Folyt. köv.
Most beszéltem Enikővel, Timika volt bent nála, ha minden igaz tesz fel képet a fiúcskáról ha hazaér.
Enikő jól van a legény kifehéredett, holnap reggel jönnek haza.
Ezúton is még egyszer gratula nekik

És nagyon sok boldogságot!
Zsuzsu: Édes a csajozós Ábel!
Zituska: Örülök, hogy minden rendben kistesóval!
Anett: Ezek aztán a remek hírek, klassz hogy minden rendben Málnussal!
Szilde: Nekem is égnek áll a hajam a "nem nevelve nevelő" anyukáktól. És leginkább attól hogy azt hiszik hogy ők a frankó szülők. Bár lehet hogy majd 20 év múlva kiderül, nekik volt igazuk :O
Viszont amit Gira írt, az is nagyon igaz, nem szabad burokban tartani őket, mert később kicsinálják. Én is zavarban vagyok attól amikor a gyerekem és egy másik gyerek közt konfliktus van. Ez max.: "enyém, nem a tiéd" típusú dolog nálunk egyenlőre, és én ilyenkor szívem szerint hagynám had rendezzék egymás közt. Oviban nem leszek ott hogy megvédjem. De sokszor azt látom hogy másik anyukának meg szúrja a csőrét a dolog, ezért közbeszólok, és noszogatom Grétit hogy adja már oda a játékát a másiknak. Bár erről azt olvastam, hogy nem helyes. Igenis meg kell tanulnia megvédeni a sajátját. Ha akarja adja oda, de nem kell mindig önfeláldozónak lenni.
Szóval nagyon nehéz ám ez.
Viszont a homok a fejre dolog na az minden határon túl megy, szóval vannak helyzetek amikor közbe kell avatkozni. Néha csak kivárni. Szülő legyen a talpán aki fel tudja mérni mikor mi a helyes, a gyereknek is és a többi szülőnek is megfeleljen.
Nekem pl. nagyon rossz amikor Gréti nem adná oda a játékát, a másik gyerek kéri, és anyukán látom hogy azt várná tőlem hgy intézkedjek, és adjuk oda a gyerekének a mi játékunkat......
Zita: A szívem facsarodott ahogy olvastalak

Annyira átérzem a helyzeted, és Márk helyzetét is, ahogy te is. És azt is hogy ránk is ez vár, és jaaaaaaaaaj
Ki kéne nyomozni hogy miért nem szeret oda járni. Bántották? Nem szimpatikusak neki a gondozók?
Borzasztó lehet...fú, komolyan kivert a víz ahogy olvastalak
Nicci: Üdv itt. Képet a 14 hónaposról?
Gerika: Remélem nem marad faros négyeske
Zozo: Ja és én is kaptam szívószálat

Viszont Viviről meg rólad képet neeem
Mi 4 napig Szabadkán voltunk anyuéknál, ők nyaraltak, mi meg ott nyaraltunk náluk, vigyáztunk a házra. Nagyon jó volt. Vittünk biciklit, sokat bicikliztünk, csavarogtunk, ettünk, pancsoltunk.
Mindhárman nagyon élveztük.