A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!
Végre! :D :D Ez nem volt rövid hallod, remélem jól vagytok! :D
Hatalmas gratula Zalán babához!!! És lám, nem lett azért óriás bébi! :D

Zozo, igen, próbálok "beszélni a fejével". :D Te is próbálgass, meg állítólag a négykézlábazás segíthet!
Drukk! Most már Te vagy a következő! :)

Szép napot mindenkinek!

Enikőékről meg hozzátok az infókat! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Jó reggelt!

LÁtom sokan éjszakáztak.... :lol:

Millió puszi Enikő-családnak, sok boldogságot, egészséget kívánunk!

Erika, zozo!!

Drukk!!

Erika!
Ábel 32-34 hét között fordult meg! (ő is 3400g , igaz 52cm volt :lol: :lol: )

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

bocsi, nem akartam vastaggal :oops:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KIVÁNOK ENIKŐNEK ÉS A KIS ZALÁNNAK!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D

Kép
Kép
zsanett26

Hú lányok alig látok ki a fejemből kissé álmos vagyok :lol:
Tényleg jó sokáig húzta ENikő .
Most lassan indulunk lehet hogy ma nem is jutok gépközelbe de holnap jövök ám :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

ENIKŐ!
:D Most már tényleg elhiszem, hogy fiú :D

Egyébként azt írta még, hogy SIMA SZÜLÉS volt :D
Vendég

Hát én nem bírtam éjszakázni, de reggel az első az volt, hogy a telefonomhoz rohanjak! :lol:

SZIVBŐL GRATULÁLOK ITT IS ZALÁN BABA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

Enikő :) Én is sok szeretettel gratulálok Zalán baba érkezéséhez!!! Ügyesek voltatok mindketten!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Zozo :) Igen, műtét után pár óráig homokzsák van a hasadon, de az sem fájdalmas sztem. Azért nagyon kiváncsi vagyok, mit fog a dokid mondani.

KépKép

KépKép
timika

Enikő,szívből gratulálunk mi is Nektek!!!! :lol: :lol:

Jó sokáig tartott a szülés,pedig a harmadik,az pik-pak ki szokott bújni!!!
8)

Kép
bibi226

ENIKŐ!ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ ZALÁNHOZ!!!!!!!!!!sOK PUSZI, ÖRÜLÖK, HOGY NEM LETT CSÁSZÁR!!!!!!!!!
20140113113746

Sziasztok.

Most beszéltem Enikővel, jól vannak. Mondta, hogy Zalán 34-es fejkörfogattal bújt ki, és nincs egy varrata sem. Sári volt bent vele Barbin kívül, de ugye semmi dolga nem volt. :)

Szívből gratula nekik itt is.

Ja, és mondta, hogy lehet, hogy Zozo-t látta, amint viszik a műtőbe, és amint tud valamit róluk, megcsörget.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikőnek nagy-nagy gratula és minden jót kívánok neki!
Zsanett kicsit megkésve neked is! :lol:
Vendég

Na, Zozoék infoja sztornó, úgy néz ki, névrokonaiknál volt gyerekáldás. Bocsi Zozo. :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Halika!

Enikő:nagy gratula Zalán érkezéséhez,kivánok jó egészséget és boldogságot mindkettőtöknek (és persze az otthonmaradottaknak is:) )!

Bye:kissi
kissi

Enikő!
Gratulálok én is! :D

Kép

Kép
kajla

Exi!
Én is beszéltem Enikővel reggel, és megdumáltuk h. nem én vagyok :D
jól vannak, és egész jó volt a szülés ahogy elmondta.
Vendég

Zozo!
Igen, én is beszéltem vele, akkor mondta, hogy rád írt, és vár, hogy vajon visszaírsz vagy visszahívod-e. Miután beszéltetek, akkor írtam be, hogy mégsem te voltál...pedig milyen jó lett volna, ha együtt ülnék a gyerekek a szülinapot. Persze a műtét gázos lett volna, én továbbra is drukkolok nektek, hogy ne legyen csaszi.
A szülésről nekem sem mondott rosszat! :)

Ági és
KépKép
exdeus

Timika, Exi!
áruljátok el homokzsák mellett milyen nyalánkság vár még rám :?:
:mrgreen:
katéter? ilyenem még soha nem volt, nem is szeretnék, stb. tuti van még egy csomó kinzóeszközük...

sztem csaszi lesz, de rákérdezek ismét, na én majd nem panaszkodhatok kipróbáltam/om ezt is, azt is.
egy szavam sem lehet majd...

Erika!
nagyon beszélj a picivel. :D muszáj h. forduljon :!:
Vendég

sziasztok!!Én más problémában kérem valaki segitségét.Keresek egy Novák Tibor(ha jól tudom )nevezetű dokit Szeretném tudni hogy van_ magánrendelője,és ha egy tel.számot is kapnék nagyon megköszönném.2 hete laparoszkópiás műtétem volt (méhenkivüli miatt) és ha kicsit rendbejövök felkeresném őt szegeden.Én aradi vagyok és sajnos senkit nem ismerek aki segithetne rajtam.köszi nektek!!!
kati 076

Hali.

Kati, sajna nem tudok neked segíteni. :(

Zozo, hát nekem volt katéterem is (gyanítom, minden csaszis kap, mert ugye akárhogyan is, de jó ideig érzéketlen az alsó rész), de nekem kellemetlenebb volt, mikor kivették, mint a betétele. Nem fájt, csak hát nem élmény. Aztán ha úgy alakul, van, akinek a műtét után tesznek a sebébe is egy csövet, de nekem pl. nem volt.
Aztán altatásnál, ha altatnak, van a torkodban is egy cső, nekem csak annyi gondom volt utána, hogy halkabb lett a hangom, de ennek az itthoniak kifejezetten örültek. :lol:
Hát azért jobb volna, ha a lányod a köv. napokban meggondolná magát, és fordulna egy kicsikét, nem?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kati!
hívd fel a klinikát, a portás megmondja az orvos elérhetőségét, vagy a rendelő számát, helyét, ő biztos tudja.

Exi!
fejen fogok állni, hátha fordul :lol:
volt már pár műtétem, semmi bajom nem volt utánuk, sőt.
volt egy laparom a klinkán, 10kor vittek a műtőbe, délután fél3kor már kint vártam a férjem az udvaron, mentünk haza :D
az orvos nem bírta tovább és elengedett, csak mentem egy kört a szobába h. sikerül e, :mrgreen:

nem tudom hogy bírok majd 24órát feküdni, :wink:

nem tudom miért parázok a csaszitól, de feláll a szőr a hátamon ha rágondolok.
Vendég

Zozo :) Ja-ja, kapsz majd katétert is (nekem spec. a felhelyezés kellemetlenebb volt, mint a kivétel), csövet a sebembe én sem kaptam.
A 24 órás fekvés nekem inkább halál uncsi volt, bakker vmiért nem tudtam aludni, egész éjjel 1(!) órát aludtam, azt hittem, már sohasem lesz reggel :roll: :shock: A következő szüléshez tuti viszek vmi könyvet is :lol: Ja, és szívószál is legyen nálad, mert csaszi után főleg rengeteget kell innod, de ugye a fejed csak oldalra fordíthatod, nem emelheted fel. Egyébként vmelyik nem olyan régi Kismamában pont az EDA-ról és a spinálról volt szó - Pesten már több kórházban úgy csinálják, hogy utána csak 6 vagy 8 órát kell feküdni, ez a tű vastagságától függ, amit használnak hozzá. De gyanítom itt ez sem lehetséges. :(

Kati :) Novák Tibor elérhetőségét sajnos én sem ismerem :(

KépKép

KépKép
timika

Zozo, ja igen, szívószál. De jó hosszú legyen. Meg a bögre is jó nagy, hogy ne tízpercenként kelljen teleöntened.
És én kaptam infúziót is a műtét után, azt hiszem 3 ballon sóoldatot csepegtettek belém.

Timi, hát én felemeltem a fejem... Mondjuk altatásnál bizti más, mint a többinél. Egyszerűen muszáj volt, mert egyébként szomjan haltam volna. Nekem nem volt uncsi feküdni, csodákat tett az MP3 lejátszó. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

hú ezeket jó h. mondtátok, teljesen kiment a fejemből az evőeszköz, bögre, gyors be is rámolok, szívószál????
na azt tuti elfelejtek venni. :D
Vendég

Zozo, hát a végén a kórházban én is úgy kértem valamit, ami szívószálként használható, mert volt nálam, de nem tudtam kivenni a táskámból, és mivel valahol a legalján volt, a nővérke sem akart kutakodni a tatyóban.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Csajok!

Akik külföldön voltak mostanában nyaralni csak balesetbiztosítást kötöttetek vagy kiváltottatok valami itthoni TB kártyához hasonló plasztik kártyát is??? Tegnap láttam a híradóban és tanácstalan vagyok....

Zozo!
Én nem csaszis voltam, de kaptam katétert. Kellemetlen, de kibírható. Próbálj kicsit pihenni, kikapcsolódni!! Vivien hogy van? Örülnék képeknek is...

Enikőékről van friss híre valakinek??

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szívből gratulálunk mi is Zalán baba születéséhez! :D Sok boldogságot, türelmet és kiapadhatatatlan tecsit kívánunk! :)

Zozo! Igen, katéter is van, sztem nem vészes, bár nekem hála elég hamar kivették. Az altatáskor volt tubusom is, 2. naptól kezdve köhögtem mint atom- friss sebbel isteni :( -, de kaptam ambroxol-q tablettát rá, az hatott is hála.
Infúziót is kaptam én is, nem tudom mennyit, abba tették a fájd. csillapítót is, meg sztem vmi nyugtatót is -tekintve hogy ébrdeésőtl kezdve folyamatosan sírtam, hogy nem így akartam szülni-.

Tegnap Ikeában,Kikában voltunk Pesten, pénteken megvettük a hidegburkolatok nagy részét, megvannak a szaniterek. Pörgünk ezerrel.

Linda szerdán az oltás után belázasodott, másnap is enyhe hőemelkedése volt, és hogy azért ne legyen annyira nyugis életünk, mára tiszta kiütés lett. Voltunk ügyeleten, talán allergia -meleg, homok, stb,, de lehet hogy vírus -mivel felülről, arcáról kezdődtek a kiütések, szal várunk mi ez. Calciumuscot kap.
Du. már fosizott, én a vírus felé hajlok emmiatt, Lottika is fosizott ráadásul. Remélem gyorsan átmegy rajtuk.

Csütin aláírtunk a kölcsönszerződésünk a bankkal, jövő hét: közjegyző, ügyvéd, földhivatal stb. hogy folyosítsák a lóvét. Bürokrata állam. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok! Csak gyors bekukk, aztán később jövök még. Annyit tudok Enikőékről, hogy jól vannak, bár Zalán besárgult, ezért most szolizik.

KépKép

KépKép
timika

Eniköéknek nagy gratula!!!! Mégsem lett hatalmas baba:) ügyes volt.

Zozo! Katéter igen van, de nem fájdalmas csak kellemetlen amikor felteszik meg kiveszik. Homokzsák. Nekem olyan jo volt hogy amikor Orsinál levették pár óra múlva sajnáltam, Norbinál kértem hogy maradhasson, igy 24 órát tartogattam :D , nekem nagyon sokat segitett, fájdalmam nem volt, nem kellett plusz fájdalomcsillapitó. Egyébként elég sürün kérdezték és aki kért kapott. Nekem maguktól adtak olyan csövet ami szívószálként müködött. Korházban adtak betétet is, én nagyon szerettem bár ök készitették de pamutos volt.

Melinda! remélem gyorsan meggyógyultok!

Zsuzsu! én kötnék biztositást is, mert az többmindenre vonatkozik

Na megyek, reggel indulunk Kunfehértóra

Kép

Kép

Karmen
karmen

köszi az infókat, már mindent tudok (majdnem)
közben elolvastam a szakirodalmat h. miként csinálják a csaszit :shock: kár volt.
a végén majd elmesélem milyen volt. :)

Zsuzsi!
váltsd ki a kártyát, én is a tv-ben láttam h. kell, de ha kötsz biztosítást ott mondaniuk kellene h. mi kell még. ja, az is kell, én nem mernék elmenni biztosítás nélkül.

Melinda!
jobbulást a lányoknak.
nektek meg jó ügyintézést, és birkatürelmet kívánok.
Vendég

Na, itt vagyok :)

Exi :) Igen, altatásnál szerintem más lehet, spinálnál azért nem lehet a fejet emelni, hogy utána ne legyen napokig iszonyú fejfájásod.
MP3 is jó ötlet :wink:

Karmen :) Ne hari, neked elfelejtettem még a kérdésedre válaszolni: szóval nagyon szeretünk itt lakni, csak azért kerestünk másik lakást, mert az jóval nagyobb lesz. De szerencsére attól is 2 percre van a Mátyás tér, tehát a környéken maradunk :lol:
Meddig maradtok Kunfehértón? Norbinak végül teljesen rendbe jött a szeme?

Melinda :) Jobbulást kívánok a lányoknak! A hidegburkolatokat és szanitereket ti hol vettétek? Csak mert nekünk is kell majd venni, szerinted hol érdemes körülnézni?

Anett :) Kicsit megkésve, de nagyon örülök, hogy Málnussal minden ok, csak azt sajnálom, hogy neked is volt pár nehéz napod a semmiért :evil: :evil:

Ja, lányok, azt szeretném még kérdezni (bár lehet, hogy volt már téma korábban), hogy ti adtok-e (és ha igen, mikortól) Zymafluor tablettát a gyerekeknek?

Jó éjt mindenkinek
!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Melinda!

Gyógyulást a lányoknak!!

Köszönöm a tanácsokat, igazából azt nem tudom, h elég-e az utasbiztosítás, vagy kell az E 111 lap is.
Természetesen nem indulunk el biztosítás nélkül. :lol:

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zozo: Nekem altatásos csaszi volt és ugya a kórházban, szóval neked tuti nem ilyen lesz. Én előtte 14 órát vajúdtam, és már a hócipőm kivolt a végén, pláne mikor kiderült, hogy műteni kell, így én baromi rosszul viseltem a csaszit. Fáradt voltam, nyűgös voltam, minden bajom volt. Ébredés után homokzsák a hason, én virnyogtam még fájdalomcsillapítóért, miközben tán infúzióban kaptam, de sz.rt se ért, úgy éreztem. Mindenem fájt, rettenetesen vacakul voltam. De lehet hogy csak a fáradtság és a csalódottság miatt. Mindenesetre én nagyon rosszul viseltem az ébredés utáni fájdalmakat. Viszont 7 órával a műtét után nekem ki kellett mennem zuhanyozni, nővérke segített, és utána 7 óra múlva megint, akkor már nem segített senki.
Nevetni, felülni rémálom volt sokáig. Ha egyszer föltámászkodtam akkor elvoltam. Itthon is mindenki mondta hogy pihenjek, nem értették hogy nekem nem jó pihenni mert a lefekvés meg a fölkelés az valami borzalom. Inkább akkor sétálok.
Nekem videóm is van egy császármetszésről, neten megnézheted, ha gondolod elküldöm a linkjét. :) Én csak nemrég mertem megnézni. Ráadásul az egy faros baba csaszija. Real time. A vágástól az összevarrásig mindent mutat.
Ja és én nagyon rosszul viseltem a csaszit később is, a 6 hetes vizsgálaton még nem tudtam segítség nélkül felkelni a dokinál a vizsgálóról :O Pedig korábban olyan hasizmom volt, hogy ne tudd meg. Amilyen már soha nem lesz :(
Mikor lesz a műtét? Programozott leszel vagy megvárják hogy meginduljon magától?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hali.

Na a gyerekem megint elment anyukámmal meg az öcsémmel. Én nem tudom, de ha megy el anyukám, és mondja Petinek, hogy őt is vigye-e, Peti eszeveszetten nekiáll pápázni, hogy ő is megy. :o

Melinda, drukkolok, hogy minél előbb "lássátok" a pénzt. Mikor mi hitelt cseréltünk...na az kész káosz volt!
A csajoknak mielőbbi javulást.

Zsuzsu, én is a biztosítás mellett döntenék, habár mikor én utoljára hagytam el kicsiny országunkat, még nem voltunk EU tagok, és nem létezett az E111 (vagy mifene) nyomtatvány.

Zozo, jesszus, te ilyeneket olvasol. Nem vagy magadnál!

Timika, sejtettem, hogy valami szédülés ellen lehet a fejemelés mellőzése. Nekem altatásban ilyen nem volt, mondjuk homokzsákkal a hasamon én sem táncikáltam, de azért valamennyire tényleg muszáj volt megemelnem a fejem, meg elfordulni, stb.
Zymafluort Peti kap, egyéves kora táján vettem meg, akkor már volt négy foga. Elvben este kell adni nekik egy darab tablettát (1/4 mg-s, de tudomásom szerint csak ilyen van). Na nálunk van olyan, hogy hetente kap kettőt...híg az agyam. :?

Bea, na igen, a felkelés tényleg rémálom volt nekem is sokáig. A fekvés még hagyján, csak a felkelés. Onnantól már én is jól voltam, ülni, állni, sétálni, az a körülményekhez képest nagyon ment. De az ágyból kikászálódáshoz kellett némi idő...
Érdekes, nekem csak az első egy hét volt rossz, itthon már javultam. Ráadásul egy héttel a műtét után mentem ugye varratszedésre, akkor már jól voltam. (Megjegyzem, mikor kiengedtek a kórházból, öcsémmel tömegközlekedve jöttünk haza, jó volt állni a zötyögős 3-as villamoson. :o )

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Folyt. köv.

Most beszéltem Enikővel, Timika volt bent nála, ha minden igaz tesz fel képet a fiúcskáról ha hazaér. :)
Enikő jól van a legény kifehéredett, holnap reggel jönnek haza.
Ezúton is még egyszer gratula nekik :) És nagyon sok boldogságot!

Zsuzsu: Édes a csajozós Ábel!

Zituska: Örülök, hogy minden rendben kistesóval!

Anett: Ezek aztán a remek hírek, klassz hogy minden rendben Málnussal!

Szilde: Nekem is égnek áll a hajam a "nem nevelve nevelő" anyukáktól. És leginkább attól hogy azt hiszik hogy ők a frankó szülők. Bár lehet hogy majd 20 év múlva kiderül, nekik volt igazuk :O
Viszont amit Gira írt, az is nagyon igaz, nem szabad burokban tartani őket, mert később kicsinálják. Én is zavarban vagyok attól amikor a gyerekem és egy másik gyerek közt konfliktus van. Ez max.: "enyém, nem a tiéd" típusú dolog nálunk egyenlőre, és én ilyenkor szívem szerint hagynám had rendezzék egymás közt. Oviban nem leszek ott hogy megvédjem. De sokszor azt látom hogy másik anyukának meg szúrja a csőrét a dolog, ezért közbeszólok, és noszogatom Grétit hogy adja már oda a játékát a másiknak. Bár erről azt olvastam, hogy nem helyes. Igenis meg kell tanulnia megvédeni a sajátját. Ha akarja adja oda, de nem kell mindig önfeláldozónak lenni.
Szóval nagyon nehéz ám ez.
Viszont a homok a fejre dolog na az minden határon túl megy, szóval vannak helyzetek amikor közbe kell avatkozni. Néha csak kivárni. Szülő legyen a talpán aki fel tudja mérni mikor mi a helyes, a gyereknek is és a többi szülőnek is megfeleljen.
Nekem pl. nagyon rossz amikor Gréti nem adná oda a játékát, a másik gyerek kéri, és anyukán látom hogy azt várná tőlem hgy intézkedjek, és adjuk oda a gyerekének a mi játékunkat......

Zita: A szívem facsarodott ahogy olvastalak :( Annyira átérzem a helyzeted, és Márk helyzetét is, ahogy te is. És azt is hogy ránk is ez vár, és jaaaaaaaaaj :(
Ki kéne nyomozni hogy miért nem szeret oda járni. Bántották? Nem szimpatikusak neki a gondozók?
Borzasztó lehet...fú, komolyan kivert a víz ahogy olvastalak :(

Nicci: Üdv itt. Képet a 14 hónaposról? :)

Gerika: Remélem nem marad faros négyeske :)

Zozo: Ja és én is kaptam szívószálat :) Viszont Viviről meg rólad képet neeem :(

Mi 4 napig Szabadkán voltunk anyuéknál, ők nyaraltak, mi meg ott nyaraltunk náluk, vigyáztunk a házra. Nagyon jó volt. Vittünk biciklit, sokat bicikliztünk, csavarogtunk, ettünk, pancsoltunk.
Mindhárman nagyon élveztük.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi: jesszusom, villamosozni csaszis sebbel...brrrrrrrrrrr
Nekem felszívódó varratom volt, nem volt varratszedés. :)
Ja, a katéter engem nem zavart, amikor kaptam akkor javában vajúdtam, kisebb gondom is nagyobb volt a katéternél, amikor kivették...nem is melékszem rá, szóval nem hagyott bennem mély nyomot. Első 2 zuhanyzásnál még megvolt, cipeltem magammal a zacsit :) Aztán reggel kivették.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timika!

Én nem adok nekik fluort. Nekem a gyerekorvos se annyira pártolta, meg beszéltem egy gyerekfogorvossal, aki azt mondta, hogy nem attól lesz erősebb a foga... pontosabban csak az élete végéig tartó folyamatos flourbevitel az, ami hatásos. Ha most adsz, később nem akkor későbbre nem hat, ha most adod neki. Egyébként ez a fogorvos azt javasolta, hogy ha már mindenképp fluort akar valaki adni a gyereknek, akkor a fluorozott sót, javasolja, de arra is vigyázni kell, hogy a fluor túladagolása negatívan hat. Egyébként bőven elég, ami a fogkrémben van.
Vendég

Üdv.

Gira, hát elvben a most adott fluor erősít(het)i a maradó fogakat. Persze, ha majd mosom krémmel Peti fogát, szerintem én is elhagyom. Mondjuk anyagilag nem épp megterhelő egy doboz tabi. :)

Bea, igen, villamosoztunk. Kibírtam. :wink:
Nekem is felszívódó volt a varrat, de a végénél meg a közepénél el kellett vágni (a közepén szerintem azért volt, mert közben elfogyott a cérna, vagy nagyobb volt a heg, passz).
Ja, a katéterrel nekem sem volt bajom, az első két tusolásnál én is cipeltem a zacsit. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! Most csak egy kép erejéig ugrottam be, este jövök majd bővebben.

Szóval ő Zalán baba, gyönyörűséges :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép

KépKép
timika

Bea!
hú, nagyon rossz lehetett a csaszid :cry:
igen, kérem a linket :lol: élvezkedek kicsit előtte, majd írok privibe emilcímet.

nem program csaszi lesz, ha beindul a móka, gondolom húzzuk a vajúdást amíg lehet utána nyiszálnak.

képet nem enged feltenni, meg most kicsinyítő programot vadászok, újra kellett telepíteni mindent ez lemaradt, de igyekszek.

Zalán baba, nagyon szép.
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk haza nyariból.

Enikő, szívből gratulálok Zalánhoz, egészséget, boldogságot! Csak kifért a kis kukis......különben tiszta anyja :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő!!

Szívből gratulálunk!!! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika, köszi a képet. Zalán szerintem inkább Violás. Nagyon édes!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Jujj de édes kis husis baba Zalán!! Éljen, éljen, sok boldogságot hozzá még1x! :D

Lindi jobban van, bár alig eszik, a pöttyök meg hol vannak, hol nincsenek. Nem érteni én ezt.
Ügyintéztünk du., apukám altatta el, ha felkel megkukkolom milyen épp most.

Timika! Ha jut kicsit hosszabban időm, írok pivit.

Bea! "Jó", hogy rajtam kívül más megszenvedte a császármetszést.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Uhh, lapteteje. :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda!Jobbulást a csajoknak!

Zalán tündéri aranyos,mekkora haja van!Grat hozzá még1x!
20140113113746

Enikő!

Hatalmas gratula Zalán babához! Ügyesek voltatok, hogy varrás nélkül megúsztátok.

Timika: mi eszünk Dórikával Zymafluort, szerintem olyan 10-11 hós kora óta. Ha jól emlékszem azt mondta dr.néni, mikor kezdenek kibújni a fogak, már lehet adni nekik. Eleinte összeporítottam kiskanállal, mostmár el tudja szopogatni.

Mónika és Dórika

vesm

Helló!

Enikő! Hatalmas gratula Zalán babához, gyönyörű kisfiú, sok boldogságot kívánunk az egész családnak, és sok tejcsit a picinek jó hosszú ideig! :lol: :lol: :lol:

Hosszabb irományra képtelen vagyok, betegek vagyunk Dinivel... :( :( Begyűjtött valahol egy jó kis szemgyulladást, 4 napig nem javult a gyógyszerek ellenér (minden reggel összeragadt szemekkel ébred, nagyon megijed :(), most átterjedt a fertőzés a légutakra, lázas hörög-köhög, taknyos, szóval összejött minden. Én meg elkaptam. Dögrováson vagyok. :(

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vesm: Írtam privit még 1000 éve, de látom nem olvastad még.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?