Sziasztok!!!
Kriszti, szuper, GRATULÁLOK!!!! Sajnálom, hogy rossz volt az ébredésed

Nekem nem volt az elsőnél semmi rossz tapasztalatom. Hasam se fájt. Mintha egy egyszerű délutáni alvásból ébredtem volna. Állítólag félálomba még beszéltem is
Nyunyi, akkor nem engedelmeskedtek az ujjaim

Pedig esküszöm, végig tudtam, ki-hol tart!
Most egyél sok túrót, mert segíti a beágyazódást!!!
Emese, de jó újra látni!!! Mi van Veled? Remélem minden oké!
Zsebibaba, szerintem nem árt, ha tudod előre, hogy mi vár Rád. Nekem az elején nagyon sokat segített, hogy itt a lányoktól mindent megtudtam előre és nem ért meglepetésként semmi.
Egyébként a barátnőddel kapcsolatban: Maximálisan igazad van. Elképesztő, hogy vannak emberek, akik a legkisebb problémájukkal is úgy gondolják, hogy ők a legszerencsétlenebbek. És most a legkisebb problémát tényleg pitiánernek értsétek (még mielőtt valaki itt magára venné). Csak az a baj, hogy szerintem sokan, ha olyan esetről hallanak, mint pl. a Te barátnőd példája, talán 1 napig a saját gondjuk fölé helyezik, utána elfelejtik

Nekem is van hasonló ismerősöm...Hihetetlen, mekkor ügyet tud csinálni bármi apróságból. Aztán én poénkodva jövök a saját bajommal és figyelem az arcát, hogy vajon észbe kap-e. Persze az én bajom is kutya füle akár a barátnődéhez, akár épp Lexiéhez.
Én rengeteget tanultam és változtam azóta, amióta a BMC-be járok. Ahogy Lexikénk is írta magáról.
Te jó ég, remélem nem voltam túl zagyva

Na, megyek is, mert lassan hazaér a "pasim" a munkából én meg alig csináltam itthon valamit
Pusszantás, majd még jövök!