A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nyunyi!
Köszike!!!!

Charlott!
Nagyon rossz...Főleg az ébredés...Ma már jobban vagyok! :lol:

Zsebi!
Nem semmi! :cry: Én ezért mondom, a mi "betegségünk" semmiség....Én sokáíg ilyen betegek között voltam!És tudod mit???Iszonyat boldogogk, nem panaszkodnak, és hatalmas élni akarás van bennük!!!!!!Akkor hozzájuk jársz???(amit meséltél...)Le a kalappal előtte! Nem a sajnálat beszél belőlem, hanem az elismerés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

KRISZTI!!!!

Gratulálok a 6 kis petéhez, vagyis már embriókhoz!!! :)
Remélem minden rendben lesz azzal a kettővel amit visszakapsz és egy kislány és egy kisfiú fog felcseperedni belőlle!
Drukkolok neked NAGYON!!!!!
:!:
Puszi Emese
tûriné emese

Kriszti: de ugye nincsen túlstimulációd? Én csak akkor voltam rosszul a punkció miatt, mikor ciszátás voltam vagy sok petesejtet stimuláltak.
A 3. lombikot meg sem éreztem. :-)

Jaj, jöhetne már a csodababa már!

KépKép
charlott

Zsebi!
Írtam még egy utsót.......

Charlott!
Remélem nem lesz túlstimum.....Nem érzek semmit, csak fel vagyok puffadva!Émelygés, és minden más elmúlt! :lol:

Mesi drága!!!
De örülök hoyg jelentkeztél!!!!!Köszönöm szépen a drukkokat!!!Írj magadról páro sort priviben akár!!!Olyan régen nem írtál!Már kezdtem aggódni!!!!!
Vendég

Kriszti nem hozzájuk járok..az más!

Csajok világosítsatok már fel ez a túlstímuláció mitől jön létre és vannak-e előjelei???
Gondolom beindul a szervezet saját hormontermelése,s ezáltal túlreakció jön létre.

Zsebike
zsebibaba74

Zsebibaba
Barka?
Túlstimut nem tudom meg lehet-e előzni, de szerintem a sok folyadék erre szolgál. (Lehet, hogy most butaságot mondtam, vagyis írtam.)

Kriszti
Nekem is 6-ból 6 lett és a Rita volt a biológusunk. Úgyhogy akkor kislányod lesz és csak 1. Na jó, csak viccelek. Nehogy már unatkozzál!!!!!! Annyira rossz velem, hogy inkább uncsizol, mint velem dumálj. Mivel Katát sajnos nem ismerem, nem tudok a düblőre lenni, de egy Lexi dumapartner nem kell???? :cry: :cry:
Vendég

Kriszti!

Írtam privit, remélem megkapod!!!! Puszi
tûriné emese

Kriszti
Az emil rám is vonatkozik??? Mert nem kaptam semmit. Ha nem, akkor bocsi, félreértettem.

Emese
Mi van Veled? Minden rendben? HIányoztál
Vendég

Sziasztok!!!
Kriszti, szuper, GRATULÁLOK!!!! Sajnálom, hogy rossz volt az ébredésed :( Nekem nem volt az elsőnél semmi rossz tapasztalatom. Hasam se fájt. Mintha egy egyszerű délutáni alvásból ébredtem volna. Állítólag félálomba még beszéltem is :D

Nyunyi, akkor nem engedelmeskedtek az ujjaim :D :D Pedig esküszöm, végig tudtam, ki-hol tart!
Most egyél sok túrót, mert segíti a beágyazódást!!!

Emese, de jó újra látni!!! Mi van Veled? Remélem minden oké!

Zsebibaba, szerintem nem árt, ha tudod előre, hogy mi vár Rád. Nekem az elején nagyon sokat segített, hogy itt a lányoktól mindent megtudtam előre és nem ért meglepetésként semmi.
Egyébként a barátnőddel kapcsolatban: Maximálisan igazad van. Elképesztő, hogy vannak emberek, akik a legkisebb problémájukkal is úgy gondolják, hogy ők a legszerencsétlenebbek. És most a legkisebb problémát tényleg pitiánernek értsétek (még mielőtt valaki itt magára venné). Csak az a baj, hogy szerintem sokan, ha olyan esetről hallanak, mint pl. a Te barátnőd példája, talán 1 napig a saját gondjuk fölé helyezik, utána elfelejtik :( Nekem is van hasonló ismerősöm...Hihetetlen, mekkor ügyet tud csinálni bármi apróságból. Aztán én poénkodva jövök a saját bajommal és figyelem az arcát, hogy vajon észbe kap-e. Persze az én bajom is kutya füle akár a barátnődéhez, akár épp Lexiéhez.
Én rengeteget tanultam és változtam azóta, amióta a BMC-be járok. Ahogy Lexikénk is írta magáról.

Te jó ég, remélem nem voltam túl zagyva :D Na, megyek is, mert lassan hazaér a "pasim" a munkából én meg alig csináltam itthon valamit :wink:
Pusszantás, majd még jövök!
süni76

Zsebibaba!Anyukámnak is ez volt a baja!Csak szegénynek későn derült ki és már nem tudtak javítani a helyzetén! :cry: Kitartás a barátnődnek ,és sok erőt kívánok neki a kisbabájához!

Sünike!Oksi!Megy a párom vesz túrót! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajszikák!Nagyon nagy a csönd! :wink: Bizti pihiztek!Én is most keltem fel!Állandóan aludnék!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok, ma mentünk Füredre masszőrhöz és láttunk egy fészekben öt gólyát, papa, mama, gyerekek. Muris volt, alig fértek el :lol:
"Elhoztam" Nektek, osszátok be :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucicuki!Kérhetek egy kis gólyát!!!! :?: :?: :?: Elküldenéd nekem???Jól vagytok?!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Nyunyi

Nagyon ügyes vagy. Mennek a baba tapik++++++++++++++++++++++

Kriszti

Gratula a 6 petikéhez. Nagyon ügyes vagy. Hétfőn megkapod a 2 legügyesebbet és már kismami is leszel.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi, naná, hogy megkapod :lol:
Mi jól vagyunk, lányok elszórakoztatnak egész nap, ma hajnali négykor keltünk, mert úgy gondolták, már kialudtuk magunkat :roll:
Remélem kint majd kicsit visszavesznek a tempóból :shock:

Puszi!

Judit

jucicuki

Krisztike!

Gratula a szép eredményhez! :lol: Ügyes kis petikék voltak! :wink:

Nyunyi

további tapik mennek....++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
lukrécia

Jezsoerika!
Köszönöm a dicséretet!És a tapikat!!!!Pusza!Remélem nemsokára én is szurkolhatok neked!!!!!!!! :wink:

Jucicuki!13-ra megküldöd a kis gólyám?! :lol: :wink:
Addig jó amig ilyen kis mocorgósak!!! :wink: Én kis fiam is ilyen volt ,még most is ilyen! :wink: Örülök ,hogy jó vagytok!Puszika nektek! :)

Lukrécia Drága!Köszike a tapikat!!!!Küldheted nyugodtan!!!!!Puszika!Te kicsi pocaklakod is már 20 hetes!!!Akkor már ő is mocorog sokat! :wink: Nincs is annál jobb érzés!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, ott lesz :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Jucicuki!!!Oksi várom kicsi gólyám érkezését 13-ra!!!!Pusza! :) :!: :!: :!:

Lánykáim!Mára elköszönök!!!JJJJJÓÓÓÓCAKKKÁÁÁÁÁÁTTTTTTTT mindenkinek!!!! :wink: Kép Puszika Holnap jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép estét!

Húúú, lányok!Cefetül vagyok!Rókakoma kerget, pedig még korai, hőemelkedésem van, aztán ha fel merek állni, a szédülés is elővesz, olyan forgó jellegű, és mindez mellé elsápadok, és fal fehér leszek...(ezt utóbbit párom, és barátnőm mondta)Nem tudom mi ez, de nagyon rossz....Remélem holnapra elmúlik, annyi mindent kéne csinálnom....PDélután is elővett 3 X, de nagyon rossz.
Köszönöm mindenkinek továbbra is a drukkokat!!!!!
Vendég

Kriszti
Ne ijesztgess! Nem lehet, hogy az idő. Én is szarul voltam ma. Próbáld meg a vizes lepedőket, de pocira ne. Nekem már jó barátaim, nélkülük nem bírnám. Vesztenivalód nincs. Az antibiotikumokat bevetted???? Nem ám fertőzés....
Vendég

Lexi!
Gyogyit beszedtem, ettem, bőven ittam, túrót is zabáltam.Lehet tényleg csak az idő!Vagy a reggeli kis stressz.....Az emailt majd Te is megkapod! Csak összeszedem magam!És dumapartinak csodálatos vagy Te is!!!!Azt hiszem, holnaptól gyakorolunk is.....Ma olyan kába vagyok!
És a vizes cucc nálam is bejátszott.5 óra óta fekszem rajtuk...és ők rajtam! :roll: Nem sokat ér. :cry:
Vendég

Kriszti
Pedig jobb ötletem nincs. Én is szenvedek, de csak a meleg
Vendég

Lexi!
BIztos....Már kissé jobb!Csak nem nagyon merek klímát kapcsolni, a múltkor akkor fáztam meg..Most nem hiányozna.Remélem holnapra már nem lesz semmi, és tudunk beszélni msn-n....

Puszi, és jó éjt midnenkinek, megpróbálok aludni, bár 5-től 8 íg aludtam(legalábbis úgy emlékszem) :lol: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Krisztikém ,jól vagy már???? :shock: Ilyen nekem ,is volt már !Mint kiderült a frontok okozták nálam! :roll: Remélem már jobban vagy?! :roll: Szerintem ,ha ma sem leszel jól ,akkor szerintem látogasd meg az ügyeletet! :roll: Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenk el van nagyon,tünve!!! :shock:

Krisztike!!!Jól vagy????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Először is gratula a petécskékhez és remélem holnap minden rendben lesz és két hét múlva mint friss kismamit köszönthetünk!
Jobban vagy már?
Amúgy altatás után én is mindig rosszul voltam, általában hazafelé uton végig hánytam.
De remélem a tegnapi rosszullét már elmúlt.
Nefke
nefke

Sziasztok!

Kriszti
Szuper eredményeid lettek! Szívből gratulálok a 6 petikéhez és remélem azért még az az 1 is beérik!
Pihengess és igyál sok-sok folyadékot!!! Lehet, hogy van egy kis túlstimud, de nem biztos.
Drukkolok holnapra!!!

Nyunyi
Neked küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda Drága!!!Köszönöm szépen!!!! :wink:

Hogy haladsz a szurikkal???Apukáddal minden rendben?? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi, ügyesen haladok velük! :lol:
Apukám, jól van, igaz a héten pár napot megint a kórházban töltött, váladékot kellett leszívni neki, most otthon van megint.
Majd aug.27-től megy sugárkez.-re.
De én tudom, hogy fel fog gyógyulni!!!!!! :wink:

manda

Nyunyi
És ti jól vagytok? Kisfiad?

manda

Manda :!:

Mi is ,jól vagyunk,kisördi is :!: Már nagyon várjuk a 13-át :!: :wink:
Örülök,hogy apukáddal ,minden oké :) Aranyos a vonalzód :!: Most mennem kell ,de majd még jövök :!: Remélem Krisztikével minden oké :roll: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot mindenkinek!

Ma már kissé jobban vagyok, köszönöm az érdeklődéseket!!Nagyon aranyosak vagytok!!!!!Lehet nem ittam tegnap eleget, pedig igyekeztem... :roll:
Ma viszont még csak most keltem fel, vagyis ki az ágyból, de csak vasalok,mert tegnap nem volt erőm...

Manda!
Örülök, h apud jobban van!!!!!És így van!Meg fog gyógyulni!!!MI is nagyon szorítunk érte!!!! :)

Na, majd jövök még, aztán Lexikét megkeresem msn-n. :wink: :lol:
Vendég

Kriszti: jól vagy? :roll:

KépKép
charlott

Sziasztok!
Kriszti, mi a csuda lehet ez???? Tegnap én is alig bírtam lábra állni, de azt csak a lustaságnak tudtam be.
Lehet, hogy tényleg van egy kis túlstimud??? Igyál nagyon sokat! Esetleg hívd fel a János kh nőgyógyászati osztályát. A telefonszáma ha jól emlékszem rajta van az orvosi értesítőn, amit a punkciókor kaptál. Remélem azért már jobban vagy!

Lehet, hogy ma már nem tudok jönni, ezért most írom, hogy nagyon szurkolok holnapra!!!!!!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Charlott, de egyszerre írtunk :D
süni76

Süni, Charlott!
Köszike nektek is!Már úgy vagyok vele, holnapíg kibírom, eszem a fehérjét(ebéd és vacsora finom fehérhúsú halfilé lesz)..Egyébként is nagyon jól bírom a fájdalmat!Talán túlságosan is.Holnap 11-re kell menni, de már korábban elindulunk!!!Remélem találkozom a holnapi csapattal(Zsebi, Kata) :wink: :lol:

Zsebi!
Viszema szurit!Jó?Vagy hogy legyen??? :roll:
Vendég

Krisztikém!De jó ,hogy már jobban vagy!!! :) Agodtam ám érted! :roll: :wink: Holnap lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!! :) :) :) Ugy örülök neked! :wink: Holnaptól kicsi mami leszel!! :lol: :) Nagyon szurkolok neked,már most küldöm a drukkot neked!!!!Ja és a párom ,meg a kisördi drukkol neked!Sőt anyóskám is mindig kérdez felöled ,hogy hol tartasz!!!Szurkol neked ö is!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Tündér családod van!Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Krisztike!
Én is !!!!! :wink: Pihizzél sokat!!!Puszika :wink:

Most megyek majd csak délután leszek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Figyu ugyis kell bemennem a városban ..ugyhogy fel tudok ugrani!Ma egész nap otthon leszel?

Aztán meg ha én leszek ágynyugalomra ítélve..akkor ugyis neked kell látogatóba jönnöd!:-)

Zsebike
zsebibaba74

Zsebike!
Igen, itthon vagyok!Nem is mehetnék semerre..Nincs bátorságom!!!! :lol: :lol: Ha gondolod, gyere, aztán meg majd tényleg én megyek, mert mire neked kell pihizned, én járkálhatok!!!És viszem a finom fagyit! :wink:
Vendég

Jó akkor megyek...csak még kivasalom a hajam!
Kb.5 elött egy picivel ott vagyok!

Zsebike
zsebibaba74

ok! :wink:
Vendég

Kriszti!
reméljük nem túlstimu!Ne csak túrót egyél,hanem húsit is meg tejterméket!Drukkolok holnapra nagyon!
Nyunyi!
Pihi!
Csibe!
Mi van veled?Eltűntél!!!!
Vendég

Benszike!
Én is remélem! Érdekes, csak estére "dagadt" meg most a hasam... :lol: :lol: viszont Zsebi is mondta, milyen piros vagyok(kicsit hőemelkedésem van)...Nem csak túrót eszem, most főztem gyümölcslevest, és halfilét sütöttem....Úgyhogy változatos az étrend!!!! :lol: :lol: Ja, és a teát vedelem....
Vendég

Benszike :!:
Pihenek !!!Remélem az nem baj,hogy szurkálgat még mindig néha a pocim :roll: akkor szokott amikor felrakom az utrot :roll: :!:

Krisztike :!: MÁR MOST KÜLDÖM NEKED A DRUKKOT+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hairáááááááááááá :!: :!: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!Mára elköszönök,mert kell apának a modem,dolgoznia kell!!! :wink:

Krisztikém!Holnap sokat fogok rád gondolni!Nagyon ügyes légy!Holnaptól KISMAMI leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) :) :) :) Puszil a kisördi meg a párom!Azt üzenik mind a ketten hogy HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Legyen szép estétek!Reggel jövök! :wink: Kép Krisztike a kisangyalok szálljanak a pocidba!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Fontos a változatos étrend,mert nagyon hamar megunja az ember a túrót!Én sok grillcsirkét ettem!Pihi holnaptól!!!!!!
Nyunyi!
Szurkálás az szerintem jó!Pihizz te is sokat!
Vendég

Sziasztok!
Hazaértünk.
Holnap ígérem, visszaolvasok....

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?