Sziasztok!
Eltűnős Ruz jelentkezik.

Megint itthon vagyunk pár napig, de szombaton megint megyünk anyuékhoz, úgyhogy nem nagyon tudok visszacsatlakozni a babanetezéshez. Talán majd szeptembertől ha megyek dolgozni, ott sokkal több időm lesz rá.

Most nem azért, mert semmi dolgom nem lesz, de egész nap úgyis a gép előtt ülök majd, gyarabban adódik pár perc, amikor be tudok nézni, nem úgy, mint itthon, ahol Bendi nem enged a géphez se ülni, meg főzni, mosni, takarítani kell, ami a munkahelyen kevésbé fordul majd elő, szerencsére... már alig várom....
Csak keveset olvastam vissza, de látom, hogy nem vagyok egyedül, mert én is most szoktatom le a Bendit a ciciről!

És már három napja nem szopizott és úgy látom nem is hiányzik neki. Én először egy kis sót kentem rá, és én is azt mondtam, hogy elromlott a cici, meg, hogy az nagy fiúknak már nem kell, csak csecsemőknek. És úgy látszik megértette, mert nem hisztizik miatta (pedig mostanában az évszázad hisztijeit szokta ám rendezni ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné...

) Szóval néha próbálkozik, de mindig mondom neki, hogy már nincs cici és ennyi, elaludni is simán elalszik nélküle, mesélek meg énekelek neki és kész, sőt ma délutáni alvásnál, csak ott feküdtem a másik ágyon és úgy is elaludt.
Én is már nagyon nem bírtam a ciciztetést így két év és négy hónap után, főleg, hogy mostanában már kevés volt benne és Bendi állandóan nyomorgatta a ciciket, hátha úgy több jön belőle,

meg már elég volt, egyszer úgyis abba kell hagyni.
Csak most 3 nap után tele van a cicim és nem tudom mit csináljak vele, elég kellemetlen.
Pocak, nálad ez hogy van?
Nyaralás szuper volt Zalakaroson, majd teszek fel képeket. Csak kicsit fárasztó volt, mert Bendi állandóan hozta a fürdőgatyát, hogy menjünk már pancsolni, meg egyfolytában menni kellett velelvalahova nem igazán maradt a szobában a szállodában, úgyhogy a férjem meg én most pihenjük a nyaralást, férjem a munkahelyén én meg itthon, azért itthon Bendivel is könnyebb.
Állatkert szuper lehetett!
Majd még jövök, ha tudok.
Ruz