar fordításához (még nem az egész, hanem naponta frissíti) és olvasom ezerrel és olyan izgi, hogy alig várom mindig, hogy tegye már fel az új oldalakat. :)

Kép
Kép
tinu

Zsugyu: kár, na majd legközelebb....

Votiv: ti jöttök majdan hozzánk?

És egyáltalán mindenki,alig leszünk, mert nem jelentkeztek.... :lol:

Ancsinak tudja valaki a számát, szólnátok neki, aki tartja vele a kapcsolatot, mert szívesen látnám őket is. No meg mindenkit persze.

Zu miatt irigy, majd integetek, amikor ott vezetem a turpistákat.

Szép napot mindenkinek
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok! :D
Nővérkém megszánt a laptopjával, gyorsan bejelentkezem. Még élünk 8) És hétfőn megyünk mi is Johiékhoz :D
Johi!
Ancsinak írok sms-t, jó?

Velünk minden oké, költözés szünetel, mert nem fizetett még a vevőnk, így nekünk sem olyan sürgős. A kánikula nagyon megviselt minket (na, de kit nem?), 32 fok volt a lakásban :shock: .
Visszaolvasni nem tudtam, de olvastam POcak hsz-ét, Balu abbahagyta a cicizést, hát nálunk is ez a legújabb projekt, B hétfőn reggel ciczett utoljára, próbálo elterelni róla a figyelmét. Most talán sikerül! Azért próbálkozom, mert már magától nem kérte az elalváshoz , így talán nem viseli meg annyira. Azért szegénykém kérné még, de már a lábujjam is görcsbeállt, annyira rosszul esett őt szoptatni.
NAgyon fura, hogy mindezek ellenére azért megvisel engem is az elválás, tegnap meg is könnyeztem......asszem kezelésre szorulok :lol:

még majd írok, de olyan fura dolog történt velem! Most írtam sms-t egy nagyon régi baráűtnőmnek névnapja alkalmából, 2 éve nem bezéltünk, elég furán ért véget a kapcsolatunk. Igazából ő volt az egyetlen, akit a válásom miatt vesztettem el, mindegy, bonyolult történet, és visszahívott, hogy mennyire örül nekem, és most megy NST-re a tétényi útra, másodikára van kiírva, Barna Istvánnál és Újvári Borinál fog szülni :D Igazán örülök Nekik :D

Puszi, még jelentkezem ma alvásidőben :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Nuk!
Mostanában gyakori vendégek vagyunk az Ikejában, és olyan jó! A szopiszoba tök átalakult, és bár a régi is egy csoda volt, de ez a mostani nagyon menő, hangulatvilágítás, kanapé, szóval csúcs! Na és a 245 forintos gyerekmenü is zsír, a légkondiról nem is beszélve, a nagy melegben oda jártunk vacsizni 8)

Curse!
Gratula az üléshez!!!!!!!! :D
B-m a mai napig csőrös poharat használ, mert a cumis üveget nem fogadta el, mondjuk nagyon későn próbálkoztam vele, és azon gondolkozom, hogy lehet, hogy nem 1-es cumival kellett volna, hiszen már nem újszülöttek. Pannusnál még nem próbálkoztam, az evésért sem rajong túlzottan :lol:
szóvall szerintem semmi baj a csőrössel, csak nehéz tisztítani.

és olvasom, hogy ma állatkertezés van, de jó nektek! Kár, hogy nem tudtam róla, ma van bébiszitterem, lehet, mi is mentünk volna :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Szijja Zuzi!

Én is teljesen így vagyok a szopileszoktatással ahogy írtad :? B-t nem viseli meg én meg pityergek, ha arra gondolok, hogy soha többé... Amikor Marci szokott le (Ő méginkább magától), akkor B már a pocakomban volt, így tudtam, hogy lesz folytatás, sőt örültem is, hogy lesz egy kis pihi!
Annó Daniella 6 hétig szopott, Marci egy évig, Balu pedig majdnem 2 évig. Ezzel a tendenciával, ha lenne még egy.... :lol: :lol:

Na, vissza munka, csak olyan jólesik most itt lennem, bár ugye a többiek zúznak
:P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja és a csőröspohár:
Nálunk Marci nagy fan volt, de mégis hamar megtanult sima pohárból inni, mondjuk csőrös poharat is 8 hósan látott először. Balu nem igazán tudott abból sem inni egy darabig, és Ő is inkább poharazik, csak estére van csőrös, meg mászkáláshoz sportkupakos üveg. De Nekünk annó bejött, és a szopitól sem tántorította el, egészen eddig ugye semmi :D A mosogatása viszont tényleg horror, és ahol xar a víz ott pár hét alatt befeketedik, ami semmivel nem jön le :( :evil:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Eltűnős Ruz jelentkezik. :) Megint itthon vagyunk pár napig, de szombaton megint megyünk anyuékhoz, úgyhogy nem nagyon tudok visszacsatlakozni a babanetezéshez. Talán majd szeptembertől ha megyek dolgozni, ott sokkal több időm lesz rá. 8) 8) Most nem azért, mert semmi dolgom nem lesz, de egész nap úgyis a gép előtt ülök majd, gyarabban adódik pár perc, amikor be tudok nézni, nem úgy, mint itthon, ahol Bendi nem enged a géphez se ülni, meg főzni, mosni, takarítani kell, ami a munkahelyen kevésbé fordul majd elő, szerencsére... már alig várom.... :lol: :lol:

Csak keveset olvastam vissza, de látom, hogy nem vagyok egyedül, mert én is most szoktatom le a Bendit a ciciről! :) :) És már három napja nem szopizott és úgy látom nem is hiányzik neki. Én először egy kis sót kentem rá, és én is azt mondtam, hogy elromlott a cici, meg, hogy az nagy fiúknak már nem kell, csak csecsemőknek. És úgy látszik megértette, mert nem hisztizik miatta (pedig mostanában az évszázad hisztijeit szokta ám rendezni ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné... :? ) Szóval néha próbálkozik, de mindig mondom neki, hogy már nincs cici és ennyi, elaludni is simán elalszik nélküle, mesélek meg énekelek neki és kész, sőt ma délutáni alvásnál, csak ott feküdtem a másik ágyon és úgy is elaludt. :D

Én is már nagyon nem bírtam a ciciztetést így két év és négy hónap után, főleg, hogy mostanában már kevés volt benne és Bendi állandóan nyomorgatta a ciciket, hátha úgy több jön belőle, :evil: meg már elég volt, egyszer úgyis abba kell hagyni.

Csak most 3 nap után tele van a cicim és nem tudom mit csináljak vele, elég kellemetlen.

Pocak, nálad ez hogy van?

Nyaralás szuper volt Zalakaroson, majd teszek fel képeket. Csak kicsit fárasztó volt, mert Bendi állandóan hozta a fürdőgatyát, hogy menjünk már pancsolni, meg egyfolytában menni kellett velelvalahova nem igazán maradt a szobában a szállodában, úgyhogy a férjem meg én most pihenjük a nyaralást, férjem a munkahelyén én meg itthon, azért itthon Bendivel is könnyebb. :)

Állatkert szuper lehetett! :)

Majd még jövök, ha tudok.

Ruz
ruzicsky

Mi már itthon, hála Nuknak! :)

Most vár a medi, mert nem fázunk... majd mesélek és nagyon jó volt újra együtt!!! :D :D
neet
neet

Hallali mindenkinek :)

Füles hazafelé, kb a 4. percben elaludt és azóta is húzza a lóbőrt..
:mrgreen: képek között lett sok remek, de még nincs visszatelepítve a képkezelőm és nincs kedvem szüttyögni vele.. ha beméretezem őket, akkor felteszek néhányat :)

Votivia,
teljesen beleszerettem a gépedbe, őrült kíváncsi vagyok arra a néhányram, amit lőttem vele, főleg, hogy az első majmos sorozat után jöttem rá, hogy ezeket teljesen elszúrtam és hogyan kéne...
Dédikétek egy tündér-szuper-(déd)nagyi!!!!!! csókhegyek neki a szaladgáért :)

mindenkitől utólagos bocs, de muszáj volt elrohannom,így köszönés nélkül, mert Füles elkezdett túlfáradni és az én pocakom is szólongatott már a csüccsre..

Jó volt a ZUUUUU!!!!! :D remélem mindenki élvezte!

Nuk,
külön köszi a cicásért :)

És Barbinak is, amiért ő vállalta a Lovacska szerepét, nyerítéssel, prüszköléssel, Füles legalább is őrülten élvezte :D :D :D

Csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Most akartam írni, hogy jó állatkertezést, de látom, már vége is.

Neet! A zsiráf nem hiányolta Grétit? :D
Hányan voltatok végül? Kijött a 10?

Ezt a 2 képet meg kell mutassam nektek Bajniról:
Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk,
én bőszen keresgélek az ikea honlapján, mert úgy emlékeztem, láttam nálatok bölcsőt..lehet, hogy rosszul emlékszem? Ha nem, akkor hol találom?

tanácstalanmacska...
macskanyu

Zuz: de jó, hogy itt.... és szuper, hogy jöttök. Ancsinak kérlek irjál. Köszi előre is. :lol:

Zsanci: annyira jók a képek és tényleg oriási a hasonlóság a srácok között, bár a legifjabbat még nem láttam, éppen itt az idő. Gyertek gyertek....

Neet: ugye ti is jöttök hozzánk, nem vagyunk messze stb....

Recca: nektek jó lesz ez az időpont?

Neet még: mesélj milyen volt, bár gondolom nem kérdés, hogy szuper. Képeket is kérünk.

Hihi és ez most nem pansz csak vicces, jövő héten 3 nap alatt 5 városnézésem lesz. Mekkora szííííííííívás, na sebaj, de legalább dől a lé. :lol: :lol: Igy jár aki felkapott és jó nyelvet beszél.

Deni: Fanni tulképp imádja a munkahelyemet és reggel kéri, hogy menjünk dolgozni (máskor meg a bölcsit emlegeti és megmutatja a naptárban, hgoy hol fog menni bölcsibe). Bent játszik, rajzol, pakol, és leginkább nem enged dolgozni. Küldjek térképet, hogy ide találjatok? :lol:

Ruz: nyaralás szuper lehetett, akkor nem is tudtok jönni a partira? Káááááááár... képeket kérünk.

Na L házimunkászkodni. boááááááá

Kép
Kép
johanna1975

Na, meg ezt, itt majd be tojnak a röhögéstől:

Kép
lindicita

Johi ez neked:
Kedves Szakbarbár! Kislányom 2004. Augusztus 5.-én született, 2006 Augusztusában dolgozni kezdtem és mellette a GYESt igényeltem. Jelenleg is dolgozom, a munkahelyem nem TB kifizető hely. Kérdésem az lenne, hogy igaz e az ha én munka mellett GYES-en vagyok akkor ha a lányom beteg lesz akkor nekem nem jár táppénz. Ugyanis a munkahelyemen a könyvelő be se küldi a táppénzes papírt a TB-hez, mondván én nem vagyok jogosult rá. Én utána olvastam, és ha jól értelmeztem a törvényeket és a §-kat, akkor nekem jár táppénz, csak 180 napig a minibál bér az alap, ami jelen esetben nem érdekes, hiszen most júniusban volt beteg a kislányom. Várom válaszát. Köszönettel.

Inkább józan paraszti ésszel próbálom elmagyarázni, hogy miért jár, szerintem azzal többre mész, mintha jogszabályokat idéznék. A táppénz a kieső bért pótolja. Ha gyes mellett dolgozol és beteg gyermekkel otthon vagy, akkor a béred ugyanúgy kiesik, mintha nem gyes melletti bér lenne, tehát a pótlására ugyanúgy ott van a táppénz. Mondd meg a könyvelőnek, hogy nyújtsa be az igényt, majd ha a mep úgy gondolja, alakszerű határozatban elutasítja a táppénzigényedet, de ezt hagyja meg annak, aki ért is hozzá. Ha nem hajlandó rá, akkor kérd vissza az igazolást és nyújtsd be egy levél kíséretében, amiben leírod, hogy nem hajlandó a cég foglalkoztatói igazolást kiállítani.

R
rylie

Lindi: Bajni szépséges és mekkora már. Hová mentek nyaralni?

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
sajna nem tudunk menni, mert nyaralunk, de ez most igazolt hiányzás, ugye? :) És köszi az invitálást, legközelebb! :D

Sztem is minden szép éas jó volt, bár a nagyobb állatok sajnos sziesztáztak és alig láttunk belőlünk valamit, csak horkoltak, de ez így van rendjén. :)
Nekem a legjobb az volt, h taliztam veletek, mert egy éve már, hogy ilyen volt, ja és köszönöm, hogy partnerek voltatok üd.csekk ügyben, így az összesen túladtam (11 felnőtt volt, csopjegyeztünk,a gyerekk meg átlagosan nem lépték át a 2 évet, úgyhogy... Isti meg Eszci meg összébbhúzta magát, így ők is lementek bébiknek ;)
Innen folytköv, de ded nem hagy.
neet
neet

Rájli: köszike.... közben megoldódott, fizetek jó sokat az államnak, cserébe mehetek táppénzre, de ez igy jól is van részemről. Viszont azt nem akartam, hgoy ne lehessek se én se Fannibébicsek beteg.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Johi! Most egy hetet megyünk Kaposvárra, aztán 2 hét múlva megint a lány nélkül megyünk a Magas Tátrába, ahova a 2 gyerek előtt 2-3 havonta mindig kiugrottunk 4-5 napra, de azóta nem voltunk. Sajna azóta egy vihar is megtépázta, állítólag nem sok fa maradt, sőt ahova mi szoktunk menni (Smokovec) ott meg egyáltalán nincs. Azért megnézzük.
Húzok én is házitündérkedni :twisted:

Én nem tudom mi van mostanában, de ez az állítóagos "terrible two" korszak nálunk nagyon itt van. Hihetetlen dolgokat művel Gréti, tegnap meg ma többször is komolyan gondolkodtam azon, hogy őt dobjam ki az erkélyről vagy én ugorjak :oops:
lindicita

Na, egy puding elhallgattatta. :D
Én is csatlakozom Macshoz, nem tudtam midnenkitől elköszönni, de a végén már szétszéledtünk, meg nem egy ritmusban voltunk, így aztán mindenkinek pápá, és remélem nem haragszotok. :)

A szoptatós sarok az elején édes volt, kismajmok, kisbabák versenyt szopiztak, és elsőre a kedves, közös ismerősünket, a MÓKUST látogattuk meg, ez vicces volt. Aztána fókák sztem NO.1 voltak a dedeknél, a kecskesimizős nekünk nem jöttbe, de a többség úgy láttam, élvezi. Aztán voltak tevék meg mindenféle, de itt a kávézónál szétfröccsentünk, és az oroszlánok is fene lustán aludtak.

Nuknak külön köszönet a fuvarért és a vezetés továbbképzésért! :)
Lili eszméletlen szép volt és Matyinak is külön köszi a babázásokért, Barbinak a vontatásért, bulátáért, és sorolhatnám! :) Eszem.
neet
neet

Indinek köszönet a sapiért és vízért, és azon kevés hölgyek közé tartozol, akiknek tényleg jól áll a rövid haj (Tudod, nálam nő= hosszúhaj, de nálad bejött a rövid. :) )

Memét is először láttam, mint Lilit, és ő is csodaédes, komolyan, élőben még szebbek a babák, mint a képeken, pedig ott se csúnyák! És Szrekuc és Barbi és Akata és mindenki, akivel először taliztam: jó volt, és remélem, lesz folytatás.
neet
neet

Votiv,mert kérdezted:

Lassan több, mint két hete csöcskupak nélkül nyomjuk a szopit!!! :lol: Annyira boldog vagyok tőle!!! :lol:

A Zoo szuper lehetett, és csak azért nem nyomultunk mi is ott veletek, mert holnap után fogunk családilag felvonulni a fenti helyszínen. 8)

Zsanci, tényleg nyomathatnál ide gyakrabban képanyagot a dedekről!!! :wink:

Tegnap megkapta Ignácom a 2 hós oltást - engesztelésül egész nap magamra kötöttem a kendőbe a drágát. Kiderült, hogy lassan lehet a pofonjaimtól újra reszketni, lévén egy 6280g-os csomaggal súlyzózok nap, mint nap 8) 8) 8) Deni, fiaink nagyon egy súlygörbén nyomulnak!! :lol: :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni! Én is pont azt mondtam a férjemnek, hogy karban kezdek úgy kinézni, mint Popey. Bajni múlt héten volt 8600 gramm, és csak a jövő héten lesz 6 hónapos :shock:
Gréti kereken 1 évesen volt ekkora (és 4 centivel nagyobb)
lindicita

Sziasztok!

Tudnátok információt adni arról, hogy a St Imrében hogyan történik a szülő nő szülészetre felvétele?

Pontosabban: ha vakinek elindul a szülése, kötelezően a vajúdóban kell töltenie egy bizonyos időt (egyedül) vagy egyből mehet párjával a szülőszobára.

Illetve hallottam, hogy időközönként olyan sokan szülnek egyszerre, hogy még a vajúdóban is szülnek ill. a szemészetre, sebészetre szállítják a kismamákat. Ti hallottatok erről valamit?

babicskó

SZia babicskó!

Én csak az IKEA szoba vonatkozásában tudom mondani, hogy csak akkor kell felvételi papírozás, vizsgálat után a vajúdóban lenni, ha nem szabad a szoba. Ha szabad, akkor a fentiek után bemehetsz a pároddal, nincs kötelezőp idő a vajúdóban, vajúdhattok együtt. De nekem gyors szüléseim voltak, kezdő 12 ujjnyi méhszájjal, nem tudom, hogy ha valaki lassabb, azt beengedik-e. Valszeg függ az orvostól/szülésznőtől is a dolog.... :roll: :wink:

Tömegnyomor meg tud lenni, mióta bezárták azt a pár másik kórházat... :evil: :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Lindi, akkor neked ezentúl inkább nem szólok be :wink: :lol: :lol: :lol:
leni

Leni :) Én enm voltam túl jó biológiából, de a 12 ujjnyi méhszáajt én leginkább az elefántál tudom elképzelni :lol:
Csöcskupak :lol: És éljenéljen, hgoy nélküle! Holnapután szívósan sokan lesznek ám!

Mi csak most értünk haza, ded már szuny, bandáztunk a haverunkkal :) Velük megyünk egyébként nyaralni is, egyidős huncut pasasok majd jól elrosszcsonktoknak .

Egy pici megjegyzés a késésekhez: az rendben van, hogy mi, felnőttek simán tudunk várni, de a gyerekeknél ez nem így van. Például szegény Igi, aki 9.00-tól uszkve egy órát kényszerült várni, míg mindenki odaért... Szóval legközelebb a gyerekekre jobban gondoljunk!

Egyébként pedig szép és jó volt és örömteli és gyönyörű gyerekek és a kocsit húzó lovacskáknak külön jár egy dicsdics.

Votiv :) annyira bírom, hgoy öcséd és dédike jön bébiszittelni :) Remélem, azért Matyi látott is kedvére valót.

Dominónak az állatkertben leginkább a traktorok, kisautók, betonkeverők és locsolófejek tetszettek, no meg a gyerekek :lol:

indianyo

Mi is most értünk haza... Ill. itthon töltöttünk napközben két órát, de 5-re kellett menni neurológiára :roll: :roll: :roll: Szépen fejlődik a gyerek, de a tornát most már naponta 5x kell csinálni :roll: :roll: :roll: magyarul minden etetés előtt...

Én megint jól leégtem és a szokásos fejfájás szédelgés is előjött a hazaút folyamán... Mert ugye az egyetlen dolog, amit itthon hagytam az a sapkám volt... Majd legközelebb 8) 8) 8) 8)

Nagyon jó volt veletek, de gyanítom, hogy én is és Réka is jobban szórakozott volna, ha őt itthon hagyom... Mármint én remekül éreztem magam, ő meg rengeteget aludt, de nem tudtam Füli után rohangászni, meg ilyenek... (bocs Macs)

Jó volt új embereket és gyerekeket megismerni, mindenki legalább olyan aranyos és szép, mint a képeken!!!!!

nukada

Indi, látod, erre sosem gondoltam, de most Freud-papa elszólta magát...,lehet hogy ezért voltak gyors szüléseim???? :wink: :lol: :lol: :lol: lásd.:
"kezdő 12 ujjnyi méhszájjal"

Oks, lelkileg készülünk a tömegnyomorra... még jó, hogy égimeszelők vagyunk... Hankát majd beakasztjuk apa nyakába, Igit meg úgyis kendőbe dugom, abban meg a hátsó sor ugyanolyan élvezetes, mint az első :wink:

Vettem ám a CsaNás mválaszodat és el is tettem a tarsolyba szépen!!!! :wink: :P

Kép
Kép
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?