A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő,Exi! Köszi az infót. A málnalevélteát hogy kell inni?Vki 2 dl-t mondott, vki meg 3 bögrét. Igaz, hogy 40 percig kell főzni és 40 percig hűteni, utána lehet meginni???
Ilyen homeos bogyókat beszerzek majd én is!

Zituska! Az orrspray-t én is használtam terhesség elején mikor náthás voltam. Kár, hogy allergiára nem jó, mert lehet augusztusban a parlagfűtől kidőlök, kezdem érezni már. Tud vki olyan orrbavalót, ami jó allergiára és lehet használni???
Mert amit tavaly nyomtam azt most nem lehet doki szerint, de már a neve sem jut eszembe hirtelen. :oops:

Nixi!Réka szép még mindig!!!

Ma megyünk a 30 hetes uh-ra! Remélem minden OK lesz!
20140113113746

Anett!

Nem akarlak elkeseríteni de én is pont augusztusban voltam terhes a parlagfűszezon közepén.Igaz hogy akkor még csak 10 körül lehettem de nekem a dokim azt mondta semmit nem lehet hastználni allergiára.Maradt a tengervizes.

Enikő!
Hogy vagy?

Kép
Kép
zitacicu2

Reggelt!!

Zitacicu: Köszi még egyben. Tök jól lehűlt a levegő, de aludni persze nem tudtam :cry: Jóslóim-keményedéseim (mikor mi) voltak, nem erősek, de aludni azt nem tudtam tőlük :evil: :shock: Fél 5kor feltettem az ebédet, már kész :oops:
Mamáék ma hozzák vissza a lányaimat! Már nagyon hiányoznak :cry: de jó volt, hogy nem voltak itthon ebbe az őrült melegbe :oops: Nem tudtam volna velük mit kezdeni :shock:

Álmos vagyok, fáradt vagyok, és elegem van szülni akajok 8) :evil:

Anett: Málnalevéltea, 36. héttől napi 1, majd 38. héttől napi 2 bögrével, vizet forralsz és ha forr belerakod a teafüvet (1 bögréhez 1 teáskanálnyi) kavarsz rajta egyet és elzárod alatta a gázt, lefeded hagyod kihűlni és kész! Semmi 40 perc.....
Drukk az UH-hoz :wink: +++++++++++++++++
Flixonase mehet terhesen,nekem azt írta fel az allergológus, de én pl a Nasivint orrsprét használtam orrdugulásra az allergiaszezonba, mert az hatásosabb -nekem- :wink:

Mi az a duopaplan? :oops: Olyan nagy franciaágyravaló ami alá elvileg mindketten befértek? :lol: El nem tudnám képzelni, hogy olyannal aludjunk, tuti lehúznánk egymásról :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Timi: Kristófnak boldog névnapot :D

ceniko
Szeged

a duopaplan az az hogy lehet belőle nyárit csinálni meg télit is.Patentok vannak rajta és ha akarod "hideg"ha akarod meleg :)
Amúgy a mérete normál 140x200 de van belőle 200x200 as is.

Ja és most mondta a párom hogy a metroban 4300 Terrington house.

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő :) Köszi szépen a kis ünnepelt nevében! :lol:

Zitus :) Sztem is használhatod, meg tutira használható még a Bioparox is. Drukkolok ma délben, írjál már msn-en, hogy mi volt!

Exi :) Elméletileg ez most is így van, nem is értem az egészet. Sztem azt feltételezték (csak mondjuk nem feltételezésekre kéne alapozni), hogy az APTI még hetekig is megnyúlt lehet, akár a megnagyobbodott orrmandula miatt is, vagy egy régebbi vírusfertőzés miatt is. Mert konkrétan a műtétkor Kristóf egészséges volt!

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Mindenkinek hűs napot! Jó kis vihar volt tegnap, de végre kissé lehűlt.

Köszönöm az úszópelusus tanácsokat. Férjem szerint sima gumibugyit kéne beszerezni, de szerintem olyan már nem létezik.
Valahogy a homokba sem szívesen engedném meztelen popóval...

Enikő!
Reménykedtem, h már a szülőszobában vagy, de ami késik... Puszik a csajoknak!

Igen jól láttad, Ábel udvarol. Bogi az egyik "jelőlt" Grétus a másik. Mingyá teszek fel képet róla is. A barátnőmmel csak nászasszonynak szólítjuk egymást és komolyan tervezzük a gyerekek jövőjét (Grétusanyucijával) :D :lol: :D :lol:

Anett!
Várjuk a híreket, ezek szerint megjött a dokid-nk :-)

Zitacicu!
Nagyon jólhangzik ez a duplapaplan , de huzatot is lehet kapni hozzá????

KRISTÓFNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép Ábel Grétusnak udvarol

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kristófnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!
20140113113746

Sziasztok!
Allergiára jó az AlerBlock.Fizikai védőréteget képez az orr nyálkahártyáján mikrokristályos cellulózból.Úgyhogy abszolút biztonságos,kismamák is használhatják.
Én is használtam.Érdemes akkor kezdeni amikor még nem durva a helyzet és folyamatosan használni,akkor a leghatékonyabb.
Ha rákerestek a nevére találtok részletesebb infót is.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zsuzsu!

A paplan normál méretű és huzatot is lehet hozzá kapni.A paplan 135x200 as a párna pedig 70x90 es tehát bármelyik huzat jó hozzá.Mi tegnap vettünk a Máténak huzatot miki egereset a JYSK.be 3000 ért.,de a többi huzat is úgy 2500 3000 körül van.
A metróban is van huzat is és az is akciós 2100.
a duo azért duo hogyha összepatentolod akkor sokkal vastagabb melegebb.,de a rendes huzat is jó hozzá ettől függetlenül.
http://www.jysk.hu/index/sovevarelset/dyner-puder.htm

Kép
Kép
zitacicu2

Helló!

Zsanett! Gratulálunk Marci baba megérkezéséhez, gyönyörű kisbaba! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot kívánunk az egész családnak! :):)

Kinga! Boldog névnapot! :)

Timika! Boldog névnapot Kristófnak! :):) Ha megyünk a város felé, írok sms-t! Grat a lakáshoz! :)

Megjöttünk Grazból, már a múlt hét végén, de megálltunk 1 napra a Balcsin is, hétvégén Mórahalmon pancsoltunk, ott összefutottunk Giráékkal is. :):) Szóval hűtöttük magunkat, ahogy csak tudtuk, klímát is szereltetünk be végre a hétvégén, lesz még idén hőség! :):):)
Grazban nagyon jó volt, Dénes és Berci unokatesó imádták egymást, szét se lehetett őket szedni! Olyan édesek voltak együtt!
Majd jövök néhány képpel!

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Anett :)
Mikor mész Uh-ra??
Én is ma megyek a közös dokinkhoz, délre! :)
Lehet, összefutunk?!

Zitacicu :)
Én azt hittem, a duopaplan az a duplapaplan! :lol:
Mi az alatt alszunk, Enikő :) tuti nem húznátok le egymásról, akkora! :lol: :lol:

Még mindíg iszonyúan dugul az orrom, kb óránkánt fújhatnám az orrspray-t, de olyan sűrűn azért nem akarom... Találtam itthon orrkenőcsöt, azzal is próbálkozom, kevés sikerrel..... :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Valaki mintha írta volna,hogy a Széchenyi téren nyílt cipőbolt???
Gyógyszandit szeretnék venni a lánykámnak.
Rémlik,hogy vki írta,hogy ortopédusok is ajánlják ami ott kapható??
Pontosan hol is van ez a bolt?

Köszi a választ!
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Zitacicu2: van Béketelepen telek ,ha még érdekel benneteket!!!!
Szólj segítünk alkudni!!!

Ha nem ,esetleg,akkor másnak is segítünk.Mi lassan kezdjöük az építkezést!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Enikő!Köszi!Meg az orrspray tippeket is köszönöm mindenkinek, vmelyiket kipróbálom!

Zituska!Igen láttam én is, hogy ma mész, délre, ezért nem is írtam mert mi negyed 3ra megyünk, kértem a legutolsó időpontot, hogy az uram is el tudjon jönni!Jó lett volna összetalálkozni!Írd meg mi volt!!!!
20140113113746

Kriszta!
Nem baj, ha megkérdezem, mekkora a telek és mennyibe kerül? Köszi szépen előre is!

Azt nem hallotta valaki, hogy Baktónál is osztanak fel területet, mert nemsokára belterületté nyilvánítják? Pletyka szinten hallottam csak...de hátha valaki meg tudja erősíteni!
Köszi

Enikő!
Hogy vagytok???????

Kép
kajla

Zita,
terhesen nyugodtan használhatod az orrspray-ket, az első haramdban is, nekem is kellettek anno és a dokim direkt utánajárt, olyan minimális mennyiség szívódik fel, hogy nem árt a bébinek

az antihisztamint az első harmadban viszont nem ajánlják

de nekem még az asztmás puffok is ott voltak, de szerencsére nem kellett akkor használnom

Enikő,
tudom, nem leszek nálad népszerű, de próbálj örülni annak, hogy ez a kiskölök még a pocakodban van, örülj neki, hogy nem érkezett korábban, mint Viola anno

tudom, rohadt kemény a vége, főleg hőségben, 2 gyerek mellett, de hidd el, jobb neki odabent és a terhesség 40 hét, még van pár napod :)

Jozsónál én is sokat vinnyogtam, hogy milyen szarul vagyok és akkor valaki, már nem emlékszem ki, leteremtett és joggal

próbálj kitartani, mást úgysem tehetsz, panaszkodni lehet, de ne kívánd, hogy hamarabb érkezzen (már nem is fog, ugye :))

a nagy súly miatt pedig no para, te sem vagy alacsony és nem a hossztól függ, hogy kifér-e, hanem a buksimérettől
Vendég

Sziasztok.

Peti ebéd előtti sziesztát tart, hazafele elaludt a babakocsiban. :)

Zituska, nekünk Isomar orrspray-nk van itthon, igaz, én Peti orrába fújom csak. Van valami homeós orrspray is, nekem anno azt adták a gyógyszertárban, mikor megfáztam, nekem nem ért semmit...de az tuti, hogyha lett volna annyi eszem, akkor inkább kérek gyerek orrcseppet!

Anett, amit feltettem linket, abban biztos van allergiás rész, és ugye a homeós cuccok használhatók terhesen is. Egy próbát megérne...

Enikő, hát a dupla paplant mi is lerántanánk egymásról...tapasztalat. :D Ilyen duos megoldásról meg még nem hallottam. Mindegy, nekünk van egy téli garnitúra, meg van egy nyári... :o

Timika, Kristófnak boldog névnapot!
Na mindegy, nézzük a dolog jobbik oldalát (már ilyen nem létezik), legalább kiderült, hogy valami gond van, tudtok róla. Csak kár, hogy ennek így kellett kiderülnie. Remélem, valahogy kezelhető.

Zsuzsu, egy másik fórumon feltett az egyik anyuka egy képet a fia úszónadrágjáról, abban van vmi külön betét, ami "baleset" esetén bent tartja a "termést". Én jobban bízok az úszópelenkában, egyelőre.

Dancsi, szívemből szóltál Enikővel kapcsolatban, tudják a babók, hogy hol jó nekik, és addig, amíg nincs orvosilag oka, kár lenne akármit csinálni (ahogy Timi leírta).
Tényleg, a külföldi barátnőd megszült már? (Nem emlékszem, de lehet, hogy írtad, mikorra várja a babát.)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nekem eddig a kardinális problémám az volt, hogy elvitték a homokozóból a kislapátunkat... róttam a várost már 3 hete, hogy találjak szingli lapátot. Ezzel nem is akartalak fárasztani titeket. De aki hasonló problémával küzd, annak tudom a megoldást :lol: Találtam lapátot szólóban 49 forintért a Barók téri műanyag üzletben. Azért írom le ezt, mert meglepően sok ismerősömnek kelt lábra a homokozólapátja ;)

Egyébként jól vagyunk, rettenetesen jókedvem van mostanság :D Talán a vesztemet érzem :roll:
Nyaralóknak ó nyaralást, Enikőnek SIMA szülést (minden nap várom a híreket :)), Zituskának akadálymentes légzést, Zitacicunak a káosz fölötti uralmat, Anettnek jó híreket az ultrahangon, klzsuzsitól várjuk a képeket!

Üdvözlet mindenkinek :D
Vendég

Dancsi: Hát pont a feje az ami nagy (nem a hossza, hosszt nem is mértek) :lol:
Na mindegy nem rinyálok, minek? Úgysem tudok rajta változtatni. :roll:

Ha a 20. héttől nem kellett volna visszatartani és nem készültem volna úgy, hogy tuti korábban jön (minden jel arra mutatott) akkor nem lenne most ilyen szar...... :roll: De mivel a dokim is mondta, hogy óóóóó tuti nem fogom túlhordani,ilyen rendszeres és korai jóslók mellett, ilyen puha és nyíló méhszájjal, jó ha még 2 hetet kihúzunk (ezt 34-35 hetesen mondta) én meg erre teljesen rákészültem, ezért most világvége van az idegállapotomban...... :cry:

Amúgy Violával nem azért vannak problémák, mert korábban jött, hanem mert oxigén és tápanyaghiányos állapotban volt hetekig bent.... Őt még ennél is korábban a világra kellett volna segíteni, mielőtt a májfunkcióim felborulnak és nem kezdem el mérgezni.... :cry: :x

Én nagyon rossz terhes vagyok, rosszul viselem mindenhogy ezt az egészet, de ez van, a célba ezen az úton vezet az út. Sajna.... Én is kihagynám, ha lehetne :lol:

Exi: ha tudják a babók mi a jó nekik és mikor kell kibújni, akkor te még mindig egyben lennél Petivel. Épp valamelyik nap írtad :wink:

Kajla: Köszi jól. Csak nem költözni szeretnétek??? :D Regi jól van?

ceniko
Szeged

Füstjel :) :
Ebben a melegben kissé el vagyunk havazva, időhiányban szenvedünk, állandóan rohangálunk...

Voltunk ma tanácsadáson:Linda 10,75 kg és 80cm, Lotti 19,5 kg és 110 cm. Egészséges lányok!!
Linda megkapta a 18hós oltást, és a barihimlő ellenit is, NEM FIZETTEM A BEADÁSÁÉRT EGY VASAT SE!!

Enikő, Zozo! Kitartás csajok!! Hamarosan jönnek a babák, nyugi!!

Minden szülinapost, névnapost, évfordulóst isten éltessen sokáig, utólag is!

Zsuzsu! Én sem szoktam minden vizezés után kidobni az úszópelit. Mondjuk itthon pucéran medencézik. Én Huggiest vettem, 12 dbos, de az árára nem emléxem.
Homokba én is adok mindig Lindikére pelust -nunca ne legyen teli homokkal-.
Ja, pelus: kérdezi Zs védőnéni, szobatisztaság?? Képen röhögtem, de elnézést kértem érte. :) Miért kell ilyen baromságot kérdezni egy másfél éves anyjától?? :roll:

Zitacicu! Kösz a paplanos infót, minden hasonlóra vevők vagyunk így a finis felé. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gyöngyi!
köszi szépen, már készen is vagytok???
ez gyors volt, holnap fel is hívom a védőnőt.
Vendég

Hali.

Melinda, szép méretei vannak a lányoknak. Hát én ezek után jövő év elején rá fogok majd kérdezni, hogy félretegyek-e 2000 Ft-ot a kullancs elleni szuri beadására...

Enikő, tudom, hogy mit írtam. :D Petinek nagyon bejött odabent. Végül is, kaja, pia, ringatás... :P

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Oltásért én sem fizettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2hete.
Vendég

Sziasztok!

Kajla: Írtam privit.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Emese a második szülinapján.

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Csajok csak az orvosi kamara tagjai kérik el az oltásokért a 2000 ftot, nekik ugyanis kötelező. Az az orvos aki nem kamarai tag, az nem mindig kéri el (csak ha akarja). Legalábbis addig nem amíg az Egészségügyi Minisztériumtól nem kapnak erre külön utasítást!
Mivel ez nem Minisztériumi, hanem Kamarai "utasítás" ezért nem minden dokker veszi komolyan -szerencsére-!!!

ceniko
Szeged

Kriszta nagyon édes a kiscsajod :)
Mindkét csajodnak boldog szülinapot :)

ceniko
Szeged

sziasztok!
Köszönöm a gratulákat!
A szülésről röviden:hajnal 3-kor kezdődtek 5 perces fájásokkal.4,15 kor szóltam a nővérnek.Összepakoltam és 3újjnyira nyitva lementem a szülőszobára.Kaptam kúpot,utána tusoltam.ekkor olyan 5körül lehetett majd Anyu is befutott.5,30körül az orvosom is odaért.6kor kezdődtek a tólófájások amiket vissza kellett tartanom,mert még volt egy ujjnyi méhszájam.Ez kb:5-6fájásig ment aztán feladtam jött az ügyeletvezető és elkezdett ujjal tágitani ami nem egy kellemes dolog közben nyomtam. :shock: Ahogy megszületett Marci feje elmúltak a fájások!!!Majd jött az,hogy fájás nélkül nyomjak ők meg nyomták a hasam és nagynehezen megszületett Marci!!Egyből rámrakták erre ő is meg én is bőgni kezdtünk,Anyukám meg még jobban mert ő vágta el a köldökzsinórt!!! :D Aztán elvitték Marcit és csak a kétórás megfigyelés alatt kaptam vissza!
Ja:és egy nagyon aranyos rezidens dokinőt fogadtam meg a klinikán szinte az utolsó napokban akivel nagyon jol összebarátkoztam és nagyon örülök,hogy ő vezette le a szülésemet!!!!!!!!!!!!

Timi!
Kristófnak nagyon boldog névnapot kivánok!!!!!!

Próbálok visszaolvasni,de nem nagyon megy,mert még kicsit béna vagyok két gyerkőccel!

Pocakosok kitartás!!!!
Még dobok egy képet Marciról!!! Kép

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett!Gratula még1x ,nagyon édibogár Marci baba!

Kriszta!Emese is nagyon aranyos, csúcs jó a haja!!

Megvolt az uh, gyors volt, pont "szült" a doki, de lényeg a lényeg

nincs vesetágulatunk!!!!!!!!!

Azt mondta, hogy vmi elfolyási zavar lehetett, úgy örültünk, hogy csak na!Minden ok, Málnus már buksival lefelé van!!!!Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!
20140113113746

Anett :)
akkor hiába lestelek! :wink:
Nekem mákom volt, kicsit korábban értem oda, egyszerre futottunk be a dokival, 5 percet vártam, míg átöltözött. :)

Babatyival minden oké :D :D , megvan mindene, még a talpacskáját is megmérte! :lol:

Nuha: 1.9mm
Crl: 75mm
Bpd: 24/31mm
Humerus: 11,1 mm
Femur 11,8 mm
Talp: 14,9mm :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zsanett! Gratulálok, Marci csodaszép baba!

Enikö! Kitartás, remélem mire legközelebb benézek már babázol!

Zsuzsi! Én moshato uszópelust szeretem, nekem Baby-Shop-os van, én a gyártó boltjában vettem Sopronban, de késöbb hallottam hogy a Micimackoban is árulják. Ez olyan mint egy kis rövidnadrág.

Zituska! örülök hogy jol vagytok! Én is Nasivint használtam.

Timi! Boldog névnapot Kristófnak! Merre vettetek lakást? Ez kicsi volt v. nem szerettetek itt lakni?

Anett! Ez jó hir!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi,
nem, nem szült még meg, még van pár hete

Enikő,
kitartást!
az Uh meg nem szentírás, nekem mindkettőt egy kilóval kisebbnek mérték szülés előtt egy nappal, tesómnak pedig egy kilóval nagyobbnak :)

Kristófnak boldog névnapot kívánok én is!

mi elhúzunk a Balcsira nemsokára, Boldi nem okés teljesen, tegnap elmentem receptekért a dokihoz és vittem Boldit is magammal, mert éppen nem volt kinek lepasszolni és ha már ott voltam, mondtam a dokinak, hogy nézzen már rá, mert kajasztrájkba fogott megint és aggódom

a nyirokcsomói beduzzadva, a mandulája vérvörös, és borsónyi hólyagok a torkán, doki nem értette, hogy miért nem hány és lázas.....

holnap lesz meg a tenyésztés eredménye, remélem csak valami vírust nyelt be
Vendég

Gira,
én még tavasszal vettem a plaza játékboltban szóló lapátokat, egy rakattal és 1-1 darab van már csak nekünk is, pedig mindenbe bele van írva a gyerekek neve ......

nekünk is lapát és vödörhiányunk van
Vendég

Sziasztok!

Ma délután voltunk a Kodály téri játszón,ahol is jól felhúztam magam.
Leírom a sztorit.Aztán jöhet a kövezés...

Békésen homokozom a lányommal.Megjön két anyuka egy-egy gyerkőccel.(Kb. egy másfél éves kislány és egy kb 2 éves kisfiú)
Teljesen pozitív hozzáállással barátságosan fogadtuk őket.
A gyerekek mint a sáskák rávetették magukat Hanna játékaira és a frissen épített tortájába másztak bele minden kérlelés,könyörgés,figyelemelterelés,csereajánlat ellenére.
Amiket persze én eszközöltem,mert ők csak bambán nézték a próbálkozásokat.(Hanna persze védte ami az övé,és mérges lett.Én is egy idő után)
Egyszer elhangzott egy vérszegény:ne bántsd a kislány tortáját mondat,nulla eredménnyel.Elhúzta a kezét és hagyta a következő másodpercben folytatni.
A három gyerek már majdnem egymásnak esett(én folyamatosan nyomtam:hogy Hanna add kölcsön neki ezt-v azt lécci..)
Már kínomban,tehetetlenségemben röhögtem,hogy mért nem fogja meg az aktuális anyuka az aktuális gyerekét és szereli le vmivel.
Menet közben csak előkerültek a saját játékaik is,mint kiderült voltak...!!
A kissrác Hannára kezdte szórni a homokot...
Hannát kimenekítettem a homokozón kívül,de a kis sáskák ott is teljes nyugalommal jöttek a tortát szétrontani stb..)Semmi rászólás.

:evil:
Aztán a kissrác egy váratlan mozdulattal a szöszi kislány fejére öntötte az egészet...
Ezt már nagy nehezen észrevették,hogy jajj x.y.-ka hányszor!!!!!! mondtam,hogy nem szabad a másik fejére önteni a homokot.(hát ez az!Mindig hagyja?És mindig ráönti?És így még sokszor el is fogja mondani...)
Erre kislány anyukája:ó semmi baj,ezt a legkönnyebb megoldani,semmiség az egész..(egy jó kis szemgyulladás miegyéb?)
Aztán nagy nehezen arrébbmentek.Ha nem mentek volna én mentem volna.
Előtte még vmi nevelési elvekről csevegtek amit frissen olvasott egyikük egy könyvben,jó hangosan nekem szánva...

Te jó ég,mi lehetett abban a könyvben!

A röhej az egészben az,hogy én tudom-mindkét oldalt-milyen egy kétéves és milyen egy nagyobb.
Amikor Hanna volt kicsi ő is kis sáska volt néha,de megértettem,hogy a nagyobbaknak fontos a kis produktumuk.Arrébvittem,megoldottuk.
Most is én vigyem arréb a gyerekemet???

Nyugtassatok meg,hogy nem mindenki így gondolkozik mint a két anyuci.Falra lehet mászni ettől a kínos liberalizmustól.Türelempróbáló.
Na majd rájönnek,csak késő ne legyen...

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Dancsi!
Privi ment.:)
E.

szilde
Szeged

Gratulálok mindenkinek mindenféle alkalomból!:)
Örülök az örömötökkel.:)
Szépek a gyerekek nagyon!
Marcin egész elérzékenyültem...Énisénisénis szeretnék babát!

Edit

szilde
Szeged

Enikő: kitartás!!!
Anett: örülök, h nincs vesetágulat, ez igazán jó hír!!
Csajok: szombaton költözünk, meg már most is hurcolkodunk, úgyhogy el leszek egy picit veszve!!

Kép
gyanixi

Kriszta!
Köszi minden infót!
Jól látom, hogy a lányaink egy napon születtek????? Mármint neked a kicsi :D

Enikő!
Én kihagytam a szülést, de ne hidd, hogy ez jobb! A fél világot odaadnám érte!!!!!!! :(

Melinda!
Regi 23hósan lett nappalra szobatiszta, de a vele egykorú gyerekek zöme még pelusos! Hol volt még erről szó 18hósan! :shock: Védőnénivel nem ápolom a kapcsolatot, konkrétan összekaptunk mikor még nem is ismerük egymást! Ez van!

Kép
kajla

Kriszta!

Sajna nem aktuális egyenlőre a telek.Nam nagyon kapkodnak a lakásunkért és egyéb dolog is bekavar..Sajnos!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!
Még csak telkeket nézünk! Előbb el kellen adni a sajátot, csak aztán lehet ténylegesen keresgélni!

Szilde!
Teljesen igazad van! Az én kedvencem a "nőklapjaolvasgató" padonüldögélő anyuka! A gyereke meg kavicsot dobál, játékokat vesz el, hintáról lök le másokat! Bicskanyitogató!!! Én mondjuk simán rászólok, ha illetlen egy gyerek, sajátomat is úgy nevelem, hogy tiszteljen másokat!
Nem vagyunk egyformák!

Kép
kajla

Kajla! Na erről van szó. És sem ápolom a kapcsolatot, a régi védőnink nyugdíjba ment -ő sem volt egy elhivatott ember-, ez a másik nagyon kedves, de ennyi, sosem kérdezek tőle semmit... :D
Lotti 2,5 évesen lett szobatiszta, majd 3év10hósan ágytiszta, Linda sem marad sztem pelusos. :D

Anett! Örülök a jó híreknek!! :)

Edit! Nyugi, nyugi, nyugi. :)

Enikő, Zozo! Adjatok füstjelet magatokról!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Melinda: Füstjel :wink: Lakást nézni voltunk, meg hozzánk is jöttek+ itt volt anyu meg a csajok, azért nem jöttem :wink:

Reggel 6tól kb 9ig 8-10 perces fájásaim voltak, ismételten aszittem lesz valami, mert ilyen erősek még sosem voltak (ebben a terhességben, sőt amikor Violával vajudtam, akkor is csak a legesleges legvégén :shock: ) És aztán abbamaradtak, pedig még bügyürgettem is :evil: :x :oops: :lol:
Szal szórakozik velem a büdös kölke :twisted: :lol:
No mindegy majd kijön eccer.....valahogy.... az esélytelenek nyugalmával ébredek minden reggel :lol:

Kajla: Tudom szivem :( Nem is panaszkodok többet :oops:

Niki: Erőt a költözéshez!+++++

Szilde: Tök igazad van amúgy. És én is rá szoktam szólni más gyerekére ha olyat csinál ami már kihoz a béketűrésemből :oops:

Zituska: Szép méretes a béjbed :lol:

Anett: Nagyon örülök a remek hírnek, hogy babóval minden okésos :) Hurrrrááááááá :)
Puszmák

ceniko
Szeged

Edit,
ez mindennapos, szólj be ilyenkor az anyukának nyugodtan

ha anyuka nem regál, akkor sztem meg a gyereknek szóljál

Jozsó is kis vadállat volt sokáig a játszón, én mondjuk ilyenkor elvittem

Enikő,
kitartást és küljd plz smst ha aktion van, mert utazunk és nem leszek netközelben :)
Vendég

Sziasztok.

Anett, ez nagyon jó hír, hogy Málnussal minden OK.

Zsanett, hát nem volt valami szuper szülésed, de a lényeg, hogy Marci kint van, és makk egészséges! Még egyszer sok boldogságot nektek!

Zituska, emlékszem, én is jót mosolyogtam, mikor a doki lemérte Peti talpát...

Dancsi, jaj, már megint beteg Boldi. Sok gyógypuszi neki, drukkolok, hogy semmi komoly ne álljon a háttérben.

Szilde, én megértelek, habár mivel Petit ritkán viszem játszóra, hasonló szituban még nem voltam. Nézd, ha más nincs, akkor okos enged, szamár szenved alapon ezek után is te leszel kénytelen arrébb vinni Hannát, ha megint összetalálkoztok a fentebb leírt anyukákkal és gyerekekkel.

Kajla, érdekes, amit a védőnőről írsz. Akkor nálatok nincs is "gondozás"? Mert hozzánk pl. jött hetente-havonta, most meg kb. 2-3 havonta látogat meg. Na meg ugye látjuk egymást a tanácsadáson is. Igaz, engem ez nem zavar, tudom, hogy számíthatok rá, volt olyan, mikor este tízkor hívtam fel.

Enikő, már nem sok van a holnapig. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Enikő!
Kitartás! :wink:
Nekem tegnap végül kihuzták a bölcsességfogam. :shock:
Akkor nem fájt, mikor hazaértem, és kiment az érzéstelenitő, csillagokat láttam. :roll:

Zituska!
Akartam már kérdezni, hogy költöztök, vagy maradtok? Mindig nézem a Délmagyart, hogy irnak e valamit a párodról, de én még nem láttam. :o
Persze, csak ha publikus, akkor válaszolj! :wink:

Anett!
Szuper, hogy Málnával minden oké. :lol: Szegénykém pár hete meg jól rád hozták a szivbajt. :cry:
Lényeg, hogy most minden oké!

Zsanett!
Nagyon édes a kisfiad! Látszik, hogy olyan kis zsurmi. Nem is csoda, hogy akkora hasad volt. :D Nagyon cuki . :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszi a hozzászólásokat gyerekügyben.
Igazándiból minden nagyon rövid idő alatt történt.
Rászóltam én a kissrácra,de csak az ért volna valamit,ha megfogom és arrébrakom..Elég furán vette volna ki magát,nem???
Ráadásul nem is egy,hanem két gyereket..:)Ezt azért már mégse.
Reménykedtem,hogy anyukák kapcsolnak.Mindemkiről a jót próbálom feltételezni.
Még ha be is szólok anyuciknak,most tartottam volna kiselőadást,hogy
mit kell csinálni ilyen helyzetben?Végülis azért próbált az egyikük reagálni vmit.
Nem akartam a friss szülők érzékeny lelkébe taposni
Nekem inkább úgy tűnt,hogy ez náluk tudatos,ahogy 'nem nevelve' nevelnek...,hogy a személyiségük kibontakozzon a gyerekeknek...:(
Nem is az a lényeg ami történt,-tudom,hogy mindennapos-hanem a 'nevelési elvek'
azok bosszantanak.
Pont az a baj,hogy ez mindennapos...

szilde
Szeged

Exi,
most jött meg a tenyésztés eredménye és negatív lett, szerencsére nincs baci, így valszeg vírus, de már eszik is valamennyit

halljátok, visszafelé számolom a napokat a bölcsiig, annyi de annyi tervem van a délelőttökre :)
aztán lehet lesz nagy pofáraesés, mert nem fog beszokni :?
komoly kétségeim vannak, hogy hogy fogják megetetni, meg egyáltalán hogy lesz el nélkülem 10 percnél hosszabb időre, mert iszonyat pióca kikölök Boldizsár
Vendég

Zita :)
Maradunk... a hír még nagyon friss, eddig tárgyalások folytak, hajszál híjján Németország lett belőle.
Végül nem kapott Apa olyan ajánlatot, amiért megérte volna az egész családot felpakolni.
Így Kecskeméten fog játszani, ez egy Mb1/b-s csapat. Perpillanat nekünk ez a legjobb megoldás, nem kell pakolnunk, hiszen közel van, és így az éttermet is zavartalanul tudjuk csinálni tovább.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Anett, Zituska!
Nagyon szuper, hogy pocaklakók jól vannak!!!! :lol:

Enikő!
Holnap elmegyek 3 napra, remélem mire hazajövök, kibújik Zalán!!!!
Nagyon drukkolok!!!
Kitartást neked!!! :lol:

Szilde!
Teljesen igazad van!!!
Én előre "félek" magamtól egy ilyen játszótéren!!!
Egy darabig tűrök, de aztán kibújik belőlem a pedagógus! :twisted:
Amikor a tanítványaimmal voltam játszótéren elég nehezen visltem, hogy a "kolegák csak ülnek és jókat beszélgetnek, miközben a gyerekeik szétszedik a játszóteret meg a többieket!
Na, ott is csak egy kis ideig tűrtem!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!!

Timika!
Ezt Kristófnak küldjük utólag! :oops:

Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X